Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Belirtileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Vajinismusun en temel belirtisi, cinsel birleşme sırasında kişinin istem dışı panik atak benzeri bir durum yaşamasıdır. Bilinci açık olsa da kadın kontrolünü yitirir.
Sanki kişi bilinç dışı tarafından negatif bir hipnoz transı haline girmiştir. Ve hep aynı şey söylenir ’Elimde değil, istiyorum ama yapamıyorum’.[2]
Penisin vajinaya girişinin ağrılı ya da zor olması.
Çiftin rahatsız, hatta imkânsız penetrasyon (penis vajina birlikteliğini içeren cinsel birleşme) yaşaması,
Cinsel ilişki sırasında yaşanan yanma, gerginlik ve batma hissi.
Hiçbir belirgin nedeni olmayan cinsel ağrılar.
Jinekolojik muayene esnasında zorlanma veya izin vermeme.
Cinsel ilişki sırasında bacaklarını kapatma, eşini itme, kaçmaya çalışma davranışları.
Vücudun diğer kas gruplarının (bacak, kol, bel, vb.) ilişki sırasında spazmlar yaşaması.
Başarısızlık ve ağrı endişesi nedeniyle seksten kaçılması, şeklinde yaşanır.
Ağrı ve acıdan dolayı cinsel istek kaybı
Cinsel ilişki esnasında acı çekileceğine dair şiddetli korku yaşama.

teşekkür ederim tatlım baya ayrıntılı yazmışsın inş bunların hiçbirini yaşamam güzel bir gece olur bizim için:KK31:
insan herşeyi düşünüyor ya şöyle ya böyle olursa diye hayırlısı..

huhuuuuu kızçelerrrrr nerelerdesiniz kiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:
herkes kocasıyla kendini bi yerlere atmış galibaaa :KK52::KK52: sessizliği bozayım dedimm:KK52::KK52::KK52::KK52:

regl oldum karnım ağrıyo:KK5::KK5: kv günüydü bugün ordan geldik az öncee :KK76:
napıyosunuz bakalımm saçma sapik yazdım yine :KK9::KK9:

slm kızlar nasılsınızzz..

svitt sevindim hayrılı olsunnn...allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...bizden sonra aldınızz..bn hamile kalınca hemen senda kal:KK52::KK76:

canımm bence de o kadar işi tek başına yapamazsın ki..
ev önce dip bucak temizletmekle iyi yapmışsın
sıfırdan başlıcaksın :KK52:

kız çok sevindim hamiş olmadığıma :KK52:
ama sonra sevindiğime üzükdüm :KK31:
bi gün istersek ve regl olursam çok üzülüceğim geldi aklıma...
tuhafım ben yaa :KK31:

canım eşinin gönlünü al bence kırılmıştır..
bana da bazen eşim şakayla da olsa kilo aldığımı ima edince çok kırılıyorum :KK31:
ve zayıflamak yerine deli gibi yiyesim geilyor inadına..
ama kilo mu verdin sen deyince nasıl seviniyorum daha da az yiyorum ki daha çok fark etsin diye..
sen de pozitif tepkiyimi seçsen
yani aşkım göbiş de gitse daha da yakışıklı mükemmel bi erkek olucan falan...

bu arada altınlar için kötü bi düşünce sokmadım inşallah aklına :KK9:
onunkiler başka alemdi..kıyaslanamaz kimseyle..
Valla kilo konusunda kalbi kırılan insan biraz olsun zayıflamaya çalışır, bana gelince çok güzelleşti vücudun demesini biliyor ama kendisi homidi gırtlak yemeye devam... Pozitif tepkiyi denedim daha önce, aynaya bakıp benim göbeğim yokki demeye başlıyor😃 o derecede özgüveni var yani....
huhuuuuu kızçelerrrrr nerelerdesiniz kiiiiiiiiiiii:KK52::KK52::KK52:
herkes kocasıyla kendini bi yerlere atmış galibaaa :KK52::KK52: sessizliği bozayım dedimm:KK52::KK52::KK52::KK52:

regl oldum karnım ağrıyo:KK5::KK5: kv günüydü bugün ordan geldik az öncee :KK76:
napıyosunuz bakalımm saçma sapik yazdım yine :KK9::KK9:
bende bir regl olsam, sözde bugün olacaktım ama tık yok 😀 2 gündür de giremiyordum topiğe sürekli gezme halinde olduğumuzdan...sen bugün bense dün gittim ky ye,bu seferinde çok iyiydik, maşallah, ben kızartma yemiyorum diye balığı buğulama yapmış, yazın yaptığı domates soslarından verdi bir sürü... Sonracığıma bez almış bana. Şu toz bezlerinden kurtulamaya gerek kalmayan... Yani beni düşünmüş ve yüzün hep gülsün inş dedi:KK34:İçimden sen böyle davranırsan neden olmasın dedim 😃onu da diete başlatıyorum, acil vermesi gereken 5 kilosu bar, dizlerine çok ağrı yapıyormuş fazla kilo.... Sen yardımcı olursun dedi, derhal dedim , anlayacağınız tüm sülaleyi sağlıklı beslemeye çalışıyorum:KK1:

Swit hayırlı olsun bu arada, darısı tez zamanda başıma 😉

Valla kilo konusunda kalbi kırılan insan biraz olsun zayıflamaya çalışır, bana gelince çok güzelleşti vücudun demesini biliyor ama kendisi homidi gırtlak yemeye devam... Pozitif tepkiyi denedim daha önce, aynaya bakıp benim göbeğim yokki demeye başlıyor😃 o derecede özgüveni var yani....

bende bir regl olsam, sözde bugün olacaktım ama tık yok 😀 2 gündür de giremiyordum topiğe sürekli gezme halinde olduğumuzdan...sen bugün bense dün gittim ky ye,bu seferinde çok iyiydik, maşallah, ben kızartma yemiyorum diye balığı buğulama yapmış, yazın yaptığı domates soslarından verdi bir sürü... Sonracığıma bez almış bana. Şu toz bezlerinden kurtulamaya gerek kalmayan... Yani beni düşünmüş ve yüzün hep gülsün inş dedi:KK34:İçimden sen böyle davranırsan neden olmasın dedim 😃onu da diete başlatıyorum, acil vermesi gereken 5 kilosu bar, dizlerine çok ağrı yapıyormuş fazla kilo.... Sen yardımcı olursun dedi, derhal dedim , anlayacağınız tüm sülaleyi sağlıklı beslemeye çalışıyorum:KK1:

Swit hayırlı olsun bu arada, darısı tez zamanda başıma 😉

kızz sen sağlıklı beslenme uzmanı oldun haa her yerde :KK9::KK9::KK9:
kilo vermek istiyorsanız beauty e gelin En Büyük KK :KK9:
ohh allah muhabbeetinizi artırsın tatlım:nazar:hep böyle olsalar keşke demi:KK9:
benimki de her gittiğimde herşeyi doldurur turşumu yapar buzluğuma bişiler bırakır hakkını yemeyim şimdi :KK55: bazen de saçmalamasa anlaşmak hiç zor değil:KK9::KK9:
ben 2 aydır erken oluyorum yaa 2 gün önce oluyoo :KK76:

Ben geldiiiiimmm:KK52:
Prenses doğru demiş heh arka arkayada hamile haberleri alacaz inşallah :KK9:

oyyyy kiyamam ya tadini cikar tatlim iyi gezmeler minnosumuz icin guzel seyler begeninnn
bizde seni cok ozluyoruzzzz hemen begendiklerini bize anlatirsin dondugunde.
merak ederiz bizzz
benim olaya gelince.aynen oyle yapicam tatlim muhattap olmam artik zaten
kocaman opuyorummm

Valla birşey beğenmedik :) Var güzeller ama ben büyüyen beşiklerden istemiyorum,park yatakta istemiyorum,beğendiğimiz bir model var onu yaptırmayı düşünüyoruz artık :) İnşallah..

Ben geldiiiiimmm:KK52:
Prenses doğru demiş heh arka arkayada hamile haberleri alacaz inşallah :KK9:

Valla birşey beğenmedik :) Var güzeller ama ben büyüyen beşiklerden istemiyorum,park yatakta istemiyorum,beğendiğimiz bir model var onu yaptırmayı düşünüyoruz artık :) İnşallah..

hayrılısı plojocum...:KK49:

nasıl beşik istiyosun ki sen :KK52:

hayrılısı plojocum...:KK49:

nasıl beşik istiyosun ki sen :KK52:

Eşimle beğendiğimizin iki yanında küçük çekmeceleri,çekmecelerin altında dolabı,ortadada yatak kısmı var,yatak kısmının altındada 2 çekmece var..Sonradan önü çıkarılabiliyor..Duvara ortalandığında çok güzel duracağını düşünüyorum,cibinliğinide arka duvarından istiyorum nasipse :) Şimdilik sadece böyle yatak olacağından ek dolap fln yaptırmayada gerek kalmaz diye düşünüyorum:KK31:

Eşimle beğendiğimizin iki yanında küçük çekmeceleri,çekmecelerin altında dolabı,ortadada yatak kısmı var,yatak kısmının altındada 2 çekmece var..Sonradan önü çıkarılabiliyor..Duvara ortalandığında çok güzel duracağını düşünüyorum,cibinliğinide arka duvarından istiyorum nasipse :) Şimdilik sadece böyle yatak olacağından ek dolap fln yaptırmayada gerek kalmaz diye düşünüyorum:KK31:

hmmm tarifin güzele benziyor canm allah güle güle kullanamyı nasit etsin prensesinlee...
bn ya basit taşınanlardan yada sonradan yetişkin yatağı olan ahşap beşiklerden olabilir diye düşünüyorum görmüşsündür mutlaka ama henüz karar vermek için cok erken..önceee hamile olmam lazmm:KK52::KK17:

hmmm tarifin güzele benziyor canm allah güle güle kullanamyı nasit etsin prensesinlee...
bn ya basit taşınanlardan yada sonradan yetişkin yatağı olan ahşap beşiklerden olabilir diye düşünüyorum görmüşsündür mutlaka ama henüz karar vermek için cok erken..önceee hamile olmam lazmm:KK52::KK17:

Amin inşallah,sende en kısa zamanda planlara başlarsın inşallah :KK52:
Genelde dediğin gb var park yatak ya da büyüyenler..Evet çok kullanışlılar ama daha zarif birşey istedim..Bakalım nasipse olur olmazsa,büyüyenlerden alacaz,2-3 sene sonra bile diğer parçalarını yani dolabı fln alıp tamamlayabilirmişiz oda olarak..

Son düzenleme:
Amin inşallah,sende en kısa zamanda planlara başlarsın inşallah :KK52:
Genelde dediğin gb var park yatak ya da büyüyenler..Evet çok kullanışlılar ama daha zarif birşey istedim..Bakalım nasipse olur olmazsa,büyüyenlerden alacaz,2-3 sene sonra bile diğer parçalarını yani dolabı fln alıp tamamlayabilirmişiz oda olarak..

aminn...:26:
sen al beğen kullan sonra bizimle paylaş..memnunmusunn:KK52:

slm kızlar bende insallah bu pazar evleniyorum insallah aranıza katılacagım:))

hayırlı olsunn allah mutlu mesut etsin inş. güzel bi düğünün olur...balayına gidicekmisiniz??

Gunaydın kızlar:KK51:

Günaydıııııınnnn:KK3:

Hoşgeldiin :) Ohh hayırlı olsun,pazar düğün var:124:

günaydin kizlar

Herkezee günaydınnnn.......tünadın olmuşş ama bn yeni uyandm kii
haftalar sonraa uyanır uyanmaz kk ya gelmek ne güzelmiş özlemişimm :KK16:

tünaydın herkesciklerree :KK16:
o kadar yoğun bi gün ki anlatamam :KK31:
bu insanlar bankayı gelmeyi kendilerine hobi haline getirmişler :KK47:
de benim fobim oldular :KK9:

arabamız için iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederimm :KK52:
Daha iyileri sizin olsun inşllahh...
Beautycim en yakın zamanda sana da nasip olsun..yoksa o yollar da git gel bi 5 kilo daha verirsin :KK9:
Prenses aslında teorini sevdim arka arkaya araba aldık arka arkaya hamiş mi oluruz acaba :KK49:
Gess de regl olmuş..Topikçek yastayız :KK9: :KK9:
Plojocum sen de miniğine aldığın şeyleri bize de ekle..Ben bayılırım bebiş eşyalarına :KK8:

Dün annemlere gittim,eve gelince banyo wc temizledim yemek yaptım sonra dışarı çıktık hiiç uğrayamadım topiğimize :KK31:
aklım sizdeydi ama..
bu akşam yine kv çağırdı offf :KK31:
daha p.şembe ordaydık...
neyse bizimkilere de bazen üst üste gidiyorız eşim hiç lafını yapmaz
ben de gayet mutlu gözüktüm...:KK52:
zaten eşime dedim baban benle hiç konuşmuyor ruhum daralıyor diye..
o da farkındayım ama babam değişik bi adama napayım dedi :KK31:
o öyle deyince beni anlayınca yerim ki ben onu gider 2 saat çilemi doldururum :KK9: :KK9:

öpüyorum çok :KK54:

not: bu gün kesin rejime girdim...çünkü bir tek size itiraf ediyorum ki pantolonum o kadar sıktı ki düğmesini açtım :KK1:
BEAUTY izindeyim :KK52:
sabah eti formdan 2 tane yiyip bi de azıcık peynir yedim..öğlen çorba içicektim ama çok iş var çıkamadım :KK50:
iyi oldu..sağlıksız ama bir şey yemedim...kv'lerde de yaptığı yemekten ekmeksiz azıcık yersem bu gün şampiyonummmm :KK52:

Son düzenleme:
tünaydınn kızlarrr...
iki günden beri gelemiyordum aöf yüzünden yine yollardaydık :KK43:
dün akşam dönüşte annemlere gittik sonra eve gelince bugün için yemek yaptım.
hafta sonu öyle yorulmuşumki saat 11 olmadan uyudum.
bugünde işe geldim 3 gün izinliydim diye işlerim birikmişti.
bide o yetmezmiş gibi genel müdür asistanı hastaymış bugün gelmemiş onun yerinede ben bakıyorum.
üstelik istifa edecekmiş hatırlarsanız anlatmıştım genel müdürün gerçek asistanı hamile şuan doğum izninde yerine geçici olarak alınan kızda çalışmak istememiş şimdi yeniden birini arıyorlar. bu adamla nasıl çalışılırki zaten ohh iyi olmuş ona ama arada ben gidip geliyorum zor oluyor.

Sivitim araba almışsınız canım hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :KK9:

BAcım sende kötü şeyler yaşamışsın ama tak etmiş artık onların canı öyle olmasını istemiş. umarım eşin hep sana destek olur :KK34:

Plojooo minişe yatak mı aldınızz yuppiiee :KK52:

kızlar size bir şey soracağım jinekoloğa giderken hormon testi yapılması için ve yumurtalıklara bakılması için regl mi olmak gerekiyor aranızda bunun cevabını bilen var mı? normalden 3 gün önce bugün regl oldum ben çarşamba ya da perşembe olurum diye cumartesiye randevu almıştım ama o zamana kadar bitecek :KK50:

prenses canim iyi uyumussun valla keske bende uyuyabilsem:KK43:

swit canim cok iyi anliyabiliyorum seni ama sen benim halimi gorup kendi haline sukur et bence haha
gerci ben tamamen kopardim baglari artik oh kafam rahat valla.
bende rejimdeyim bendeee.

dün esimin sirtina bi agri girdi yururken cok cani aciyor:KK43:(( kiyamam ona ya..
kv lere gitti bu sutorbasi almak icin.ben gitmicektim ama bunu doldururlar diye gittim ama kimseyle konusmadim.
esime dedimki sutorbasini almayi unutma. kucuk gorumcemde bunu duydu bana gulerek diyoki yapma boyle bana soylesene ben getirim.
kucuk gorumcemle zaten bi sorun yok o kavga aninda yanimizda yoktu
kv de diyoki: kusluk surdurulmez oyle olmaz
ben hic orali olmadim o yokmus gibi davrandim suratina bile bakmadim buyuk gorumceyide yok saydim
eve giderken kucum gormce diyoki: neolursa olsun sen kucuksun
kizlar tepem atti ya sen kucuksun nedemek ya!?! kucugum derken 15 yasindaki ergenmiyim neyim anliyamadim???
hayir yani yasca kucugum diye kendimi ezdirip her isime karismalarina goz yumup biyere giderken haber vermem lazim ve bu olanlari unutup benimmi gonul almam lazim siz soyleyin ben anliyamadim bu mantigi!!!

X