Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim bir uğrayayım dedim :) ohhh hafta içi yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş kızlar :)

Valla canım hiç aklıma gelmedi annesini söylemek ama keşke söyleseydim. Neyse bugün karnıyarık yapayım da göreyim nasıl yemiyormus

Çok sevindim tatlım sonunda mutlu haberlerini almaya başladık

kız hafta içi ve işe gitmezken, 07:51 de uyanılır mı.... uyu çabuk koca gitmiş nasılsaaaaaa

Son düzenleme:
tünaydın kk nın en güzel gelinleriii
yemeğe çıkmama 2 dk varr hemencik yazayım
GESSS tatlım çooook sevindim
hakettin ki senn...
şimdi gelsin tercih heyecanııı
BEAUTY promosynu iade etmezsin diye düşünüyorum ama dur ben bunu bi araştırıyım...
DOMAJOR yat kız gerii benim için de uyu hatta
PRENSES evet bu gün 41.gün son adetimden sonra
bu sabah test yaptım yine negatif..
c.tesi kadın doğuma gidicem çok stresliyim bu ay iş yüzünden..
ondandır inşallah...

topiğimizde hep güzel haberler geliyor yaşasınnn
ella görüşmeye gittiği işi kapsa
major evi ayırsa
ben işimde yükselsem
prenses bebiş beklese
plojo da minik kızını kucağına alsa
BA nın kocası hafta sonları çalışmasa tamamdııııııırrrrrrrrrr
inşallah kimseyi atlamamışımdır

en önemlilierden birini yazmammışım ben yükselmesem de olur da amayaa artık bebişini kucağına alsınnnnn

Son düzenleme:

neguzel olurdu be canim hayirlisi olsun hepimiz icinnnn
ges canim bu arada hayirli olsun cok sevindim tatlim

Sen ne guzel dua ettn dinimiz amin heheh

anammmm tam yazcaktım ki, "kimseyi atlamamışımdır yazına istinadennn SENCEEEE?????? gördümmmmmm ve AMİİİİNNNNNNNN diyorum kocaman kocaman..... herkesin gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin Rabbim, ev, iş, terfi, kadro,eş, çocuk

kim ne istiyosa artık

Son düzenleme:
amin valla...
cuma gününe az kaldı bu gün de mübarek gün sayılır

bu arad benim şu yükselme işi için bölge müdürlüğünden bizim bölüm müdürüyle konuşmuştum
o da gazlayıp istediğin zaman beni ara demiştii..
şimdi aramak istiyorum ne oldu benim iş diye de çekiniyorum
millet gider yalaklaık yapar ben telefon etmeye çekiniyorum e o yüzden 4 yıldır yükselmemem mucize değil..
hadi gazlayın beni arıyayım adamı ??
2de net kapanıcak ama tel.den takipteyim tek sıkıntı benim tel.den cevap yazılamıyor..program falan mı yüklemem lazım kiii

istediğin zaman ara demiş ya,,,,, istiyon mu? bekleme ara...... hakkatten şaşmamak lazım terfi almamana....

kizlaaaar evimi susledim mumlarla merdivenleri odamizi heryer mum
bnde suslendim cicilerimi giydim
cerez meze vs yerlestirdim
haziriiiim esimi bekliyorum
cok heycan yaptimkiiii

vuvv, hafta sonu için benimde böyle bir planım vardı ama reglim, vallahi koca boşamazsa beni iyi hep denk geliyor

ooo tatlım çok sevindim, çok iyi tercih yap.... tercih çok önemli ve facede tüm gruplara katıl, memrlar netten ayrılma, defalarca konu aç

ya ben merkezdeyim amayacım, kardeşim ilçeden ilişiğini kestiğinde böyle bir şey dememişler ama il diyebilir... kimi öğretmen geri ödemiş, kimisi ödememiş, anlamadım ki....
bende odestura çok güldüm tatlım

bu arada beautyyy
tatlışkomm sandal böreği bugün kahvaltıya yaptım veeeee herkes parmaklarını yediii
çok lezzetli dimi, çok da pratik, sunumuda hoş, ee daha ne olsun

kuzum normali aslında giderken teslim edip, gittiğim yerde almam tekrardan promosyonu ama meb de böyle işlemiyor... o süre zarfında sözleşme yapıldıysan alıyorsun yoksa 3-5 yıl, sözleşme ne kadarlıksa bekliyorsun... neyse sen gene birilerine sor kuzum ya, haftaya il meme ilişik kesmeye gidicem, boş gitmeyeyim bari...

ara canım ne bekliyorsun .... etek öpmekle dudak aşınmaz diye bir laf vardır... çekinme ara, hakkını istiyorsun sen...

aminnnn aminnn tanrim herkese gonlundekini nasip etsn hepimizi mutlu kilsin insallahh

Yahu sivit neyine cekiniosun kendi hakkini aramaya mi ne munasebet sen hakkin olandan fazlasni istedgni dusunuosan arama ama diyorsunki ben buraya yillaraimi verdm ve olmam gerekn yerde degilim diyorsan mutlaka ara eger onlar gorup bir seyler yapmiolarsa koskoca bankanin ayibidir sen arayip duzgun bir uslupla iste bilmem ne bey sizo bu bu konuyla ilgili arayabilecgmi soylemstnz bnm ocon ongorunuz varmdr nasil bir yol izleyeblrz vs artk proseduru nedr bilmyrm ara konus kendi kendini gazla,hic bir insan dier bir insandan ustun degildr unutma hepimz ayni sartlardyz sadece mertebe olarak yuksek olmasi tabi seni biraz zorluo anladgm kadariyla ama sen knuya grince eminimki o seni anlicaktr ve daha rahat knusmani saglicaktr cekinme kendini rahat gissettgn anda cevor numarasni salla ya herkes kendi kaderni belirler tabiki yukseliceksn milet torpille bsy bilmeden yukselio sizin gozunuzun icine baka baka utanmiolarda sen hakkini ararkenmi utanican varsn olsun isten cikarsnlar kolaysa ne memleket ya avrupada amerika da uzak doguda bilmem nerde hic bir yerde bu memleketteki gibi bsy yok herkes akliyla azmiyle calismasiyla bi yerlerde biz illa arkamzda biri olcakta rahat edicez yeminle okudigma isyan ediyorum herkes bi ezme bi uste cikma cabasinda valla kimse cikamaz ustume yeminle karsimdakini alt ust ederm ebesini sasirir ay cok sinirlendm nerden nereye atladn diceksnz ama memlektn genel ve en buyuk sorunu offff

Kzlarr regl oldum bebis yok anlcgnz bugun pembis gelmeye basladi ve cok usuyorum arti hamilelerden ozur dileyerek baklava yedim guya diyettym yandi bitti diyet kendine sinr oldm yedgme pisman oldun szlern tatli istegi oluomu beni anca serbetli seyler kesio sizce psikolojkmi onun yerine baska bsy yieblrmyim ya beautyisko sen ne yiosun reglyken tatli ihtycn oluomu kuzum

istediğin zaman ara demiş ya,,,,, istiyon mu? bekleme ara...... hakkatten şaşmamak lazım terfi almamana....

aradım kiii
insan kaynaklarıyla görüşücekmiş
haydi hayırlısıııı

BEUTYcim arkadşlarla konuştum da onlar da benim gibi düşünüyor promosyon işinde..
Eğer anlarlarsa geri isteyebilirler..ma onca kişi içinde farketmeleri zor..
biz de ödüyoruz promosyon ama kimseden gerii istemedik..emekli olanlar falan da oldu..
bence sen sesini çıakrtma hiç..isterlerse o zaman verirsin

bu akşam kv'lere gidiyoruuzzz ..
Eşim halaları gelmiş istanbuldan...
O kadar yorgunum ve içim daralıyor ki kendi annemlere bile gidesim yok..
Eve gidip uyuysım var ...
Neyse erken kalkarız inşallah..

bu gün kimse yazmamış pek

canım gözün aydın darısı başıma
ben şerbetli tatlı çok sevmediğim için deli gibi çikolata yerim
nutellanın diibini görürüm

canım gözün aydın darısı başıma
ben şerbetli tatlı çok sevmediğim için deli gibi çikolata yerim
nutellanın diibini görürüm

Ya serbetli tatliyi bnde normal sartlarda pek yemiyorum hatta gecen misafrler getrmsti yeminle agzima surmedm a regl olcam zaman serbet versen onu icicem yani o derece agzm uyusana kadr tatli yiesim gelio kociste blr beni dedmk baklava yedm askm bttiyse alim gelim dio ahahah cozmus karisini 5senedr garibim tatli tasio bana cikolata kesmioki beni bsy anlamiorun onu yerken

bugünnn dışarı çıktım topluma kazandırdım kendimi
arkadaşımla sohbet muhabbet dedikodu kendime geldim yine

sağol tatlışkommmm
evet yaa kesinlikle erkeklerin kalbi midesinden geçiyo ben buna inanıyorumm

bidee bideee ges te istediği yere atansın de amaaa tontişkooo

neguzel olurdu be canim hayirlisi olsun hepimiz icinnnn
ges canim bu arada hayirli olsun cok sevindim tatlim

seninki bitti benim telaş başladı tatlışkommm
bütün dediğin gruplara sitelere zaten üyeyim tatlım 2 senedirr gözler şaşı oldu artık onları okumaktan

evett bu sabah bi daha yaptım saldal börekteen afiyetle yedik valla haftaya da m,safirlerim gelceek onlarada yaparım kiii

çılgınsın tatlışkommm
hadi hayırlısıı yaaa inşallah izinden döndüğünde yükselmiş olursunn
bugün senin kv günün demekki

Terkedilmis issiz bir topikte yalnizim :-(

geldim kiiii geldim kiii
ama dizim vaar pür dikkat onu izliyorum cicişimm arada cevap yazarım
napıyosun ellacanımmm

Ben geldiiiim :)
Annem bendeydi bugün kahvaltıya geldi, az önce gitti :) Rabbim mahrum etmesin onun varlığından,sevgisinden..
Herkes iyidir inşallah :)
Eşim dizi izliyor,yeğen ders çalışıyor haftasonu sınavları var,bende size bakayım dedim :)
Yarında yokum eşimin ablası burdaydı yarın yola çıkacak evine doğru, kv gececez sabahtan yolcu edecez :)
Eşime yeğenini gösterip diyorum ki
Bak hep böyle yapıyor bu kız kitaplar önünde tv izliyor sonra dersleri kötü :)
Sen varsın diye ders çalışıyomuş gb yapıyor diyorum :)))) çok güldük..prova provadır ne yapalım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)kocisi gönderdim bir bakayım dedim dün giremedim hiç ama kimse uğramamış
Alıntı yapmıştım ama çıkmadı telefonda.

Amaya git uyu demişssin ya uyudum sonra zaten 10:30'da uyandım :) şimdi yine yataktayim ama bugün anneme kahvaltıya gideceğim. Erken kalkarım.
Gess anneme senin yaptığın sandal boreginden yapayım diyorum bakalım nasıl olacak :)
Plojo'cum hani geçen gün bebiş varken kocisler ne yapıyor nasıl dayanıyor gibi konuşulmuştu ya dün akşam eşime onu söyledim de bence çok iğrenç bir şey dedi.
Hamileyken aklıma bile gelmez ki dedi canım kocacığım :)
Bu arada bir börektir tutturduk canın istiyor mu?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…