Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

direksiyon sınavı eskiye nazaran çok zorlaştı kuzum, tebrik ederim.... direksiyon sınavında dikkat et, sürücü kursun bol bol direksiyon eğitimi versin sanaaa
hadi bakalım, büyük bekleyiş...... hayırlısı olsun senin için. hangi haber seni daha mutlu edecekse o gelsin...... ben de dün regl oldum ve bugün itibariyle bitkisel kürlerime başladım, başladık; kocamla birlikte :)))) ben soğan suyu içerken o da keçiboynuzu içiyo.... şifa Allahtan diyerek..... en azından tedaviye kadar yumurta ve spermleri daha kaliteli hale çevirmeye yarar diye umuyorum

saol amayacım hayırlısı olur inş....sizin tüp bebek olmadımı ? normal mi deniceksiniz

saol amayacım hayırlısı olur inş....sizin tüp bebek olmadımı ? normal mi deniceksiniz

yok ilk denememiz de olmadı, ikinci kez başladığımızda da miyom tespit edildi ameliyat oldum. bunların hepsi özelde olunca, henüz kredi borçlarımız bitmeden; yeniden özelde tedavi olmak pahalı, o sebeple fakülteden rapor çıkarmaya çalışcam, bi defa kontrole gittim, şimdi de istedikleri evrakları teslim edeceğim 3 nisan da randevum var. sonra heyet toplanacak ve raporum çıkacak inşallah :))) rapordan sonra dörte biri fiyatına yeniden tedavi süreci başlayacak... ilk tedaviye 5500 tl vermiştik, ameliyata 2 bin, maddi açıdan da zor yani.... ben bu arada ibrahim saraçoğlu ile görüştüm, bitkisel kürler için. tüm kan değerlerimi vs. aldı ona göre bazı kürler gönderdi, bazılarını da ben evde hazırlayacakmışım, 2 sayfa yazı var ne yapmam, nasıl ve hangi sırayla yapmam gerektiği ile ilgili.... ben de dün onları yapmaya başladım. gerçi saraçoğlu biraz bitkisel takviye ile normal yolla da gebe kalacağım görüşünde, benim amacım ise bu rapor çıkıp da tedaviye başlayıncaya kadar azıcık kendimi toparlamak adına....

Günaydın KK'nın güzel gelinleri
bugününüz çok güzel geçsin inşallah

amaya aslında vücudu güçlendirmek adına çok iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum.
umarım hakkınızda hayırlısı olur canım.
ibrahim saraçoğlu öyle diyorsa mutlaka bir bildiği vardır.
örneklerini görmüştür.

tünaydınlar kızlarrrr
dün banka çok yoğundu..bu insanların p.tesi banka aşkını anlayamıyorumm
eve gidince de tv karşısında uyuklayıp durdum
özledim ki sizii

PLOJOYU okuyunca ben de MAJOR gibi düşündüm...şimdi bile çok duygusalımdır....özellikle eşime karşı en ufak bişey de gözlerim dolar
artık peçetesiz dolaşmam hamilelik bounca
PRENSESSS çok merak ettim testini inşallah hayırlı istediğin sonuç çıkar...
tabi kv'nin de sonuçları çok temiz çıkar inşallah..
AMAYAAA inşallah 2.tedaviye gerek kalmadan beklenen gerçekleşir de bebiş göbişe gelir

ee diğer kızlar nerdeeee? GES bile o yoğunlukta uğruyor arada ama ELLA yı merak ettim ki çokk.....

Ben geldiiimm..
Olsun sakin ilerliyoruz Ama bende merak ettim Ella'yı,işe mi girdi ki?Yine de bir bakıp çıkardı diye düşünüyorum..İnşallah hastalığıyla ilgili bir durum yoktur..
Misafirim geliyor benim, ben çıkınca kesin herkes gelecek buraya

AMAYAA hep duymuşumdur,tam başka birşeye başlarken sevinçli haber alıyor aileler..İnşallah size de öyle süpriz yapar minik :)

annam bugun 1sayfa bile artmamışş

amayaa gerçekten çok zor allah kolaylık versin inş. tedaviye gerk kalmaz..maddi durumu cok sarsar bilirim.. sağlıklı bir bebeğin olur inş.

kızlarrrr öncelikle kv. için perşembe 3.30da konsey toplancakmıs...yumurtalıklar alınmayabilirmiş..sonuclarda temiz kist fln yokmuş...inş hayırlısıyla atlatıcazz...

bana gelincee gittim kan testi sonucumdan bişi anlamadım doktor kadın doğuma git dedi HCG 0.100 cıktı başkada sayı yok..dedim sonuç ne?? bi git görün dış gebelik olabilir dedi...

kan testi yaptım yine belirsiz kaldım...yarın gidicez baklam inş. yarın kesin sonuçu öğreniriz

Son düzenleme:
nbr ayse napıyosun yeni numaramdan msj atmıstım sana hiç dönmedin

Bu değer normal diye hatırlıyorum,yani yoksa..Dış gebelik için bi rakam değil diye biliyorum ama şimdi bakacam tekrar genel değerlere,merak ettim..

vallaha mıı bakk bakalım yatıcaktım ama bekliyorum içim içimi yiyoo

Dur üşenmeyip dosyalarıma bakacam normal değere..bunun dışındada olması gereken drğerler var kulüptede,internettede..haftana göre farkediyor..hem o şapşal doktor kadın doğuma git diyorda neden yorum yapıyor allaa allaa,kızdırdı beni

allah razı olsun plojocumm ya bi bak.. saat 8den beri bakıyorum değerlere fln...
ya işte bu yüzden sevmiyorum bn salık ocağını

0 la 5.3 arası normalmiş yani yok..
Senin kaçıncı hafta 5 değil mi?
5. Haftaya göre 100 normal değerler arasında..şimdi söyleyen doktor olunca afalladım ama çok heyecanlandım bi yandanda..Kaç gün geçmişti günün kızçee?

Evlilik tarihim 18.08.2013

Bebek istiyorum :)

Şimdi uyumam lazım, bi ara sizle dertleşmek istiyorum kızlaarr

sayfada bişi yazmıyo kiiii sadece total hcg 0.100 yazıyo başkada bişi yok...

sat 10 ocak..yanii bu hafta 6.haftadayım..24nde yumurtlama vardı 25 gün fln da oldu yumurtlamdan sonraa bi de sen say istersen..

normal dediğin hamilelik içinmi norml yoksa normal mi

doğum yapan arkadasıma da söyledim o da dıs gebelik olabılır dedı dru söylemedn korkuyormm..ama sen heycan yapm amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…