- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.041
valla şekerim yargısız infaz yaptığı kesin, sayfanın başında bi arkadaş evinin huzuru için dua okuyabilirsin diyip onu paylaşmış... evet dediğin gibi gelinlerde kayınvalideler de dört dörtlük değil. kimse kimseye bağırmasın saygısızlık yapmasın (karşılıklı) herkes birbirini sevsin... bunu istemeyen yoktur herhalde. galiba biraz karşılıklı anlayışa ihtiyacımız var. "Kocası"nın dediği gibi ne ekersek onu bir gün mutlaka biçeriz... her iki taraf içinde geçerli bu!!!! "Kocası" da bu sözün derinliğini düşünüp ona göre davranır umarım.... Rabbim sonunuzu hayr etsin....
biz anlatılanlara yorum yapıyoruz yaşanılanlar bize nasıl anlatılıyor bilemiyoruz tabi ama en azından benim eşimin ablası bana vuramadığı için duvarları yumruklayacak kadar benden nefret etmişse eğer önce kendimi sorgularım sonrada o evlilkteki yerime bakarım ve kocam hala annem ablam diyorsa o zaman mutluluklar der çeker giderim heralde.
mutlaka hatalar karşılıklı olmuştur diye düşünüyorum malesef.
bir insanın inadına gidersen o da senin inadına gider bence ben böyle düşünüyorum.
Umarım BA hakkında hayırlısı olur.
tünaydın kızlarr bnde major gibi şoktayım...
okudum okudum başa aldım yine okudum devamını toparlamam zmnı aldı kii "kocası" yazısını görünce toparladım...
BA bi yerden alıntı yaptı sanmıstım anlam veremedim yazdıklarına...
svite katılıyorum "kocası"na cvp veremiyorum saygısızlık yapmak istemem...
ama sanırım bn karakter yada karaktersiz insanları görmeden bile anlayabiliyorum....
svite katılıyorum bir ewliliğin bitmesini kimse istemez ama bnce zmnı gelmiş...
çok bile sabretti kız..bn BAyda söyledim daha bebek konusunda ewden kovduğuunda ayrılırdım...
adam sadece suçlamayı biliyor eşini korumayı ona değer vermeyi bilmeyen bir adamdan koca fln olmaz!!!
tünaydın kızlarr bnde major gibi şoktayım...
okudum okudum başa aldım yine okudum devamını toparlamam zmnı aldı kii "kocası" yazısını görünce toparladım...
BA bi yerden alıntı yaptı sanmıstım anlam veremedim yazdıklarına...
svite katılıyorum "kocası"na cvp veremiyorum saygısızlık yapmak istemem...
ama sanırım bn karakter yada karaktersiz insanları görmeden bile anlayabiliyorum....
svite katılıyorum bir ewliliğin bitmesini kimse istemez ama bnce zmnı gelmiş...
çok bile sabretti kız..bn BAyda söyledim daha bebek konusunda ewden kovduğuunda ayrılırdım...
adam sadece suçlamayı biliyor eşini korumayı ona değer vermeyi bilmeyen bir adamdan koca fln olmaz!!!
tünaydın kızlaarrr
siz söylenebilecek çoğu şeyi söylemişsiniz..
daha çok şey vardır elbet ama saygı sınırlarını aşabileceği için ben susuyorum..
Allah BA'nın yardımcısı olsun, bu yaşadıklarına katlanmaya sabır versin ...
kimsenin yuvasının yıkılmasını burda kimse istemez...
ama bazen itiraf edeyim acaba BA mı abartıyor diye düşünmüştüm
Ben olsam daha sabırlı olur muydum diye düşünmüştüm
ama "kocasının"yazdıkalarını okuyunca,yazış tarzını görüne anladım ki
BA bize az bile anlatmış...
burad ben ba ya kesinlikle suç bulmuyorum bir insanı herşeyden sevgiden saygıdan men eden bir eşe sahip kızı ailesine mecbur etmiş elinden gelenide yaptı bence duvar yumruklarla markete giderken haber verler kocasına mesajlar atıp tahrik eden bir abla kızı evden kovanlar bunlar haksızlar bu insanlar ba ya kendisini dinlemesi için sağlıklı düşünebilmesi için ortam oluşturdu mu acaba annesinin ve görümcesinin ba nın eşi üzerinde oluşturrduğu bir iktidar savaşına şahit olduk acaba bu lafları bekarkende söyleyebiliyomuydu kadın herşeyiyle kocam dediği insana teslim alıyo bu kadar vebali bu insanlar nasıl ödeyecek bilmem
BA dan haber alabildiniz mi kızlar ges sana da yazdım özelden canım ama geri dönmedin merak ediyorum :18:
yok canım bir haber
İnşallah iyidir ya ben eski konularını da bilmiyordum ne adammış evden flkn kovuyormuş
malesef öyle biriymiş yazık kızcağıza ya allah yardımcısı olsun akşam klavye erkeği gelir yine müsaitt olursam gelicem şuna iki laf söylemem lazım sinirden 1 paketsigara bitirdim burda
ben de gidip sigara alıcam birazdan üzüldüm ne güzel muhabbet ediyorduk burada paylaşıyorduk madem buraya yazsın istemiyorsun karına sahip çık dimi aldattığından filan da şüpheleniyormuş zaten ba şimdi gelip yine giydirir bize
Kadınların gerçek yüzü...
EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;
BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.
KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.
BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.
RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)
YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.
Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..
KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.
RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..
AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...
NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..
ve yine ATALARİMİZ,
NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.
HADİ EYVALLAH.
KOCASI.
Kadınların gerçek yüzü...
EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;
BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.
KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.
BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.
RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)
YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.
Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..
KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.
RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..
AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...
NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..
ve yine ATALARİMİZ,
NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.
HADİ EYVALLAH.
KOCASI.
BA'yı gerçekten çok merak etmeye başladım.
BA'yı gerçekten çok merak etmeye başladım.
aynen canım:18: