Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhabalar nasilsnz bugun topik sakinmis ya,ben gremedm hic regl oldum ya bugun bir agrim vardo daha smdi gecti 3agri kesici aldm banamisin demedi sabahin11inden beri smdi hafif ciziltisi kaldi umarm bu gece rahat uyurum bide surekli fenalik basti hararet basti yeminle atletle dolastm butun gub evde kac defa cami actm nefesim daaldi hic boyle olmazdm bugub esim allah razi olsun gozunu kirpmadan bama bakti ev isi yapti yorukdu pasam uyuo suab bnde sizlere bakayim dedim

kıyamam sanaa kuzummm:KK31: çok geçmiş olsun sen neden bu kadar kötü oldun ki:44:
geç mi geldi reglin :44:

Sivitos kv yatiyami kaldnz gelseneeee yoksammm karasimsekmi aldnz da bizi unuttun heheh hadi hyrlisi insallah almssnzdr

kıyamam sanaa kuzummm:KK31: çok geçmiş olsun sen neden bu kadar kötü oldun ki:44:
geç mi geldi reglin :44:

Tatlskom sorma her ay cok sancili gecioda ilac alinca duruodu bugun bildgn oldum agridan halada minicik agrm var ama bugunki agrnn yannda bsy degil allah kmseye yasatmasn esim olmasa napardm bilmiorm surunurdum heralde evde gec geldi cnm aman hemen gtsn istyrm sen napiosn tatlisim

Ba'cim valla esinemi kizsam,gorumcene mi,kv mi bilemedm sen sonuna kadr haklisin dicemde yinede sussaydn ailen yannda dilki seni savunmasz buldular herkes borusunu otturuo huzursz ediolar seni ne kdr anlayissz insanlar var kinsede vicdan kalmamis herkes bi yerbieszlesmis bsy diemiyorunki sende bu evliliktwn bsy anlamiosn bn bilemedm bu isi ne olcak ne bitcek sonucu merak ediorum kisa zamnda gel anlat

çok üzüldüm tatlım...başın sağolsun tekrardan. depremi bende yaşadım bizim burda az ev yıkıldı ama dışarlarda yaşamak ne demek bilirim :KK25: hele şu tv lerden düşmeyen sesimi duyan var mı ? sözü kadar beni yaralayan bir cümle yok.
insan kaybetmeyince anlamıyo değerini gerçekten. bendede çok sevdiklerini kaybetme korkusu var aynı sendeki gibi bazen annemi babamı eşimi kaybetmekten o kadar korkuyorum naparım diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum :KK43: bende kimseye kötü olmak istemem ama şartlar bazen zorlaştırıyo anlayışlı olmayı :/
en güzelini yapıyosun allah nkimseyi sevdiklerinden ayırmasın, mahrum bırakmasın aminn:26::

Sagol kızce..Dogru diyorsun ,sartlarda cok önemli.Kaldı ki bugün iyiyiz kötüyüz ama yarın basımıza ne gelir bilinmez..Amin cümlemizi mahrum bırakmasın..

Tatlskom sorma her ay cok sancili gecioda ilac alinca duruodu bugun bildgn oldum agridan halada minicik agrm var ama bugunki agrnn yannda bsy degil allah kmseye yasatmasn esim olmasa napardm bilmiorm surunurdum heralde evde gec geldi cnm aman hemen gtsn istyrm sen napiosn tatlisim

kıyamam şuan daha iyi olmana sevindim tatlışımm:KK25::KK16:

ben napimm 3 adamı iziliyorum kuzumkucağımda bilgisayaarr:KK52:

Plojom hemserm basin sagolsun buyuk acidir sevdglklerni kaybetmek,allah annecgne,babisine,kocacigna,dogacak prensesine ve sana uzun saglikli omurler versn kaygilarn olmasn bol dua ve merhamet her seyn ilaci sen okadr iyi yureklsnki alah karsnada oyle bir es ve aile cikarms sen basklarnn yannda bukadr temz kalpli kalamzdn bnce insanlar cok acimasz

Amin canım cümlemizin sevdiklerine insallah..Cok sükür öyle oldu evet..
Gecmis olsun buarada,üsütmüsmüydün ki,bi de gec oldun ya ondanda agrın cok olmustur zor sökülünce..Gelmemesi ayrı,gelmeside ayrı bi dert :)

Son düzenleme:
kucuk gorumcem geldi onun biseyden haberi yoktu sma mutlaka anlatmistirlar
yanima geldi konuyu hic acmadi bende acmadim
esim geldi.biraz guldurmeye calisti sebeklik felan yapti
bunlarinda amcasi gelmis kv e
gidelimmi dedi ayip olur amcama.sen git dedim ben gelmem
sensiz gitmem dedi.ozaman otur gitme dedibaktim bu uzuluyo
tmm ozaman ama fazla kalmam soylim ve annenle yada ablanla kesinlikle kknusmam dedim

tmmama surat asma lutfen anlamasin amcamlar dedi
bende asmadim zaten.gittik bi 10dk oturduk kv bisey olmamis gibi gel cay ic demezmi
bende istemez dedm ama suratina bile bakmadim soylerken

sonra amcalar kalkti onlarla birlikte esime ben gdiyorum anahtari ver dedim baktim esimde geliyo benle sagolsun
suratlarina bakmadan eve gittim esimle cok az konustuk konuyu onla fazla konusmak istemedim arada kaliyo zaten
sadece kesinlikle bidaha muhattap olmak istemedigimi soyledim bunu boyle bil zorlamada dedim
kapattim konuyu.kizlar kendileri kasindilar boyle biseyin altinda kalamazdim
mecbursun hesap vermeye demezmi bide allahim bogasim geldi varya.bundan sonra bakalim napicak avcunu yalar anca
nasil sinirliyim anlatamam ya..

İnşallah sevinçli sevinçli arabayı aldık diye gelirsiiinnn :KK52:

günaydın canlarımm :KK16:
plojoviçimin güzel kalbinden geçen gibi giriş yapayım dedimmmm
arabayı aldıkkkkkk :KK52:
daha doğrusu anlaştık noterler kapalı ya h.sonu yarın alıcaz:KK52:
bayramlığını giyen çocuklar gibi mutluyuz eşimle:KK8:

Amanda süprizz yapmış inişte SWEAT ee :))Ne güzeeel :)
GES SWAET iyi uyanmışsınız o saatlerde uyuyup :KK9: Ben sabah kahvaltı yapıp eşim gidince size baktım,sonra 9 bucuk gb yine uyudum :KK9: Çok uykucu oldum:KK9:
Teşekkür ederim buarada:nazar: Tabi ki karşımdakierinde etkisi büyük,mutlu olmamda,benim tersim fena,eşim hep söyler,geri dönüşümde olmaz hiç..Aile yapılarımız çok benziyor,yetiştirilme tarzlarımız,kültürlerimiz bunların çok büyük etkisi var..Aynı şekilde benim ailem eşimi çok seviyorlar..Tatlı dil yine başka ya :)
Ama hayatımdaki olayların etkisi büyük tabii..Ben dedemi çok severdim aynı evde yaşardık,kızların ilk aşkı babası derler ya bnm dedemdir..Bir gece de dedemi,babaannemi,evimizi kaybettim,depremde 4 gün sonra çıkarılabildiler..El sallamışlardı en son..Bende köpek sevdamın peşinden halama gitmiştim :) Annem,babam ve abim Allahın takdiri çok ilginç bir şekilde çıktılar o evden,şükürler olsun..Bunu hiç unutmuyorum..Tabi ki pollyannacılık yapmıyorum ama bütün gerçekçiliğiyle farkındayım bir insanı ne kadar çabuk kaybedebileceğimin hayatın ne kadar ters düz olabileceğinin..O yüzden Allahın bana nasip ettiğinin en güzeli olduğunu biliyorum :)
Tabi kötü şeylerde yaşadım :) Arada korkularım gelir..Evlenirken vazgeçecektim,sırf eşim birgün ölecek ve ben ne yaparım diye..Tabi ki herkesin başına gelecek ama ben bu süre içinde ona alışacam,daha cok sevecem sonra öldüğünde elim ayağım kolum kanadım gidecek diye düşünürdüm..Çok düşündüm vazgeçmeyi :)))) Sonra geçirebileceğim kadar güzel günler geçirme sözü verdim kendime :)
Eşime tutunarak uyuyorum ben akşamları..Sabah işe giderken peşinde dolanıp neşeli neşeli birşeyler yapıyorum :) Seviyorum böyle olmayı..

canımm tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yazdıklarını okurken...
başın sağolsun :KK50:
çok zor şeyler yaşamışsın ama o kadar güçlüsün ki yaşadıkların daha da güçlendirmiş seni..
Artık bundan sonra ailen eşin ve bebişinle en güzel zamanlar sağlıkla sizin olsun kuzu :KK16:

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
sonra esimle tam markete girdik
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
ben bunun altinda kalirmiyim???
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
onlar mecbursun dedikce benim tepem atti
hicbisey mecbur degilim ben vermicemde dedim.
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
bundan sonra sizinle muhattap olmak istemiyorum sizde benimle olmayin dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
hic alakasi yok daha ikigun once ordaydim
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten suan kendimden korkuyorum paramparca edicem yikicam evlerini uzerlerine pislik insanlar..

canım normalde hep empati kurmaya çalışırım karşı tarafı da düşünürüm amaaaaaaaaaaa
senin bu kv ve görümceler beni bile çileden çıkardı :KK47:
eşinle kırk yılda bir dışarı çıkıyorsun onda da kv de mi geleydi yanınıza :KK47:
bence iyiki gittin konuştun ama
eşin de annesiyle konuşsa daha etkili olur bence...
sen deyince anlamazlar kiii :KK31:
bence eşinle de sakin sakin konuş BAcım da annesiyle konussun çıksınlar artık hayatınızdan :KK31:

Sivitos kv yatiyami kaldnz gelseneeee yoksammm karasimsekmi aldnz da bizi unuttun heheh hadi hyrlisi insallah almssnzdr

:KK9: :KK9: :KK9:

Elacan güldürdün yine beni sabah sabah :KK1:

tabiki 2.seçenek kara şimşeği aldık artık daha da gelmem buraya :KK9: :KK9:
dün akşam annemlerdeydik de gelince de 3 adamı falan izledik...
malum benim koca hala birinizin erkek olduğundan şüpheleniyor gesimin kocası gibi :KK9:
ben de o yüzden yazamadım..
ama aklım sizde hep....

günaydın canlarımm :KK16:
plojoviçimin güzel kalbinden geçen gibi giriş yapayım dedimmmm
arabayı aldıkkkkkk :KK52:
daha doğrusu anlaştık noterler kapalı ya h.sonu yarın alıcaz:KK52:
bayramlığını giyen çocuklar gibi mutluyuz eşimle:KK8:

canımm tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu yazdıklarını okurken...
başın sağolsun :KK50:
çok zor şeyler yaşamışsın ama o kadar güçlüsün ki yaşadıkların daha da güçlendirmiş seni..
Artık bundan sonra ailen eşin ve bebişinle en güzel zamanlar sağlıkla sizin olsun kuzu :KK16:

canım normalde hep empati kurmaya çalışırım karşı tarafı da düşünürüm amaaaaaaaaaaa
senin bu kv ve görümceler beni bile çileden çıkardı :KK47:
eşinle kırk yılda bir dışarı çıkıyorsun onda da kv de mi geleydi yanınıza :KK47:
bence iyiki gittin konuştun ama
eşin de annesiyle konuşsa daha etkili olur bence...
sen deyince anlamazlar kiii :KK31:
bence eşinle de sakin sakin konuş BAcım da annesiyle konussun çıksınlar artık hayatınızdan :KK31:

:KK9: :KK9: :KK9:

Elacan güldürdün yine beni sabah sabah :KK1:

tabiki 2.seçenek kara şimşeği aldık artık daha da gelmem buraya :KK9: :KK9:
dün akşam annemlerdeydik de gelince de 3 adamı falan izledik...
malum benim koca hala birinizin erkek olduğundan şüpheleniyor gesimin kocası gibi :KK9:
ben de o yüzden yazamadım..
ama aklım sizde hep....

nebilim cnim ya cok kotu sinir oldum halada etkisi uzerimde..
bundan sonra kesinlikle muhattap olmam onlarda benimle olmasin
esimede dun soyledim bunlari kesinlikle boyle biseyi bekleme dedim
artik boyle yani kendileri istediler boyle olmasini
o gorumceminde elini kirasim geldi duvara yumruk atiyo hasta kadin ya
cok kotu bisey dicekim ama o an yuttum lafimi zaten yeterince laf soylemistim yeter onlara
en azindan artik kafam rahat.

nebilim cnim ya cok kotu sinir oldum halada etkisi uzerimde..
Bundan sonra kesinlikle muhattap olmam onlarda benimle olmasin
esimede dun soyledim bunlari kesinlikle boyle biseyi bekleme dedim
artik boyle yani kendileri istediler boyle olmasini
o gorumceminde elini kirasim geldi duvara yumruk atiyo hasta kadin ya
cok kotu bisey dicekim ama o an yuttum lafimi zaten yeterince laf soylemistim yeter onlara
en azindan artik kafam rahat.

canım ne oldu cok gerıde kaldıgım ıcın hepsını okuyamadım :18:

canım ne oldu cok gerıde kaldıgım ıcın hepsını okuyamadım :18:

dur canim kopyaladim asagiya ekliyorum

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten suan kendimden korkuyorum paramparca edicem yikicam evlerini uzerlerine pislik insanlar..

gunaydin canimmmm nerelerdesin sen kuzummm ozlettin kendini yahuuu
bendeki durumlar fena yukarda yazdim okursun canim
sen nasilsin napiyosun esinin gelmesine kac gun kaldi:))

kacıncı sayfada canım yumruk falan yazmıssın ama tam anlayamadım konuyu naptı gene senınkıler esımın ıkı haftası kaldı canım canım yogunum ıs yerınde sımdı musaıt oldumda yazım dedım

dur canim kopyaladim asagiya ekliyorum

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: Naber anne.
Annesi: Iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
Esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
Anneside diyoki: Balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: Annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
Esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: Ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
Bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
Ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: Benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
Kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
kv diyoki: Sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: Oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: Bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
bende dedimki: Ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
aman allahım neler olmus ay yuzsuz olmayı gecmıs bunlar yuzlerının astarı yırtılmıs artık bunların cok ayıp cok kınadım esın naptı ıkı laf soyleyemedı mı onlara senın gorumcenın bekarlık basına vurmus dıyım ben sana:KK53:

aman allahım neler olmus ay yuzsuz olmayı gecmıs bunlar yuzlerının astarı yırtılmıs artık bunların cok ayıp cok kınadım esın naptı ıkı laf soyleyemedı mı onlara senın gorumcenın bekarlık basına vurmus dıyım ben sana:KK53:

bilmiyorum canim inanki sinirlerimi cok bozdular
ama bende agzima geleni soyledim.hasta ya bunlar kafayi yemis benim hakkimda hukmedebilecegni saniyo
avcunu yalar.bugune kadar sesimi cikarmadigim icin oldu bunlar
bundan sonra kapimi zor calarlar
iyi oldu boylesi.cocugum oldugundada sknti yasatirdi bunlar bana
artik kafam rahat

X