- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.341
günaydin yavrulaaar
bende uyandim ve 2 kilo vermisim cok mutluyum cooook oleeeee
opuyorumm siziii
Yaaaaaa ne kilosu verdin sen cok kislandm diyetle sporu yapan ben kg veren sen noluyoruzzzz BAcik :--(ella cok kiskandi cokkk aglicam
Ya kilodan gtmesede olur yagdan gtsin yeterki ama ben nerden anlicm dun tartiya ciktm kilo vermemisim hata 500gr fazla ciktim acaba vucudim mu sis regl olcm die anlamadmoyyy kiyamam size ben spor yapiyosaniz zaten kilodan gitmez kuzum yinede zayifliyosundur ama.ben aksam hicbisey yemiyorum son yemegimi oglen 3 4 gibi yiyorum bebisim bide 2 litre su icmeye basladim ondandir kesin. 😘😍
Uzuldm sivitos veremedm kilo uyuz oldum inan 100gr vermemzmi yahutünaydınlar canlarımm
BAcım tebrikler...zaten zayıfsın 2 kilo yerer sana
ELLAcım üzülme sen kuzu regl dönemindesin ya ondan verememişindir gelsin gitsin kilolar da gidicek gör bak
GESSS ben senin kv için yazdığına yorum yapmamışım bak içimde kaldı
eşinin babanesiydi dimi sana yıkama diyen?sonuçta kv'nin kv'si..o da ona alınıp sana sert çıkmış gibi olmuştur...
sonuçta hep yaptığı şey değil kv'nin he de geç
ama ben de biri bana bir şey yap deyince yapmak hiççç gelmez içimden ..
PRENSES bu gün hastanede sanırım ..geç gelir
AMAYAA 2.tedaviye başladınız mı?
vee kk nın en güzel gelinlerii öpüyorum hepinizziiii
Ya kilodan gtmesede olur yagdan gtsin yeterki ama ben nerden anlicm dun tartiya ciktm kilo vermemisim hata 500gr fazla ciktim acaba vucudim mu sis regl olcm die anlamadm
Uzuldm sivitos veremedm kilo uyuz oldum inan 100gr vermemzmi yahu
kızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı
tebrik ederim canım çok sevindim..
iş değişikliği yapıcak mı?
Ya kilodan gtmesede olur yagdan gtsin yeterki ama ben nerden anlicm dun tartiya ciktm kilo vermemisim hata 500gr fazla ciktim acaba vucudim mu sis regl olcm die anlamadm
Uzuldm sivitos veremedm kilo uyuz oldum inan 100gr vermemzmi yahu
tünaydınlar canlarımm
ELLAcım üzülme sen kuzu regl dönemindesin ya ondan verememişindir gelsin gitsin kilolar da gidicek gör bak
eşinin babanesiydi dimi sana yıkama diyen?sonuçta kv'nin kv'si..o da ona alınıp sana sert çıkmış gibi olmuştur...
bilmiyorum canım şimdi gelecek olan tekliflere bağlı eğer çalıştığı yerde şartlar iyi olursa kabul edebilir olmazsa başka iş bakar.
birde yeni yasaya göre b sınıfınıda hakediyor. bakıcaz bakalım
yok kuzum ya kalcam ve karnim varo ressimlerde belli olmuyo zaten o ressimlerde suanki kilomdan daha zayifim:))) 55 olsam yeter suan 59 um
hayırlısı olsun canım benim..
sınavu geçmiş ya elinden geleni yapmış daha ne olsun
sen bun hızla o 4 kiloyu da verirsin hemen..
aslında ben de akşam yemesem süper olur...
ama eşim trip atar onla yemezsem..
e oturuca da az yesem yaa ama nerdddeeeee
bana da öğle yemeğinden sonra ağırlık bastı...
şimdi bi uyusam ne güzel olurdu
hafta sonuna daha 3.5 gün var
aynen canım zaten takılıp canımı sıkmaya degmez
ama hiç öyle bi kadın değildi o gün ne oldu anlam veremedim senin kv gibi onun da tersi tuttu heralde
neyse idare edicez artık ne yapalım zaten bende senin de dedgin gibi birisi dedi diye yapmıyorum yapacagım işleri
bizim içimiz rahat olsun da onlar ne düşünürse düşünsün :13:
tünaydınlar canlarımm
kızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı
gününüz güzel olsun tatlışkolaarr
babam ameliyat olabilir demiştim ya 10marta vermişler takardan
yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diyeçok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:
aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söylediyoksa öyle laflar etmezdi pek aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar
çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi
hayırlı olsun tatlımmmiş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm
Motivasyonmu kaybettm senide kiskandm hihhh kiskanma huyum yoktur da,kilo konusunda kiskanrm kilo almaktan cirkin oldun yahaklısın ellacanım ama motivasyonunu kaybetme sakın
o kilolar bi anda gidicek gör
ben de çabuk alır çabuk veririm..
ama ben de regl döneminde olduğum için iştahım tavan yapmış durumda
ayyyy tatlim cok sevndm esinin yolu acik olsun cok tebriklerkızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı
Evet muhtemelen reglden dolayi ama olsun yinede umudumu yitirdm ben zayflayamicam aglamak istyrm isyana bagladimcanim regl olcanya ondandir o donemden sonra bidaha cik tartiya fark olacagindan eminim
ELLA bende düğünden önce spor ve diyet yapıyordum ilk 1 ay hiç kilo vermemiştim mesela daha sonra 7 kilo verdim.
birazda metabolizmayla alakalı sen mezura alda inceliyor musun ona bak
2 beden incelmiştim ben
gününüz güzel olsun tatlışkolaarr
babam ameliyat olabilir demiştim ya 10marta vermişler takardan
yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diyeçok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:
aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söylediyoksa öyle laflar etmezdi pek aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar
çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi
hayırlı olsun tatlımmmiş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm
babana allah acil şifalar versin canım
aynen aynen sizinkisi nesilden nesile kaynana gelin çekişmesi olmus
Gesto canim uzulme dicem ama insanin elinde olan bsy degil babisine acil sifalar diliyorum hyrlisiyla olsn ameliyatni cok daha saglikli olucak hic endise etme kuzum babisinib neyi vardi guzelim
ayyyy tatlim cok sevndm esinin yolu acik olsun cok tebrikler
Yaaaa kim olcecek smdi beni usenrm ya kuculdgmu pantolonlardan anlicam artkta pantolonlar hala ayni demekki vermemisim