- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.561
Amin inşallah canım
Ohhh afiyet olsuun :) Bizim genelde dışarda balık akşamı oluyor :) Onun dışında canımın istediği şeyden az yedirip zararlı bunlar diye dolanıyor yanımda :) Geçen çiğ köfte istedim çok,dürüm yaptırmadı çocuğa marulun içine bir sıkımlık koydurdu :) Yemeğe gidiyoruz doyurma karnını diyor birde,halbuki dürümüde yerdim yemeğide
Bizde cenazeye gidiyoruz kızlar..Eşimin tarafından ne yakın ne uzak bir akrabası vefat etmiş,taziyeye..Görüşürüzz
Kizlar merhaba bildgnz pertim sabahin 7.5undan beri ayaktym o saydgm menunun uzerine eklemelerle 10cesit bsy yaptm 15kiso geldi yemekleri uaparken yorulmstm bide dun 4saate kadr is yapmstm anlacgnz oluyommmmmmm bennn istune yetmedi kv geldi bide aksam yemegi yaptm o yorgnlikla ve bigun kahvalti dahil yedgm tek sey2adet mercimek koftesi 12saat sonra anca yeni otrudm regl olamadm davul gbi sis vucudum ve gergnlik yarati bnde cildiricim sizler napiosnz geriyi okidumda alibtilayamdm ki uff mazur gorun bzmkileri okumadan yazdi demen inan deli gbi yoruldum
Komsuyuz kiz bende pendikliyim ahahahahah gel arada kahveye arkdsm yok die sizlaniodun al sana arkadas
Kizlar ya kv inanilmaz sinirlendm hatta tepem atti bugun bir suru yemek yaptm e gelenlerde eli bos gelmedi kimisi kendi bsuler yapms kimisi hazr almis okadar kalabaliktiki bigun ev yani esime 1er parca bsy kalmadi her seydn bol olmasna ragmen nese bugun biro baklavada getrmsti bissuru yendi az bsy de kalmisti bende kabi olanlar bos gtmesn die kaplara kendi yaptklarmdan bide baklava koydum vay efendm zaten baklavayi onlar getrms ben nie koymusun yabanci diller teyzelern kaplar bos gtse nolur bilmem ne bnde bizde bos kap gonderilmz me varsa koydum zaten cok bi baklava yoktu oglen yedi kendisi cani cekti heralde bana sladirio ay nasil snir oldm bugun sulalemin yannda bi kac pot daha kirdi allahtan bu ladnla ayni evde dilim 2-3 haftada bir gdiorim esimde kirk yilda bir gelio anam iste idare et dedi bnde suna laf anlat boyle muhabbetlerdn hoslanmyrm ve bnm evme olan bitene larislmasindan hic haz almiyorum dedm
Seninki yine oglunu dusunuo bnmki kendini dusunuo ben yok kalmadi diyince e ogluma ayrmadnmi di ayirmadm p zaten yemio dedm sennkide ayri bi arizaseni cok iyi anliyorum benimkide oyle davraniyo hatta misafir geldigi zaman misafire ikram etmeden once esime ayirir aman misafirlere ayip olsun yeterki oglum ac kalmasin mantigi.
nekada ayip ben omrumde boyle bi mantik gormedim..
sen en dogrusunu yapmissin tatlim hic sinirlenme bosuna bosver okadar cani cektiyse gitsin alsin bi pastaneden.
bende sarma sardim benimkide bana trip atti niye onla sarmamisim diye hahha
Seninki yine oglunu dusunuo bnmki kendini dusunuo ben yok kalmadi diyince e ogluma ayrmadnmi di ayirmadm p zaten yemio dedm sennkide ayri bi ariza
amaaan kayinvaldeler bi tuhaf ya dertlerini anlayamadim gitti
bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....
bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee
yemiyorum canım da haftada bir serbest günüm orda istediğim şeylerde yiyorum.. bu arada başınız saolsun...1 tanecikte mi yemiyorsun?:26: Yarım ye bariAccık accık
İnşallah pazartesi beklediğin haberler gelir
Kizlar ya kv inanilmaz sinirlendm hatta tepem atti bugun bir suru yemek yaptm e gelenlerde eli bos gelmedi kimisi kendi bsuler yapms kimisi hazr almis okadar kalabaliktiki bigun ev yani esime 1er parca bsy kalmadi her seydn bol olmasna ragmen nese bugun biro baklavada getrmsti bissuru yendi az bsy de kalmisti bende kabi olanlar bos gtmesn die kaplara kendi yaptklarmdan bide baklava koydum vay efendm zaten baklavayi onlar getrms ben nie koymusun yabanci diller teyzelern kaplar bos gtse nolur bilmem ne bnde bizde bos kap gonderilmz me varsa koydum zaten cok bi baklava yoktu oglen yedi kendisi cani cekti heralde bana sladirio ay nasil snir oldm bugun sulalemin yannda bi kac pot daha kirdi allahtan bu ladnla ayni evde dilim 2-3 haftada bir gdiorim esimde kirk yilda bir gelio anam iste idare et dedi bnde suna laf anlat boyle muhabbetlerdn hoslanmyrm ve bnm evme olan bitene larislmasindan hic haz almiyorum dedm
Kizlar merhaba bildgnz pertim sabahin 7.5undan beri ayaktym o saydgm menunun uzerine eklemelerle 10cesit bsy yaptm 15kiso geldi yemekleri uaparken yorulmstm bide dun 4saate kadr is yapmstm anlacgnz oluyommmmmmm bennn istune yetmedi kv geldi bide aksam yemegi yaptm o yorgnlikla ve bigun kahvalti dahil yedgm tek sey2adet mercimek koftesi 12saat sonra anca yeni otrudm regl olamadm davul gbi sis vucudum ve gergnlik yarati bnde cildiricim sizler napiosnz geriyi okidumda alibtilayamdm ki uff mazur gorun bzmkileri okumadan yazdi demen inan deli gbi yoruldum
Komsuyuz kiz bende pendikliyim ahahahahah gel arada kahveye arkdsm yok die sizlaniodun al sana arkadas
Basiniz saolsun tatlim bnm
Sağol canım,dostlar sağolsun..inş araba gönlünüze göre olur canım... ky nde de kötü sonuçlar almazsınız inş.
yemiyorum canım da haftada bir serbest günüm orda istediğim şeylerde yiyorum.. bu arada başınız saolsun...
inş araba gönlünüze göre olur canım... ky nde de kötü sonuçlar almazsınız inş.
yemiyorum canım da haftada bir serbest günüm orda istediğim şeylerde yiyorum.. bu arada başınız saolsun...
tatlım takma kafana en azından eşin idare et demiş, sen doğru olanı yapmışsın, kaplar boş verilmez hiç bir zaman... kayınvalden dediğin gibi kendi canı istemiştir sana çatmıştır... hayır misafire hazırlık yapıyorsun sen, artanını kendim yerim diyerek değil... hem yaptıklarını sevmişler ki hiç bir şey kalmamış... daha o kadar hazırlandığın için mutlu olması gerekirken yaptığına bak, vallahi yaranılmaz bunlara
Ya tatlim mesele kafaya takmak degil aslinda boyle cahilce islere sinir oluyorum ya biraz dusunce olsa insanlarda kimse ne kalp kiricak ne kirilacak biraz daja mantikli dusunulse braz daha anlayisli olunsa birine bsy demeden once 2defa dusunulse esasen tum problemler cozulmus olacak ta yaslilar iste ne denir ki bnde usturuplu bi sekilde o kaplarn bos gtmicgni soyledm yine saygi cercevesnde braz daha zorlasaydi cingeneye baglicaktim yani hoc tarzm deilde bazrn bazilari hakedio hehehinş araba gönlünüze göre olur canım... ky nde de kötü sonuçlar almazsınız inş.
tatlım takma kafana en azından eşin idare et demiş, sen doğru olanı yapmışsın, kaplar boş verilmez hiç bir zaman... kayınvalden dediğin gibi kendi canı istemiştir sana çatmıştır... hayır misafire hazırlık yapıyorsun sen, artanını kendim yerim diyerek değil... hem yaptıklarını sevmişler ki hiç bir şey kalmamış... daha o kadar hazırlandığın için mutlu olması gerekirken yaptığına bak, vallahi yaranılmaz bunlara
Ayayaya hayatm haklison bi gtseler uyuyacam ama kociste kotu kotu bakio acaba gtkten snra yanasicakmi ama hic halim yok belkide geri cevrmem bilemiom,ama pertim yani yaffff aman cikti bu merasmde aradanOyy nasıl uyursun bu gece kim bilir,bütün gün yaramazlık yapmış çocuklar gb pert :)
Neyse ki atlatmışsın :) Seni bravoo Ella
Kv maşallah,çok canın istiyorsa arayalım aldıralım deseydin baklavaTööbe yaa..
Nedir bu başkasının evinde birşeylere dahil olma çabası,yardım edeceksen et,oturacaksan otur,yatacaksan yat tmm da kimse kimsenin düzenine karışmasın yahuu
Sağol canım,hastaymış,yatalakmış hatta..Rabbim rahmet eylesin..
ooyy oyy geçmiş olsun canm...cok yorulmuşsun birde üzerine kv.
sen haklısın canm boşver ayrıca o senin ewin senin ailen sen nasıl istersen öyle davranırsın..ona nee..
saol canm ama arbyı beğenmemiş eşim baska bakıcaz hayırlısı...
inş amin kv sonuclar iyi olrr
Ayayaya hayatm haklison bi gtseler uyuyacam ama kociste kotu kotu bakio acaba gtkten snra yanasicakmi ama hic halim yok belkide geri cevrmem bilemiom,ama pertim yani yaffff aman cikti bu merasmde aradan
Hahah sanirim dogru diosun ,sen nasilsn hemserm yegenmz rahat duruomu yoksa annesni uzuomuO da yorgunluğun giderilmesinde başka bir yöntem tabiiKafanda rahatladı,bütün yorgunlukta gider
Hahah sanirim dogru diosun ,sen nasilsn hemserm yegenmz rahat duruomu yoksa annesni uzuomu
ben de 2 aylık evliyim:))nasıl gidiyoorr.ben alışmaya çalışıyorum .güzel ama değişik bişey yaa özgürlüğün hem artıyo hem azalıyo .eşinin ailesii falann filannn.....:)))ilginççç bişeyy