- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.621
Ne kadar sinir oldum yaa
Şeytan diyor in bahçeye sök şimşirleride,yandaki apartmanın bütün pisliğinide yay diyo bizimkininde önüne
Bugün bu tarafa ev sahibinin hanımı gelmiş,cam açıktı biara burdan geçti herhalde,yanındaki kadınlara diyor kii
Ayy hüseeeeyn gülleri ellemeyin dedi sökmüşler bakk,bu kadar da olmaz kii aaaa aaa,nasıl yaygara ama dışarda üstteki abla çıktı ona bağırıyor aşağıdan neden söktürdün gülleri diye,çocuk ne güzel yaptı çiçek ekecek yine dedi o da..
Kadın normaldede cok cırcır biri zaten,1 kere girdiler evime ondada yandaki komşuyu anlattı bana
Hiç haz etmem..
Bugün çıkmadım tabi kii,birşeyden memnun değilse muhattabı bizi sonuçta..
Amcada eşimi aramış,niye söktün gülleri diye Eşimde demiş tam balkonun altında böcekten geçilmiyor kestim karşıya ektim demiş,şimşirleride sök demiş eşime
Ayyy gülüyorum ama hiç haz etmediğim işler..
Herşeyin yolu yordamı vardır..
Eşimede dedim şimdi şeytan diyor in aşağı şimşirleri sök,yandaki apartmandada hep bi parti olur konfetileri var bahçede öyle pis duruyor,onlarıda yayacam dedim bizimkinede,hiç bakmaya temizlemeye gerek yok..Yapılan söylenmezde birkaç birşey daha oldu,eşime kızıyordum yapma diyordum birşey eve,aldıklarına fiş kestir bundan sonra dedim kesecez kiradan Sanki iyiliğine bedava oturuyoruzda yapılan muameleye bakın..
Eşimde diyor ki evi adam ettik olana bak diyor :) İyi oldu dedim sana :) Öğren bu işleri :)
Ben diyeyim ki eşime biz taşınalım burdan en iyisi,zaten Ağustos'ta 2 yıllık kontrat bitiyor,bebekle taşınacağıma şimdiden herşeyim hazır olur Belki bu bir vesiledir..
Çok konuştum,napiim sizde yoksunuz kendi kendime konuşur gb oldu
Anlamdmko ladinvnie yaygara kopario esin iyi dusunmis sonic olarak ladin problemlimi yaygara cikaricak yer ario,fis fatura osode iyi dusunmssnz kiradan lesersnz.bzde elden kira pduoduk artk dek ev sahbine bankaya yatrcaz hesap nim verin die hala vermedi hesap no esimde inat etti lirayi elden vermedi adam kpntratta 450gosterio aldgi korayi halbuki boz 800oduyoruz smdi bankadan odersek kira odemesi olarak gecicez isine gelmio ni uyanik o ya bu ev sahipleri cok fena yaaa sznkinnde karisi baya carcar bagirio