- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.141
Iyi aksamlar tatli gelinler, ben yeni gelin degilim ama kendimi daha yeni gelin gibi hissediyorum bu arada hamileyim benim bi prensesim olack. Hadi benide alin araniza:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi ilk kez girdiği bir yere hemde telefondan o koca yazıyı bütün sayfalara nasıl kopyalamış,ilginç Şimdi aklıma geldide..
Şimdide baktım ilk paylaşım 1:20 bizim sayfadaki 2 küsür fln yani arada 1 saat fln oynuyor,BA buarada tablette değilmiydi yahu..Allaa Allaaah! Telefondan nasıl kopyalanıyor bu yazı ben yorum yapamıyorum yazana kadar tekrar giriş istiyor :)
iyi akşamalr kızçeler...
svitt haklısın bnde kıskanmadım değil plojoyu :26:
plojo prensessin kıyafetleri çok şirinn..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
Hosgeldiniiiz miniginlee :) Her daim taze gelin hissedenlerde var :) Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..Iyi aksamlar tatli gelinler, ben yeni gelin degilim ama kendimi daha yeni gelin gibi hissediyorum bu arada hamileyim benim bi prensesim olack. Hadi benide alin araniza:)
Allah yardımcın olsun canım..Acil sifalar diliyorum..İnsallah cok zorlanmadan atlatırsın durumu..Acilden geldm tahlil yaptrdm ogneler yaptrdm bobreklermde tas gorunuo yarn urolojye yonlebdrdiler dua edn bnm icin allah rahatlk versn iyi gecelerrr
canım onu bende düsündüm o yazılarıcepten yazmak bence kolay degil hele hiç yanlış yazmadan yazmak cok zor ve imkansız bence.hele kopyalamak imkansız telden yazmamıs bunları acıkca belli bu...
Hosgeldiniiiz miniginlee :) Her daim taze gelin hissedenlerde var :) Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..
Allah yardımcın olsun canım..Acil sifalar diliyorum..İnsallah cok zorlanmadan atlatırsın durumu..
Allah kolaylık versin valla,ugrasana,yazana,amacını aşana,burayı kullanana ne diyelim artık..
Gunaydin kizlar nasilsinz?ben cok rahatszdm her gece acile gttm arada grip okudim ama cvp yazicak takatim yoktu,bobreklerim agrio,sirtim,kasiklarim ve bulantim var acilde 2aksam 3er igne yedim banamisin demiyo bugun biraz daha iyiyim yatiyorum surekli kalkamiyorim yerimden reglm btti ama agrilarm btmedi sadece hafifledi
Valla tertemiz oldu kuzum ya, ben temizleyemiyormuşum evi diyorum 😂 neyse ayda 1 alırım bende...bu arada Afyon'a gidiyorum gene, ilişik kesmeye, sizin tercih aşamalarınız ne alemde...
Canım kendin bir iş bulsan, en basiti mantı, pasta,sarma yapıp satanları biliyorum, hani bence ev gelirine çok iyi katkı olur, ben özel ders veriyorum mesela, mat öğretmeni olduğumdan çok da iyi katkı sağlıyor 😉 mesela Ankara'ya taşındım hemen orda çevre yapıp tekrar kurs vermeyi düşünüyorum , bazen eşimde para kalmıyor , ama bir masraf çıkıyor, hemen ben devreye giriyorum... Ciddi anlamda yoruluyorum ama gencim, hani harcamalarımdan kısmıyorum, ama tabiri caise eşek gibi de çalışıyorum
aç bıraksana sen o görümceyi, hiç yemek yapma , gerçi bunun böylesi peynir ekmek yer gene de yemek yapmaz , ya da şöyle desen bir gün Bugün sana davetliyiz canım, bu akşam sen yemek yap,görelim marifetini gibisinden...cümlelerle iğnelesen... Eşinin yanında de bunları, bir gün belim ağrıyor evi süpürür müsün diyebilirsin, gece yatarken uyar battaniyeyi kaldır diyerek, çünkü böyle insanlara senin söylemen gerekiyor... Karşı tarafın kendiliğinden harekete geçmesini bekleme...baktın olmuyor ped olayını sür öne, bir bayan olarak utanmıyormusun bunları böyle atmaya diyebilirsin...
Ah canımmm çok geçmiş olsun , yakın olsak tavuk suyuna çorba yapardım sana , dikkat et kendine, kocana da bulaştırma , bulaşıcı virüs çünkü ..
valla ben de anlamadım , telden kopyalamayı yapamaz bu kadar kısa sürede... Var bu işin içinde bir iş...
Swittt pofff faiz faiz oranlarını artırmış merkez bankası yuh diyorum ...
Hey kizlar kizlar aranzda turk kahvesi seven varmi varsa portakal aromali turk kahvesini oneriorum smdi denedm sonuc mukemmelll bnm damagima cok uyduuuu merak edenler olursa nasil yaptgmi solicemmmm ta ta ta tammmmmmmnnnn
Iyi aksamlar tatli gelinler, ben yeni gelin degilim ama kendimi daha yeni gelin gibi hissediyorum bu arada hamileyim benim bi prensesim olack. Hadi benide alin araniza:)
Acilden geldm tahlil yaptrdm ogneler yaptrdm bobreklermde tas gorunuo yarn urolojye yonlebdrdiler dua edn bnm icin allah rahatlk versn iyi gecelerrr
huhu tatlışkolaaarr
en çok beklediğim şeey tercihler başladı bugün onlarla boğuşmaktan buraya hiç bakamadım gözler şaşı olmuştu kiiii okuyayım yazayım dedim
dua edin de hayırlı bi yere atanayımm
bu arada plojooooo senin o göbüşünü deee içindekii bebişinide yerimmmmmmmmmm
ne tatlı duruyo maşallah yaa
Gunaydn kizlar uyku hakkgetire gunlerdr agridan nefes alamadgmami yanayim agrimami yanayim,plojove gesim cok saolun canlarim,ges bn cevremde hic duymadm tas aksam intrnetten arastrdm idrar yoli enfeksyoni olanlarda okusuomus bode meyve ve sebzeleri cok iyi yikamak gerekiomus daha i cok sebebi var aklnzd bulunsn bugun uroloji rndevun 3te biraz fazla uyusam ne iyi olckti napicm butun gun zaten agrmda var ühüüü aglicam ya
Plojo hemserm footogrf paylasmssn ama ben goremiormki o sebeple yorum yapmadm ama cok tatli gorundgne eminim minis gobisinle
ne de iyi ettin :)))) sağlıkla doğsun, iyi günlerde kullansın preses tatlımcımmm.... isim düşündünüz mü?http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=26&p=33756328&posted=1#post33756328
Sayfada paylaşımım var,bizim kızlar Paylaşınca sizede atarım demiştim..
Acilden geldm tahlil yaptrdm igneler yaptrdm bobreklermde tas gorunuo yarn urolojye yonlebdrdiler dua edn bnm icin allah rahatlk versn iyi gecelerrr
aminnnnnnnnn sana da sağlıkla dünyaya getirmeyi, rahatça büyütmeyi nasip etsin RabbimmmmmmKıskanmayın beni hayır hayır :)
Yahu ben zaten hayatı boyunca 55 i gecmemis cıtı pıtı minnacık biseyim,normal yani tipim :)
amin kızce insallah,Rabbim daha güzellerini nasip etsin,daha güzel bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin sanada,Amayayada,Sweateede :) Simdilik isteyenlei böyle hatırlıyorum unuttugum varsa onada onada
günayyyydddınnnnn taptazecik gelinleeerrr
ne de iyi ettin :)))) sağlıkla doğsun, iyi günlerde kullansın preses tatlımcımmm.... isim düşündünüz mü?
aminnnnnnnnn sana da sağlıkla dünyaya getirmeyi, rahatça büyütmeyi nasip etsin Rabbimmmmmm
Hosgeldiniiiz miniginlee :) Her daim taze gelin hissedenlerde var :) Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..
Allah yardımcın olsun canım..Acil sifalar diliyorum..İnsallah cok zorlanmadan atlatırsın durumu..
Allah kolaylık versin valla,ugrasana,yazana,amacını aşana,burayı kullanana ne diyelim artık..
huhu tatlışkolaaarr
en çok beklediğim şeey tercihler başladı bugün onlarla boğuşmaktan buraya hiç bakamadım gözler şaşı olmuştu kiiii okuyayım yazayım dedim
kuzummm çok geçmiş olsunn çok üzüldüm şuan nasılsın :18::18: yat dinlen kalkma sakın yerinden :18:
kuzum okullar arasında kaldım ki ben:18::18::18: o kadar zor şeymiş ki şu tercih olayı:18:
bide sana bişey sorcam, eş durumun da hizmet puanları çok önemli de mi o yüzden kocaeli yerine van yazayım :18: çünkü van 26 puan getirirken kocaeli 16 puan getiriyo:18:
sende ilişiğini kesip gel kocanın yanına inşallah öğrencilerin iyi olurr
ben türk kahvesine bayılırımmmmmmmmmmmm
koca içmiyoo kendi kendime keyif yapıyorum oysa ki türk kahvesi 2 kişi içince güzel
hoşgeldin tatlımm hayırlı olsun bebişinn bi prensesimiz var zaten topikte o mayısta gelicek senin ki ne zaman geliyo
aaa geçmiş olsun kuzummm tekrardan :18: taş benim çevremdede çok var biraz düşürmesi zor Allah kolaylık versinn:26:
sivitoşşşş izne kaldı son 2 ışık hızıyla gelsin artık şu haftasonuu
bu arada major kuzum görümcene uyuz oldum ben tezcanlı biriyimdir kendi evimdede başkasındada oturamam çay bitse maratona koşar gibi gider doldururum bu huyumu sevmiyorum ve bide bunun tam tersi kişiliklerde var tabi bence art niyetten değilde o düşüncesizlikten ve üşengeçlikten kaynaklanıyo azcık dişini sık kv gelince rahatlarsın
günayyyydddınnnnn taptazecik gelinleeerrr
ne de iyi ettin :)))) sağlıkla doğsun, iyi günlerde kullansın preses tatlımcımmm.... isim düşündünüz mü?
hoşgeldin şekerimmmmm.... Rabbim sağlıklı bi gebelik geçrip sağlıkla kucağına almayı, prensesinin gaz problemi uyku problemi çekmemesini nasip etsin Rabbim :)))))
canım çok geçmiş olsun, ben kum döktüm ondan daha kötü oluyormuş sancıları, ben o ağrılara bile dayanamıyordum ağlıyordum resmen; o yüzden çok iyi anlıyorum canım seni... bol bol su iç....
aminnnnnnnnn sana da sağlıkla dünyaya getirmeyi, rahatça büyütmeyi nasip etsin Rabbimmmmmm
Acilden geldm tahlil yaptrdm ogneler yaptrdm bobreklermde tas gorunuo yarn urolojye yonlebdrdiler dua edn bnm icin allah rahatlk versn iyi gecelerrr
Hey kizlar kizlar aranzda turk kahvesi seven varmi varsa portakal aromali turk kahvesini oneriorum smdi denedm sonuc mukemmelll bnm damagima cok uyduuuu merak edenler olursa nasil yaptgmi solicemmmm ta ta ta tammmmmmmnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=26&p=33756328&posted=1#post33756328
Sayfada paylaşımım var,bizim kızlar Paylaşınca sizede atarım demiştim..
huhu tatlışkolaaarr
kuzummm çok geçmiş olsunn çok üzüldüm şuan nasılsın :18::18: yat dinlen kalkma sakın yerinden :18:
kuzum okullar arasında kaldım ki ben:18::18::18: o kadar zor şeymiş ki şu tercih olayı:18:
bide sana bişey sorcam, eş durumun da hizmet puanları çok önemli de mi o yüzden kocaeli yerine van yazayım :18: çünkü van 26 puan getirirken kocaeli 16 puan getiriyo:18:
bu arada major kuzum görümcene uyuz oldum ben tezcanlı biriyimdir kendi evimdede başkasındada oturamam çay bitse maratona koşar gibi gider doldururum bu huyumu sevmiyorum ve bide bunun tam tersi kişiliklerde var tabi bence art niyetten değilde o düşüncesizlikten ve üşengeçlikten kaynaklanıyo azcık dişini sık kv gelince rahatlarsın