Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben de kendi kendime konuşayım o zamann :KK52:

Ellacım sana kısa bişey anlatıcam..benim yakın bi arkadaşım evlendi 2009 yılında. erkek tarafı herşeyi yaptılar en az 10 bilezik 2 set falan taktılar bi de üstüne ev verdiler ama arkadaşım semtini beğenmedi diye onun kirasıyla arkadaşımın istediği yerden tutuldu ev..Sonraaa anlaşamadılar :KK50:
erkek tarafı baskın olmak istedi..e bunca şey yaptık hakkımız diyemi düşündüler ne...arkadaışımın eşi de ailesinin ağızına baka biri ana kuzusu denebilir...Çocuk arkadaşımdan boşanmayı aklına koyunca-ki zaten arkadaşım da yürümüceğini düşünüyordu-benim arkadaşı kandırdı gel dedi bizim iş yerinde kiralık kasa var altınları kiralık kasaya koyalım...koydular da..Sonuçç boşandılar ve hiç bir bileziğinin geri alamadı arkadaşım..onu geç ev eşyalarına dokunmadan çık evden dediler..ama eşyaları da satamayınca al senin olsun dediler..bu kadar alçaldılar yani...

yani Ella biz de kendimiz yaptık ama her şeyi biz beğendik,sormadık..hala hiçbişeyimizi sormayız...eşim de gördüğü için gerçekleri mesafeli babasına..
sonuççç belki sıfır araba alabilirdik ama olsun metroyla huzurlu bişeklde gidiyoruz gezmelere :KK52:

buaradaaaa araba buldukk....hem deee bu da kara şimşekk...yarın bakıcak eşim babamla beraber..inşallah çarpışan oto değildir de alırız :KK52:
çok heveslendikkkk...

bi de bu gün karne günüydü..eşimi yemeğe çıkartıyorum :KK52:
yemek yapasım yoktu bahane oldu gel dedim sana yemek ısmarlıyım karneleri dağıtışını tatile girişini kutlayalım :KK9:

ne yazdım yine... verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü sorry babyss :KK1:
Ya cok guzel yazdn neler var neler arkdsn aci seyler yasamos her sey kursagnda kalmstr eminim,bnm kimseden beklentm yok olsa zaten evlenmezdmadem bsy yapmilar die ben esime guveniorm esim cok caliskan ve basarili o bana uven verio ben cok calismayi sevmem hep rahat isim olsun isterm bn biraz tembelm her konuda ama esim le cok farkliyiz is konularnda neyse bn onun ailesnden bsy gercekten beklemiyrm bnm anlattklarm yapsalar daha iyi olurdu en azndan annem babam daha huzurlu olurlardi cunku bnm kv ya tabir bulamiyrm amiyanr olcak ama patavatsz ve cahil grdgi ortamda nasil davranlcgni bilmz ne konusulcgni bilmez haldir huldur bi insan,ornegin nisanlyz iste evlenmemize 5ay falan var geldiler yani biz cagrdk bekle bekle gelmiolar esya paylasimi olcak bunlar 2aile arasnda knusulmazmi neyse geldiler oturuoruz konuya gren yok bnm ailem kibar oyle atlayip ziplamazlar bsylere onlar ole dil neyse dedmki ne dusunuosnz 5ay kaldi bi projelendrelm ona gore hareket edelm dioki kv e biz bsy alamayuk nie alamiyorsnz dedm e siz evlenmeye karar verrken bizemi sordnz dio sormakmi lazm dedm esyalar bolusulucek dedm e bn perdeyle halilarni alrm dedi olemi dedm heeee dio bana tmm dedm onlarn yannda da bnm aileme sizbnm evime bir igne bile almiosnz alrsanz atarm yakarm dedm her seyi esim yapicak dedm madem ole gel bole her seyi esime aldrdm esimle bn odedik kendi aileme igne bile aldrmadm onlar kendi ogullarna acimiosa ben hic acimam derken gecti gtti evlendk huzurluyuz her seyi biz yaptk kimsenn dirdirinida cekmicem kafam rahat kafanizi sisirmeyim kizlar ya,bu arada esine mutlu tatiller yatisss zamani enisteye ohhhh karisina bol bol guzel yemekler yapsn ella kizar sana de heheheheh mujxx sivitosss bu arada ges e yaptgn sakaya bayildm cok hossun

Gestooo cokkk gecmisler olsun bol bol yat iyiles eniste baksn sana azcik:-)kendi derdime dustum sana gecms olsn demeyi unuttum sorry

merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.

_____________________:123:_________:emir_bebek:
plojovic______________16.09.2012_____ hamilee
amayaa____________
28.10.2012____
çok istiyor
deva2_______________23.05.2013_____ imkansız
evlimutluuu_________ 22.06.2013_____ hamilee
sweatfebruary27_____26.06.2013______kararsız
do_major____________10.08.2013_____ istemiyor
geldimsonunda
_______24.08.2013_____ istemiyor
BizAyrilamayiz_______24.08.2013______istemiyor
AyPrensessi _________01.09.2013_____istiyor
ella22_____________ 22.09.2013_____istemiyor

Merhaba, ben tezim icin katilimci ariyorum, yeni cift arayisindayim, katilimci olmak ister misiniz?

kızçeleeeeeeeeeeerrrrrrrrr sonunda regl oldummm :KK52:
valla bu akşam kan testine gidicektim...
eşim de başladı bilmem kim arkadaşı ağustosta evlenmiş eşi hamileymiş demeye :KK53:
dedim artık 7 ay oldu evleneli gel istediğin zaman yapak :KK52:
o da planlarsak olmaz ben sana süpriz yapayım dedi :KK53:
manyak benim koca artık "o işte"konsantre de olamıcam süpriz geldi gelicek diye :KK9: :KK9:

kızlaar bi sürü alıntı yapmıştım amasinirlerim bozuldu yazayım rahatlayım istedim:KK31:
ya kv ler geldi iyi hoş yedik içtik diyoki gitceksiniz yarın bize gelin dedim yarın annemlere gitcez haftasonuya onları görcez diyo yemeğe gelin :KK53::KK53: benim anam bana yemek hazırlayamıyomu yaa ben neden geliyorum ayrıca annemden sonra sana :KK47:
dedim gelemeyiz orda oluruz:KK31: pazar da size geliriz:KK31:
sonra biraz zaman geçti kahvaltıya gelin o zaman :KK47::KK47:
ya diyorum ki anneme gitcez haber verdik:KK47::KK47: pazar gelcez ya zaten :KK47: ama bunu söylerken sinir olduğumu belli ettim sanırım kendisi de öyle cevap verdi çünkü :KK50:

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK30::KK30::KK30::KK30:
ağladım sinirden ya :KK30: benim anam değersiz mi yaa ha bide diyoki gelin 3-4 gün bizde kalın:KK53::KK53::KK53:
anne dedim ne gerek var :KK53::KK53::KK53:
ona da bozulmuştur kesin:KK47::KK47:

ya bu erkek annelerinin kendini farklı görmesini anlayamıyorum ya :KK31: ben annemebi kere söylerim olay kapanır ne yani bu yaa :KK31:
al oğlunu da koynunda yatır :KK53:
bide pazar ne yemek yapıyım diyo bide bana değil oğluna :KK31: sanki bi tek oğlu gelcek :KK31::KK31:

sinirden ağladım yemin ederim ya :KK47:

Iyigeceler kızlar, sabahtan beri ıvır zıvır işlerle uğraştın hala da bitmedi, eşyalarının çok küçük bir kısmını getirdim ama onları bile yerleştirmek ölümdü... Haftaya temizlikçi alıcam, kapı, pencere, halı, koltuk falan silinecek, kendim başlasam 1 hafta da anca biter, tekrar Afyon'a gitmeden temizleteyim, gelince de eşyaları yerleştiririm diye düşündüm... Bu arada kocişle yağsız taze fasulye yaptım, yemeği çok söylenerek yedi, çok ekmek yiyince yeter artık yeme dedim , işler koptu baya tartıştık ... Açıkça söylüyorum kilo ver dîyerek, çok göbeği çıktı kızlar ya, 100 kilo olmuş , ve umrunda değil ... Evlendiğinizden sonra çok aldı ve durası yok ... Çok sinir oluyorum bu duruma... Ama kendisi kilo vermek istemeli , benim zorumla değil ... Bilmiyorum bu duruma nasıl son verebilirim

swit hamile olmadığına sevindim, sen sevindin mi bilemeyeceğim tabi 😂 şu ky lere gidince sıkılıyorum olayına gelince, benim ky çok konuşur, boş da konuşur, dengesiz yani, bir bakarım açmış pc de oyun oynuyor... Çok garipsiyorum cidden, kp ise hiç konuşmaz , ayrı odalarda otururuz zaten ... Işin garip yanı eşimde onlarla konuşmaz , sürekli telle oynar, hani kendi ailesi ama o da sıkılır...

ella yaşadıklarına üzüldüm o kadar mal varlığı içinde böyle yapmaları garip, çok cimrilik var demekki, ama şanslısın eşin aklı başında birisiymiş ki her şeyinizi halletmiş ... Hyr ben anlamıyorum kendi oğluna yapıyorsun, durumunda iyi, ne var bir taşın altına sen de elini koysan... Ama nerde...

swit benim altınlarda ky lerin kasasında:KK1: Aslında kendimiz kasa açtırabiliriz ama eşim uğraşmıyor

kızlaar bi sürü alıntı yapmıştım amasinirlerim bozuldu yazayım rahatlayım istedim:KK31:
ya kv ler geldi iyi hoş yedik içtik diyoki gitceksiniz yarın bize gelin dedim yarın annemlere gitcez haftasonuya onları görcez diyo yemeğe gelin :KK53::KK53: benim anam bana yemek hazırlayamıyomu yaa ben neden geliyorum ayrıca annemden sonra sana :KK47:
ya diyorum ki anneme gitcez haber verdik:KK47::KK47: pazar gelcez ya zaten :KK47: ama bunu söylerken sinir olduğumu belli ettim sanırım kendisi de öyle cevap verdi çünkü :KK50:

ağladım sinirden ya :KK30: benim anam değersiz mi yaa ha bide diyoki gelin 3-4 gün bizde kalın:KK53::KK53::KK53:

ya bu erkek annelerinin kendini farklı görmesini anlayamıyorum ya :KK31: ben annemebi kere söylerim olay kapanır ne yani bu yaa :KK31:
bide pazar ne yemek yapıyım diyo bide bana değil oğluna :KK31: sanki bi tek oğlu gelcek :KK31::KK31:

canımmm çok haklısın..
çok da iyi anlıyorum seni...
ama bazen insanlar bencil olabiliyor...günleriniz kısıtlı diye o oğlunu görmek istiyor ama
senin ailenin de seni görmek isteyebiliceğini düşünmüyor :KK31:
ama genelde iyi niyetli senin kv yani çok probleminiz yok
düşüncesizliğine ver kuzum..
sonuçta senin dediğin olucak aileni görüceksin rahat rahat..
bunu da ona söylemişsin..bence anlamıştır...
olur da tekrar yatıya çağırısa annemler de çağırıyor kimseye gitmicez de..
ya da herkes kendi ailesinde kalsın :KK52:

eşinle konuştun mu?ya da o duydu mu konuşmalarınızı?

iyi geceler kızlar...nasılsınız

svitt sevindim sonunda gelmiş regl..bebek mi istiyorsun artık??:KK76:

gess kv.ler öyle gercekten boşver takılmaa cevabını vermişsin ztn...sende atsaydın zor bi yemek su böreği fln :KK53:

Cnm hepsi aynı cidden, araya mesafe koymak gerekiyor malesef, bir kere gelemem demişsin uzatma işte dimi, pazar da gideceksiniz zaten...?benim ky bana sarma verdi mesela bana mı Hyr... Tabiki oğlu yesin diye verdi... Cidden sinir bozucu ... Kendilerini çok değerli görüyorlar... İnan ben ky le çok konuşmak istemiyorum artık , hareketler o kadar Yapmacık ki... Ama eşimin annesi ... Yapacak bişi yok

canımmm çok haklısın..
çok da iyi anlıyorum seni...
ama bazen insanlar bencil olabiliyor...günleriniz kısıtlı diye o oğlunu görmek istiyor ama
senin ailenin de seni görmek isteyebiliceğini düşünmüyor :KK31:
ama genelde iyi niyetli senin kv yani çok probleminiz yok
düşüncesizliğine ver kuzum..
sonuçta senin dediğin olucak aileni görüceksin rahat rahat..
bunu da ona söylemişsin..bence anlamıştır...
olur da tekrar yatıya çağırısa annemler de çağırıyor kimseye gitmicez de..
ya da herkes kendi ailesinde kalsın :KK52:

eşinle konuştun mu?ya da o duydu mu konuşmalarınızı?

ya o da kötü niyetle söylemiyodur ama yan bende yetiştirme yurdundan değilim ki benimde anam babam var senle gittiğim kadar onlarlada gitcem tabi göbeğimiz bitişik değil ki :KK31:
anlamıyo bunu yaa işte :KK31:
zaten kaç günüm kalmış herşey sen değilsin ki ya :KK31:
arada oluyo böyle şeyler :KK25:

bu arada eşim bana hak verir zaten çoğu şeyde ben nereye dersem oraya gidilir ya da gidilmez amasanırım ben kendim kadar anlayış beklediğim için üzülüyorum

Son düzenleme:
Iyigeceler kızlar, sabahtan beri ıvır zıvır işlerle uğraştın hala da bitmedi, eşyalarının çok küçük bir kısmını getirdim ama onları bile yerleştirmek ölümdü... Haftaya temizlikçi alıcam, kapı, pencere, halı, koltuk falan silinecek, kendim başlasam 1 hafta da anca biter, tekrar Afyon'a gitmeden temizleteyim, gelince de eşyaları yerleştiririm diye düşündüm... Bu arada kocişle yağsız taze fasulye yaptım, yemeği çok söylenerek yedi, çok ekmek yiyince yeter artık yeme dedim , işler koptu baya tartıştık ... Açıkça söylüyorum kilo ver dîyerek, çok göbeği çıktı kızlar ya, 100 kilo olmuş , ve umrunda değil ... Evlendiğinizden sonra çok aldı ve durası yok ... Çok sinir oluyorum bu duruma... Ama kendisi kilo vermek istemeli , benim zorumla değil ... Bilmiyorum bu duruma nasıl son verebilirim

swit hamile olmadığına sevindim, sen sevindin mi bilemeyeceğim tabi 😂 şu ky lere gidince sıkılıyorum olayına gelince, benim ky çok konuşur, boş da konuşur, dengesiz yani, bir bakarım açmış pc de oyun oynuyor... Çok garipsiyorum cidden, kp ise hiç konuşmaz , ayrı odalarda otururuz zaten ... Işin garip yanı eşimde onlarla konuşmaz , sürekli telle oynar, hani kendi ailesi ama o da sıkılır...

ella yaşadıklarına üzüldüm o kadar mal varlığı içinde böyle yapmaları garip, çok cimrilik var demekki, ama şanslısın eşin aklı başında birisiymiş ki her şeyinizi halletmiş ... Hyr ben anlamıyorum kendi oğluna yapıyorsun, durumunda iyi, ne var bir taşın altına sen de elini koysan... Ama nerde...

swit benim altınlarda ky lerin kasasında:KK1: Aslında kendimiz kasa açtırabiliriz ama eşim uğraşmıyor

canımm bence de o kadar işi tek başına yapamazsın ki..
ev önce dip bucak temizletmekle iyi yapmışsın
sıfırdan başlıcaksın :KK52:

kız çok sevindim hamiş olmadığıma :KK52:
ama sonra sevindiğime üzükdüm :KK31:
bi gün istersek ve regl olursam çok üzülüceğim geldi aklıma...
tuhafım ben yaa :KK31:

canım eşinin gönlünü al bence kırılmıştır..
bana da bazen eşim şakayla da olsa kilo aldığımı ima edince çok kırılıyorum :KK31:
ve zayıflamak yerine deli gibi yiyesim geilyor inadına..
ama kilo mu verdin sen deyince nasıl seviniyorum daha da az yiyorum ki daha çok fark etsin diye..
sen de pozitif tepkiyimi seçsen
yani aşkım göbiş de gitse daha da yakışıklı mükemmel bi erkek olucan falan...

bu arada altınlar için kötü bi düşünce sokmadım inşallah aklına :KK9:
onunkiler başka alemdi..kıyaslanamaz kimseyle..

gess kv.ler öyle gercekten boşver takılmaa cevabını vermişsin ztn...sende atsaydın zor bi yemek su böreği fln :KK53:

yok ben değil eşim istiyor :KK52:
siz devam dimi çalışmalara :KK34:

ya o da kötü niyetle söylemiyodur ama yan bende yetiştirme yurdundan değilim ki benimde anam babam var senle gittiğim kadar onlarlada gitcem tabi göbeğimiz bitişik değil ki :KK31:
anlamıyo bunu yaa işte :KK31:
zaten kaç günüm kalmış herşey sen değilsin ki ya :KK31:
arada oluyo böyle şeyler :KK25:

bu arada eşim bana hak verir zaten çoğu şeyde ben nereye dersem oraya gidilir ya da gidilmez amasanırım ben kendim kadar anlayış beklediğim için üzülüyorum

boşver gescanım sonuç olarak senin istediğin oluyor :KK52:
kızz inat edip pazar da mı annenlere gitseniz :KK9: :KK9:

Cnm hepsi aynı cidden, araya mesafe koymak gerekiyor malesef, bir kere gelemem demişsin uzatma işte dimi, pazar da gideceksiniz zaten...?benim ky bana sarma verdi mesela bana mı Hyr... Tabiki oğlu yesin diye verdi... Cidden sinir bozucu ... Kendilerini çok değerli görüyorlar... İnan ben ky le çok konuşmak istemiyorum artık , hareketler o kadar Yapmacık ki... Ama eşimin annesi ... Yapacak bişi yok

evet mesafe koymak kesinlikle lazım canım.. bunu zorunlu hale getiriyolar malesef... benim kv fazla samimi olsan tepene çıkacak cinsten olduğunu anladım artıkona göre davrancam 2 haftaya gitcem diye ses çıkarmıyorum dönüşümmuhteşem olacak :KK9::KK9:
evet uzatmasına sinir oldum zaten :KK19:
evet bu bize bi görev bunu da bozmadan kırmadan halletmek zorundayız :KK50:
allahtan eşimi seviyorum ve o da bana hak veriyo yoksa kafayı yerdim:KK50::KK50:

iyiyiz prensescan sen nasılsınn:KK6:
verdim anlamıştır zaten :KK25:
bana fırsat olmadıki eşime sorduğu için söz hakkı doğmadı:KK53::KK53:

evet valla benm dediğim oluyo o yönden çok şanslıyım ben yapıyorum planları genelde zaten :KK9:
ama hak geçirmiyorum ki oraya da gidiyorum oraya da daha ne yapayım:KK31:

yok kızz onu yapamam işte söz verdim bi kere :KK31:

ewt svitcim devam hayırlısı artık:KK17:
sende başlaa bak enişte de istiyormuşş :KK52:

evet mesafe koymak kesinlikle lazım canım.. bunu zorunlu hale getiriyolar malesef... benim kv fazla samimi olsan tepene çıkacak cinsten olduğunu anladım artıkona göre davrancam 2 haftaya gitcem diye ses çıkarmıyorum dönüşümmuhteşem olacak :KK9::KK9:
evet uzatmasına sinir oldum zaten :KK19:
evet bu bize bi görev bunu da bozmadan kırmadan halletmek zorundayız :KK50:
allahtan eşimi seviyorum ve o da bana hak veriyo yoksa kafayı yerdim:KK50::KK50:

iyiyiz prensescan sen nasılsınn:KK6:
verdim anlamıştır zaten :KK25:
bana fırsat olmadıki eşime sorduğu için söz hakkı doğmadı:KK53::KK53:

evet valla benm dediğim oluyo o yönden çok şanslıyım ben yapıyorum planları genelde zaten :KK9:
ama hak geçirmiyorum ki oraya da gidiyorum oraya da daha ne yapayım:KK31:

yok kızz onu yapamam işte söz verdim bi kere :KK31:

iyim bndee.. nezle oluyorm sanırm burnm akmaya başladı..:2:
1haftadır bbamın adsl sorunu ile uğraşıyorum:KK52:

ewt svitcim devam hayırlısı artık:KK17:
sende başlaa bak enişte de istiyormuşş :KK52:

iyim bndee.. nezle oluyorm sanırm burnm akmaya başladı..:2:
1haftadır bbamın adsl sorunu ile uğraşıyorum:KK52:

geçmiş olsun tatlım ben tam grip oldum salgın var yine heralde :KK31:
gözüm soyuldu tuhaf bişi oldu ağzımda uçuk çıkıyo bi sürü sivilce çıkardım :KK30::KK30::KK30:
aaa neden :KK6: ne oldu adsl ye

geçmiş olsun tatlım ben tam grip oldum salgın var yine heralde :KK31:
gözüm soyuldu tuhaf bişi oldu ağzımda uçuk çıkıyo bi sürü sivilce çıkardım :KK30::KK30::KK30:
aaa neden :KK6: ne oldu adsl ye

saol canm ya burnum dan damla damla geliyor bugun aksırp tıksırmyada başladım.:2:
superonline kullanıyorduk 2 yıldır.annem kapattırdı cok geliyo fatura diye.ttnet gecti babmda ama kuramadık bi türlü en sonunda gitti yeni modem almışş..bağlantı oldu ama nete girmiyo sayılar cıkıyor anlamdım bndee:KK53:

saol canm ya burnum dan damla damla geliyor bugun aksırp tıksırmyada başladım.:2:
superonline kullanıyorduk 2 yıldır.annem kapattırdı cok geliyo fatura diye.ttnet gecti babmda ama kuramadık bi türlü en sonunda gitti yeni modem almışş..bağlantı oldu ama nete girmiyo sayılar cıkıyor anlamdım bndee:KK53:

aynenn su gibi geldi benimde başta sonraa çoğaldı :KK31: bende çok hapşuruyorum hap kullan bence tatlım devamı gelmeden :KK34:
modemin yanında kurulum cd si çıkıyo aslında tatlım:44: çağrı merkezini arayın belki sorun modemde değildir:44:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

su an ne durumdssin bilemiyorum ama gecmediyse bile sabret. Ben de 6 aylik evliyim ve bir fiil kavga ettik bu son aya kadar. Ama bi cok sey duzeldi. Ayni eve girmeden karsindakini taniyamiyosun. Her sorun atlatilir, yeterki ihanet ve siddet olmasin. Gerisi bi sekilde duzelir

Valla ben 6 aylik evliyim ve 6 aydir da evdeyim, afedersin ama hayvan gibi de gece gunduz yemek yiyorum, bir kilo bile almadm ama benim esim de aldi :) bi de bizimki vucutcu. Spor yapiyodu yani duzenli ama evlendikten sonra bir an once eve gelme hevesinden spora gidemez oldu :) 16 kilo aldi :) ben de smdi gaz veriyorum kilo versin diye ama cok gaza gerek yok, kendini kotu hissediyo o zaten. Insallah bir an once esin yaptigi yanlisin farkina varip zayiflar. Spora gondersen ?

Bu arada ky ve kp ile mi yasiyosun ?

aynenn su gibi geldi benimde başta sonraa çoğaldı :KK31: bende çok hapşuruyorum hap kullan bence tatlım devamı gelmeden :KK34:
modemin yanında kurulum cd si çıkıyo aslında tatlım:44: çağrı merkezini arayın belki sorun modemde değildir:44:

limon tozu var onu içtim iyi gelmişti geçen hafta..eşim gelsin naz yapayım birazzz.:KK52: yarın kvler gelcekmişş yaa hasta olucam birde onlarla uğraşcam:KK53:

cd kurduk cnm bağlanıyo net daha oncede aramıstık sorun yok netten baktım 1-2 şey var onu yapınca düzelcek diyolar yarın zmn kalırsa denicem baklm..

X