- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.841
ilk aylarda bnde öyle düşünüyordum hani hep balayında ki gibi olurz diye düşünmüstüm ama artık bi düzene girdi..
siz yanlız yaşamadığınız için böylede düşünebilirsin.kv ile beraber yaşadığınız için de böyle düşünebilir..
eşine zorla yedirmen iyi olmuşş aferim sana..bn olsam annen yapsaydı yerdin fln derdim..
kızzlaaaaaaaaaaaaaratanıyorummm inşallaaaaah
kontenjanlar açıklandı bizden 1047 kişi alıyolarmışşş
ben 72.yimmmm
çok mutluyum kiiiiii
bugünde kuzenim vardı kahvaltıya geldi akşam 9da gitti ondan hiç giremedimm
naptınız bakalımm
anommmm kızzzz getir getir satalım
benim eşimin akrabalarının çoğuda almanyada yaşıyonescafe çikolata geliyo anca bi taneside parfüm getirmediki
kızzz ben çok paspal mıyım:18::18::18: yine bıyıkları saldım üstümde pijamalarım derbeder saçlar darmadağın:18::18:
benim koca beni boşamasın
bu arada ella senin çiçek olayına bi de cam olayına resmen güldümm
tepkilerin çok komik kız seninn
benm eşimde en soonn geçen sene sözde çiçek getirmişti7.5 yılda 3-4 kere ancak almıştır çiçek bana
hatta lisedeyken ilk aldığı çiçeği annem görmesin diye atmıştım gözünün önündeacaba ondan mı vazgeçti ki
major sana ayrı koptum zaten
bu arada kızlar benim bilgisayarım sabah kalktığımdan yatana kadar açık olur ve zaman zaman okumadan sayfayı kapatabiilirim bu zamanalarda beni yanlış anlamayın
Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim bir uğrayayım dedim :) ohhh hafta içi yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş kızlar :)
Valla canım hiç aklıma gelmedi annesini söylemek ama keşke söyleseydim. Neyse bugün karnıyarık yapayım da göreyim nasıl yemiyormus
Çok sevindim tatlım sonunda mutlu haberlerini almaya başladık
tünaydın kk nın en güzel gelinleriii
yemeğe çıkmama 2 dk varr hemencik yazayım
GESSS tatlım çooook sevindim
hakettin ki senn...
şimdi gelsin tercih heyecanııı
BEAUTY promosynu iade etmezsin diye düşünüyorum ama dur ben bunu bi araştırıyım...
DOMAJOR yat kız gerii benim için de uyu hatta
PRENSES evet bu gün 41.gün son adetimden sonra
bu sabah test yaptım yine negatif..
c.tesi kadın doğuma gidicem çok stresliyim bu ay iş yüzünden..
ondandır inşallah...
topiğimizde hep güzel haberler geliyor yaşasınnn
ella görüşmeye gittiği işi kapsa
major evi ayırsa
ben işimde yükselsem
prenses bebiş beklese
plojo da minik kızını kucağına alsa
BA nın kocası hafta sonları çalışmasa tamamdııııııırrrrrrrrrr
inşallah kimseyi atlamamışımdır
en önemlilierden birini yazmammışım ben yükselmesem de olur da amayaa artık bebişini kucağına alsınnnnn
hakettin ki senn...
BEAUTY promosynu iade etmezsin diye düşünüyorum ama dur ben bunu bi araştırıyım...
ondandır inşallah...
major evi ayırsa
ben işimde yükselsem
prenses bebiş beklese
en önemlilierden birini yazmammışım ben yükselmesem de olur da amayaa artık bebişini kucağına alsınnnnn
hakettin ki senn...
ondandır inşallah...
major evi ayırsa
ben işimde yükselsem
prenses bebiş beklese
amin valla...
cuma gününe az kaldı bu gün de mübarek gün sayılır
bu arad benim şu yükselme işi için bölge müdürlüğünden bizim bölüm müdürüyle konuşmuştum
o da gazlayıp istediğin zaman beni ara demiştii..
şimdi aramak istiyorum ne oldu benim iş diye de çekiniyorum
millet gider yalaklaık yapar ben telefon etmeye çekiniyorum e o yüzden 4 yıldır yükselmemem mucize değil..
hadi gazlayın beni arıyayım adamı ??
2de net kapanıcak ama tel.den takipteyim tek sıkıntı benim tel.den cevap yazılamıyor..program falan mı yüklemem lazım kiii
kizlaaaar evimi susledim mumlarla merdivenleri odamizi heryer mum
bnde suslendim cicilerimi giydim
cerez meze vs yerlestirdim
haziriiiim esimi bekliyorum
cok heycan yaptimkiiii
kızzlaaaaaaaaaaaaaratanıyorummm inşallaaaaah
kontenjanlar açıklandı bizden 1047 kişi alıyolarmışşş
ben 72.yimmmm
çok mutluyum kiiiiii
bugünde kuzenim vardı kahvaltıya geldi akşam 9da gitti ondan hiç giremedimm
naptınız bakalımm
tatlım ilişiğini kesmeden önce ödüyosun onu, yoksa kesmiyorlar ilişiğini.... gerçi bu tarz konular ilden ile farklılık gösterebiliyor ama genel olarak izlenen yöntem bu. bankayı değil de bağlı olduğun ilçe milli eğitimi ararsan bütçe bölümüyle görüş bilgi verirler.....
çok lezzetli dimi, çok da pratik, sunumuda hoş, ee daha ne olsunbende odestura çok güldüm tatlım
bu arada beautyyy
tatlışkomm sandal böreği bugün kahvaltıya yaptım veeeee herkes parmaklarını yediii
kuzum normali aslında giderken teslim edip, gittiğim yerde almam tekrardan promosyonu ama meb de böyle işlemiyor... o süre zarfında sözleşme yapıldıysan alıyorsun yoksa 3-5 yıl, sözleşme ne kadarlıksa bekliyorsun... neyse sen gene birilerine sor kuzum ya, haftaya il meme ilişik kesmeye gidicem, boş gitmeyeyim bari...tünaydın kk nın en güzel gelinleriii
hakettin ki senn...
amin valla...
bu arad benim şu yükselme işi için bölge müdürlüğünden bizim bölüm müdürüyle konuşmuştum
millet gider yalaklaık yapar ben telefon etmeye çekiniyorum e o yüzden 4 yıldır yükselmemem mucize değil..
2de net kapanıcak ama tel.den takipteyim tek sıkıntı benim tel.den cevap yazılamıyor..program falan mı yüklemem lazım kiii
aminnnn aminnn tanrim herkese gonlundekini nasip etsn hepimizi mutlu kilsin insallahhanammmm tam yazcaktım ki, "kimseyi atlamamışımdır yazına istinadennn SENCEEEE?????? gördümmmmmm ve AMİİİİNNNNNNNN diyorum kocaman kocaman..... herkesin gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin Rabbim, ev, iş, terfi, kadro,eş, çocuk
kim ne istiyosa artık
amin valla...
istediğin zaman ara demiş ya,,,,, istiyon mu? bekleme ara...... hakkatten şaşmamak lazım terfi almamana....
vuvv, hafta sonu için benimde böyle bir planım vardı ama reglim, vallahi koca boşamazsa beni iyihep denk geliyor
ooo tatlım çok sevindim, çok iyi tercih yap.... tercih çok önemli ve facede tüm gruplara katıl, memrlar netten ayrılma, defalarca konu aç
ya ben merkezdeyim amayacım, kardeşim ilçeden ilişiğini kestiğinde böyle bir şey dememişler ama il diyebilir... kimi öğretmen geri ödemiş, kimisi ödememiş, anlamadım ki....
çok lezzetli dimi, çok da pratik, sunumuda hoş, ee daha ne olsun
kuzum normali aslında giderken teslim edip, gittiğim yerde almam tekrardan promosyonu ama meb de böyle işlemiyor... o süre zarfında sözleşme yapıldıysan alıyorsun yoksa 3-5 yıl, sözleşme ne kadarlıksa bekliyorsun... neyse sen gene birilerine sor kuzum ya, haftaya il meme ilişik kesmeye gidicem, boş gitmeyeyim bari...
ara canım ne bekliyorsun .... etek öpmekle dudak aşınmaz diye bir laf vardır... çekinme ara, hakkını istiyorsun sen...
Kzlarr regl oldum bebis yok anlcgnz bugun pembis gelmeye basladi ve cok usuyorum arti hamilelerden ozur dileyerek baklava yedim guya diyettym yandi bitti diyet kendine sinr oldm yedgme pisman oldun szlern tatli istegi oluomu beni anca serbetli seyler kesio sizce psikolojkmi onun yerine baska bsy yieblrmyim ya beautyisko sen ne yiosun reglyken tatli ihtycn oluomu kuzum
canım gözün aydın darısı başıma
ben şerbetli tatlı çok sevmediğim için deli gibi çikolata yerim
nutellanın diibini görürüm
Günaydın kızlar kocisi ise gönderdim bir uğrayayım dedim :) ohhh hafta içi yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş kızlar :)
Valla canım hiç aklıma gelmedi annesini söylemek ama keşke söyleseydim. Neyse bugün karnıyarık yapayım da göreyim nasıl yemiyormus
Çok sevindim tatlım sonunda mutlu haberlerini almaya başladık
hakettin ki senn...
ondandır inşallah...
major evi ayırsa
ben işimde yükselsem
prenses bebiş beklese
neguzel olurdu be canimhayirlisi olsun hepimiz icinnnn
ges canim bu arada hayirli olsun cok sevindim tatlim
vuvv, hafta sonu için benimde böyle bir planım vardı ama reglim, vallahi koca boşamazsa beni iyihep denk geliyor
ooo tatlım çok sevindim, çok iyi tercih yap.... tercih çok önemli ve facede tüm gruplara katıl, memrlar netten ayrılma, defalarca konu aç
ya ben merkezdeyim amayacım, kardeşim ilçeden ilişiğini kestiğinde böyle bir şey dememişler ama il diyebilir... kimi öğretmen geri ödemiş, kimisi ödememiş, anlamadım ki....
çok lezzetli dimi, çok da pratik, sunumuda hoş, ee daha ne olsun
kuzum normali aslında giderken teslim edip, gittiğim yerde almam tekrardan promosyonu ama meb de böyle işlemiyor... o süre zarfında sözleşme yapıldıysan alıyorsun yoksa 3-5 yıl, sözleşme ne kadarlıksa bekliyorsun... neyse sen gene birilerine sor kuzum ya, haftaya il meme ilişik kesmeye gidicem, boş gitmeyeyim bari...
ara canım ne bekliyorsun .... etek öpmekle dudak aşınmaz diye bir laf vardır... çekinme ara, hakkını istiyorsun sen...
aradım kiii
insan kaynaklarıyla görüşücekmiş
haydi hayırlısıııı
BEUTYcim arkadşlarla konuştum da onlar da benim gibi düşünüyor promosyon işinde..
Eğer anlarlarsa geri isteyebilirler..ma onca kişi içinde farketmeleri zor..
biz de ödüyoruz promosyon ama kimseden gerii istemedik..emekli olanlar falan da oldu..
bence sen sesini çıakrtma hiç..isterlerse o zaman verirsin
bu akşam kv'lere gidiyoruuzzz ..
Eşim halaları gelmiş istanbuldan...
O kadar yorgunum ve içim daralıyor ki kendi annemlere bile gidesim yok..
Eve gidip uyuysım var ...
Neyse erken kalkarız inşallah..
bu gün kimse yazmamış pek
Terkedilmis issiz bir topikte yalnizim :-(