- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.961
Belirtileri[değiştir | kaynağı değiştir]
Vajinismusun en temel belirtisi, cinsel birleşme sırasında kişinin istem dışı panik atak benzeri bir durum yaşamasıdır. Bilinci açık olsa da kadın kontrolünü yitirir.
Sanki kişi bilinç dışı tarafından negatif bir hipnoz transı haline girmiştir. Ve hep aynı şey söylenir Elimde değil, istiyorum ama yapamıyorum.[2]
Penisin vajinaya girişinin ağrılı ya da zor olması.
Çiftin rahatsız, hatta imkânsız penetrasyon (penis vajina birlikteliğini içeren cinsel birleşme) yaşaması,
Cinsel ilişki sırasında yaşanan yanma, gerginlik ve batma hissi.
Hiçbir belirgin nedeni olmayan cinsel ağrılar.
Jinekolojik muayene esnasında zorlanma veya izin vermeme.
Cinsel ilişki sırasında bacaklarını kapatma, eşini itme, kaçmaya çalışma davranışları.
Vücudun diğer kas gruplarının (bacak, kol, bel, vb.) ilişki sırasında spazmlar yaşaması.
Başarısızlık ve ağrı endişesi nedeniyle seksten kaçılması, şeklinde yaşanır.
Ağrı ve acıdan dolayı cinsel istek kaybı
Cinsel ilişki esnasında acı çekileceğine dair şiddetli korku yaşama.
Valla kilo konusunda kalbi kırılan insan biraz olsun zayıflamaya çalışır, bana gelince çok güzelleşti vücudun demesini biliyor ama kendisi homidi gırtlak yemeye devam... Pozitif tepkiyi denedim daha önce, aynaya bakıp benim göbeğim yokki demeye başlıyor😃 o derecede özgüveni var yani....canımm bence de o kadar işi tek başına yapamazsın ki..
ev önce dip bucak temizletmekle iyi yapmışsın
sıfırdan başlıcaksın
kız çok sevindim hamiş olmadığıma
ama sonra sevindiğime üzükdüm
bi gün istersek ve regl olursam çok üzülüceğim geldi aklıma...
tuhafım ben yaa
canım eşinin gönlünü al bence kırılmıştır..
bana da bazen eşim şakayla da olsa kilo aldığımı ima edince çok kırılıyorum
ve zayıflamak yerine deli gibi yiyesim geilyor inadına..
ama kilo mu verdin sen deyince nasıl seviniyorum daha da az yiyorum ki daha çok fark etsin diye..
sen de pozitif tepkiyimi seçsen
yani aşkım göbiş de gitse daha da yakışıklı mükemmel bi erkek olucan falan...
bu arada altınlar için kötü bi düşünce sokmadım inşallah aklına
onunkiler başka alemdi..kıyaslanamaz kimseyle..
bende bir regl olsam, sözde bugün olacaktım ama tık yok 😀 2 gündür de giremiyordum topiğe sürekli gezme halinde olduğumuzdan...sen bugün bense dün gittim ky ye,bu seferinde çok iyiydik, maşallah, ben kızartma yemiyorum diye balığı buğulama yapmış, yazın yaptığı domates soslarından verdi bir sürü... Sonracığıma bez almış bana. Şu toz bezlerinden kurtulamaya gerek kalmayan... Yani beni düşünmüş ve yüzün hep gülsün inş dedihuhuuuuu kızçelerrrrr nerelerdesiniz kiiiiiiiiiiii
herkes kocasıyla kendini bi yerlere atmış galibaaasessizliği bozayım dedimm
regl oldum karnım ağrıyokv günüydü bugün ordan geldik az öncee
napıyosunuz bakalımm saçma sapik yazdım yine
Valla kilo konusunda kalbi kırılan insan biraz olsun zayıflamaya çalışır, bana gelince çok güzelleşti vücudun demesini biliyor ama kendisi homidi gırtlak yemeye devam... Pozitif tepkiyi denedim daha önce, aynaya bakıp benim göbeğim yokki demeye başlıyor😃 o derecede özgüveni var yani....
bende bir regl olsam, sözde bugün olacaktım ama tık yok 😀 2 gündür de giremiyordum topiğe sürekli gezme halinde olduğumuzdan...sen bugün bense dün gittim ky ye,bu seferinde çok iyiydik, maşallah, ben kızartma yemiyorum diye balığı buğulama yapmış, yazın yaptığı domates soslarından verdi bir sürü... Sonracığıma bez almış bana. Şu toz bezlerinden kurtulamaya gerek kalmayan... Yani beni düşünmüş ve yüzün hep gülsün inş dediİçimden sen böyle davranırsan neden olmasın dedim 😃onu da diete başlatıyorum, acil vermesi gereken 5 kilosu bar, dizlerine çok ağrı yapıyormuş fazla kilo.... Sen yardımcı olursun dedi, derhal dedim , anlayacağınız tüm sülaleyi sağlıklı beslemeye çalışıyorum
Swit hayırlı olsun bu arada, darısı tez zamanda başıma 😉
oyyyy kiyamam ya tadini cikar tatlim iyi gezmeler minnosumuz icin guzel seyler begeninnn
bizde seni cok ozluyoruzzzz hemen begendiklerini bize anlatirsin dondugunde.
merak ederiz bizzz
benim olaya gelince.aynen oyle yapicam tatlim muhattap olmam artik zaten
kocaman opuyorummm
Ben geldiiiiimmm
Prenses doğru demiş heh arka arkayada hamile haberleri alacaz inşallah
Valla birşey beğenmedik :) Var güzeller ama ben büyüyen beşiklerden istemiyorum,park yatakta istemiyorum,beğendiğimiz bir model var onu yaptırmayı düşünüyoruz artık :) İnşallah..
hayrılısı plojocum...
nasıl beşik istiyosun ki sen
Eşimle beğendiğimizin iki yanında küçük çekmeceleri,çekmecelerin altında dolabı,ortadada yatak kısmı var,yatak kısmının altındada 2 çekmece var..Sonradan önü çıkarılabiliyor..Duvara ortalandığında çok güzel duracağını düşünüyorum,cibinliğinide arka duvarından istiyorum nasipse :) Şimdilik sadece böyle yatak olacağından ek dolap fln yaptırmayada gerek kalmaz diye düşünüyorum
hmmm tarifin güzele benziyor canm allah güle güle kullanamyı nasit etsin prensesinlee...
bn ya basit taşınanlardan yada sonradan yetişkin yatağı olan ahşap beşiklerden olabilir diye düşünüyorum görmüşsündür mutlaka ama henüz karar vermek için cok erken..önceee hamile olmam lazmm
Amin inşallah,sende en kısa zamanda planlara başlarsın inşallah
Genelde dediğin gb var park yatak ya da büyüyenler..Evet çok kullanışlılar ama daha zarif birşey istedim..Bakalım nasipse olur olmazsa,büyüyenlerden alacaz,2-3 sene sonra bile diğer parçalarını yani dolabı fln alıp tamamlayabilirmişiz oda olarak..
aminn...:26:
sen al beğen kullan sonra bizimle paylaş..memnunmusunn
slm kızlar bende insallah bu pazar evleniyorum insallah aranıza katılacagım:))
slm kızlar bende insallah bu pazar evleniyorum insallah aranıza katılacagım:))
Gunaydın kızlar
Günaydıııııınnnn
Hoşgeldiin :) Ohh hayırlı olsun,pazar düğün var:124:
günaydin kizlar