Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydınn kızlarrr...
iki günden beri gelemiyordum aöf yüzünden yine yollardaydık :KK43:
dün akşam dönüşte annemlere gittik sonra eve gelince bugün için yemek yaptım.
hafta sonu öyle yorulmuşumki saat 11 olmadan uyudum.
bugünde işe geldim 3 gün izinliydim diye işlerim birikmişti.
bide o yetmezmiş gibi genel müdür asistanı hastaymış bugün gelmemiş onun yerinede ben bakıyorum.
üstelik istifa edecekmiş hatırlarsanız anlatmıştım genel müdürün gerçek asistanı hamile şuan doğum izninde yerine geçici olarak alınan kızda çalışmak istememiş şimdi yeniden birini arıyorlar. bu adamla nasıl çalışılırki zaten ohh iyi olmuş ona ama arada ben gidip geliyorum zor oluyor.

Sivitim araba almışsınız canım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :KK9:

BAcım sende kötü şeyler yaşamışsın ama tak etmiş artık onların canı öyle olmasını istemiş. umarım eşin hep sana destek olur :KK34:

Plojooo minişe yatak mı aldınızz yuppiiee :KK52:

kızlar size bir şey soracağım jinekoloğa giderken hormon testi yapılması için ve yumurtalıklara bakılması için regl mi olmak gerekiyor aranızda bunun cevabını bilen var mı? normalden 3 gün önce bugün regl oldum ben çarşamba ya da perşembe olurum diye cumartesiye randevu almıştım ama o zamana kadar bitecek :KK50:

seninde isin zor be canim kolay gelsin:KK43:
evet cok kotu seyler yasadim gercekten:KK43: hala etkisi uzerimde:KK43:
valla canim o konuda benimde hicbir fikrim yok malesef ama bence regl olmamak lazim:S emin degilim ama

hayırlı olsunn allah mutlu mesut etsin inş. güzel bi düğünün olur...balayına gidicekmisiniz??

Herkezee günaydınnnn.......tünadın olmuşş ama bn yeni uyandm kii
haftalar sonraa uyanır uyanmaz kk ya gelmek ne güzelmiş özlemişimm :KK16:

cok sagol canım :)) bolu abant düsünüyoruz ama yer ayırtmadık gidince bakacagız:))

tünaydın herkesciklerree :KK16:
o kadar yoğun bi gün ki anlatamam :KK31:
bu insanlar bankayı gelmeyi kendilerine hobi haline getirmişler :KK47:
de benim fobim oldular :KK9:

arabamız için iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederimm :KK52:
Daha iyileri sizin olsun inşllahh...
Beautycim en yakın zamanda sana da nasip olsun..yoksa o yollar da git gel bi 5 kilo daha verirsin :KK9:
Prenses aslında teorini sevdim arka arkaya araba aldık arka arkaya hamiş mi oluruz acaba :KK49:
Gess de regl olmuş..Topikçek yastayız :KK9: :KK9:
Plojocum sen de miniğine aldığın şeyleri bize de ekle..Ben bayılırım bebiş eşyalarına :KK8:

Dün annemlere gittim,eve gelince banyo wc temizledim yemek yaptım sonra dışarı çıktık hiiç uğrayamadım topiğimize :KK31:
aklım sizdeydi ama..
bu akşam yine kv çağırdı offf :KK31:
daha p.şembe ordaydık...
neyse bizimkilere de bazen üst üste gidiyorız eşim hiç lafını yapmaz
ben de gayet mutlu gözüktüm...:KK52:
zaten eşime dedim baban benle hiç konuşmuyor ruhum daralıyor diye..
o da farkındayım ama babam değişik bi adama napayım dedi :KK31:
o öyle deyince beni anlayınca yerim ki ben onu gider 2 saat çilemi doldururum :KK9: :KK9:

öpüyorum çok :KK54:

not: bu gün kesin rejime girdim...çünkü bir tek size itiraf ediyorum ki pantolonum o kadar sıktı ki düğmesini açtım :KK1:
BEAUTY izindeyim :KK52:
sabah eti formdan 2 tane yiyip bi de azıcık peynir yedim..öğlen çorba içicektim ama çok iş var çıkamadım :KK50:
iyi oldu..sağlıksız ama bir şey yemedim...kv'lerde de yaptığı yemekten ekmeksiz azıcık yersem bu gün şampiyonummmm :KK52:

inşallah svitcimm..hayırlısı olusun inş...
rejim için bu kdr ac kalma canm bnce kahvaltı ve öğlen yemeği ye aksm yemeği yeme...

prenses canim iyi uyumussun valla keske bende uyuyabilsem:KK43:

swit canim cok iyi anliyabiliyorum seni ama sen benim halimi gorup kendi haline sukur et bence haha
gerci ben tamamen kopardim baglari artik oh kafam rahat valla.
bende rejimdeyim bendeee.

dün esimin sirtina bi agri girdi yururken cok cani aciyor:KK43:(( kiyamam ona ya..
kv lere gitti bu sutorbasi almak icin.ben gitmicektim ama bunu doldururlar diye gittim ama kimseyle konusmadim.
esime dedimki sutorbasini almayi unutma. kucuk gorumcemde bunu duydu bana gulerek diyoki yapma boyle bana soylesene ben getirim.
kucuk gorumcemle zaten bi sorun yok o kavga aninda yanimizda yoktu
kv de diyoki: kusluk surdurulmez oyle olmaz
ben hic orali olmadim o yokmus gibi davrandim suratina bile bakmadim buyuk gorumceyide yok saydim
eve giderken kucum gormce diyoki: neolursa olsun sen kucuksun
kizlar tepem atti ya sen kucuksun nedemek ya!?! kucugum derken 15 yasindaki ergenmiyim neyim anliyamadim???
hayir yani yasca kucugum diye kendimi ezdirip her isime karismalarina goz yumup biyere giderken haber vermem lazim ve bu olanlari unutup benimmi gonul almam lazim siz soyleyin ben anliyamadim bu mantigi!!!

bn gec yatıyorum cnm 2-3 oluyor birde nezle oldum. uyuyamıyorum . eşim 4.30da işe gidiyor onu yolcu ediyorum... öyle yaniii:26:

kızlarr topiğe gelmediğim süre içinde olan bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum...

gecen hafta eşim 4-1.30 calıştıgı için görüşmedik kvlerle..kp de aramış eşimi arba aldnız ne yapcanız .ctesi size geliyoruz demiş:KK53:
neyse geldiler bizee..((görümcem kv.mlerde enişte balıkasirde. o da gelicek kvlerin orda kiraya cıkacaklar.))
görümcem işe başlamak istiyor.
kv izin vermiyor.senye buyuk oğlu okula başlayacak..onunla ilgilenmen gerk kücük olanda var fln diye...
kvnin cok borcu var çalışması gerek... neysee durum buu bize yine konusu acıldı gideyim anne fln dedi kv de nasl olcak fln filan derken bnde dedim kiii
abla sen neden annene soruyosun kii kocana sor çalışmak için ondan izin al :KK17:

şimdi düşünüyorum acba yanlış anlarlarmı..sanki kendi adıma konuşmuşm gibi oldu..kocamdan izin alırım sizden izin almam gibi olduu gerçi doğru da yanii...

sonra giderken bizi kahvaltıya davet ettiler..gulaç yapıcam dedi kv.sbh gittik. (biz kredi fln çekmeden aldık arbayı. eşimin eski arabası gibi.içi geniş fln seviyorum bn o arbyı. ama eski model.) kahvaltıdan sonra bodruma indiler eşimle kp. eski arbadan neler kalmış fln diye bakmaya...
sonra geldi yukarı bana hadi gidiyoruz dedi..:KK53:
kv.ne oldu dedi.babama bişey söyleyin çok sinirimi bozdu bu yaşta ağlatcaktı beni. binmesin arbaya dedi..
kv ve görümcemde bizide ağlatıyo baban öyle işte dedi..
sürekli orası böyle şurası böyle demiş üzmüş eşimi.....

bnde sinirlendim ama bişi demedim eşime belli etmedim..sadece krdi çek derken çekmedi bize yardımcı olmadı.arba bakmaya gitiğimizde gelmedi şimdi neden konuşuyor dedim.
gece zor uyudu babasını düşünürken..
görümcem ile kv iyiler laf sokmazlar yanlış anlamazlar ama kp patavatsız sorumsuz:KK47:

prenses canim iyi uyumussun valla keske bende uyuyabilsem:KK43:

swit canim cok iyi anliyabiliyorum seni ama sen benim halimi gorup kendi haline sukur et bence haha
gerci ben tamamen kopardim baglari artik oh kafam rahat valla.
bende rejimdeyim bendeee.

dün esimin sirtina bi agri girdi yururken cok cani aciyor:KK43:(( kiyamam ona ya..
kv lere gitti bu sutorbasi almak icin.ben gitmicektim ama bunu doldururlar diye gittim ama kimseyle konusmadim.
esime dedimki sutorbasini almayi unutma. kucuk gorumcemde bunu duydu bana gulerek diyoki yapma boyle bana soylesene ben getirim.
kucuk gorumcemle zaten bi sorun yok o kavga aninda yanimizda yoktu
kv de diyoki: kusluk surdurulmez oyle olmaz
ben hic orali olmadim o yokmus gibi davrandim suratina bile bakmadim buyuk gorumceyide yok saydim
eve giderken kucum gormce diyoki: neolursa olsun sen kucuksun
kizlar tepem atti ya sen kucuksun nedemek ya!?! kucugum derken 15 yasindaki ergenmiyim neyim anliyamadim???
hayir yani yasca kucugum diye kendimi ezdirip her isime karismalarina goz yumup biyere giderken haber vermem lazim ve bu olanlari unutup benimmi gonul almam lazim siz soyleyin ben anliyamadim bu mantigi!!!

bence boşver canım onları tam ne güzel uzaklaşmışlarken hiç arayı düzeltmeye çalışma. kırgınlığınıda hep belli et. yani eşin annesiyle ve ablalarıyla görüşmek isterse görüşsün sen ona karışma derim belliki eşinde artık sana hak veriyor.

rejim için bu kdr ac kalma canm bnce kahvaltı ve öğlen yemeği ye aksm yemeği yeme...
bn gec yatıyorum cnm 2-3 oluyor birde nezle oldum. uyuyamıyorum . eşim 4.30da işe gidiyor onu yolcu ediyorum... öyle yaniii:26:

kızlarr topiğe gelmediğim süre içinde olan bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum...

gecen hafta eşim 4-1.30 calıştıgı için görüşmedik kvlerle..kp de aramış eşimi arba aldnız ne yapcanız .ctesi size geliyoruz demiş:KK53:
neyse geldiler bizee..((görümcem kv.mlerde enişte balıkasirde. o da gelicek kvlerin orda kiraya cıkacaklar.))
kv izin vermiyor.senye buyuk oğlu okula başlayacak..onunla ilgilenmen gerk kücük olanda var fln diye...
kvnin cok borcu var çalışması gerek... neysee durum buu bize yine konusu acıldı gideyim anne fln dedi kv de nasl olcak fln filan derken bnde dedim kiii
abla sen neden annene soruyosun kii kocana sor çalışmak için ondan izin al :KK17:

şimdi düşünüyorum acba yanlış anlarlarmı..sanki kendi adıma konuşmuşm gibi oldu..kocamdan izin alırım sizden izin almam gibi olduu gerçi doğru da yanii...

sonra giderken bizi kahvaltıya davet ettiler..gulaç yapıcam dedi kv.sbh gittik. (biz kredi fln çekmeden aldık arbayı. eşimin eski arabası gibi.içi geniş fln seviyorum bn o arbyı. ama eski model.) kahvaltıdan sonra bodruma indiler eşimle kp. eski arbadan neler kalmış fln diye bakmaya...
kv.ne oldu dedi.babama bişey söyleyin çok sinirimi bozdu bu yaşta ağlatcaktı beni. binmesin arbaya dedi..

bnde sinirlendim ama bişi demedim eşime belli etmedim..sadece krdi çek derken çekmedi bize yardımcı olmadı.arba bakmaya gitiğimizde gelmedi şimdi neden konuşuyor dedim.
görümcem ile kv iyiler laf sokmazlar yanlış anlamazlar ama kp patavatsız sorumsuz:KK47:

geçmiş olsun canım bugün havada çok soğuk buz gibi :KK50:
kp'in öyle yapmasına bende çok kızdım şuanda oğlu araba almış sevineceğine kırmış kalbini

hadi yaaa:KK43: kiyamam ya genellikle babalar boyle oluyo..uzuldum ya simdi hic hos degil kp yaptigi..hem destek olmuyo sonrada boyle konusuyor..
bosver tatlim hic takilmayin..standart seyler iste..
is konusuna gelince yanlis bisey dememissin tam tersi cok dogru birsey soylemissin.sonucta esine hesap vermek zorundasin sn baskasina degil.

bence boşver canım onları tam ne güzel uzaklaşmışlarken hiç arayı düzeltmeye çalışma. kırgınlığınıda hep belli et. yani eşin annesiyle ve ablalarıyla görüşmek isterse görüşsün sen ona karışma derim belliki eşinde artık sana hak veriyor.

kp'in öyle yapmasına bende çok kızdım şuanda oğlu araba almış sevineceğine kırmış kalbini

evet canim benim gidesim yok onlara zaten ama esimi doldururlar diye korkuyorum:KK43:

hadi yaaa:KK43: kiyamam ya genellikle babalar boyle oluyo..uzuldum ya simdi hic hos degil kp yaptigi..hem destek olmuyo sonrada boyle konusuyor..
bosver tatlim hic takilmayin..standart seyler iste..
is konusuna gelince yanlis bisey dememissin tam tersi cok dogru birsey soylemissin.sonucta esine hesap vermek zorundasin sn baskasina degil.

bize destek olmadı belki o zmn daha iyi bişey alabilirdik.. ama böylesi daha iyi olmuşş kimseye minnet borcumuz olmadı böyle durumlarda....

evet canim benim gidesim yok onlara zaten ama esimi doldururlar diye korkuyorum:KK43:

eşin hergün gidiyormu annesine ne kdr kalıyor?
bnce sen kendi tavrını koru eşine bişey deme..nsl istiyorsa öyle yapsın..hani sen bişey dedğinde hep onları koruyordu ya eminim ki onlara karşıda seni korur.. eğer sonra işler kötü olursa o zmn konuşursun ama sanmıyorum eşin seni korur..

Ilk olarak prenses kusura bakma kp hem kel hem fodul Muş yani, destek yerine köstek oluyor,daha size gaz verecek , yol gösterecek , ama nerde....eşin çok daha fazla üzülmüştür bu duruma,sen sakın kp ile ilgili yorum yapma, çünkü bazen erkekler bazen sen söylenince direk korumaya geçiyorlar, hani sanane benim babam, severimde söverimde anlamında, o yüzden eşini anladığını üzülmemesi gerektiğini anlatan cümleler kur....

kızz sen sağlıklı beslenme uzmanı oldun haa her yerde :KK9::KK9::KK9:
kilo vermek istiyorsanız beauty e gelin En Büyük KK :KK9:
ohh allah muhabbeetinizi artırsın tatlım:nazar:hep böyle olsalar keşke demi:KK9:
benimki de her gittiğimde herşeyi doldurur turşumu yapar buzluğuma bişiler bırakır hakkını yemeyim şimdi :KK55: bazen de saçmalamasa anlaşmak hiç zor değil:KK9::KK9:
ben 2 aydır erken oluyorum yaa 2 gün önce oluyoo :KK76:
bende nihayet regl oldum bugün, cidden sağlıklı beslenme adına çok şey biliyorum kızlar, sürekli takip ederim, geçen gün dedim keşke beslenme ve diyet bölümünü okusaydım
😉
Amin inşallah,sende en kısa zamanda planlara başlarsın inşallah :KK52:
Genelde dediğin gb var park yatak ya da büyüyenler..Evet çok kullanışlılar ama daha zarif birşey istedim..Bakalım nasipse olur olmazsa,büyüyenlerden alacaz,2-3 sene sonra bile diğer parçalarını yani dolabı fln alıp tamamlayabilirmişiz oda olarak..
Park yataklar çok kullanışlı oluyor, kardeşim ondan aldı ve çok memnun, bir de bam bam beşik var, bizim ufaklık durmadı, sürekli sallanmak istedi,uyumadı vs, ondan aldık, aklında bulunsun...
Beautycim en yakın zamanda sana da nasip olsun..yoksa o yollar da git gel bi 5 kilo daha verirsin :KK9:
Prenses aslında teorini sevdim arka arkaya araba aldık arka arkaya hamiş mi oluruz acaba :KK49:
Gess de regl olmuş..Topikçek yastayız :KK9:

not: bu gün kesin rejime girdim...çünkü bir tek size itiraf ediyorum ki pantolonum o kadar sıktı ki düğmesini açtım :KK1:
sabah eti formdan 2 tane yiyip bi de azıcık peynir yedim..öğlen çorba içicektim ama çok iş var çıkamadım :KK50:
iyi oldu..sağlıksız ama bir şey yemedim...kv'lerde de yaptığı yemekten ekmeksiz azıcık yersem bu gün şampiyonummmm :KK52:
arabayı bulduğum an krediler için senden yardım isteyeceğim tatlım , haberin olsun 😉 ben de reglim:KK9: Diet olayına gelince sana 13 günlük liste göndereyim , rahat 5-7 kilo verirsin, ama 1 saat yürüyüş şart, bir de bu biraz pahalı bir diet, yani çaylar vs ya da yiyecekleri Alman birazcık masraflı ama sonuç süper... Ben kardeşime be ky ye hepsine yaptırıyorum... Karar ver, liste hazır 😉

Sweaattt hadi mübarek olsun rejimin:KK9: Çok aç kalıp bayılmada aman..Miniğe dün yatak baktık ama istediğimiz gb yoktu..Eşya fln almadık dün ama eklerim olanları:KK34:

Majoorr Allah kolaylık versin kızçe,iyi ki bir dinlendin azcık :KK31:
Yatağı almadık daha,detaylı bir fikir edindik şimdilik :)
Doktor işinin o kısmınıda bilmiyorum ama değiştiremez misin randevuyu?

BizAyrılamayz
Bence şuan gayet iyi ilerliyorsun canım:KK31: Sen zaten oraya giderek saygını belli ediyorsun,fazlasına gerek yok,gerektiğinde halini hatrını sorarsın zamanla..Küçük görümcenede darılma bence o içlerinde en akıllı başlısı:KK34: İyi yaklaşımları var en azından,takılma..Çok kırıldım de aranızda konusursanız,ne kadar üzüldüğünü belli et,kendi olsa ne yapar nasıl sıkılır düşünmesini sağla boşver :KK34:

Prenseeess Benim kendi babam öyledir:KK31: Abime ve bana bizi takdir ettiğini hiç belli etmez,sadece negatif düşündüğü ne varsa onu söyler:KK9: Ama bizim olmadığımız yerde çok övünür abimle ve benimle:KK34: Bazı babaların taktiği bu sanırım yanlışta olsa..Biraz ileri gitmiş kp..Bence görümcenede doğru demişsin,sonuçta annesi bakmayacaksa cocuklara fikri çok önemli değil bence..

ne güzel oldu rengarenk :KK9::KK9:

Park yataklar çok kullanışlı oluyor, kardeşim ondan aldı ve çok memnun, bir de bam bam beşik var, bizim ufaklık durmadı, sürekli sallanmak istedi,uyumadı vs, ondan aldık, aklında bulunsun...

Park yatakta fikirler hep aynı çok kullanışlı ama bana hiç cazip gelmiyor ya:KK31: Bilmiyorum beğenemiyorum bir türlü..
Sallanma açısındanda eşim Mamaroo'nun ev tipi anakucağını almayı düşünüyor ama ben biraz hareketlendiğinde işimize hiç yaramaz diye düşünüyorum,vazgeçirecem sanırım :) Ama yine o şekilde sallanan birşey düşünüyorum her ihtimale karşı,aynı zamanda mama sandalyesi olarakta kullanılabilecek türleride var..O kadar araştırdım ki:KK31: İnsan birtek karar veremiyor sanırım:KK31:

slm kızlar bende insallah bu pazar evleniyorum insallah aranıza katılacagım:))
oooo sende yeni gelinler kervanınıa katılıyosun yine yani tatlımm bekliyoruzz balayına git gell:KK16::KK16::KK16:
çok heyecanlısındırrrr:18::18::18:
ama o günün değerini çok iyi bil ben özlüyorumm düğün günümüü:KK9::KK9::KK9:

günaydin kizlar
Gunaydın kızlar:KK51:

günaydın tontişkolaaarr:KK6:

Günaydıııııınnnn:KK3:

Hoşgeldiin :) Ohh hayırlı olsun,pazar düğün var:124:

günaydın plojocaaann:KK3:

hayırlı olsunn allah mutlu mesut etsin inş. güzel bi düğünün olur...balayına gidicekmisiniz??

Herkezee günaydınnnn.......tünadın olmuşş ama bn yeni uyandm kii
haftalar sonraa uyanır uyanmaz kk ya gelmek ne güzelmiş özlemişimm :KK16:

günaydın prensescaan:KK3::KK3:

tünaydın herkesciklerree :KK16:
o kadar yoğun bi gün ki anlatamam :KK31:
bu insanlar bankayı gelmeyi kendilerine hobi haline getirmişler :KK47:
de benim fobim oldular :KK9:

Gess de regl olmuş..Topikçek yastayız :KK9: :KK9:
Plojocum sen de miniğine aldığın şeyleri bize de ekle..Ben bayılırım bebiş eşyalarına :KK8:

Dün annemlere gittim,eve gelince banyo wc temizledim yemek yaptım sonra dışarı çıktık hiiç uğrayamadım topiğimize :KK31:
aklım sizdeydi ama..
bu akşam yine kv çağırdı offf :KK31:
daha p.şembe ordaydık...
neyse bizimkilere de bazen üst üste gidiyorız eşim hiç lafını yapmaz
ben de gayet mutlu gözüktüm...:KK52:
zaten eşime dedim baban benle hiç konuşmuyor ruhum daralıyor diye..
o da farkındayım ama babam değişik bi adama napayım dedi :KK31:
o öyle deyince beni anlayınca yerim ki ben onu gider 2 saat çilemi doldururum :KK9: :KK9:

öpüyorum çok :KK54:

kuzummmm diyete mi başladınn:KK9::KK9: anommmkolay gelsin tatlışkommm kilo vermeden gelme sakınn:KK55::KK55::KK76::KK76::KK52:
bu arada kara şimşeklee bekliyoruz bak boluya yazınn:KK52::KK52::KK52:
herkes siftahını boluya gelerek kullansın:KK52::KK52:
kv günün mubarek olsun tatlışkomm:KK52::KK52: bol bol otur sohbet et tamam mı :KK52::KK52::KK52:
havalarda soğudu kar gelyomuş diye :KK9::KK9:

cok sagol canım :)) bolu abant düsünüyoruz ama yer ayırtmadık gidince bakacagız:))

ben boluluyummmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::124: :124:
gel gel abant güzeldir bi de kar yağarsaaaa harika olurr atlara binersinizzz kar da kayarsınızzz :KK52::KK52::KK52:
çok romantikkkk:KK16::KK16::KK16:
boluyu da gezin e miii:KK52::KK52:
bak heyecanlandım şimdii:KK53:

ay sinir oldum kp ye :KK47: çok biliyomuş ooo:KK47:
alaymış daha iyisini o zaman :KK47: hem yardımcı olma hem bahane bul yok yaa:KK47:

Park yatakta fikirler hep aynı çok kullanışlı ama bana hiç cazip gelmiyor ya:KK31: Bilmiyorum beğenemiyorum bir türlü..
Sallanma açısındanda eşim Mamaroo'nun ev tipi anakucağını almayı düşünüyor ama ben biraz hareketlendiğinde işimize hiç yaramaz diye düşünüyorum,vazgeçirecem sanırım :) Ama yine o şekilde sallanan birşey düşünüyorum her ihtimale karşı,aynı zamanda mama sandalyesi olarakta kullanılabilecek türleride var..O kadar araştırdım ki:KK31: İnsan birtek karar veremiyor sanırım:KK31:
plojooo çok heyecanlı yaaa:KK16::KK16::KK16:
park yatağı kullanan ve memnun olan çok insan duydumm :KK49::KK49::KK49: ama bencede bebişler sallanarak uyumayı istiyolar yaa :KK16:

Cnm bence şu an sadece küçük bir şey yetecektir sana, o sallama kısmını çocuğa göre şekillendirirsiniz , belki sallamadan da çok rahat büyüteceksin, uyku eğitimini araştır kesinlikle... Diğer şeyleri de bebek Doğunca ona göre alın bence... Bizim minik ilk sepette yattı 2 ay falan... Almadık vardı zaten, yatağını fala değiştirdik , süsledik, sonra baktık sallamadan durmuyor ve bam bam ı aldık, o çok rahatlattı, şimdi 10 aylık park yatağına geçti işte son 3 ay da... Ama kuzenim direk bebeklikten itibaren park yatağını kullandı, başka bir şeye gerek kalmadı...değişiyor işte 😉

Ilk olarak prenses kusura bakma kp hem kel hem fodul Muş yani, destek yerine köstek oluyor,daha size gaz verecek , yol gösterecek , ama nerde....eşin çok daha fazla üzülmüştür bu duruma,sen sakın kp ile ilgili yorum yapma, çünkü bazen erkekler bazen sen söylenince direk korumaya geçiyorlar, hani sanane benim babam, severimde söverimde anlamında, o yüzden eşini anladığını üzülmemesi gerektiğini anlatan cümleler kur....

bende nihayet regl oldum bugün, cidden sağlıklı beslenme adına çok şey biliyorum kızlar, sürekli takip ederim, geçen gün dedim keşke beslenme ve diyet bölümünü okusaydım
😉

arabayı bulduğum an krediler için senden yardım isteyeceğim tatlım , haberin olsun 😉 ben de reglim:KK9: Diet olayına gelince sana 13 günlük liste göndereyim , rahat 5-7 kilo verirsin, ama 1 saat yürüyüş şart, bir de bu biraz pahalı bir diet, yani çaylar vs ya da yiyecekleri Alman birazcık masraflı ama sonuç süper... Ben kardeşime be ky ye hepsine yaptırıyorum... Karar ver, liste hazır 😉

canım sen şu diyet listesini bir paylaş bizimle ne olur her şeye razıyım :)
55 kilo olmam gerek şuan 60-61 arasında gidip geliyorum.
kazara hamiş kalsam bu kiloyla çok rahatsız olurum :KK43:

selam kızlarrr ;

svitican yazık sana.... hafta başı diye mi böyle kalabalık acep?

BA'cım bence küçük görümce ortamın daha fazla gerilmesini istemediği için, gerginlik olmasın öyle söylemiş olabilir. elbette ki kendini ezdirmeyeceksin ama anlattıklarına göre o diğerleri gibi değil sanki....

plojo'cum; canım inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yatak beşik dolap kılık kıyafet.... ama arada bi kaç resim çektiysen paylaşsanaaaaa :KK16:

veeeee....
tünaydınn kızlarrr...
iki günden beri gelemiyordum aöf yüzünden yine yollardaydık :KK43:
dün akşam dönüşte annemlere gittik sonra eve gelince bugün için yemek yaptım.
hafta sonu öyle yorulmuşumki saat 11 olmadan uyudum.
bugünde işe geldim 3 gün izinliydim diye işlerim birikmişti.
bide o yetmezmiş gibi genel müdür asistanı hastaymış bugün gelmemiş onun yerinede ben bakıyorum.
üstelik istifa edecekmiş hatırlarsanız anlatmıştım genel müdürün gerçek asistanı hamile şuan doğum izninde yerine geçici olarak alınan kızda çalışmak istememiş şimdi yeniden birini arıyorlar. bu adamla nasıl çalışılırki zaten ohh iyi olmuş ona ama arada ben gidip geliyorum zor oluyor.

Sivitim araba almışsınız canım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :KK9:

BAcım sende kötü şeyler yaşamışsın ama tak etmiş artık onların canı öyle olmasını istemiş. umarım eşin hep sana destek olur :KK34:

Plojooo minişe yatak mı aldınızz yuppiiee :KK52:

kızlar size bir şey soracağım jinekoloğa giderken hormon testi yapılması için ve yumurtalıklara bakılması için regl mi olmak gerekiyor aranızda bunun cevabını bilen var mı? normalden 3 gün önce bugün regl oldum ben çarşamba ya da perşembe olurum diye cumartesiye randevu almıştım ama o zamana kadar bitecek :KK50:

hemen yanıtlayayım canım, bir çok test reglin 2. veya 3. günü yapılıyor, yumurtalık durumlarında da en güzel sonuçları o günlerde yapılacak testler veriyor tatlım

kızlar yorumalarınız için cok teşekkürler...
beauty öyle yapıyorum ztn eşimi sakinleştiriyorum...
plojo bncede renkli renkli cok güzl olmuş...beauty'e katılıyorum bebeğin uyku düzenine bağlı bncede...
meselaa bnm yeğnim..mutlaka yatak da olmalı sallanmalı öyle alıştırmışlar.. misafirliğe fln gidince cok zor oluyor uyuyamadıgında huysuzlanıyor..yavaş yavş alıştırdık sallanmadan uyumaya fln..annemlerde sallanan beşiklerden aldılar..

görümcenin küçüğü ise cok az 2 ay belki yatmamıştır ahsap yataşı vardı onda yatmadı..kvlerde şuan ya görümcem bacağında sallayarak uyutuyorr ama bizim kii haytta uyumaz öylee...

selam kızlarrr ;

svitican yazık sana.... hafta başı diye mi böyle kalabalık acep?

BA'cım bence küçük görümce ortamın daha fazla gerilmesini istemediği için, gerginlik olmasın öyle söylemiş olabilir. elbette ki kendini ezdirmeyeceksin ama anlattıklarına göre o diğerleri gibi değil sanki....

plojo'cum; canım inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yatak beşik dolap kılık kıyafet.... ama arada bi kaç resim çektiysen paylaşsanaaaaa :KK16:

veeeee....

hemen yanıtlayayım canım, bir çok test reglin 2. veya 3. günü yapılıyor, yumurtalık durumlarında da en güzel sonuçları o günlerde yapılacak testler veriyor tatlım

teşekkürler tatlım bu durumda ben bu ayki randevuya gitmemeli miyim yani canım?
sadece ultrasonla bakması için bile mi regl olmam gerek?
izinden yeni döndüğüm için tekrar izin isteyemem malesef :KK50:
bu ayda 3 gün erken oldum geçen ayda 2 gün erken olmuştum neden böyle oluyorum ya

X