- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.881
Ya cok guzel yazdn neler var neler arkdsn aci seyler yasamos her sey kursagnda kalmstr eminim,bnm kimseden beklentm yok olsa zaten evlenmezdmadem bsy yapmilar die ben esime guveniorm esim cok caliskan ve basarili o bana uven verio ben cok calismayi sevmem hep rahat isim olsun isterm bn biraz tembelm her konuda ama esim le cok farkliyiz is konularnda neyse bn onun ailesnden bsy gercekten beklemiyrm bnm anlattklarm yapsalar daha iyi olurdu en azndan annem babam daha huzurlu olurlardi cunku bnm kv ya tabir bulamiyrm amiyanr olcak ama patavatsz ve cahil grdgi ortamda nasil davranlcgni bilmz ne konusulcgni bilmez haldir huldur bi insan,ornegin nisanlyz iste evlenmemize 5ay falan var geldiler yani biz cagrdk bekle bekle gelmiolar esya paylasimi olcak bunlar 2aile arasnda knusulmazmi neyse geldiler oturuoruz konuya gren yok bnm ailem kibar oyle atlayip ziplamazlar bsylere onlar ole dil neyse dedmki ne dusunuosnz 5ay kaldi bi projelendrelm ona gore hareket edelm dioki kv e biz bsy alamayuk nie alamiyorsnz dedm e siz evlenmeye karar verrken bizemi sordnz dio sormakmi lazm dedm esyalar bolusulucek dedm e bn perdeyle halilarni alrm dedi olemi dedm heeee dio bana tmm dedm onlarn yannda da bnm aileme sizbnm evime bir igne bile almiosnz alrsanz atarm yakarm dedm her seyi esim yapicak dedm madem ole gel bole her seyi esime aldrdm esimle bn odedik kendi aileme igne bile aldrmadm onlar kendi ogullarna acimiosa ben hic acimam derken gecti gtti evlendk huzurluyuz her seyi biz yaptk kimsenn dirdirinida cekmicem kafam rahat kafanizi sisirmeyim kizlar ya,bu arada esine mutlu tatiller yatisss zamani enisteye ohhhh karisina bol bol guzel yemekler yapsn ella kizar sana de heheheheh mujxx sivitosss bu arada ges e yaptgn sakaya bayildm cok hossunben de kendi kendime konuşayım o zamann
Ellacım sana kısa bişey anlatıcam..benim yakın bi arkadaşım evlendi 2009 yılında. erkek tarafı herşeyi yaptılar en az 10 bilezik 2 set falan taktılar bi de üstüne ev verdiler ama arkadaşım semtini beğenmedi diye onun kirasıyla arkadaşımın istediği yerden tutuldu ev..Sonraaa anlaşamadılar
erkek tarafı baskın olmak istedi..e bunca şey yaptık hakkımız diyemi düşündüler ne...arkadaışımın eşi de ailesinin ağızına baka biri ana kuzusu denebilir...Çocuk arkadaşımdan boşanmayı aklına koyunca-ki zaten arkadaşım da yürümüceğini düşünüyordu-benim arkadaşı kandırdı gel dedi bizim iş yerinde kiralık kasa var altınları kiralık kasaya koyalım...koydular da..Sonuçç boşandılar ve hiç bir bileziğinin geri alamadı arkadaşım..onu geç ev eşyalarına dokunmadan çık evden dediler..ama eşyaları da satamayınca al senin olsun dediler..bu kadar alçaldılar yani...
yani Ella biz de kendimiz yaptık ama her şeyi biz beğendik,sormadık..hala hiçbişeyimizi sormayız...eşim de gördüğü için gerçekleri mesafeli babasına..
sonuççç belki sıfır araba alabilirdik ama olsun metroyla huzurlu bişeklde gidiyoruz gezmelere
buaradaaaa araba buldukk....hem deee bu da kara şimşekk...yarın bakıcak eşim babamla beraber..inşallah çarpışan oto değildir de alırız
çok heveslendikkkk...
bi de bu gün karne günüydü..eşimi yemeğe çıkartıyorum
yemek yapasım yoktu bahane oldu gel dedim sana yemek ısmarlıyım karneleri dağıtışını tatile girişini kutlayalım
ne yazdım yine... verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü sorry babyss