Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydnlar bnde yeni uyandm birazck kahvalti yaptim kimsecikler yok yine topige bomba koyup patlaticam:-D gorursnz siz hihhhh,regl oldm soylemsmiydm hatrlamiorum gece sancim coktu ama gikimi cikarmadm kocis uyanmasn die aksam zaten cok ilgilendi bari dedm gece uyusun minigim, bugun evden cikasim yok ama yemek yapicak bsyimde yok bakliyat var sadece ama surekli yedk biraz ara vericem szce evde ne yapablr baska kocama hamurisi yapsam kendime salatami yapsam sadece yada gdip kiyma mi alsam belki dolma falan yaparm offf

gunaydin canim
evet dün soylemistin regl oldugunu.bi ben olamadim ya iki hafta olcak
valla ben dün patates yemegi yaptim yaninada corba ve salata
bugünde disardan yeriz herhalde dün kocis disardan yiyelim demisti ama ben yemek yapmistim bile.
disardan yemiceksek benimde aklima bisey gelmiyo suan:)))

canım olmaz mı oluyor elbet tatlı isteği , ben kendi kendime şöyle diyorum; şimdi bunu yersen devamı gelecek ve yarınki kilondan memnun olmayacaksın , bir 5 dklık tatlı keyfimi yoksa incecik bir bedenin keyfini sürmek mi istiyorsun diyorum... Yeme isteğimi frenliyorum yani , aynaya bakıp sorunlu bölgelerimi aklıma getiriyorum, daha zayıflaman gerekiyor diyerek motive ediyorum kendimi... Genelde de rendelenmiş yeşil elmaya, 3-4 kaşık Ligt yoğurt ve tarçın ekleyerek tüketirim... Başka meyveleri de yoğurtla karıştırıp tükeyenilirsin, yeme krizlerin geldiğinde kocaman bir bardak suyu iç😉 baklavanın bir tanesi 120 cal 😂 kilo vermek istiyorsan uzak durmalısın...

sebze falan yok mu evde, eşine kendine ayrı pişirmek cidden zor oluyor... Ben taze fasulye yapıcam bugün, annem yazdan yapmış vermişti 😃

Yaff guzel yemek yapmssn dun ama son 1ayda cok fazla sulu yemek yaptm ve sikildm dun en son ispanak pisirdim bol yogurt ve salatayla baya iyi geldi bugub allah kerim
Yaaa tarcin ve yogurtmi super fikirmis dur bundan sonra oyle yapim dun goturdm valla baklavalari cok pismanim kendimi suclu hissediyorum :-(,ya cnm sebzem var ispanak a onu dun yaptm bide kivircik,pazi,3cesot turp havuc kerevz vs var ama bn bunlarla sadece salata yapiyrm acaba dyrm zzeytnyagli kabak mi yapsam a cikip almam lazm bide bakliyatlarm var bide cozulmemis tavuklarm var dern dondurucuda 1paket cikardm cozulurse firinda tavuk yapicam daha 2gun once yedm tavuk,ya bn surekli yedgm seylerden sikiliyorum beautcin ya :-(

tünaydınlar herkeseee :120:
miss gibi bir cuma günü..

günaydın canımcım

ellacım valla ne pişiricem sorunundan ben de bıktım..
tavuk iyi fikir at fırına patates de koy çevresine tamam işte..
ya daa kahvaltı ediin bu akşam

canımm benim de 2 hafta olucak ses yokk
yarın gideyim diyorum ama randevu alamdım daha
bi bakayım şimdi..

canımm tatilin başlıoyr senin ne güzellll
eşyalarını topladın mı?
gerçi ankarada da vardır eşyaların..
artık yerleşik düzene kavuşucan çok şükür..

bu arada dün akşam kv'lerdeydik..
ya siz kv'lerdeyken nasıl bi ortam oluyor ne konuşuyorsunuz?
saçma bi soru oldu ama ben çok sıkılıyorummm :26:
kv'le mutfakta bişeyler hazırlarken falan konuşuruz ama içeride hep beraberken
KP hep eşime hitaben konuşu genelde memleketlerinden,memleket meselelerinden,eskilerden konuşurlar eşimle
ben otururum öyle sıkılıp patlayıp
bana sorucağı soruaları bile eşime sorar
örnek :sivtin kardeşinin okulu nasıl?
dün de konuştu konuştu memleketlerinden sonra döndü bana sivit sen niye konuşmuyosun dedi
ay ben ne konuşucam yaa..kibar bi şekilde sizi dinliyorum ben dedim sen de konuş diyor...
eşim Allahtan şakaya vurdu bişeyler dedi de kapandı konu..
velhasıl çok sıkılıyorum oraaa
sizde durumlar nasıl?

Son düzenleme:

canim senin hamile suphen olabilir ama ben test yaptirmistim benimki neden ortada yok anlamadim gitti benimkide ikibucuk hafta oldu acaba tekrar bi eczaneden test mi alsam.
nolur nolmaz.
belki test yaptirdigimda adet donemim gecikmemisti veya nebilim bi terslik olmustur belki.
kayinvalde meselesine gelince
benim kp vefat etmis cok oluyo
kaynanayla olunca bende konuscak bisey bulamiyorum cok tuhaf oluyor sessizlik cokuyo.
bende tv izlerim veya telefonla ugrasirim
esim ve gorumceler oldugunda genellikle sohbet ederiz

Tavuktan vazgectm öğ geldi,gttm 1kg kiyma aldn geldm biraziyla kofte yapicam kalani dondurucuya aticam bide firinda ispanakli makarna yapicam tarif aldm nefis yemek tarflernden guzele benzio hem ispanagm bozulmadan kullanmis olurum yaninada bi corba yaparm artk bu aralar inanilmaz usengecim yahu,kvlerde muhabbete gelince inanilmaz sikiliyorun orda ve 4.hafta oldu gtmedm gtmeyide dusunmuyorum gecen kv beni sinirlendrmisti biliosnz araya mesafe koymaya karar verdm hekesin yasina hormetim var ama herkes durmasi gereken yeri bilmeli bnde artk icli disli olmamaya karar verdm aramioda zaten bnde aramiyorum hic ugrasamam patavatszliklarla cahil cahil dusunmeden konusnalarlar neyse iste onlara gttgmde hic knusmuyorum soru sorarlarsa cvplarm biraz guler yuzlu olmaya ozen gosteriodum ark oglede yapmicam onlarda mutsz oldgmu hissetsnler die esime dedim istedgn zaman gt ama beni surukleme bn istedgmde gderm diye,onlarngenel muhabbeti ya yemek ailece olmus mu olmamismi ya mac muhabbeti erkek agirlikli oldgndan bnde bi kenara sinmis otururum cogunlukla yada genelde kv patavatszliklarini manasiz kahkahlarni dinlerm sanki hersey guluk gulistanlik bide sinirlermi ziplaticak sekilde guler boyle yani ayda 1defa gderm artk banada gelmesnler zaten aslnda iyimdr hosumdur yanlis anlamayinda artk bana cok battilar 2yilin birikimi var bnde ailece egoistler 1defa sormadilar ne yip ne iciosnz yecinebilipmsnz die bole ailemi olur,esim dediki baba ust kata daire cikalim cok kira oduyoruz yazik dilmi elaleme verdgmz paraya kp cvbi bnden bsy istemeyn siz ilerde yaparsnz babaya bak artk tiksndm hepsinden

Ellacım aynı durumdayız..
Ben kv'mi severim sessiz kadındır ama kp'ye karşı çok soğuğum..
aynı sizinkiler gibiler bizimkiler de...
para yönetimi kp de olduğu için kvye hiç kızmıyorum
biz de geçenlerde eşimin öğrenim kredisi borcunun çıktığını söylemiştik bi de düğün borçlarımız falan var demiştik
ama adam üzerinden 1 ay geçti 1 kez sormadı naptınız diye...
ona göre büyüttü okuttu ya görev tamam..
neyse yine de bana karışmasınlar ben mutluyum uzaktan iyiyiz..
Ama hiç gidesim yok...
Çoook sıkılıyorum..
Ya benim babam da sürekli konuşur bişeyler anlatır ama hep eşime hitaben konuşur..
benle bile okadar kouşmaz...
AMa orda ben oyuncak bebeği oturtmuşunuz gibi oturunca patlıyorummm
saate bakıp duruyorum..
neyse ellacım kocişlerimizi çok seviyoruz yaa gerisi boşş

BA bence bi test yapmakta fayda var

Ya bak ben hoc anlatmadm size yasadklarmi ama cok sikildim hepsnden durumlari okadar iyiki anlatamm kp 3dukani 3katli 6daireli aile binalari yazliklari 2 arabalari her sey var he ufak tefek odemeleride var hic borcsuz deil ama kp hem emekli hem calisio4000sadece aylik aldgi maas aldgi dukkan kiralarni saymiyorum ve bana nisanda hoc bsy almadilar nikahta da kp ve kv birer ince bilezk bide kinada 1elbise ki bn gocmenm bzm kinalarda kiyafet cok gyilr sirf bn mahcup olmayim die bnm annem bana6kiyafe yaptrdi onlarn aldgi 1taneyide gydm 7oldu aman bunlara takilma diceksnz bn bunlara takilmyrmda yani gelin aliosn bsy yapilmazmi ellernde olmasa tmm ve bnm ailem hic bsy istemedi ne yaparlarsa gblernden he seyi esim yapti nisandaki bilzeklermi taki setmi kv ve kp evimze dahi hcbsy almadilar halilarm ve perdelrm toplansan 2500tuttu tutmamstr bile ben aslnda kizgnm onlara butun evi esim tek basina dosedi ben cok doluyumda burda size anlatip sizi ve kendmi dahada sisirmek istemiyrm bzm smdi cok sukur borcumz yok esim hesabni iyi bldgi icin ne bnm aileme ne onun ailesine muhtac deiliz ama insan hatrlanmak istio bnmde esimin okul kredsi borcu var 5000 dedm pasla babana odesn ya odesn bnm esime okulu icinde yardmci olmadilar esim hem calsti hem okudu gecesi gunduzu yoktu hortlak gbydi zayfliktan siz bnm esimin fotosunu gordnzmu bilmiyorm cok yakisikli ve ben ondan gozlermi alamiyorum o yeni toparlandi ben onla flort etmeye basladgmda bu yakisililikla alakasi yoktu bldgnz hortlakti yanaklar ice cokmus cirkin bsydi hep stres sikintidan ama artk evli ve mutlu toparladida kendini dusunmuo kimseyi kafasi rahat parasi cebnde tek sokintmz bi evmz yok olsa iyidi ama napalim yinede mutluyuz

geldim kiiii geldim kiii:119::119:
nabersiniz tatlışkolarımmm
ben çok pis gribimm evde sürekli bi hapşuruk sesi var
kahvaltı yaptık kocayla genişş geniş şimdide bi evi süpürcez nevresimleri felan değiştircem
iş bitmiyo ki
belki kv ler gelir. dün gelceklermiş ben arkadaşla dışarı çıkınca gelemediler
ne yapcam onu da bilemedim
biri şunu yap dese yaparım ama yemek düşünmek eziyet

ü
kıyamam yaaa çok az kaldı baaak annesi prensesin gelince yıllar nasıl geçecek anlamayacaksın belki de
eşinin yeğeni kaç yaşında tatlımm

valla benmkinin kesin aklına gelir düz duvara tırmanır heralde bende bebişime bişi olmasın diye asla yapmam
çok pimpirikliyimmm beeeen
tatlışım çok güzel oluyo beauty bulmuş o tarifii ben 2 kere yaptımm kuzenim bende yapcam diyerekten gitti hiç artmadı bile

bizim dönem dönem muhabbet değişiyo bazen çok iyi sohbet edebiliyoruz bazen kös kös oturuyoruz
sorular üretiyorum zaten tv açık oluyo onun hakkında felan konuşuyoruz
sıkıcı olmuuyo pek
ama benim babam çok konuşuruz mesela eşim kendi evinde yatar oyun oynar ben muhabbet halindeyimdir annemlerde oyun oynayamadığı için sohbet etmek zorunda kalıyo
çünkü babam baya konuşkandır

tatlışkommm senin yazını şimdi geniş geniş okudumm da

gerçekten baba vaaar baba var yani... eşinin şükür ki maaşı yerinde ve sizi kimseye muhtaç etmiyo şükür...
bence zaten onlar size bişey yapsa kesin senelerce yüzünüze vururdu ondan belki de hayırlısı bu olmuştur.
kaç tane kardeşi var eşinin? hepsine mi böyle bu adam?
kimisinde para olmaz yemeği bilir kimisinde dünya kadar para olur yemesini bilmez
insan çocuğuna acımıyosa ne denir ki
ev de olur elbet sen kafana takma herkes sıfırdan başlıyo mal mülk ediniyo...
en azından kendi evinizi alırken kıymetini bilirsiniz birbrinizin ve evinizinn herşeyin hayırlısı olsun
bizimkiler sağolsun yaptılar amamutlaka yapmak istemedikleri şeylerde oldu..
eskisi gibi değil artık erkek aileleri:26: ama sizin kp biraz daha abartılı cimri :26: alınma ama...

Ya baba var baba var bnm babam bile hani okadar olmamasina ragmen erkek kardesime kat yapti cocuklar kiraya cikmasn die ama iste,kp 3oglu var 3u nede ayni davranio ama bnmkini daha bi bosluolar kucuk ogluna seneye dukkan acicakms buyuk ogluda bu yil sonu evlenmei dusunuomus kendine bi fransz bulmus bakalim ona napicaklar,banka muduru kayin biraderm gerci onda ganimet var o her seyi kendide yapar aman salladm gtti ya offf hic bsy umurumda degil

amann tatlım yaa boşver ilgili olmasınlar kafan rahat en azından
allah utandırmasın...

amann tatlım yaa boşver ilgili olmasınlar kafan rahat en azından
allah utandırmasın...

Ya kafam rahatta nie destek olmasn aile dil mi onlar bsy yaptklarnda nie yuzumuze vursunlar eger imkan varsa gorevleridr omkan yoksa zaten yapicak bsy yok esimde icten ice ilgszliklerine uzuluo aman gtmem gelmesnlerde kirk yilda bir artk dedm esimede hicumurumda deiller

haklısın tatlım ne desen

hişşşş
huhu
hohoo
totooo
kim ooooo
kimse yok muuuu :104:
yoksa sizz beni beğenmiyo musunuz
sıkıldım
herkes nerde
bak ben burdayım :78:
gelmezseniz küserimm:94::94:

hişşşş
huhu
hohoo
totooo
kim ooooo
kimse yok muuuu :104:
yoksa sizz beni beğenmiyo musunuz
sıkıldım
herkes nerde
bak ben burdayım :78:
gelmezseniz küserimm:94::94:

huu huuuu ben geldiiiiiiiiiiiimmmmm
ama sen gittin galiba gescanımmm..
kızz hastasın ya bulaştırma diye girmedik topiğe

Not: Valla ŞAKAYDI...sakın sen de küsme bana tatlışım
Not:2 Geçmiş olsunnnnnn..hemencik geçsin de göreve dinamik başla

ben de kendi kendime konuşayım o zamann

Ellacım sana kısa bişey anlatıcam..benim yakın bi arkadaşım evlendi 2009 yılında. erkek tarafı herşeyi yaptılar en az 10 bilezik 2 set falan taktılar bi de üstüne ev verdiler ama arkadaşım semtini beğenmedi diye onun kirasıyla arkadaşımın istediği yerden tutuldu ev..Sonraaa anlaşamadılar
erkek tarafı baskın olmak istedi..e bunca şey yaptık hakkımız diyemi düşündüler ne...arkadaışımın eşi de ailesinin ağızına baka biri ana kuzusu denebilir...Çocuk arkadaşımdan boşanmayı aklına koyunca-ki zaten arkadaşım da yürümüceğini düşünüyordu-benim arkadaşı kandırdı gel dedi bizim iş yerinde kiralık kasa var altınları kiralık kasaya koyalım...koydular da..Sonuçç boşandılar ve hiç bir bileziğinin geri alamadı arkadaşım..onu geç ev eşyalarına dokunmadan çık evden dediler..ama eşyaları da satamayınca al senin olsun dediler..bu kadar alçaldılar yani...

yani Ella biz de kendimiz yaptık ama her şeyi biz beğendik,sormadık..hala hiçbişeyimizi sormayız...eşim de gördüğü için gerçekleri mesafeli babasına..
sonuççç belki sıfır araba alabilirdik ama olsun metroyla huzurlu bişeklde gidiyoruz gezmelere

buaradaaaa araba buldukk....hem deee bu da kara şimşekk...yarın bakıcak eşim babamla beraber..inşallah çarpışan oto değildir de alırız
çok heveslendikkkk...

bi de bu gün karne günüydü..eşimi yemeğe çıkartıyorum
yemek yapasım yoktu bahane oldu gel dedim sana yemek ısmarlıyım karneleri dağıtışını tatile girişini kutlayalım

ne yazdım yine... verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü sorry babyss

inşallah istediğiniz gibidir de alırsınız tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…