Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
h
PLOJOOOOO bugün çiçekçi de olmak vardı..ne güzel olurduuu..
ben yazılan notları merak ederdim
ne meraklıyım yahuuu
neyse senin en büyük çiçieğin içindeee....
haydi Sezennn tekmele anneyi

Hiç merak etmiyosun inan,sen yazıyorsun zaten :)) Siz yazıverseniz benim yazım çok güzel değildir diyorlar
Çiçeğim sağolsun hareketleri değişti iyice,dün yan taraftan biri dürtüyormuş gb hafif sallandığım bile oldu sert tekmelerde Bende seni seviyorum annecim diyorum ne yapayım
Eşimde sağolsun çok geç çıkabildi ama amcama uğramadan gelmemiş :) Bu insanlarıda anlamıyorum nelerine güvenip son dkya bırakıyorlar işlerini,10 da kapatabildiler dükkanı,insan hiç tek taşını son dkya bırakır mı yahu
Buarada Eyvah Eyvah'a gittik canım,keyifliydi :)

Geçmiş olsun kızçee..Özletmeee İyi haberlerle dön inşallah..

Huhuuu tatliskolaaar :)) ges geldii ama gitcek
Vana geldik evimizi tuttuk dun bugun esyalari aldik yarin evinize gecicezz :119:
Vee en onemlisi evde net var :119:
Sizi cok ozledimmm telden zor oluyo en kisa surede aranizdayim ♡♥♡

Çok sevindiimm,işlerde halledilmiş az çok..Allah işlerini rast getirsin kızçee..Çabuk gel

Majoor Görümcen ne yaptıda ona geleni beğenmedi merak ettim :)

Son düzenleme:
günaydın gelinciklerrr...... mutlu hafta sonlarıııı....

major görümcenin kafasına vurasım geldi svitiii ye katılıyorum sanırım sevmiyo görümcen sevgilisini yoksa kim olsa ayakları yerden kesilir herhalde.....

benim bu yıl hiç sevgililer günü kutlama halim yoktu, daha önce de söylemiştim, perşembe gece saat 12 yi gecince kocam sevgililer günümü kutlayınca "acaba adama özel günler özeldir, güzeldir" diye diye alıştırdım mı, kutlayası mı var? diye düşündüm..... öğlen işten çıktığımda bi pastanenin önünden geçerken aaaa dedim bi pasta alıyım bari, sonra kalp şeklindeki minicik pastaya 50 lira isteyince vazgeçtim, başka bi pastaneye 20 liraya sipariş verdim kırmızı kalpli pasta :))))) sonra eve gidip yemek yedim işe geri dönerken de kırtasiyenin önünden geçerken kalp şeklinde not kağıtları aldım yaklaşık 50 tane kadar, belki fazlasıda olabilir "......... nı seviyorum" notu yazdım.... "seninle uyanmayı seviyorum" gibi..... sonra onu kocamın bana aldığı bi objenin içine koyup paketledim eve geldiğimde.... ama iş saati boyunca da gözüm kapıda kaldı, çiçeğim gelmedi (((
sonra kocam yemek hazırlama dışarda yiyelim telefonu açtı, giyindim süslendim daha ojelerim kurumamışken kocam geldi... kapıdan baktım eli boş, yüzümdeki gülümsemeyi bozmamaya çalışaraktan kapıyı açtımmmmm elinde kocamaaaannnn çiçeğimmmm :)))) çok mutlu oldummmm...... sonra ona hediyesini verdim, kendi aldığı küreyi görünce bozuldu :))) aç aç dedim açmaya devam et.... açtı ve bi sürü not yere dağıldı, görülmeye değerdiiiiiiii sonra çıkıp yemeğimizi yedik ve benim en sevdiğim yere, evimize geri dönüp pastamızı da yedikkkkk.... çok mutlu oldum ki bennnnn

Günaydın kızlarrrr
Bütün hafta nerdeyse erken uyanırken ağlıyorum..h.sonuna gün sayıyorum..h.sonu da erkenden ayaktayım
ağlamak istiyorummm dün gece 2 de yatmama rağmen 9 da ayaktaydım uyku tutmadı
galiba işe karşı aerjim var uyanamıyorum
dün akşam sinemaya gittik eyvah eyvaha ben çok beğendimm...
güldük eğlendik güzeldi kiiii

kuzummm dön artık aramıza çok özledik seniiiii
yeni eviniz hayırlı olsunnn

PLOJOOOO hani doğum sahnesiyle başlıyor ya film aklıma sen geldin
Bi avazda gelir inşallah sezen

ooooo süper geçmiş sizin sevgililer gününüz
her gününüz sevgililer günü tadında geçsin inşallahhhh
biz kutlamadık
yani evde yemek yiyip dışarı pasta yemeye çıktık ama kalpli değildi bizimkisi

Günaydın hala taze olan gelincikler
bugün pazar ve ben 08:30'dan beri ayaktayım malesef
hafta sonları neden uyku tutmazki insanı.

Vana geldik evimizi tuttuk dun bugun esyalari aldik yarin evinize gecicezz :119:

GESSSS hoşgeldinn yeni evin yeni hayatın hayırlı olsun
eşinde geldi mi yanına?
siz şimdi yeniden mi eşya aldınız o güzel evin ne olacak peki?

PLOJO kim kime tektaş aldı ben anlamadım kaçırmışım o kısmı :26:
Görümcem hiç bir şey yapmadı gerçekten.
sadece onların resimlerinden oluşan bir albüm yaptırmıştı kitap şeklinde.
o fikride ben vermiştim zaten

ayyy ne romantik şeyler olmuş öylee

benim kocamda bu saat 17:30'da nereye gidiyoruz yemeğe bir plan yaptın mı dedi bana
şaka yapıyor sandım.
sonra işin yoğunluğundan ben bir şey yapamadım zaten bugün 14 şubat olmasa saat 10'a kadar işte kalırdım dedi.
2 gün erkenden çiçek gönderince bende devamı gelecek sanmıştım
benimde hevesim kaçtı bu saatten sonra rezervasyonsuz hiç bir yere gidilmez dedim.
evde kuru fasulye pilav yedik yani kızlar.
bilseydim işten erken çıkıp gelip evde yemek yapardım ama ben
bende ona bana iki gün erken çiçek gönderdiği için mükemmel eş sertifikası yapmıştım halbuki
bide slaytı izlettim işte o kadar

geldimkiii geldim kiiii :119: :119:
evimizde hazır nette vaar artık sizinleyimmm
çok geriye doğru okuyamadım amaa az buçuk okudum sayfaları ama çok yazan olmamış sanırım topikimizeee

amayaa bayıldımmmmm ne romantiksiniz siz öylee

geeldim tontişimmm
evimize de yerleşt,ik yavaş yavaş eşyaları da tamamlıyoruz kii
bu arada haftasonu erken uyanma olayı çok sinir bozucu olmalı
bakalım belkim bende yaşarım taze çalışan olarak

majorcann teşekkür ederim kuzummm
evimiz kendimizin olduğu için kapıyı kilitleyip çıktık evden
eşimn ailesi kendi annem felan ufak tefek şeyler vediler işte perde halı fln onları arabanın arkasında getiridik
burdan yavaş yavaş alıyoruz işte gerekli olanları

tatlışkom üzülmee biz 14 şubatı kutlamadık bile
başka bi gün götürsün eşin yemeğe hergün seviyoruz ki biz eşimizii bi gün değill

slm kızlaaarrr ben geldimmm...
hala hastayım fena öksürüyorum..antibiyotik fln da almak istemiyorum..
dün aksam teyzemleri yemğe davet ettim..
teyzem gitti diğer teyzeme ama hafta sonu gelicek yine..ablam hala annemlerde gidemiyoum da yeğenime geçer hasta olur diye..

valla bilmiyorum svitcim hala tık yok :26:

yeni ewin hayırlı olsun gess..güle güle oturun inş. bi güzel yerleş ewine de geeell...

diğer herkez nerdeeeeee

:))))) sorma şekerim, her akşam yatmadan önce bir not çekiyor kocam "bakalım bugün neyimi seviyomuşsun diye.... çektiğini en üste koyuyor :))))) inşallah her günümüz böyle geçer, sizlerinde her günü bir öncekinden aşk dolu geçer inşallahhhhh

yeniden ev hazırlama teleşı... üstelik aynı evde kalarak :))) eğlenceli olmalı.....
sevgililer günü çok öyle planlayarak gelişmediği için belki de böyle güzel oldu.... ben çok seviyom ki adamımı

kuzum geçmiş olsun, hala iyileşemedin mi? bir de bence artık bi kan testini hak etti bu geciken regl..... Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin....

ben de olmadım henüz, dün olmam gerekiyodu, bi kaç güne gelse de şu kürlere başlasam bari

yok ya daha da kötü oluyorum..
yarın gidicem atık kan testinee..ama sanmıyorum ablma üzüldüğüm için oldu stresten...

Allah nazarlardan saklasın,sizi bravo :)

Ve bizim sinema işini abim ayarlamıştı,12 kişiydik :) Düşün ki hem o sahneye gülüyorduk,hemde 12miz aramızda gülüyorduk işin esprisinden Amin inşallah..Özlemeye başladım,görmüş gb ya..Ellerini tutmak istiyorum,minik ayaklarını öpmek öpmek öpmek istiyorum Eşim bu sabah severken diyor ki hadi gel Sezencik,dedim ki şaka yapıyor baban kızım sen isteyince gel olur mu

K,mse almadı kızçee :) Eşim işten 10 da çıkabildide sevgililer gününde onu diyorum insanlar ne garip,son dkya bırakılır mı tek taş almak diye
Sende şimdi haksızlık etme enişteye yahu

geldimkiii geldim kiiii :119: :119:
evimizde hazır nette vaar artık sizinleyimmm
çok geriye doğru okuyamadım amaa az buçuk okudum sayfaları ama çok yazan olmamış sanırım topikimizeee:

Hoşgeldin kiii..Sakin ve emin adımlarla ilerliyoruz Deva eşi gelince kayboldu işleri rast gidiyordur inşallah,BA'da yok malum..Kayıplarımız var ondan ilerlemiyor..Ella da girmiyor bayaadır

Son düzenleme:

senin her yazını okuduğumda içimden diyorum inşallah plojo gibi pozitif bi anne olabilirim... ben bebişlerin bazı karakteristik özelliklerinin annenin gebelik zamanının nasıl geçirdiğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü.... hayata çok pozitif bakacak sezen :))))) ama evet bence de babası şaka yapmıştır zamanında gelsin sezencik... henüz çok erken :))) değil mi

Bide eşime diyorum ki öyle deme o bizi anlıyor,daha zamanı var :) O da bu sefer döndü diyor ki zamanında gel kızım zamanında :)
Var daha canım 28 haftayı dolduruyorum..
Olursun ki sende böylee :) Zaten düşüncelerin hep pozitif..İnsanada ayrı bir keyif,enerji geliyor o da eklenince,sende çok tatlı bir anne olacaksın bence
Bende çok inanıyorum gebelik sürecinin bebek üzerindeki etkisine..Tabi ki zorlukları olacak ama keyifli bir bebek olacak diye hayal ediyorum :)

ayy canım yeniden bir telaş içindesin yani.

artık emekli olana kadar öğretmensin
canım senin eşin ne iş yapıyor peki :26:

PLOJO
bende senin gibi bir hamile olurum inşallah

MAJOOOR sende çok tatlı bir anne olursun kiiii

Bir haftasonu klasiği olmuş topikte :)
Akşam durup dururken ağlamaya başladım Yemeğe çağırdım eşimi duymamış,bende niye beni duymuyor diye ağladım Çorbamı içtim geldi,bende gözyaşları pıt pıt damlıyor tabi,gittim uzandım..Kıyamam şoka girdi adamcağız,ne oldu ne oldu diye Kaldırdı beni zorla,bi daha bensiz yeme dedi,oturttu bi güzel yemeye devam Sonrada masayı topluyorduk sarıldı,biliyorum bazen duygusallığın tutuyor ama yapma böyle dedi,gel bana söyle Azcık ağladım canım ne olmuş,birikiyor demek ki gözyaşıda Şaka bir yana buara böyle birşey var,sinemada bile gülüyorum gülüyorum azıcık bir sahnede içimi çekmeye başladım,küçük bebek seviyorum yolda gözlerim doluyor Şimdi bile doluyor Şu sütünü içtiğim ineği düşünüp ağlayasım geliyor

selammmm kızlar, mutlu haftalarrr.....

evet plojo tam da dediğin gibi bi haftasonu klasiği olmuş yine

kocamcım pazar da yemeği dışarda yiyelim dedi, gittik boğazda balık yedik..... evet evet buraya yakın Boğaz denilen bi yer var, denizin kıyısında, bi arkadaşları ile gittik 2 çocukları var.... hep sevimli gülen cemrenin cadılığı tuttu, e abisi de onu görünce :)) neyse sonuç olarak "çocuklu" olunca babaya çok daha fazla iş düştüğünü gördü :))))

kocam kendisine verdiğim küreden her gece bir kart çekmeye devam ediyo, dün gece yattıktan sonra aaa unutmuşum diye kalktı -ki o yattıktan sonra hiç bi kuvvet onu kaldıramaz, hatta bi keresinde gece tuvalete kalktığımda ayağım kayıp düşmüştüm noldu diye sıçramış haaa tamam diye uyumaya devam etmişti - kartını okuyup yanıma döndü sevgi yumağı olmuş şekilde... Rabbim yumalarımızdan şen kahkahalarımızı, huzuru sağlığı eksik etmesin.....

Son düzenleme:

inşallah öyle olurumm
sende çok duygusallaşmışsın ben normalde bile öyleyim hamileyken salya sümük olurum heralde

ahh sizz ne güzelsiniz öyle
allah sevginizi kat kat arttırsın inşallah.

bizimde kuzenimin nişanı vardı cumartesi günü öyle geçti.
dünde eşimin bir köylüsünün baş sağlığı için amcalarıyla birlikte istanbul'a gittiler bende görümcemle takıldım

bu aradaaaa ehliyet sınavının sonuçları açıklanmış 84 almışım
1 martta direksiyon sınavım var

İlk zamanlarda hiç sebepsiz ağlıyordum,çok komikti Olursun,olsun azcık ne olacak
Seni bravoo Sen alacan bu ehliyeti biz biliyoruz zaten :)

Son düzenleme:
kıııızzzzlllaaaaarr ben geldimmmm....
kön kön öksürmeye devam ediyorum....ama kan testine gittim bugünn..sonucu yarın öğleden sonra alıcam..(15.30da kv rendevusu var) akşma inş güzel sonuçlarla gelirim.. en azından kv sonuçlar temiz çıkar... bnde ztn belirti fln yok hamile olma ihtimalim %18 diyorum...

allah sonumuzu hayır etsin inşallah herkezin ewinde sağlık ve kahkahalar olsun....

plojoo duygusal olman çok doğal hamilelikte olur öylee..kendimi düşünemiyorumm
ablmın kızı 32.haftada doğdu inş.sende sonuna kadar yaşarsın hamilelğini sağlıkla...Sezen de zmnında gelir dünyaya :))

majorr inş kolaylıkla verirsin sınavı alırsın ehliyetini...

amayaa sonunda yaptım kan testini...yarın ki sonuca göre ilaç vericek dr.

svitt nerdeee p.tesi yoğunluğuu sanırm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…