Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
iş bitmezz tatlımmm :KK52: bide bende sabah kalkamama durumu var şu uykuyu nasıl ayarlayacaksam :44:

sağol tatlımmmm :KK16: işler bekliyo ama napalım :KK1:
Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))
vallaha bende tw karsısındayım eşim pc almadı bu sabh :KK70: keyfını cıkartıyorum. ama çamasır mak. actım onu bekliyorum.bulasık mak. beni bekliyo :KK70: allahtan mak. var yoksa napardıkk:KK37:
Aynen iyiki varlar:KK66: bnde bugun temzlik yapmayi dusunuyorum da dusuncede kalmaz insallah:KK17:

şu anda tv karşısında olan arkidişler çok kıskanılıyorsunuzzzz..

saat 2 oluyor sweat gideri hüüüü :KK43: net kapanır birazdan..akşam 6 da gelirim ben bekleyin gitmeyin bi yere...

öpüyorum hepinizi....
görüşürüz tatlımmm iyi çalışmalarr :KK3:

aman beklesn iş kaçmaz :)) iş hep var valla :KK1: çalşmıyorsun sen demi ?
ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyo :KK19: çalışmıyorum tatlım atama bekliyorum bu gidişle daha çokk beklerim :KK14:

Ayy bnde esimi gonderp bi iki saat daha uyuyorum.. Bosver yaa yat gitsin yatmaktan zarar gelmez :))

Aynen iyiki varlar:KK66: bnde bugun temzlik yapmayi dusunuyorum da dusuncede kalmaz insallah:KK17:

aynen yata yata totolar büyüdü ama :26::KK30: dün yaptım ben baya ama yine ev kirlendi :KK31::KK23::KK19:

ev çok nanköörr bigün yap yine kirleiyo :KK19: çalışmıyorum tatlım atama bekliyorum bu gidişle daha çokk beklerim :KK14:

aynen yata yata totolar büyüdü ama :26::KK30: dün yaptım ben baya ama yine ev kirlendi :KK31::KK23::KK19:

çok beklemezsn inşallah canım bulursn bi iş sende hayırlısıyla :KK16:

Benim durum karisik :) bn aslnda ilk gece hamile kaldimm ama malesef 9haftalik kaybettim. Sonra bir bucuk ay gecti bn istiyordum ve gecen ay kaldim yine.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlımm:nazar: bende istediğim zaman olmaz diye çok korkuyorumm:18:

Valla buyudu evet :KK66:) bnm evim de yol kenari coook toz oluyo her hafta cam siliyorum nerdeyseee:KK4::KK4:

bizim şuan iş sıkıntımız var, bide o sorumluluğun altına giremem sanırım daha :18: ev işleri evlilik daha tam alışmadan istemiyorum açıkcası:KK17:

Anladim. Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Bende esim de cok istiyoduk en bastan. Cok sukur aramadan da bulduk. İstedgnz zaman darisi basiniza :KK66:

X