Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

haklısın canım tadını cıkarmak gerek yogunluktan cıkmıyo ama insallah hersey güzel olur evet canım insallah aranıza katılacagım

ultrasonda regl şart değil canım.... yumurtalıklarının durumlarını tüplerin durumlarını ve hatta var olan yumurtaların hakkında bilgi verirler. ayrıca smeer testi için doku da alabilirler. acı veren bir işlem değil merak etme. ultrasonla muayene de pek acı hissetmiyorsun eğer kendini kasmazsan.... rahat olmak iyidir yani.

plojooo çok heyecanlı yaaa
park yatağı kullanan ve memnun olan çok insan duydumm ama bencede bebişler sallanarak uyumayı istiyolar yaa

Artık sallanmak şansımıza bakalım..Çok zorlarsa alacaz mecbu birşeyler..Yaklaştıkça daha da heyecanlı oluyor

İşte benim anlattığımda ne çok büyük ne çok küçük,ilerde oda yapıncada küçük oturma koltuğu gb kalacak ya da babasının planı onu akvaryuma çevirmek Olmadı en sonunda amaan diyerek park yatağa kalacam galiba

plojo'cum; canım inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yatak beşik dolap kılık kıyafet.... ama arada bi kaç resim çektiysen paylaşsanaaaaa

İnşallah canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=4
Böyle bir sayfamız var Mayıs annelerinden..Çok oldu paylaştığım daha devamını getiremedim ama paylaştıkça burayada atarım size

Zamanla oturdukça nasıl bir düzen sağlayabilmişiz anlarım umarım çok zorlanmam uyku konusunda..Artık minik bana öğretecek ben ona bakalım İlk zamanlarda tmm ama sonradan alıştığına yöneldiğinde umarım pişman olmayız aldıklarımıza :) Çocuğada bağlı en çok anneye de ve tabii yanındakilere..Annem olacak benimle,birde eşimin yeğeni iş ihtimali var ama olmayadabilir.Bu yüzden benim ya da miniğin gergin olacağı,sürekli bızıklanıp farklı düzenler kurulmaya çalışılmayacak,o yüzden biraz şanslıyım sanırım..

yani aşağıdan mı muayene edecekler beni??
ayy hiç yapmadım ama ben öyle.
ultrasonda neden canım acıyacak ki? yaa şimdi reglim bitene kadar ağda da yapamam ben onu nasıl halledeceğim pöfff

yani aşağıdan mı muayene edecekler beni??
ayy hiç yapmadım ama ben öyle.
ultrasonda neden canım acıyacak ki? yaa şimdi reglim bitene kadar ağda da yapamam ben onu nasıl halledeceğim pöfff

tatlım ben ultrason derken vajinal ultrasondan bahsetmiştim :)))) neyse olmak istemezsen elbette olmazsın ama diğer türlü ultrasonla kontrol ben bilmiyorum şahsen, yumurtalıkların durumu rahimin durumu için vajinal ultrason yapılır.... ayrıca smeer testi denilen olayda da yine o çatala çıkıyosun canım. ama dediğim gibi canını yakan bir durum değil. sorun edilecek bir durum da değil....

Son düzenleme:
canım insallah gitmeyi düsünüyoruz arabayla.insallah güzel olur:))heyecan var yani önceden yoktu simdi oldu

taptaze gelinnnnn :)))) hoşgeldin aramızaaaa valla bende heyecan yok diyodum ama müzik çalmaya başlayıp salondan içeri girdiğimizde, o nikah masasına oturma anında resmen kalbimin gümbürtüsünü duydum

canım sen şu diyet listesini bir paylaş bizimle ne olur her şeye razıyım :)
55 kilo olmam gerek şuan 60-61 arasında gidip geliyorum.
kazara hamiş kalsam bu kiloyla çok rahatsız olurum
Cnm burda hepsini yayınlamam mümkün bile değil ayrıca 13 sayfa, happymoodcake aratın bunu diyetiz kısmında şeyda coşkun kısmına tıklayın , gazete sayfalarının üstüne tıklayın büyüyor, onun word de yazdı arkadaşım, takip etmesi çok kolay, kesin kararlıysanız orda videolar var onları izleyin, en azından sistemi anlarsınız , sorularınız olursa gene cevaplarım ben 😉

napiyosunuz hatunlaaar karnimin siskinligi gitti cok mutluyum
spor yapiyorum telefonuma egsersiz programi yukledim super bisey sabah aksam bunu yapiyorum iki gundur
karinkasi yapmaya calisiyorum hahaha cok zor yaaa
bu arada regl oldum demistimya kizlar bi tuhaf oldum ya cok az geliyo anca wcye gidince farkediyorum yani boyle akicak sekilde bisey yok.neden boyle oldum acaba korktum ya bi an

haklısın canım tadını cıkarmak gerek yogunluktan cıkmıyo ama insallah hersey güzel olur evet canım insallah aranıza katılacagım

aynen inşallah bi aksilik çıkmadan atlatırsınız inşallah tatlımm

allah allah hiç de bilgim yok benim ama yerleşme lekelenmesi gibi bişey varmış ya o olabilir mi:18:

canlarımm ben geldimmm
bu gün 18:30 a kadar kesintisiz çalıştım
tam işler bitti buraya yazıcam kociş geldi beni almaya kvye gittik..
bu arada kvye giderken önyargısız gittim
PLOJOmun kulakları çınlasın onun gibi çok pozitif olucam dedim
veee hep ben konu açtım konuştum..
baktım kii hem ben eğlendim hem onlar..
sanırım sorun biraz da ben de..surat asıp oturunca olmuyomuş PLOJOM hayata pozitif bakıcam sayendeee
hemen aklımda kalanları yazayımmmm

PRENSESSSS ben de çok gıcık oldum kpye...insanlar böyle zaten..ben de bizim evde kim bişeyi beğenmicek gibi olsa çıldırıyorum biz bu kadarını yapabildik diye...felsefem şu ki para vermiceksen akıl da verme
ama eşin çok üzülmüş çok iyi anlıyorum..ama BEAUTY çok mantıklı bişey söylemiş sen olaki kötü bişey dersen sen suçlu olursun
bu insan psikolojisi değişik ki....neyse prenses üzülmeye değmez ne güzel kendi emeklerimizle aldık ..beğenmeyen binmesinnn..

BEAUTY: ya 9 dana 7ye kadar iş yerinde olduğum için diet listelerini pek uygulayamıyorum...ama ekmek makarna pirinç şeker vb yokkkk...bol su var sadece bu şekilde bile kilo verebilirim...vücudum hemencik veriyor sağolsun ama hemncik de alıyor
bideee şu nette zayıflamaya yardımcı spor videolar var ya 45 dklık falan onlar işe yarar mı ki
bu arada kredi konusunda hiçç çekinme istediğini sor canım..7/24 açığız

BA: benim de 3-4 gün maşalah güzel geldi reglim ama bugün iş yoğun olunca streste olsa gerek azalıverdi...
benim de aklıma gesin dediği gib yerleşme kanaması geldi ama bilemedim test yap olmadı bi daha gelmezse ...

GESS boluya gelmeyi gerçekten çok istiyoruzzz
huzur veriryor fotoğrafları bile..
4 mevsim güzel abant veee senin kalbinde ayrı yeri olan gölcükkk

PLOJOOOO park yatakları ben de çok seviyorummmm

bu aradaaa en yakın arkadaşım temmuz 2011 de evlenmişti geçen ay bebiş çalışmalarına başlamışlardı ama ilk ay başarısızdı...
bu ay pek dikkat etmemişler yumurtlama günü falan umutsuzdu ama hamileeee
prenses duyurulurrr senin için yazdım

bu arada benim de kociş burda yazınca surat asıyor

eğer bi daha yazamazsam şimdiden iyi geceerrr

bi deee arabamız için iyi dileklerinize çoooook teşekkürlerrrr
daha iyileri sizin olsun..en yakın zamanda da BEAUTY nin

BA Belki strestendir zaten gec oldun ya..Bilemedim baska nedir,Gesin dediginide düsündüm ama kan testi yaptırdıgın icin ihtimal veremedim ama olamaz mıyine de bilemeyiz tabi,gec döllenme dedikleri sey olabilir..

SWEAT Seni bravo :) Çok cınlattın uyandırdın bak :)))
Şaka bi yana simdiden kahvaltının hayalini kuruyorum,son bikac gündür hep açım,Allah sonumu hayır etsin :) Sabah kahvaltıya gidecem teyzeme,kuzenim cagırdı,o da 15 tatil sebebiyle bu hafta izinli :)
Telefondan göremiyorum kimler kaldı acaba ..
ELLa'da girmedi hic,iyidir inşallah bi sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…