- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.901
limon tozu var onu içtim iyi gelmişti geçen hafta..eşim gelsin naz yapayım birazzz.yarın kvler gelcekmişş yaa hasta olucam birde onlarla uğraşcam
cd kurduk cnm bağlanıyo net daha oncede aramıstık sorun yok netten baktım 1-2 şey var onu yapınca düzelcek diyolar yarın zmn kalırsa denicem baklm..
bende ıhlamur içiyorum 2 akşamdırlimon tozunu hiç duymamıştım geçmezse bende deneriim nerde satılıyo kii:44:
dene bakalım tatlım olacak mı:44:
gecen hafta miğdem bulanmıştı cok kötü olmuştum o zmn iyi gelmişti..sanrım bulgaristandan almışlar..nane limon kokuyo keskin bi kokusu var içmeden acıyo içinii
Plojo'cum hani geçen gün bebiş varken kocisler ne yapıyor nasıl dayanıyor gibi konuşulmuştu ya dün akşam eşime onu söyledim de bence çok iğrenç bir şey dedi.
Hamileyken aklıma bile gelmez ki dedi canım kocacığım :)
Bu arada bir börektir tutturduk canın istiyor mu?:26:
kıyamam yaaa çok az kaldı baaak annesiprensesin gelince yıllar nasıl geçecek anlamayacaksın belki de
eşinin yeğeni kaç yaşında tatlımm
Huhuu tatliskolaaar size yataktan baglaniyorumm :) sivitoss baya gec yatmissinizz senin saatin sasmadi mi tatliskom :))
Bizde 6da uyuduk :)
Gece 3 te pizza yaptim :0 gercekten artik hayatimin duzene girmesi gerek:2:
Bu arada tesekkur ederim tatlis
Plojo yaa cok iyi niyetlisin ve sakinsin sana imreniyorum masallahhh
BA cim sen nasilsin tatlim
Huhuu tatliskolaaar size yataktan baglaniyorumm :) sivitoss baya gec yatmissinizz senin saatin sasmadi mi tatliskom :))
Bizde 6da uyuduk :)
Gece 3 te pizza yaptim :0 gercekten artik hayatimin duzene girmesi gerek:2:
Bu arada tesekkur ederim tatlis
Plojo yaa cok iyi niyetlisin ve sakinsin sana imreniyorum masallahhh
BA cim sen nasilsin tatlim
swit tatlim ben bi iki kere regl liyken sacimi boyattim ve tutmadi..sbebini anlamamistm uzn sure anlam verememistim:))) en sonunda kuafor arkadasim uyardi:)) ondan beri reglliyken sac boyatmiyorum
ges cimmmm iyiyim tatlim sagol sen nasilsin?
bu arada kizlar gozum aydin regl oldum nihayet uc hafta gecikmeyle..
neden oluyor boyle yaaa insan panik oluyo veya bosuna hevesleniyo hamileyim diye-.-
Şaşmaz mı kuzum yaaa 4te yattık eşim 6da kalktı
onun alarma uyandım
tekrar yattım 10 da kalktım..
şimdi bi süpürge yapıp anneme gidicem.
eşim de babamla buluştu arabaya bakmaya gidiyorlar çok heyecanlıyım
canım reglin geldiğine sevindim bu ay da ikimiz bir olduk
bi dahaki aya beraber bekleriz heyecanla
çok sağol BA'cım..sen yazmasan belki yarın boyatabilirdim saçlarımı...
bekliyim biraz daha..
şu bakımsız paspal saçlarla 1 hafta daha idare edeyim
biz de dün gece 12 de kek yaptım da kek yiyip süt içtik
ne olacaz biz yaaa
şimdi gittim ben akşama da annemlerdeyiz yazamayabilirm
ya da kardeşimin pcden bi ce yaparım sizeee
kizlar nolur biriniz burda olun..konuscak paylascak baska kimsem yok lutfen briniz burda olun nolur..busefer sorn esmle degil..ailesiyle..ipleri tamamen kopardim..cok kotu kavga ettim demin..esim yoktu..ama oda beni desteklemiyo zaten..napicam ben..kafayi yicem yalnizm burda kimseyle paylasamiyorum..evde oturuyorum tek basima kafayi yicem..
Amanda süprizz yapmış inişte SWEAT ee :))Ne güzeeel :)
GES SWAET iyi uyanmışsınız o saatlerde uyuyupBen sabah kahvaltı yapıp eşim gidince size baktım,sonra 9 bucuk gb yine uyudum Çok uykucu oldum
Teşekkür ederim buaradaTabi ki karşımdakierinde etkisi büyük,mutlu olmamda,benim tersim fena,eşim hep söyler,geri dönüşümde olmaz hiç..Aile yapılarımız çok benziyor,yetiştirilme tarzlarımız,kültürlerimiz bunların çok büyük etkisi var..Aynı şekilde benim ailem eşimi çok seviyorlar..Tatlı dil yine başka ya :)
Ama hayatımdaki olayların etkisi büyük tabii..Ben dedemi çok severdim aynı evde yaşardık,kızların ilk aşkı babası derler ya bnm dedemdir..Bir gece de dedemi,babaannemi,evimizi kaybettim,depremde 4 gün sonra çıkarılabildiler..El sallamışlardı en son..Bende köpek sevdamın peşinden halama gitmiştim :) Annem,babam ve abim Allahın takdiri çok ilginç bir şekilde çıktılar o evden,şükürler olsun..Bunu hiç unutmuyorum..Tabi ki pollyannacılık yapmıyorum ama bütün gerçekçiliğiyle farkındayım bir insanı ne kadar çabuk kaybedebileceğimin hayatın ne kadar ters düz olabileceğinin..O yüzden Allahın bana nasip ettiğinin en güzeli olduğunu biliyorum :)
Tabi kötü şeylerde yaşadım :) Arada korkularım gelir..Evlenirken vazgeçecektim,sırf eşim birgün ölecek ve ben ne yaparım diye..Tabi ki herkesin başına gelecek ama ben bu süre içinde ona alışacam,daha cok sevecem sonra öldüğünde elim ayağım kolum kanadım gidecek diye düşünürdüm..Çok düşündüm vazgeçmeyi :)))) Sonra geçirebileceğim kadar güzel günler geçirme sözü verdim kendime :)
Eşime tutunarak uyuyorum ben akşamları..Sabah işe giderken peşinde dolanıp neşeli neşeli birşeyler yapıyorum :) Seviyorum böyle olmayı..
esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
sonra esimle tam markete girdik
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
ben bunun altinda kalirmiyim???
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
onlar mecbursun dedikce benim tepem atti
hicbisey mecbur degilim ben vermicemde dedim.
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
bundan sonra sizinle muhattap olmak istemiyorum sizde benimle olmayin dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
hic alakasi yok daha ikigun once ordaydim
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten suan kendimden korkuyorum paramparca edicem yikicam evlerini uzerlerine pislik insanlar..