- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.841
Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim bir uğrayayım dedim :) ohhh hafta içi yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş kızlar :)
Valla canım hiç aklıma gelmedi annesini söylemek ama keşke söyleseydim. Neyse bugün karnıyarık yapayım da göreyim nasıl yemiyormus
Çok sevindim tatlım sonunda mutlu haberlerini almaya başladık
ilk aylarda bnde öyle düşünüyordum hani hep balayında ki gibi olurz diye düşünmüstüm ama artık bi düzene girdi..
siz yanlız yaşamadığınız için böylede düşünebilirsin.kv ile beraber yaşadığınız için de böyle düşünebilir..
eşine zorla yedirmen iyi olmuşş aferim sana..bn olsam annen yapsaydı yerdin fln derdim..
Valla canım hiç aklıma gelmedi annesini söylemek ama keşke söyleseydim. Neyse bugün karnıyarık yapayım da göreyim nasıl yemiyormus
kızzlaaaaaaaaaaaaar atanıyorummm inşallaaaaah
kontenjanlar açıklandı bizden 1047 kişi alıyolarmışşş
ben 72.yimmmm
çok mutluyum kiiiiii
bugünde kuzenim vardı kahvaltıya geldi akşam 9da gitti ondan hiç giremedimm
naptınız bakalımm
anommmm kızzzz getir getir satalım
benim eşimin akrabalarının çoğuda almanyada yaşıyo nescafe çikolata geliyo anca bi taneside parfüm getirmediki
kızzz ben çok paspal mıyım:18::18::18: yine bıyıkları saldım üstümde pijamalarım derbeder saçlar darmadağın:18::18:
benim koca beni boşamasın
bu arada ella senin çiçek olayına bi de cam olayına resmen güldümm
tepkilerin çok komik kız seninn
benm eşimde en soonn geçen sene sözde çiçek getirmişti 7.5 yılda 3-4 kere ancak almıştır çiçek bana
hatta lisedeyken ilk aldığı çiçeği annem görmesin diye atmıştım gözünün önünde acaba ondan mı vazgeçti ki
major sana ayrı koptum zaten
bu arada kızlar benim bilgisayarım sabah kalktığımdan yatana kadar açık olur ve zaman zaman okumadan sayfayı kapatabiilirim bu zamanalarda beni yanlış anlamayın
Çok sevindim tatlım sonunda mutlu haberlerini almaya başladık