Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

biz anlatılanlara yorum yapıyoruz yaşanılanlar bize nasıl anlatılıyor bilemiyoruz tabi ama en azından benim eşimin ablası bana vuramadığı için duvarları yumruklayacak kadar benden nefret etmişse eğer önce kendimi sorgularım sonrada o evlilkteki yerime bakarım ve kocam hala annem ablam diyorsa o zaman mutluluklar der çeker giderim heralde.

mutlaka hatalar karşılıklı olmuştur diye düşünüyorum malesef.
bir insanın inadına gidersen o da senin inadına gider bence ben böyle düşünüyorum.

Umarım BA hakkında hayırlısı olur.

burad ben ba ya kesinlikle suç bulmuyorum bir insanı herşeyden sevgiden saygıdan men eden bir eşe sahip kızı ailesine mecbur etmiş elinden gelenide yaptı bence duvar yumruklarla markete giderken haber verler kocasına mesajlar atıp tahrik eden bir abla kızı evden kovanlar bunlar haksızlar bu insanlar ba ya kendisini dinlemesi için sağlıklı düşünebilmesi için ortam oluşturdu mu acaba annesinin ve görümcesinin ba nın eşi üzerinde oluşturrduğu bir iktidar savaşına şahit olduk acaba bu lafları bekarkende söyleyebiliyomuydu kadın herşeyiyle kocam dediği insana teslim alıyo bu kadar vebali bu insanlar nasıl ödeyecek bilmem

tünaydın kızlaarrr

siz söylenebilecek çoğu şeyi söylemişsiniz..
daha çok şey vardır elbet ama saygı sınırlarını aşabileceği için ben susuyorum..
Allah BA'nın yardımcısı olsun, bu yaşadıklarına katlanmaya sabır versin ...
kimsenin yuvasının yıkılmasını burda kimse istemez...
ama bazen itiraf edeyim acaba BA mı abartıyor diye düşünmüştüm
Ben olsam daha sabırlı olur muydum diye düşünmüştüm
ama "kocasının"yazdıkalarını okuyunca,yazış tarzını görüne anladım ki
BA bize az bile anlatmış...

tünaydın kızlarr bnde major gibi şoktayım...
okudum okudum başa aldım yine okudum devamını toparlamam zmnı aldı kii "kocası" yazısını görünce toparladım...
BA bi yerden alıntı yaptı sanmıstım anlam veremedim yazdıklarına...
svite katılıyorum "kocası"na cvp veremiyorum saygısızlık yapmak istemem...
ama sanırım bn karakter yada karaktersiz insanları görmeden bile anlayabiliyorum....
svite katılıyorum bir ewliliğin bitmesini kimse istemez ama bnce zmnı gelmiş...
çok bile sabretti kız..bn BAyda söyledim daha bebek konusunda ewden kovduğuunda ayrılırdım...
adam sadece suçlamayı biliyor eşini korumayı ona değer vermeyi bilmeyen bir adamdan koca fln olmaz!!!

Son düzenleme:

canım gunaydın öncelikle sütü bozuk şahısın ba ya yaptıkları bence bize anlatılandan çok fazla kocası iberesi nasıl bir egoya sahip olduğunu ortaya koyuyo ona söylenecek çok güzel laflar varda burası müsait değil inşallah ba nın başına kötü birşey gelmez şuan tek üzüldüğüm konu bu açıkcası eğerki zaten ba nın yanlış anlattığı birşey olsaydı yanlış olanlarıda o uzun notuna eklerdi bence bizleri umursamamasıda belli yazdığı uzun cevaplardan silinik bir kişilik olduğu belli toplumca ky kp ibaresi çok zoruna gitmiş ya daha güzel tabirlerde kullanıyoruz biz kv ve kp için sanki onunla evli diye bunlara katlanmak zorunda gibi algılamış yada bizler ky olunca gelinlerimizde bizleri eleştirecek bu bir gerçek ama haksızlığa susmamasıı beni mutlu eder açıkcası bir insan evli olabilir ama evli olması kişilik haklarının onurunun gururunun önüne geçemez kişiliğine zarar verdi ba nın bu adam ve ba gibi çogu insan var bizde yaşıyoruz yaşayacağızda gurbetde kimsesi yok tutunacak bir dal oldu kızcağıza zaten eşine tutunuyo olsaydı bu kadar sitem kar olmazdı ve oda yemek sayfalarına bakardı.keşke o dört ayaklı dedikleri kadar sadık olabilse seninde üç ayağın var demekki ama ikisiyle değil biriyle guru duyduğunuz içinb erkek oluyorsunuz demekki

Son düzenleme:

aynen kızlar BA kesinlikle bize az bile yansıtmış bence yaşadıklarını.
Allah ona sabır versin ve hakkında umarım hayırlısı olur.
kimsenin yuvasının yıkılmasını hiç birimiz istemeyiz ne hayallerle evleniyor insan.
hayallerini yaşar umarım

BA dan haber alabildiniz mi kızlar ges sana da yazdım özelden canım ama geri dönmedin merak ediyorum :18:

İnşallah iyidir ya ben eski konularını da bilmiyordum ne adammış evden flkn kovuyormuş

malesef öyle biriymiş yazık kızcağıza ya allah yardımcısı olsun akşam klavye erkeği gelir yine müsaitt olursam gelicem şuna iki laf söylemem lazım sinirden 1 paketsigara bitirdim burda

malesef öyle biriymiş yazık kızcağıza ya allah yardımcısı olsun akşam klavye erkeği gelir yine müsaitt olursam gelicem şuna iki laf söylemem lazım sinirden 1 paketsigara bitirdim burda

ben de gidip sigara alıcam birazdan üzüldüm ne güzel muhabbet ediyorduk burada paylaşıyorduk madem buraya yazsın istemiyorsun karına sahip çık dimi aldattığından filan da şüpheleniyormuş zaten ba şimdi gelip yine giydirir bize

gitsin o anasına evde kalmış bacısına giydirsin.

Bir an acaba konu sahibi oyun mu yaptı da bu konuyu açtı dedim son cümle kocasını okuyana kadar.
Ben yerinizde olsam, eşimin neden bu kadar dertli hale gelip, bana açılamayıp da sizin bakış açınız ile 'duyarsız, laftan anlamaz, çirkin duygular besleyen' hiç tanımadığı kadınlara derdini anlatacak kadar dolduğunu araştırır ve ona vakit ayırırdım.
Bunun yerine siz napıyorsunuz?
Gizlice hesaplarınıza girip, yazılanları okuyup kendinizce eşinize akşam azarlayıp sinirlenecek kavga edecek, üste çıkacak bahaneler hazırlıyorsunuz.
Eşinize acıdım...

İki ihtimal var ya bu kız bizimle alay ediyor..

Yada kocası denen müsvette gerçekten kızın telefonuna el koydu ve yazdı...

Neyse umarım 1 ihtimal dogrudur.

İnsallah sana da eşinin ailesiyle yasamak nasip olur erkek musvettesi seni.
Ne güzel dimi o senin ailenin ceksin
Sen cekme o kadar hastaliklisin ki eşinin hesabına bile girmissin
Bosanilacak insansin nasilda anasini kardesini savunur
Senin esinde de is yok
sana bu kadar taviz verdiği icin

Umurunda olmadigi için koca koca harflerle yazdin dimi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ba valla boşanma, bir daha düşün falan diyecektim canım ama kocanın yazdıklarını görünce durma kaç o evden diyesim geldi.... Çok şey yazmak isterim ama karşı taraf anlamayacağı için kendinizi boşuna yormayın kızlar ...

swit sana gelince o spor videoları çok işe yarar, her zaman aktif olmaya çalışmalısın 😉

bu arada bugün temizlik günüydü, evim tertemiz oldu... Çok büyük rahatlıkmış temizlikçi ya, bundan sonra 2 pantolon az alırım ama yorulmam felsefesini güdücem 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…