- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.001
zamanınız ve arabanız varsa olur tabiki inşallah güzel bir tatiliniz olur..
oooo sende yeni gelinler kervanınıa katılıyosun yine yani tatlımm bekliyoruzz balayına git gell
çok heyecanlısındırrrr:18::18::18:
ama o günün değerini çok iyi bil ben özlüyorumm düğün günümüü
günaydın tontişkolaaarr
günaydın plojocaaann
günaydın prensescaan
kuzummmm diyete mi başladınnanommmkolay gelsin tatlışkommm kilo vermeden gelme sakınn
bu arada kara şimşeklee bekliyoruz bak boluya yazınn
herkes siftahını boluya gelerek kullansın
kv günün mubarek olsun tatlışkommbol bol otur sohbet et tamam mı
havalarda soğudu kar gelyomuş diye
ben boluluyummmmmmmmmmmmmm:124: :124:
gel gel abant güzeldir bi de kar yağarsaaaa harika olurr atlara binersinizzz kar da kayarsınızzz
çok romantikkkk
boluyu da gezin e miii
bak heyecanlandım şimdii
ay sinir oldum kp yeçok biliyomuş ooo
alaymış daha iyisini o zamanhem yardımcı olma hem bahane bul yok yaa
plojooo çok heyecanlı yaaa
park yatağı kullanan ve memnun olan çok insan duydummama bencede bebişler sallanarak uyumayı istiyolar yaa
ultrasonda regl şart değil canım.... yumurtalıklarının durumlarını tüplerin durumlarını ve hatta var olan yumurtaların hakkında bilgi verirler. ayrıca smeer testi için doku da alabilirler. acı veren bir işlem değil merak etme. ultrasonla muayene de pek acı hissetmiyorsun eğer kendini kasmazsan.... rahat olmak iyidir yani.teşekkürler tatlım bu durumda ben bu ayki randevuya gitmemeli miyim yani canım?
sadece ultrasonla bakması için bile mi regl olmam gerek?
izinden yeni döndüğüm için tekrar izin isteyemem malesef
bu ayda 3 gün erken oldum geçen ayda 2 gün erken olmuştum neden böyle oluyorum ya
plojooo çok heyecanlı yaaa
park yatağı kullanan ve memnun olan çok insan duydummama bencede bebişler sallanarak uyumayı istiyolar yaa
Cnm bence şu an sadece küçük bir şey yetecektir sana, o sallama kısmını çocuğa göre şekillendirirsiniz , belki sallamadan da çok rahat büyüteceksin, uyku eğitimini araştır kesinlikle... Diğer şeyleri de bebek Doğunca ona göre alın bence... Bizim minik ilk sepette yattı 2 ay falan... Almadık vardı zaten, yatağını fala değiştirdik , süsledik, sonra baktık sallamadan durmuyor ve bam bam ı aldık, o çok rahatlattı, şimdi 10 aylık park yatağına geçti işte son 3 ay da... Ama kuzenim direk bebeklikten itibaren park yatağını kullandı, başka bir şeye gerek kalmadı...değişiyor işte 😉
plojo'cum; canım inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yatak beşik dolap kılık kıyafet.... ama arada bi kaç resim çektiysen paylaşsanaaaaa
kızlar yorumalarınız için cok teşekkürler...
beauty öyle yapıyorum ztn eşimi sakinleştiriyorum...
plojo bncede renkli renkli cok güzl olmuş...beauty'e katılıyorum bebeğin uyku düzenine bağlı bncede...
meselaa bnm yeğnim..mutlaka yatak da olmalı sallanmalı öyle alıştırmışlar.. misafirliğe fln gidince cok zor oluyor uyuyamadıgında huysuzlanıyor..yavaş yavş alıştırdık sallanmadan uyumaya fln..annemlerde sallanan beşiklerden aldılar..
görümcenin küçüğü ise cok az 2 ay belki yatmamıştır ahsap yataşı vardı onda yatmadı..kvlerde şuan ya görümcem bacağında sallayarak uyutuyorr ama bizim kii haytta uyumaz öylee...
ultrasonda regl şart değil canım.... yumurtalıklarının durumlarını tüplerin durumlarını ve hatta var olan yumurtaların hakkında bilgi verirler. ayrıca smeer testi için doku da alabilirler. acı veren bir işlem değil merak etme. ultrasonla muayene de pek acı hissetmiyorsun eğer kendini kasmazsan.... rahat olmak iyidir yani.
yani aşağıdan mı muayene edecekler beni??
ayy hiç yapmadım ama ben öyle.
ultrasonda neden canım acıyacak ki? yaa şimdi reglim bitene kadar ağda da yapamam ben onu nasıl halledeceğim pöfff
canım insallah gitmeyi düsünüyoruz arabayla.insallah güzel olur:))heyecan var yani önceden yoktu simdi oldu
Cnm burda hepsini yayınlamam mümkün bile değil ayrıca 13 sayfa, happymoodcake aratın bunu diyetiz kısmında şeyda coşkun kısmına tıklayın , gazete sayfalarının üstüne tıklayın büyüyor, onun word de yazdı arkadaşım, takip etmesi çok kolay, kesin kararlıysanız orda videolar var onları izleyin, en azından sistemi anlarsınız , sorularınız olursa gene cevaplarım ben 😉canım sen şu diyet listesini bir paylaş bizimle ne olur her şeye razıyım :)
55 kilo olmam gerek şuan 60-61 arasında gidip geliyorum.
kazara hamiş kalsam bu kiloyla çok rahatsız olurum
haklısın canım tadını cıkarmak gerek yogunluktan cıkmıyo ama insallah hersey güzel olur evet canım insallah aranıza katılacagım
napiyosunuz hatunlaaar karnimin siskinligi gitti cok mutluyum
spor yapiyorum telefonuma egsersiz programi yukledim super bisey sabah aksam bunu yapiyorum iki gundur
karinkasi yapmaya calisiyorum hahaha cok zor yaaa
bu arada regl oldum demistimya kizlar bi tuhaf oldum ya cok az geliyo anca wcye gidince farkediyorum yani boyle akicak sekilde bisey yok.neden boyle oldum acaba korktum ya bi an
Eşimden gizlenerek burdayım 😘slm kızlarr... kimler burda...
Eşimden gizlenerek burdayım 😘
Ay benimki ciddi anlamda trip atıyor, bırak artık şunu, benle ilgilen diyerek nese prenses ben yatıyorum iyigeceler....eşler hep aynı sanırm bnmki pek sorun etmiyor daa bazen de huysuzluğu tutuyor..
Ay benimki ciddi anlamda trip atıyor, bırak artık şunu, benle ilgilen diyerek nese prenses ben yatıyorum iyigeceler....