-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.941
bilmiyorum canim inanki sinirlerimi cok bozdular
ama bende agzima geleni soyledim.hasta ya bunlar kafayi yemis benim hakkimda hukmedebilecegni saniyo
avcunu yalar.bugune kadar sesimi cikarmadigim icin oldu bunlar
bundan sonra kapimi zor calarlar
iyi oldu boylesi.cocugum oldugundada sknti yasatirdi bunlar bana
artik kafam rahat
ıyı olmus o zaman canım keske baaska bır yere tasınsanız ya esın bu olaya dur dıyecek ınsan aslında o rest cekecek sende rahat edeceksın
evet tatlim aslinda oyle zaten ama arada kaliyo oda..dün gidip ablasina haddini bildircekti ama ben tuttum..sonra beni kotu bilcekti esim kiskirtiyorum diye.o yuzden yapma bosver buseferlik sus onlarda senin ailen ben hallediyorum bi sekilde dedim
oda pisman oldu zaten hata bende seni yalniz biraktim orda dedi
zaten onun haberi yoktu benim oraya gidecegimden.
Gorumce hanimda mesaj atmis esime
ben bugun varim yarin yokum ben sadece bu kavgalarimizi sana karsi kullanmasini istemem onun evine duzenine kimse karismiyo o karisildigini zannediyo diyo.
Delimi ne ya karismadigin bi kocamla aramda gecen cinsellik kaldi onada karisirdi ilerki zamanlarda.
Sinirlerim cok bozuk ya..
Az kalmis kuzum 2 hafta neki hemencik geciverirrr
az kaldı canım cok sukur cok fazla burnunu sokmayacak ınsanlar ama algılamada sıjkıntı yasıyolar kaynananı gorumcen gaza getırıyo bnce
kızlaar konuyu değiştirmek istemiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirimm
evlenmeme 5 gün kaldı ve ilk geceden ben biraz korkuyorum açıkcası düşününce bile kasılıyorum
tecrübelerinizle bana telkinde tavsiyelerde bulunur musunuz?:26:
rahat olabilmek için ne yapsam iyi gelir bana??
kaynanaya gerek kalmiyoki canim gorumce tek basina yetiyo zaten.
Gorumcem yapiyo hepsini..kaynanam dün sesini ilk kes yukseltti bana ve cok kirici konustu o yuzden artik ona anne demicem
icimden gelmiyor cunku artik.hicbi sekilde hitap etmemeye calisicam.
Ablalarinida cok seviyodum biliyomusun..benim ablam yok kendi ablam gibi goruyordum..
Yanilmisim bundan sonra benim diger yuzumu taniyacaklar.
Kendileri etti kendileri buldu..esimde allahtan zorlamiyo.
Sen napardin kuzum boyle bi durumda?
kızlaar konuyu değiştirmek istemiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirimm
Evlenmeme 5 gün kaldı ve ilk geceden ben biraz korkuyorum açıkcası düşününce bile kasılıyorum
Tecrübelerinizle bana telkinde tavsiyelerde bulunur musunuz?:26:
Rahat olabilmek için ne yapsam iyi gelir bana??
valla canım kotu ornek olmak ıstemem ama ben oyle duvara falan vurunca kendımı tutamazdım atlardım gorumceye sunuda soylım kımse kımsenın kendı aılesı kendı kardesı gıbı olamaz abla gıbı gormek ıstemıssın ama olomuyo emın ol bencede ıcındekı seytanı serbest bırak
bende zor tuttum kendimi esimin annesi sinir hali kullaniyo kayinpeder vefat ettiginden beri uzuntuye gelemiyo kadina bisey olur diye korktum yoksa o gorumceye haddini bildirirdin baska sekilde..
Gerci yine bildirdim :d kaynanayada lafimi esirgemedim.ne saniyolar kendilerini anlamadim insan buyuk olarak biraz daha olgun davranir ben oraya sonucta konusmaya gittim o bagirinca olay koptu.
Kiskancligindan neyapicagini sasirmis mal kadin ya..evlendiginde gorurum ben onu beddua etmicem ama allah bildigi gibi gonlune gore bi yere versin.
Gerci artik bu yasina kadar neden evlenmediginide anlamis oldum
kimin tahamulu olurki boyle bir insana.
Isten cikmis evde oturuyo herkeste bo saygi bi anlayis ablaya karsi
ablam cok asabi cok stressli cok bunaldi vs vs
ya senin ablan kimki ben surekli onun nazini cekim
senin ablan benden degerlimi banane ya gitsin baskasina nazini cektirsin..
merhaba hosgeldin
korkma okadar korktugun gibi olmuyor
banada neler anlatmislardi en cok ben korkmusumdur o geceden
bosuna korkmusum.hic oyle anlattiklari gibi olmuyo bizim insanlar nekadar meraklilar bazi seyleri abartmaya.
rahat ol sen kendini sakin kasma egerki kasarsan canin acir.
tabi ben bunlari nekadar soylersem bosyinede kasicaksin sen kendini
ama öyle cekilmicek bir agri degil inan bana cok guzel ve ozel bir gece olucak.
sende gorceksin ve bosuna panik yapmisim diceksin inan bana:)
canım akısına bırak kafanda kurma tabıkı ılk etapda agrın olacak ama bır haftaya duzenlı bır cınsel yasama gecersın bırazda esının hal hareketıne baglı kıbar davranması ve nazık olmasıyla sorun yasamazsın ama hayatında karı gormemıs gıbı davranırsa facıaya donebılır
kucuk gorumcem geldi onun biseyden haberi yoktu sma mutlaka anlatmistirlar
yanima geldi konuyu hic acmadi bende acmadim
esim geldi.biraz guldurmeye calisti sebeklik felan yapti
bunlarinda amcasi gelmis kv e
gidelimmi dedi ayip olur amcama.sen git dedim ben gelmem
sensiz gitmem dedi.ozaman otur gitme dedibaktim bu uzuluyo
tmm ozaman ama fazla kalmam soylim ve annenle yada ablanla kesinlikle kknusmam dedim
tmmama surat asma lutfen anlamasin amcamlar dedi
bende asmadim zaten.gittik bi 10dk oturduk kv bisey olmamis gibi gel cay ic demezmi
bende istemez dedm ama suratina bile bakmadim soylerken
sonra amcalar kalkti onlarla birlikte esime ben gdiyorum anahtari ver dedim baktim esimde geliyo benle sagolsun
suratlarina bakmadan eve gittim esimle cok az konustuk konuyu onla fazla konusmak istemedim arada kaliyo zaten
sadece kesinlikle bidaha muhattap olmak istemedigimi soyledim bunu boyle bil zorlamada dedim
kapattim konuyu.kizlar kendileri kasindilar boyle biseyin altinda kalamazdim
mecbursun hesap vermeye demezmi bide allahim bogasim geldi varya.bundan sonra bakalim napicak avcunu yalar anca
nasil sinirliyim anlatamam ya..
günaydın canlarımm
plojoviçimin güzel kalbinden geçen gibi giriş yapayım dedimmmm
arabayı aldıkkkkkk
daha doğrusu anlaştık noterler kapalı ya h.sonu yarın alıcaz
bayramlığını giyen çocuklar gibi mutluyuz eşimle
canımm tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yazdıklarını okurken...
başın sağolsun
çok zor şeyler yaşamışsın ama o kadar güçlüsün ki yaşadıkların daha da güçlendirmiş seni..
Artık bundan sonra ailen eşin ve bebişinle en güzel zamanlar sağlıkla sizin olsun kuzu
Gunaydın kızlar nasılsınız ben geldım
tatlım çok teşekkür ederim cevabın için:)
ağrıdan daha çok ya yapamazsak diye endişe ediyorum
çünkü ben bu kadar kasarsam kendimi zaten nasıl olucak diye düşünüyorum..
krem falan önerir misiniz bu konuda da emın degılım cunku bır kere kullanınca hep psikolojık olarak kullanmak ıstenıyormus dıye duydum:26:
Hoşgeldin :) Öncelikle hayırlı olsun,bol huzurlu neşeli bir yuvanız olsuun :)
Bu konu tamamen seninle ve nişanlınla alakalı..Onun sana karşı olan tavrı,senin kendini birşeyleri yapmaya mecbur hissetmemen önemli..İlla olmalı gb düşünme bu seni daha çok kasacaktır..
Çok yazmayın olur mu
Bugün Mobeskoya gidecez bakalım istediğimiz gb birşeyler var mı ya da fikir olabilecek ya da işte buuu diyerek alabileceğimiz birşey çıkacak mı minişim için
Herşey gönlünüzce olsun,çok mutlu bir pazar olsun :)
Bol bol anlatacak hikayelerimiz olsun haftaiçi :)
Ben sizi özlüyorum yahuu:82:
nişanlım normalde bana karşı her konuda nazik davranır ki bu zamana kadar ki konuşmalarından anladığı bu konuda da zaten o benden endişeli üzülmeyeyim diye.. O konuda o endişe etmiyorum ama ben kendımı kasınca zaten ya olmazsa dıye dıye korkuyorum vajinsms olursam dıye aklıma gelıyor daha cok korkuyorumm
bence şuan herşey gayet iyi..yapman gerekeni yaptın..eşinde yanında bak,boşuna sıkılma,hatta keyiflen tepkini verebildiğin için,eşin seni anladığı için :) küçük görümcen olayların farkında sanırım,doğru yolda ilerliyor :) hadi kızçe inşallah seni anlamayı secerlerde huzursuzluklar olmaz yine :)
Yuppiii..rabbim kazasız belasız kullanmyı nasip etsin canım,neşeli neşeli yolculuklarınız olsun :)
sağol canım iyi dileklerin içinInşallah..
Hoşgeldin devaaa :) özlettin :) bende keyifler iyi ,seni sormalı?
Hoşgeldin :) öncelikle hayırlı olsun,bol huzurlu neşeli bir yuvanız olsuun :)
bu konu tamamen seninle ve nişanlınla alakalı..onun sana karşı olan tavrı,senin kendini birşeyleri yapmaya mecbur hissetmemen önemli..illa olmalı gb düşünme bu seni daha çok kasacaktır..
tatlım çok teşekkür ederim cevabın için:)
ağrıdan daha çok ya yapamazsak diye endişe ediyorum
çünkü ben bu kadar kasarsam kendimi zaten nasıl olucak diye düşünüyorum..
krem falan önerir misiniz bu konuda da emın degılım cunku bır kere kullanınca hep psikolojık olarak kullanmak ıstenıyormus dıye duydum:26:
canım vajınısmus sorunu olanlar daha farklı sıkıntılarda cekıyo doktora bıle muayene olmuyo o yuzden cok sıkma kendını derım korkma nıkahınız kıyıldıysa sakınlesmek ıcın ya bır hap yada bır kadeh at :)