- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.421
sagol majorİnşallaaahhhhh darısı senin başına canım yaa sende beklediğin haberi hiç beklemediğin bir zamanda alırsın amiinnn
Bu arada Pembegelin'cim hayırlısı olsun inşallah. ne kadar oldu peki?
amin tatlım sağol.....heheheh buldum kocamın beni kırdığı yada kızdırdığı zamanları kağıtlara yazıyım aşk kavanozu yaptım diyim eşime de, sana olan aşkım bitmesin diye kızgınlıklarımı aldırdım diyimmmmm
sagol major
insaallah hayirli saglikli olur
daha cok yeni 4 bucuk haftalik canim
ama insan ogrendigi andan itibaren butun dunyasi o oluveriyor gercekten
rabbim isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu
selam gelincikler
ne zamndir gelemiyordum
herkes iyidir insallah
ben cok iyiyim bu aralar
rabbim yoklugunu yasatmadan mucizesini nasip etti bize cok şûkur
artik bnde anne adayiyim :)
hepimizin hakkinda hayirlisi olsn canimhehheedeli kız
bakalım biz ne zaman göreceğiz o günleri
daha var ama şuan istemiyorum
Yarın bi ablamız vardı eski komşu ona gidecem oturmaya,akşamına bende misafir var ve ben şuan annemdeyimNe rahatım,nasıl bir güvense bu:82:
Planlaar başlamışş,benim orjinal fikirlerim dökülür son dk'da
Şimdiye kadar yaptıklarımdan en sevdiğim,neşeli bir fotoğrafımızı kumaşa bastırdım siyah beyaz,o kumaşı ekran yaptım,yanları ve arkası televizyon yaptım polar kumaşla,antenler,düğmeler fln,içinide doldurdum elyafla,yanii tv yastık yaptım filmimiz oynuyor
Düğüne yakın evv hazırlanırken bi gece babam gelmişti,yastıkta koltukların üstünde tabii,babam yastığa odaklanınca biz odadan sıvışmıştık,babamdaki tepki vayy vayyy
Ne güzel habeer..Rabbim sağlıkla geçirmeni nasip etsin bu süreci,sağlıklada kavuşun inşallah
amin canim cok sagol rabbim seninde saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin bebegini ne heyecanli baya yaklasmis zamanYarın bi ablamız vardı eski komşu ona gidecem oturmaya,akşamına bende misafir var ve ben şuan annemdeyimNe rahatım,nasıl bir güvense bu:82:
Şimdiye kadar yaptıklarımdan en sevdiğim,neşeli bir fotoğrafımızı kumaşa bastırdım siyah beyaz,o kumaşı ekran yaptım,yanları ve arkası televizyon yaptım polar kumaşla,antenler,düğmeler fln,içinide doldurdum elyafla,yanii tv yastık yaptım filmimiz oynuyor
Düğüne yakın evv hazırlanırken bi gece babam gelmişti,yastıkta koltukların üstünde tabii,babam yastığa odaklanınca biz odadan sıvışmıştık,babamdaki tepki vayy vayyy
Ne güzel habeer..Rabbim sağlıkla geçirmeni nasip etsin bu süreci,sağlıklada kavuşun inşallah
amann nerden buldun kız bu fikri ne güzelmiş.
yaratıcılığına hayran kaldım şuanda
amin canim cok sagol rabbim seninde saglikla kucagina alabilmeni nasip etsin bebegini ne heyecanli baya yaklasmis zaman
bizde o gunleri gorebiliriz insallah bebegimle
Slm canlar, nasılsınız bakalım, yahu en az 20-30 sayfa vardır derken anca 10 sayfa ilerlemiş, benim açımdan iyi ama pek sessizleşmiş topik...
gs öncelikle hayırlı olsun tatlım , çok sevindim...
prenses sonuçların iyi çıkmasına sevindim, bebek işini de sal gitsin, ne zaman gelirse kapımız açık...
pembegelin hayırlı haberlerini aldım, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ...
swit o ky yapılan poğaçanın tarifini istiyorum , ona göre...
kızlar cepten giriyorum, ifadeler yok, yanlış anlaşılma olmasın... Beni sorarsanız yeni okulum çok iyi... Resmen cehennemden cennete geçmiş gibiyim... Tek sorun ders çalışmam gerekiyor, Anadolu lisesi olduğu için çok soru geliyor... O yüzden birkaç gün yoktum aranızda... Ders programım süper haftanın 3 günü gidiyorum... Ama bunu çekemeyen hocalar var, itiraz ederlerse müdür yardımcısı değiştirebilir... Herkes kendine Müslüman....neyse umarım değiştirmezler, zaten 6 hafta sonra hocanın biri doğum iznine ayrılacak, o zamana kadar hiç kimse bişi söylemezse keyfini süreyim ....
Valla gelir gelmez diktiler hem de... Tmm diğer hocalara da yapılsa keşke, ama bu benim suçum değil ki... Benden önceki öğretmenin hazır programına konduk, hani bir talebim de olmadı açıkcası... Hani haksızlık mı, evet diğer hocanın da yapılabilir, ona haksızlık... Ama itiraz ederek benimkini batırıyor işte...Hoşgeldiinn :) Sevindim mutlu olmana yeni okulunda..İnsanlarda bir garip,bi bırakın alışsın kızcağız :) Dk 1 gol 1 gözü sana mı diktiler?İnşallah beklediğin gb ilerler,dersede daha fazla zaman ayırmış olursun..
selam gelincikler
ne zamndir gelemiyordum
herkes iyidir insallah
ben cok iyiyim bu aralar
Snde bekliyordun bebek cooook sevindim allah analı babalı büuütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etisin inş .
Sat ne zmndı ocakmı aralıkmı..bnmde hala gelmedi regl 10.01den beri 40 gün oldu
Hakkınızda hayırlısı cok sevindim darısı başıma :))
Snde bekliyordun bebek cooook sevindim allah analı babalı büuütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etisin inş .
kızlarrrr günaydınnn
şuan çok mutluyumm
kocacım bana 2 gün erken çiçek göndermişş
aradım neden böyle yaptın dedim 14 şubat günü gözün yolda bekleyecektin,
ben senin beklemediğin bir anda göndermek istedim dedi
ve yazdığı not çok güzeldi ağlayacaktım nerdeyse
selam gelincikler
ne zamndir gelemiyordum
herkes iyidir insallah
ben cok iyiyim bu aralar
Yarın bi ablamız vardı eski komşu ona gidecem oturmaya,akşamına bende misafir var ve ben şuan annemdeyimNe rahatım,nasıl bir güvense bu:82:
:78: Beni özel günlerden önce arar kızlar durum şöyle şöyle,şunun gb birşey düşünüyorum diye,patlatırız hemen bombayı
Bizim hediyeler hep böyle Major,eşiminkilerde enteresan,evde binbirtürlü şey var değişik..
Birtek para verip geçen Mayıs doğum gününde tek teker bisiklet aldım eşime,bisiklet akrobasisi ile ilgili kendisi şimdilerde biraz az birtek tek teker almamış tek hayaliydi,bide piknik ayarladık,koca kutuyu açarkenki halini unutmam sanırım hiç :) Çocuk gbydi..Ben onun o haline,onun bisiklete sevindiğinden çok sevindim
Amin inşallah..
GörürsünüüzzHer zamanları ayrı güzel,tadını çıkar,hiç acele etme :) Bir de takip etmiyorsan tahmini doğum ayın ne zamansa o topiklerede bakmanı öneririm,çok iyi oluyor aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadığını bildiğin insanların olması..Deneyimli anneler var mesela bizimkindede 2. 3. olanlar,buara eşyalar bakım ürünleri için danışılıyor fikir veriyorlar,iyi oluyor
Senin galiba Ekim :) Terazi burçları güzel olur :)
Slm canlar, nasılsınız bakalım, yahu en az 20-30 sayfa vardır derken anca 10 sayfa ilerlemiş, benim açımdan iyi ama pek sessizleşmiş topik...
gs öncelikle hayırlı olsun tatlım , çok sevindim...
prenses sonuçların iyi çıkmasına sevindim, bebek işini de sal gitsin, ne zaman gelirse kapımız açık...
pembegelin hayırlı haberlerini aldım, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ...
swit o ky yapılan poğaçanın tarifini istiyorum , ona göre...
kızlar cepten giriyorum, ifadeler yok, yanlış anlaşılma olmasın... Beni sorarsanız yeni okulum çok iyi... Resmen cehennemden cennete geçmiş gibiyim... Tek sorun ders çalışmam gerekiyor, Anadolu lisesi olduğu için çok soru geliyor... O yüzden birkaç gün yoktum aranızda... Ders programım süper haftanın 3 günü gidiyorum... Ama bunu çekemeyen hocalar var, itiraz ederlerse müdür yardımcısı değiştirebilir... Herkes kendine Müslüman....neyse umarım değiştirmezler, zaten 6 hafta sonra hocanın biri doğum iznine ayrılacak, o zamana kadar hiç kimse bişi söylemezse keyfini süreyim ....
kızlarrrr günaydınnn
şuan çok mutluyumm
Beni sorarsanız yeni okulum çok iyi... Resmen cehennemden cennete geçmiş gibiyim... Tek sorun ders çalışmam gerekiyor, Anadolu lisesi olduğu için çok soru geliyor... O yüzden birkaç gün yoktum aranızda... Ders programım süper haftanın 3 günü gidiyorum... Ama bunu çekemeyen hocalar var, itiraz ederlerse müdür yardımcısı değiştirebilir... Herkes kendine Müslüman....neyse umarım değiştirmezler, zaten 6 hafta sonra hocanın biri doğum iznine ayrılacak, o zamana kadar hiç kimse bişi söylemezse keyfini süreyim ....
kızlarrrr günaydınnn
şuan çok mutluyumm
kızlar yaa canımı sıkan küçük bişey oldu
biz bankadaki arkadaşlarla 6-7 kişi kız erkek karışık bi esnaf lokantasına gidiyoruz..
lokanta da eşimin okuluna yakın..
eşim biliyor hep beraber gittiğimizi..
bu gün yemek yerken eşim geldi..telefonda aramış ama duymamışım
o da orda olucağımı tahmin ettiği için gelmiş..
ben de tesadüfen 2 erkek arkadaşın ortasına oturmuştum
normalde dikkat ederim ama lokanta zaten kalabalık yanıma oturana da kalk diyemedim doğal olarak
eşim de çok bozuldu..dikkat etmen gerekir falan dedi...surat astı
ben de haklı buldum onu benim de hoşuma giden bi durum değil sonuçta..
bi daha onlarla gitmem bankaya söylerim yemek dedim...tek başına yeme dedii.
ama çok üzüldüm yaa
gereksiz yere huzursuzluk oldu...
çok güzel düşünmüşş eniştee..Daim olsun mutluluğunuzz canım
Tünaydın kızlaarrrr
oh be topiğimiz hareketlenmiş biraz...
biz de dün gece 12yi geçiyordu girdik eve
önce kvye gittik çok şükür iyi,sonra kardeşimle buluştuk alışveriş yaptık sonra onu annemlere bıraktık biraz da onlar da oturduk
gece geldiğimde ölüyordum yorgunluktan zaten hemencik uyumuşum daaaü
gece 4tee baş ağrısıyla uyandım
sanki beynimin sol tarafını eziyorlar gibiydi
ağrı kesici içtim de 5e doğru uyudum..
bu akşam da arkadaşlar gelicek..dün gelicekti ya erteledik deee yaptığım kek de bayatladı
evi de pek toparlayamadım artık eve gidince ahtopot gibi 8 koldan yaparım
ooo çok romantikkkkk
ve çok da güzel olmuş önceden göndremesi süpriz olmuş...
iş yerine çiçek gelmesi de çok havalı oluyor dimi
gelen geçen bi ooooo diyor bizde
slayt gösterisi bitti mi major?
okulunu sevmene sevindimmmmmm hayırlı uğurlu gelsin sanaaaa
al işteeeee hem kendisi hem kocası pissssssss.... romantik misiniz kızım sizzzz......canım şaka bi yana çok iyi düşünmüş enişte.... ne güzel olmuştur.....