Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bosanmaya karar verdik..

nedennn
noldu BAcım
hadi anlat...bence acele alınmış bi karardır..
ki bence karar bile değildir kızgınlıkla ağızdan çıkmış sözlerdir...

svitt..yazını okudum.. arkdasın ikinci ayında mı hamile kaldı yanii
yess canım ..
ilk ay çok takıldılar yumurtlama günlerine..
bu ay da eşi çok çalışıyordu geç geliyordu eve
çok takip edemediler yumurtlama günlerini veee akışına bırakınca hamiş oldu...
ben bile nasıl heyecanlandım
bi de be hamile kalsam heyecandan naparım acabaa

plojom yesene bişeyler en azından at bişeyler ağzına peynir zeytin vb...
benim bi arkadaşım hamileyken özellikle 6.aydan sonra her sabah 6da acıkmış olarak uyanırdı
hem de yıllardır yemek yememiş gibi uyanıyorum derdi...
bebiş acıkıyor heraldee
ah ahhhh güzel şeyy

Cok sabrettim...isten geldi ailesime ugramak istedi ben busefer gitmek istemedim zaten konusmuyorum kimseyle ama keske gitseymisim..guzelce doldurmuslar ve bana yollamislar..
Geldi bagirdi cagirdi hesap sordu demisler halbiki hic alakasi yok..bide onlarin lafina inanmis bana hesap soruyo..onlari korudu surekli bana..
Bende sonunda sinirlendim sen nasil bir essin ben sana hicbizaman aileni karsina al demedim ama insan azda olsa karisinin yaninda olur dedim
Bu gidisle senden bosanirim ben dedim
Beni kolumdan tuttu surukledi yuru git sen kimi tehtit ediyosun dedi itti beni...cok zoruma gitti hic yapmazdi boyle..
Esyalarimi topladim aglayarak..ben aglarken bana hala diyoki: sucunu anladin tabi aglarsin simdi oyle
Evin kapisini kilitlemis gitmim diye..odada agladim saatlerce yanima geldi konusmak istedi konustum ama hala onlari destekliyo herkonuda gecmis konulari acti onlarda beni destekledigini sanarken yine bi mazeret buldu hakli cikarmaya calisti onlari
Boyle bi adamla isim olmaz benim..
Uzatmiyalim seninle anlasamiyoruz dedim.
Oda ilk once sen benim istedigim es degilsim olamiyosun dedi.
Sonra bakti ben ciddiyim..bukadar eminsin yani kararindan oylemi dedi evet dedim
Telefonumu aldi elimden yatakodasina gitti yatmaya bende telefonumu alcaktim vermedi sarilmak istedi bana ama busefer izin vermedim..
Ittim onu al telefonda sende kalsn dedm.
Simdi oturmaodasindayim..yarin bi sekilde gidicem bu evden..bu baska turlu akillanmicak hicbi konuda beni hakli gormedi..

Bosanmaya karar verdik..

BA cım ne olduu çok şaşırdım..anlat biz burdayız müsaitsen...kvlerle ilgli bi durummu oldu yoksa??
acele karar vermeyin...

svittcim biz kasım ayında hiç dikakt etmedik ztn kasım ayında düşünmüyorduk.aralıkda dikkat edemedik bu ay tam yumurtlama gününde oldu baklım kısmet bu ay da olmazsa bnde salcamm arkdasın gibi bahtımıza ne çıkarsaa

ah BAcım nasıl üzüldüm bilsen..
sebep 3.kişilerin olması daha da üzüyor beni..
ya her gün her akşam onlara uğramak zorunda mısnız yaa
mutsuzsun farkındayız hepimiz..
ama boşanmak zor bir karar..
ailenden biriyle konuşsan Türkiyeye gelseler bi süreliğine olmaz mı?
ailenden birileri konuşsun eşinle..
böyle bi küs bi barışık psikolojin bozulucak..
bi tek onun ailesi yok ki...
senin de ailenin seni nasıl önemsediğini görmeli ..

bence de canım sall gitsin...
bak ne güzel rahat rahat yaramazık yapıyorsunuz
en güzel yanı da bu olsa gerek

üzüldüm çook...kim bilir sen durumdasındır..sakinleşmeye çalış...
çok şaşrıdım eşin seni destekler sanıyordum ben.kvler sonunda amaçlarına ulaştılar..bncede uzaklaşmalısın...bn olsam daha bebek yüzünden boşanıcam dediğinde giderdim ewden bi yerlere..eşin resmen 2 kişi gibi bi öyle bi böyle..
mantıklı düşün..iyi karar ver..boşanmak son çare olsun umarım barışırsınız..

cok üzüldüm bu erkekler neden böyle :26:bizde bugün bozustuk yani pek iyi sayılmam bende.insan bazen cekip gidesi geliyor ama gidemiyor.ayrılmak care degil inan.

taptaze gelinnnnn :)))) hoşgeldin aramızaaaa valla bende heyecan yok diyodum ama müzik çalmaya başlayıp salondan içeri girdiğimizde, o nikah masasına oturma anında resmen kalbimin gümbürtüsünü duydum

hosbulduk canım:)) bende hayalini kuruyorum o günlerin inan,sorunsuzgüzel bir sekilde atlatalım insallah.eminim heyecanlanıcam.su aralar stresliyim sizdedeoldumu,sinirliyim yani

Sagolun kizlar inanin hic ama hic iyi degilim..evlenmeden once hep derdimki en ufak haksizliga gelemem ceker giderim ezdirmem kendimi.ama okadar seye katlaniyorumki bes aydir..bugune kadar durdugum hataymis..durdugum icin zaten boyle oldu..
Oncelerdende bi kac sorun yasamistik gorumcemle.esimle bi gece disari cikmistik surekli bana yaziyodu nezaman geliceksiniz diye.gece uce kadad yazdi eve gelene kadar.bende esime sikayet efmistim isi gucu yokmu diye.
Bugun esim onu sormus ablasina.
Oda demiski ne alaka o bana yaziyo diye ben yazdim demis..oda ablasinin lafina inaniyo biliyomusunuz...
Allaha havale ediyorum..

işin cok zor canım cok haklısın araya 3. kişilerin girmesi cok yanlıs hele bi ailenin dagılmasına neden olmak...esin ayrılmak istemiyo seviyo bence ama doldurusa geliyor.su duayı oku canım aile saadeti huzur için insallah hersey düzelir

Evin huzuru için okunacak dua burada yer almaktadır.

Bu dua sabah 7 , akşam 7 defa okunduğu zaman Allah'ın izniyle evinizdeki bireylerle rahat, mutlu, huzurlu bir yaşam kazanmanızı temenni ederiz.

'Elhamdülillêhillezî yümsiküssemêvêtisseb’a en takaa alel ardi illâ biiznih, hasbiyallahu lâ ilâhe illâ hû, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arşil azîm ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm''

Son düzenleme:

canım benm yazamadım ama şimdi yazıcam bence ailene haber ver ve kv den uzakta ev tutulana kadar annen de kalsan nasıl olur acaba :18::18:
yada sadece annene söyle durumu ve eşinle yada kv yle konuşsun gerçekten sana uzaktan bi ev lazım hep kvyle dip dibesiniz senin orda arkadaşın çevren yok eşin saatin kaçında geliyo seninkide hayat be tatlım
inan o kadar üzüldüm ki

ve eşinin seni anladığını sanmıyorum ya da kim ne derse ona inanıyo çabucak
senin tek çaren uzaktan bir ev tutup kursa felan yazılmak

Kadınların gerçek yüzü...

EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;

BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.

KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.

BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.

RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)

YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.

Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..

KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.

RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..

AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...

NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..

ve yine ATALARİMİZ,

NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.

HADİ EYVALLAH.

KOCASI.

bu ne şimdi ya?
sabah sabah karşılaştığım manzaraya bak şuan şoktayım ne olmuş anlamadım.
kızlar nerdesiniz ???

bu ne şimdi ya?
sabah sabah karşılaştığım manzaraya bak şuan şoktayım ne olmuş anlamadım.
kızlar nerdesiniz ???

siteye erkek sızmış şekerim.... muhtemelen BA'nın kocası onun hesabından girip yazdıklarına bakmak istemiş bi de cevap yazmış cümlemize....

siteye erkek sızmış şekerim.... muhtemelen BA'nın kocası onun hesabından girip yazdıklarına bakmak istemiş bi de cevap yazmış cümlemize....

öyle olduğu muhtemel ama asıl kendisi yargısız infaz yapmış bence. kv ve kp diye kısaltmamıza kızmış falan.
evet hepimiz bir gün KV olacağız inşallah. Ve umarım başımızdakilerin yanlışlarını görüp onlar gibi olmayız.
zaten hiçkimse dört dörtlük olamaz ama en azından gelinlerinde bir insan evladı olduğu unutulmamalı helede kendisininde kızı varken.

terbiyesizlik etme sende adAMm olda karına sahip çık birşeylerin eksikliğini hissetmese buraya gelmezdi sen çok allahdan korkuyorsunda o zavallı kızın dünyasını zindan ettiniz başına ahlakdan bahsetmek istiyorsan önce kendin ahlaklı iyi huylu olda eşin senlen gurur duysun sen hala evlendiğinin kendi evinin ailenin olduğunun annenle değil karınla bir hayat kurduğunu ve o evin hanımının annen değil karın olduğunu farkına varamadıysan ne o kıza ne burdaki hanımlara birşey söylemeye hakkın var sen adam olda rest çek annenede o kızcağızda orda rahat etsin

Son düzenleme:

ya bırak allah aşkına kimse onlar gibi olmaz herkesin ağzı yanmış birşeylerden burda toplanmış ya bu gibi zihniyetler kadını ne olarak değerlendiriyo belli odu zavallı arkadaşımız nasıl bir yere düşmüş allah yardımcısı olsun

valla şekerim yargısız infaz yaptığı kesin, sayfanın başında bi arkadaş evinin huzuru için dua okuyabilirsin diyip onu paylaşmış... evet dediğin gibi gelinlerde kayınvalideler de dört dörtlük değil. kimse kimseye bağırmasın saygısızlık yapmasın (karşılıklı) herkes birbirini sevsin... bunu istemeyen yoktur herhalde. galiba biraz karşılıklı anlayışa ihtiyacımız var. "Kocası"nın dediği gibi ne ekersek onu bir gün mutlaka biçeriz... her iki taraf içinde geçerli bu!!!! "Kocası" da bu sözün derinliğini düşünüp ona göre davranır umarım.... Rabbim sonunuzu hayr etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…