Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hahahhaha ay canim ya kiyamam sana bennn hamile hamile cok zordur demiii :KK70: uzuldum ya simdi
olsun kocisler bebisleri icin dislerini sksnlar bir zahmet:KK70:

Çok özel bir durum bu,insan hisleriyle tamamlıyor birbirini..İstemek istememek bile olmuyor o an ki hislerle gelişen birşey,yani bizde biri ister biri istemez olmadı hiç:KK17: Şimdi şu durumumdada psikolojik olarak farklı birşeye yoğunlaşmışsın zaten korumak amaçlı,böylede sadece yapmış olmak için yaparsın gb birşey oluyor..Ben doğuma gitmeden bile yaramazlık yaptım diyenlere pek inanamıyorum :) Karşılıklı olarak gerçekten farklı bir korumaya giriyorsun bebişi..Yani onu geçecekler ihtiyaçmış fln yalan :) Gayette şuan bebişin güvenliğine,benim iyi olmama yoğunlaşmış durumda eşim..Allah sabrını veriyor,doğa ister istemez seni yapman gerekene yönlendiriyor:KK34:

Prenseeeessss

Konu kapandı canım benim..Valla açmayın konuyu kızarım ben sizden nikah büyüğüyüm sözümü dinleyinn,kimse bir yere gitmesin daha kızçem gelecekk:KK9::KK9:
Artık konu yaramazlıkk,bence topiğe kilit vuralım çok müstehcen oluyor bazen:KK9::KK9:

hahhahaha ay cok komik ya hic dusunemiyorum o halinizi hahahha
bende gece kotu bi ruya gordum yaaa
esimi durtuyorum askm cok korktum kotu ruya gorum diyorum hmm diyo kicini donuyo hic uyanmiyo bile ya!
yataga yattik tam uyudu uyicak bende biseyler anlatiyorum baktim bu uyudu
bende kapattim gozlerimi
10 dk sonra ses geliyo
eeee sonraaa diye
nasil korktum kizlar yaaa
ne sonrasi askim nediyosun diyorum
niye sustun anlatiyodunya diyo
10 dk sonra ama hahaha
normal degil bu kocisler valla ya:KK70:
Ahahah kocisler yaramaz ya dunya patlasa uyanmicaklar sanirm
tünaydın kızlarrrr :KK16:
beni anlayan herkese çok teşekkür ederim...
baktım ki çoğunuz tarafından anlaşılabilmişim o yüzden ayrıca kendimi anlatmama gerek yok diye düşüüyorum..
dün akşamdan sonra bi daha yazmamayı düşündüm..
ama herkesi gerçekten çok seviyorum...

ELLACAN benim çok iyi anlamışsın..hissettiklerimi dile getirmişsin..Prensesi de üzmek istemem-kırılınca kırma huyum yok ne yazık ki:KK31:-ama yazdıklarının hepsine katılıyorum..
bu arada eşine çok güldüm ella çiçek alıcam diye haber vermesi süper olmuş..
ben de eşimin doğum gününde sana süpriz yapıcam mutfağa gelmed demiştim :KK9:
bence bu akşam çiçek almasın ama haftasonu alabilir :KK52:
bizim de geçen akşam dış kapı açılıverdi gecenin 2sinde..iyiki uyumamıştık...
dışarıdan gelmiştik de kapıyı tam örtmemişiz sanırım kilidi içeri girmemiş..
ama ödüm koptuuu..
bi de sen uyuyomuşun kıyamam nasıl korkmuşundur..
benimki de öyle uykuda bir şey duymaz :KK31:
ben hep tetikteyim :KK52:

BA'cimmm bu gün ella döktürmüş..senin için yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum...
sabret birazcık...
eşin borçlarını toparlasın işini oturtsun sana da vakit ayırıcaktır elbet...
bu arada regl oldunuz mu BA ve ELLA sizin de gecikmişti..?
sivit art niyetli olmadgni biliorum sanirim prenses gununde degildi ama osrarla seni terslemesni anlamadm

Bu arada ella şaka yapabilirsin hiç alınmam😃 ve ben sana özel bir soru soracaktım, istersen cevaplama, burdan sorunca pek özelde olmuyor sanki😃 belki benim gibi yaşayan varmış ... Şimdi yaramazlık yapıyoruz ya, hiç senin istemeyin eşinin istediği durumlar olmuyor mu, benim çok oluyor, zor geliyor bazen...
Alinmazmsn sende sakaya ne biliyim sen sivitle ges nazaran biraz daha uzak duruodn tam kestremeemsm seni canimmmmm muahhh,soruna gelince hayatm ben bu soruyu cevaplayamicam cunku bnm istemedgm zaman hic olmadi 1-2esim usendi bnde hmmm useniomusun dedm gttm odayi los yaptm gel bak sana neler vericem dedm sexi gyndm adam 1dakikada aska gelmsti sen ne bicim kadnsn falan hahahaha ayy cok sapikca seylere grdm bippp bipp iste yani ben hep arzuluyum sadece o is bazen cok uzun surunce ozaman istemyrm artk sirtim falan agrimaya baslio hehehhe boyle yani yalnz bsy solim sakin esini geri cevrme istemedgn zaman bile o istiosa sende istiomus gbi davran zaten yataga grdgn 5.dakikada istemeye basliosin
soru bana olmasada benimde cevaplayasim geldi:KK70:
bizde genellikle esit oluyo:KK70: hatta bazen ben giderim sirnasirim o kesinlikle geri cevirmez zaten dünden razi:KK70:
ama biz birbirimizi fazla goremiyoruzya ondandir herhalde:KK70:
kizlar bide ayip olcak ama evliligimin en fazla yaramazligini balayinda yaptim ya harbiden o gün dedimki kendime: ya bu bi omur boylemi gidicek?bir gunden bahsediyorum :KK70: cok korkmustum hahhaha
ama oyle degilmis allahtan
hahaha ben balayinda bildgn ac gbiydim gunde valla atmiyorum 6-7civari yapiduk en son kocis kacmaya basladi yeter askm ya noluyorz bu evlilik boylemi hicmi yorulmuosn demsti dinlenmeye birakmaiosn ahahahah Yazarken o gunler geldi aklima cok komikms ya

Selammm kızlarr nasılsınız bakalım??

çok sevindim tatlım sonunda kocişine yakın olacaksın gerçi yine yollardasın ama olsun evine gideceksin artık :KK16:
üzüldüm canım çünkü bir hevesle alıyorsun sonuçta oeşyaları hiç kullanmadığın birşeyin bozuk çıkmasıda can sıkıcı. Kv'de sanki dandik bir şeymiş gibi davrandı ona bozuldum. zaten ona göre aldığım her şey gereksiz. çünkü evde zaten her şey var diye düşünüyor :KK50:

ayyy canımm ne çok güldüm yaa çiçek olayına :KK9: valla bizimde 5. ayımız ve ben her ay hatırlatıyorum ama hala bir şey yok :KK53:
zaten evlenene kadar bana bir geçen sene doğum günümde çiçek almıştı onuda sevgililer gününde bütün kızlara çiçek geldi bana bir şey gelmedi diye kafasına kakmıştımda ondan almıştı yani. ben size anlatmadım sahi yılbaşından 2 gün önce eşimin eniştesi gelmişti Almanya'dan bizim eve gelmişler biz işteyken 1 gün öncede ben eşimle tartışmıştım evde yalnız kalmak istiyorum gibi neyse eniştesi gelirken çiçek almış düğünümüze gelemediği için bana hediye amaçlı. bende işten eve bir geldim yatağın üstünde çiçek var eşim aldı sandım bir sevindimki sormayın bana neden çiçek aldın dedim sevindiğimi çaktırmadan hiç sesini çıkarmadı neyse salona geldim kv dediki çiçeği gördün mü senin odana koydum enişten getirmiş sana dedi. ben tabi aynen :KK37: böyle oldum neye uğradığımı şaşırdım çiçeği fırlatasım geldi :KK50:

BA ohh iyi olmuş uzaklaşsınlar senden aman boşver ya. ama bu sırada Ella'nında anlattığı gibi sabırlı olman gerek canım.

Sivit ve Prenses'e gelince prenses topik sahibi olarak belki en çok burda olması gereken kişi diye düşünüyorum ama bu değildirki her an her dakika burda olsun tabikide herkesin özeli var. Sivit şaka yapmış bunda alınacak ne varki. bizde araba aldık mesela ne var bunda. bana biri deseki major araba aldın bizi unuttun şaka olduğunu direk anlarım sonuçta arabada yatıp kalkmıyorum ya ben paramız vardı araba aldık bu kadar. Sivitcim bence yanlış anlaşılacak birşey söylememiş yani.

ayrıca hatırlanmak ne güzel işte sivit seni hatırlamış ne yapıyor acaba diye sormuş çoğu zaman benim adım bile geçmiyor aman kimse beni hatırlamıyor diye gelmeyeyim mi ben yani buraya.

belki yazdıklarıma kızacaksın prenses ama bu kadar sertleşmene gerek yoktu bence.
Hahaha sznkide komikmis ya eniste cicek gecrmis
kk'ya ara vermeye karar almıştım fakat topiği açtım için pat diye gidemedim..en azından sadece okurm dedim..okudum ve daha çok üzüldüm...

svitten özür diledim..ama özrümü ya görmedi yada kabul etmedi..en azından herkez onu desteklemişşş..gördüğüm o
bu şekilde tepki vermemin ve ısrarla öyle düşünüyorum dememin nedeni asen7 ve nena nın gitmesiydiiiiiii...........umarım bu msj alınmıştır....uzatmak istemem taraftarıydım ama herkez yazmışşş..şimdi yine herkez yazıcak ve yine hatalı çocukça davranan ben olucam ..yinede herkezden allah razı olsun..

sadece plojo tarfsız bir şekilde yorum yapmış ve kapatın konuyu demiş..teşekkür ederim
Ya prenses guzelim burda futbol takimi tutmuyoruz biz kimse kimseyi tutmuo herkes empati kurdu vilan sonic o yuzden ayni smdi herkes kendini once sivit yerine koydu evet herkes bu sakayi yapablr normal sonra seninle empati kurduk kimse senn verdgn cvbi vermz biz bunda hemfikiriz durduk yere tepki gosterdn sekerom belki baska bsye sinirlydn sakayi anlamadn bilemeyz ki ne var yani arabayi aldn bizi unuttun dese senn eksiklgni farketms ne guzel bsy bnde sen yernde olsam evet unuttum sizde alin araba beni unutun derdm ne bileyim ozur dilemssn onu hepimz gordukte ozrun arksnda takindgn tavir ayniydi sen blrsn herkesin herkesi elestrme ozgurlug var ulu orta yazisiosak fikir soyleme sahibiyiz die dusunuorum bnce sen bzm soyledklermize uzulme cunku kimse seni uzmek istemez ki sende kimseyi uzmezsn dimi prensescan
Prenseeeessss

Konu kapandı canım benim..Valla açmayın konuyu kızarım ben sizden nikah büyüğüyüm sözümü dinleyinn,kimse bir yere gitmesin daha kızçem gelecekk:KK9::KK9:
Artık konu yaramazlıkk,bence topiğe kilit vuralım çok müstehcen oluyor bazen:KK9::KK9:

Kilidi bnm agzima vurun hemserim ben kudurugummmm :pki bi arada ges gelmemis evi var,arabasi var,kocasi var? Bizi unuttu hehehe

Çok özel bir durum bu,insan hisleriyle tamamlıyor birbirini..İstemek istememek bile olmuyor o an ki hislerle gelişen birşey,yani bizde biri ister biri istemez olmadı hiç:KK17: Şimdi şu durumumdada psikolojik olarak farklı birşeye yoğunlaşmışsın zaten korumak amaçlı,böylede sadece yapmış olmak için yaparsın gb birşey oluyor..Ben doğuma gitmeden bile yaramazlık yaptım diyenlere pek inanamıyorum :) Karşılıklı olarak gerçekten farklı bir korumaya giriyorsun bebişi..Yani onu geçecekler ihtiyaçmış fln yalan :) Gayette şuan bebişin güvenliğine,benim iyi olmama yoğunlaşmış durumda eşim..Allah sabrını veriyor,doğa ister istemez seni yapman gerekene yönlendiriyor:KK34:

elbette oyle.en dogrusunu yapiyosunuz canim bende o halde hic dusunemiyorum yani sonucta karninda yavrun var..

Prenseeeessss

haha evet bende kesinlikle kilit taraftariyim:KK70:
kapansin konu bencede prenses biz kimsenin tarafini tutmadik ama canim
hepimiz ayniyiz burda. ikitarafli baktik konuya. en azindan ben oyle yaptim.

sivit art niyetli olmadgni biliorum sanirim prenses gununde degildi ama osrarla seni terslemesni anlamadm

Alinmazmsn sende sakaya ne biliyim sen sivitle ges nazaran biraz daha uzak duruodn tam kestremeemsm seni canimmmmm muahhh,soruna gelince hayatm ben bu soruyu cevaplayamicam cunku bnm istemedgm zaman hic olmadi 1-2esim usendi bnde hmmm useniomusun dedm gttm odayi los yaptm gel bak sana neler vericem dedm sexi gyndm adam 1dakikada aska gelmsti sen ne bicim kadnsn falan hahahaha ayy cok sapikca seylere grdm bippp bipp iste yani ben hep arzuluyum sadece o is bazen cok uzun surunce ozaman istemyrm artk sirtim falan agrimaya baslio hehehhe boyle yani yalnz bsy solim sakin esini geri cevrme istemedgn zaman bile o istiosa sende istiomus gbi davran zaten yataga grdgn 5.dakikada istemeye basliosin
hahaha ben balayinda bildgn ac gbiydim gunde valla atmiyorum 6-7civari yapiduk en son kocis kacmaya basladi yeter askm ya noluyorz bu evlilik boylemi hicmi yorulmuosn demsti dinlenmeye birakmaiosn ahahahah Yazarken o gunler geldi aklima cok komikms ya

Ya prenses guzelim burda futbol takimi tutmuyoruz biz kimse kimseyi tutmuo herkes empati kurdu vilan sonic o yuzden ayni smdi herkes kendini once sivit yerine koydu evet herkes bu sakayi yapablr normal sonra seninle empati kurduk kimse senn verdgn cvbi vermz biz bunda hemfikiriz durduk yere tepki gosterdn sekerom belki baska bsye sinirlydn sakayi anlamadn bilemeyz ki ne var yani arabayi aldn bizi unuttun dese senn eksiklgni farketms ne guzel bsy bnde sen yernde olsam evet unuttum sizde alin araba beni unutun derdm ne bileyim ozur dilemssn onu hepimz gordukte ozrun arksnda takindgn tavir ayniydi sen blrsn herkesin herkesi elestrme ozgurlug var ulu orta yazisiosak fikir soyleme sahibiyiz die dusunuorum bnce sen bzm soyledklermize uzulme cunku kimse seni uzmek istemez ki sende kimseyi uzmezsn dimi prensescan

Kilidi bnm agzima vurun hemserim ben kudurugummmm :pki bi arada ges gelmemis evi var,arabasi var,kocasi var? Bizi unuttu hehehe

hahahhahahaha elaaaa supersin canim ya ne guldum ama hahahhaha
bizde aynen o sekil 6 7 kere kesin yani benim esimde asagiya inip sarap vodka vs getiriyodu surekli.sadece onun icin ara veriyoduk yani hahahaha
ah ahhh negunlerdi yaaa
bende gericevirmeme taraftariyim kizlar kesinlikle yapmayin oyle.
bu aksam kocise supriz yapasim var ama neyapsam acaba. hep bi standart oluyo yaaa
eve geliyo yemek yiyoruz bi iki saat tv
ordan hoooop yaramazliga:KK70: veya uyumaya haha
ay kizlar ya ulu ortaya böyle yaziyorum ama yanlis anlamayin sakin samimi buldugum icin anlatiyorum.
bence bu topige pin kodu gerek haha:KK70:

bu arada elaaaa guya 2 saat yok olcaktin kayboldun gittin kiz:KK70: neler aldin bakim
bu arada kizlar aksama ne yemegi var?
ben yogurtlu corba yaptim simdi
fasulye yapicaktim aksamdan islamaya unutmusum:KK43: pfh bi haftadir yapicam ama islamayi unutuyorum hep:KK43:

hahahhahahaha elaaaa supersin canim ya ne guldum ama hahahhaha
bizde aynen o sekil 6 7 kere kesin yani benim esimde asagiya inip sarap vodka vs getiriyodu surekli.sadece onun icin ara veriyoduk yani hahahaha
ah ahhh negunlerdi yaaa
bende gericevirmeme taraftariyim kizlar kesinlikle yapmayin oyle.
bu aksam kocise supriz yapasim var ama neyapsam acaba. hep bi standart oluyo yaaa
eve geliyo yemek yiyoruz bi iki saat tv
ordan hoooop yaramazliga:KK70: veya uyumaya haha
ay kizlar ya ulu ortaya böyle yaziyorum ama yanlis anlamayin sakin samimi buldugum icin anlatiyorum.
bence bu topige pin kodu gerek haha:KK70:
ikimzde ac gbi balaynda hahaha bizde surekli bira mola verioduk serinleyelm die:-)kocis artik isyaennn modundaydi sonicta erkekler daha cok efor sarf edio:-) bnde surekli motive ediodum hadi ask hadi ask die hahahha ayh yazarken beni sapik sanmayin ben biraz fazla sehvetliyim ondan yani kiz ne dicem rutinse haytinz bugun kocana surpriz yap mutlaka fonda romantik bir muzik olsun once bi dans edersnz2-3dakika sonra dudaklar bulusur sonra opuse koklasa odaya varirsnz yada baska yere artk nerde yapilcksa heheheh odayada pembe bi ampul tak off cok aska geldm hafta sonu yapim ben ama bnm kocis pek sasirmio artk d.gununde banyoyu bile susledm jestler cok yaptgm icin

bu arada elaaaa guya 2 saat yok olcaktin kayboldun gittin kiz:KK70: neler aldin bakim
bu arada kizlar aksama ne yemegi var?
ben yogurtlu corba yaptim simdi
fasulye yapicaktim aksamdan islamaya unutmusum:KK43: pfh bi haftadir yapicam ama islamayi unutuyorum hep:KK43:

Ya bsy almadm sekerm annem aldi bn cok para harcamamaya ozen gosteriyorum esime yuk olmayim diye kredi lartlrmn borcnu kapatti bankaya dilekce yazdm iptal etrdm o sebeple bide ay sonu oldgnfan dikatli davraniorum zaten ucuz bsyde yoktu indirim falan hc yoktu subatta indrmler olir ozaman alrm bn bi kac bsy,ya bn dun firinda soslu tavuk yapmstm ondan kaldi tavuk suyu corbam var,az once kekikli bulgur pilavi ve havuc salatasi yaptm az mayonezli bol yogurtli bu aksamda doyucaz sukurler olsun:-)

ikimzde ac gbi balaynda hahaha bizde surekli bira mola verioduk serinleyelm die:-)kocis artik isyaennn modundaydi sonicta erkekler daha cok efor sarf edio:-) bnde surekli motive ediodum hadi ask hadi ask die hahahha ayh yazarken beni sapik sanmayin ben biraz fazla sehvetliyim ondan yani kiz ne dicem rutinse haytinz bugun kocana surpriz yap mutlaka fonda romantik bir muzik olsun once bi dans edersnz2-3dakika sonra dudaklar bulusur sonra opuse koklasa odaya varirsnz yada baska yere artk nerde yapilcksa heheheh odayada pembe bi ampul tak off cok aska geldm hafta sonu yapim ben ama bnm kocis pek sasirmio artk d.gununde banyoyu bile susledm jestler cok yaptgm icin

Ya bsy almadm sekerm annem aldi bn cok para harcamamaya ozen gosteriyorum esime yuk olmayim diye kredi lartlrmn borcnu kapatti bankaya dilekce yazdm iptal etrdm o sebeple bide ay sonu oldgnfan dikatli davraniorum zaten ucuz bsyde yoktu indirim falan hc yoktu subatta indrmler olir ozaman alrm bn bi kac bsy,ya bn dun firinda soslu tavuk yapmstm ondan kaldi tavuk suyu corbam var,az once kekikli bulgur pilavi ve havuc salatasi yaptm az mayonezli bol yogurtli bu aksamda doyucaz sukurler olsun:-)

hahaha ay sende ne marifetler varmis elaa hanimmm :p
bende biseyler dusunurum artik duruma gore.gerci son davranisindan sonra supriz hakediyomu sence?-.-pekte degil aslinda-.- bende demin marketten tavuk aldim firina aticam bende.dünden pilav kaldi bide yogurtlu corba var yaninada salata.tamamdir:KK70:

hahaha ay sende ne marifetler varmis elaa hanimmm :p
bende biseyler dusunurum artik duruma gore.gerci son davranisindan sonra supriz hakediyomu sence?-.-pekte degil aslinda-.- bende demin marketten tavuk aldim firina aticam bende.dünden pilav kaldi bide yogurtlu corba var yaninada salata.tamamdir:KK70:

Ya aslinda hakediomu haketmiomi die bakma ona bakarsan hic haketmio her gun uzuo seni ozamn hicmi yapmican snra dersn gencligimde yapmadm etmedm die,yap bi nabzni olc me gerek vardi hic havamda dilim gbi laflar ederse daha omru billah unittsun ama sana karsi koyamamasina bi alternatf yani sabahlar olmasn ohhhh keyf-i sefa,senn menude iyimis sekerm bn evde pirinc pilavi pisirmiorm saglikli degilmis o yuzden surekli bulgur cok sikilrsakta arada makarna yapiorum

ben geldiiim :KK16:
topiğimiz +18 olmuşşş :KK9: :KK9:
beaty iyiki sormuşsun dökülmüş herkes :KK52:
ben de döküleyimm :KK17:
benim koca da hazır asker mübarek daha istemediği olmadı hiç :KK17:
ama dediğin gibi bazen ben uykulu oluyorum ya da aklımda başka bişey oluyor hevesim olmayabiliyor
o zaman da geri çevirmiyorum..
ella demişti galiba sonradan kendini olaya kaptırıveriyon zaten :KK8:
biz de balayının hakkını verdik :KK9:
öyleki turlara falan katılamadık...dedik keşke evde olaymışız da sonra tatile giderdik :KK9:
plojo konuyu kapatalım dedikçe açıyoruz yahuuuu :KK9:

Slm kızlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, ama dün gece ben gittikten sonra olanlara üzüldüm... Prenses seni cidden anlayamadım ben kuzum, swit bir şaka yapmış alt tarafı, ve ısrarla ben yanlış anlamadım diyorsun, mantığını da çözemedim, yani kimse işi varken buraya uğramaz, topikte olucam diye annesine gitmemezlikte yapmaz...beklentin sürekli topikte olmamızsa imkansız buu, herkesin kendi özel yaşantısı var... Swit seni hatırlamış şakayla karışık sormuş , unuttun mu bizi diyerek.... Beni hatırlamış sormuş diye sevineceğin yerde, sert çıkışmıssın swite... Daha geçen gün sen demiştin, beni unuttunuz mu, yokluğumu hissetmediniz mi diyerek...
Dediklerinle yaptıkların çelişmiş sanki...Hani garip olanda özür dilemişsin ama aynı davranışı devam ettirmişsin ...

Nese de kızlar olur böyle şeyler arada... Kimse bir yere gitmesin😃

swit kredi faizleri arttı dedin ama 17000 kredi çeksem,2 yıla yaysam ayda ne kadar öderim, en az faizi araba için hangi banka veriyor, 2.el araba için ihtiyaç kredisi çekeceğim dimi ben...
çok sorum oldu ama yardımcı olursan sevinirim 😘

kızlar bir ayda 16 çok fazla en fazla 8-9 olmalı ki o da obezler için verilen rakam, kadın resmen ölümüne susamış, ben şeyda Coşkun'un listelerini yapıyorum gayette memnunum geri falanda almadım 😃

beautyy öğlen sana çook ayrıntılı mesaj yazmıştım kiiii cevapla tuşuna bastığım anda farkettim ki saat 2 olmuş
bizim net kapatılmış :KK31:
gıcık oldummm..
ama şimdi özetliyim hemen..
canımcım araba kredisi en çok 4 yaşındaki arabalara veriliyor ve arabanın %60'ını veriyor banka..sen matematikçi olduğun için örnek vermicem :KK9::KK9: bide araç kredisini alınca satılamaz şerhi koyuyorlar kredi bitmeden satamıyorsun arabayı..
faiz oranı normal tüketici kredisine göre çok az daha düşük..
ama bana her zaman tüketici kredisi daha mantıklı geliyor...bi de öğretmensin ya anında istediğin bankadan alırsın..arabayla bağlantısı olmaz..yani adı üstünde ihtiyaç kredisi al ne yaparsan yap :KK52: yani arabayı satarken sorun yaşamazsın..
hesapaldım da ortalama söylüyorum çünkü hep değişiyor oranlar..
17000 çeksen araç kredisinde 810 gibi ödersin normal tüketici kredisinde 830 gibi ödersin..tabi + - 20 değişim payını koyayım :KK9:
karışık yazdıysam kusura bakma beautycik..ve aklına ne takılıyorsa sorabilirsin..

hadi ya sendemi? cok sinir bozucu demi? benimde cenemde kocaman bitane sivilce cikti-.-
aaa ozaman ben erkenmi davrandim acaba test yapmakla:KK43:
neyse biraz daha beklim olmazsa normal eczaneden test yapicam.
sende yap canim merak etmiyomusun yaaa:KK70:

eşime test aldırdım eve giderke uğrayıp verdi
o da beni biliyor ya 2 tane almış :KK9:
öğlenden beri ayıptır sölemesi wcye gitmedimki biriksin garanti olsun diye..
ama yine tek çizgi...
c.tesi kesin giderim doktora..
olmadı yarın sabah da diğer testi yaparım :KK52:

Selammm kızlarr nasılsınız bakalım??

çok sevindim tatlım sonunda kocişine yakın olacaksın gerçi yine yollardasın ama olsun evine gideceksin artık :KK16:
üzüldüm canım çünkü bir hevesle alıyorsun sonuçta oeşyaları hiç kullanmadığın birşeyin bozuk çıkmasıda can sıkıcı. Kv'de sanki dandik bir şeymiş gibi davrandı ona bozuldum. zaten ona göre aldığım her şey gereksiz. çünkü evde zaten her şey var diye düşünüyor :KK50:

ayyy canımm ne çok güldüm yaa çiçek olayına :KK9: valla bizimde 5. ayımız ve ben her ay hatırlatıyorum ama hala bir şey yok :KK53:
zaten evlenene kadar bana bir geçen sene doğum günümde çiçek almıştı onuda sevgililer gününde bütün kızlara çiçek geldi bana bir şey gelmedi diye kafasına kakmıştımda ondan almıştı yani. ben size anlatmadım sahi yılbaşından 2 gün önce eşimin eniştesi gelmişti Almanya'dan bizim eve gelmişler biz işteyken 1 gün öncede ben eşimle tartışmıştım evde yalnız kalmak istiyorum gibi neyse eniştesi gelirken çiçek almış düğünümüze gelemediği için bana hediye amaçlı. bende işten eve bir geldim yatağın üstünde çiçek var eşim aldı sandım bir sevindimki sormayın bana neden çiçek aldın dedim sevindiğimi çaktırmadan hiç sesini çıkarmadı neyse salona geldim kv dediki çiçeği gördün mü senin odana koydum enişten getirmiş sana dedi. ben tabi aynen :KK37: böyle oldum neye uğradığımı şaşırdım çiçeği fırlatasım geldi :KK50:

BA ohh iyi olmuş uzaklaşsınlar senden aman boşver ya. ama bu sırada Ella'nında anlattığı gibi sabırlı olman gerek canım.

Sivit ve Prenses'e gelince prenses topik sahibi olarak belki en çok burda olması gereken kişi diye düşünüyorum ama bu değildirki her an her dakika burda olsun tabikide herkesin özeli var. Sivit şaka yapmış bunda alınacak ne varki. bizde araba aldık mesela ne var bunda. bana biri deseki major araba aldın bizi unuttun şaka olduğunu direk anlarım sonuçta arabada yatıp kalkmıyorum ya ben paramız vardı araba aldık bu kadar. Sivitcim bence yanlış anlaşılacak birşey söylememiş yani.

ayrıca hatırlanmak ne güzel işte sivit seni hatırlamış ne yapıyor acaba diye sormuş çoğu zaman benim adım bile geçmiyor aman kimse beni hatırlamıyor diye gelmeyeyim mi ben yani buraya.

belki yazdıklarıma kızacaksın prenses ama bu kadar sertleşmene gerek yoktu bence.

Majörrrr çoook güldüüüüüüüüüümmmmmmmmmm :KK60:60::KK60:
Allah da seni güldürsün çiçeksiz bırakmasın :KK9::KK9:

kk'ya ara vermeye karar almıştım fakat topiği açtım için pat diye gidemedim..en azından sadece okurm dedim..okudum ve daha çok üzüldüm...

svitten özür diledim..ama özrümü ya görmedi yada kabul etmedi..en azından herkez onu desteklemişşş..gördüğüm o
bu şekilde tepki vermemin ve ısrarla öyle düşünüyorum dememin nedeni asen7 ve nena nın gitmesiydiiiiiii...........umarım bu msj alınmıştır....uzatmak istemem taraftarıydım ama herkez yazmışşş..şimdi yine herkez yazıcak ve yine hatalı çocukça davranan ben olucam ..yinede herkezden allah razı olsun..

sadece plojo tarfsız bir şekilde yorum yapmış ve kapatın konuyu demiş..teşekkür ederim

prensescim özrünü tabiki kabul ettim..
plojonun dediği gib gel uzatmayalım..
dön sen de aramıza..
hepimiz gergin anlar yaşıyoruz..
burda paylaşınca hafifliyor insan...

sizin yaramazlık yasaktı bi ara plojo bitti mi yasağınız :KK17:
özel oldu amaa :KK17:

Ellaa beni çok güldürüyosun yahuu :KK9: :KK9:
bu arada senden çok şey öğrenicez..
ben de seviyorum "yaramazlığı" ama senin içinde süper bi kadın var..
ben çeyizime aldığım şu meşhur çamaşırları giymiyorum bile :KK17:
zaten kocanın gözü dönünce çamaşır falan da görmez ki :KK9: :KK9:

gescaaaannnnnn nerdesinnnn?

ben geldiiim :KK16:
topiğimiz +18 olmuşşş :KK9: :KK9:
beaty iyiki sormuşsun dökülmüş herkes :KK52:
ben de döküleyimm :KK17:
benim koca da hazır asker mübarek daha istemediği olmadı hiç :KK17:
ama dediğin gibi bazen ben uykulu oluyorum ya da aklımda başka bişey oluyor hevesim olmayabiliyor
o zaman da geri çevirmiyorum..
ella demişti galiba sonradan kendini olaya kaptırıveriyon zaten :KK8:
biz de balayının hakkını verdik :KK9:
öyleki turlara falan katılamadık...dedik keşke evde olaymışız da sonra tatile giderdik :KK9:
plojo konuyu kapatalım dedikçe açıyoruz yahuuuu :KK9:

beautyy öğlen sana çook ayrıntılı mesaj yazmıştım kiiii cevapla tuşuna bastığım anda farkettim ki saat 2 olmuş
bizim net kapatılmış :KK31:
gıcık oldummm..
ama şimdi özetliyim hemen..
canımcım araba kredisi en çok 4 yaşındaki arabalara veriliyor ve arabanın %60'ını veriyor banka..sen matematikçi olduğun için örnek vermicem :KK9::KK9: bide araç kredisini alınca satılamaz şerhi koyuyorlar kredi bitmeden satamıyorsun arabayı..
faiz oranı normal tüketici kredisine göre çok az daha düşük..
ama bana her zaman tüketici kredisi daha mantıklı geliyor...bi de öğretmensin ya anında istediğin bankadan alırsın..arabayla bağlantısı olmaz..yani adı üstünde ihtiyaç kredisi al ne yaparsan yap :KK52: yani arabayı satarken sorun yaşamazsın..
hesapaldım da ortalama söylüyorum çünkü hep değişiyor oranlar..
17000 çeksen araç kredisinde 810 gibi ödersin normal tüketici kredisinde 830 gibi ödersin..tabi + - 20 değişim payını koyayım :KK9:
karışık yazdıysam kusura bakma beautycik..ve aklına ne takılıyorsa sorabilirsin..

ama yine tek çizgi...

Majörrrr çoook güldüüüüüüüüüümmmmmmmmmm :KK60:60::KK60:
Allah da seni güldürsün çiçeksiz bırakmasın :KK9::KK9:

dön sen de aramıza..

sizin yaramazlık yasaktı bi ara plojo bitti mi yasağınız :KK17:
özel oldu amaa :KK17:

Ellaa beni çok güldürüyosun yahuu :KK9: :KK9:
bu arada senden çok şey öğrenicez..
ben de seviyorum "yaramazlığı" ama senin içinde süper bi kadın var..
ben çeyizime aldığım şu meşhur çamaşırları giymiyorum bile :KK17:
zaten kocanın gözü dönünce çamaşır falan da görmez ki :KK9: :KK9:

gescaaaannnnnn nerdesinnnn?

Evet konu +18 ahahah topikce cosuyoruz inciler saciyoruz amanin amanin:-)ya bnmde reglm 1haftadr gecikmede test yapmaya korkuyorum bugun hafif karnm agridi ilk defa karin agrima sevndm yani.kizlar kocislernizi hos tutun guzel seyler bunlar sende ceyizine aldklarni gysene kizim alla ala dolapta dursun diemi aldn ben hepsni balayina goturdum gunde 3-4 tane deisiodm ohhh

ama yine tek çizgi...

dön sen de aramıza..

kabul etmene çoook sevindiiimmmmm:KK16::KK59::KK71:

uzamasın bncedee:26:

kac gün gecikti regl.. tahminmice 45. gün fln oldu dimi??

Kızlar ben birden çıkmış oldum ama yemek yapmam gerekti. Evde olmak ne sıkıcıymış valla kimse olmayınca zaman geçmek bilmiyor. Sizde maşallah ne yaramaz kızlar missiniz :) bizim hiç böyle olmuyor sorun ikimizde galiba. İkimizde öyle çok istekli değiliz. Haftada bir kere falan oluyor genelde. Hep sarılıp uyuruz oda sıcaklayana kadar. Garipsedim kendimi şuan :26:

Evet konu +18 ahahah topikce cosuyoruz inciler saciyoruz amanin amanin:-)ya bnmde reglm 1haftadr gecikmede test yapmaya korkuyorum bugun hafif karnm agridi ilk defa karin agrima sevndm yani.kizlar kocislernizi hos tutun guzel seyler bunlar sende ceyizine aldklarni gysene kizim alla ala dolapta dursun diemi aldn ben hepsni balayina goturdum gunde 3-4 tane deisiodm ohhh

valla bende giyiniyorum kizlar hatta yenilerini bile aldim ceyizdekiler eskidi bile haha
ama su ceyizimdeki kokos terlikler dolabimda eskiyor hic begenmiyorum ya hahaha

Kızlar ben birden çıkmış oldum ama yemek yapmam gerekti. Evde olmak ne sıkıcıymış valla kimse olmayınca zaman geçmek bilmiyor. Sizde maşallah ne yaramaz kızlar missiniz :) bizim hiç böyle olmuyor sorun ikimizde galiba. İkimizde öyle çok istekli değiliz. Haftada bir kere falan oluyor genelde. Hep sarılıp uyuruz oda sıcaklayana kadar. Garipsedim kendimi şuan :26:

yok canim ya erkekten erkege degisiyor bizimkisi kuduruk diye illa her erkek oyle olmak zorunda degil ama benimki hayatta bi hafta durmaz hatta bazen aksam yaptiysak sabah yine istiyo benimki asiri kuduruk galiba hahahh

kizlar benim koca saat 10 gibi geliyo yahu.suslenim puslenim bizim yatakodasi ust katta mumlar yerlestirim merdivene koridora ve odya
yada cokmu cocukca olur kizlar ya bilemedimki
adami cicilerimi giyiptemi karsilim? napsam anlamadimki
dusunsenize kapyi aciyorm cicilerimi giymisim yan komsu cikiyomus o an hahahha
veya kaynanam bazen kapiyi aciyo
onunda kapisi bizimkinin hemen yaninda dusunsenize bi kapiya cikiyomus kadin hahhahaha ay cok komik olur buda son cikisi olurdu herhalde bidahada cikmazdi hahhayt

kabul etmene çoook sevindiiimmmmm:KK16::KK59::KK71:

uzamasın bncedee:26:

kac gün gecikti regl.. tahminmice 45. gün fln oldu dimi??
Ne baristnzmi siz smdi yasasinnn alkissssss alkissss
Hehhe ya garipseme herkesn ayni olmaya blr herkes her dakika esini arzulicak die bsy yok ki zaten szn evde kalabalik ister istemez belki hormonlar psikolojk olarak hareketlebmio olablr esasen senn haftada bir yapio olman normal dil gibime gelio ama bnmko hic normal dil yani dusunsene beni deli gbi her dkka hahahaha ay kendmden tiksindm vallahi
valla bende giyiniyorum kizlar hatta yenilerini bile aldim ceyizdekiler eskidi bile haha
ama su ceyizimdeki kokos terlikler dolabimda eskiyor hic begenmiyorum ya hahaha

Yuh vala bn bekarken cok aldm hepsnide gydm ama yenilerine para vermem var iste degsk renklerni alsam nolcak sadece sey kisa zamanda kocisle kelepceli fantezmz var onu yapicam kelepce alicaz bide bana sexi hemsire kiyafeti yada kadin pilot kiyafeti alip bakalim deneyimleromo paylasrm konulu olucak hahah ay cok mu pornografk oldu

Ne baristnzmi siz smdi yasasinnn alkissssss alkissss

Hehhe ya garipseme herkesn ayni olmaya blr herkes her dakika esini arzulicak die bsy yok ki zaten szn evde kalabalik ister istemez belki hormonlar psikolojk olarak hareketlebmio olablr esasen senn haftada bir yapio olman normal dil gibime gelio ama bnmko hic normal dil yani dusunsene beni deli gbi her dkka hahahaha ay kendmden tiksindm vallahi

Yuh vala bn bekarken cok aldm hepsnide gydm ama yenilerine para vermem var iste degsk renklerni alsam nolcak sadece sey kisa zamanda kocisle kelepceli fantezmz var onu yapicam kelepce alicaz bide bana sexi hemsire kiyafeti yada kadin pilot kiyafeti alip bakalim deneyimleromo paylasrm konulu olucak hahah ay cok mu pornografk oldu

ay elaaaaa benim diyemediklerimi sen demissin hahahahhaha alemsin yaaa hahaha
bizimde oyle fantezilerimiz var ama onlari ilerki zamanlara birakiyorum smdilik yetinmesini bilsin yahu hahaha:KK70: ay hala guluyorum sana hahahha

X