- 27 Mart 2013
- 746
- 217
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.981
tünaydınn kızlarrr...
iki günden beri gelemiyordum aöf yüzünden yine yollardaydık
dün akşam dönüşte annemlere gittik sonra eve gelince bugün için yemek yaptım.
hafta sonu öyle yorulmuşumki saat 11 olmadan uyudum.
bugünde işe geldim 3 gün izinliydim diye işlerim birikmişti.
bide o yetmezmiş gibi genel müdür asistanı hastaymış bugün gelmemiş onun yerinede ben bakıyorum.
üstelik istifa edecekmiş hatırlarsanız anlatmıştım genel müdürün gerçek asistanı hamile şuan doğum izninde yerine geçici olarak alınan kızda çalışmak istememiş şimdi yeniden birini arıyorlar. bu adamla nasıl çalışılırki zaten ohh iyi olmuş ona ama arada ben gidip geliyorum zor oluyor.
Sivitim araba almışsınız canım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
BAcım sende kötü şeyler yaşamışsın ama tak etmiş artık onların canı öyle olmasını istemiş. umarım eşin hep sana destek olur
Plojooo minişe yatak mı aldınızz yuppiiee
kızlar size bir şey soracağım jinekoloğa giderken hormon testi yapılması için ve yumurtalıklara bakılması için regl mi olmak gerekiyor aranızda bunun cevabını bilen var mı? normalden 3 gün önce bugün regl oldum ben çarşamba ya da perşembe olurum diye cumartesiye randevu almıştım ama o zamana kadar bitecek
seninde isin zor be canim kolay gelsin
evet cok kotu seyler yasadim gercekten hala etkisi uzerimde
valla canim o konuda benimde hicbir fikrim yok malesef ama bence regl olmamak lazim:S emin degilim ama