Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Siz de deniyor musunuz canım amin sağol dileklerin için sen hap kullandın mı hiç ay ne çok sordum

yok canım hap kullanmıyorum ben..
henüz bebiş istemiyoruz ama geçen ay risksiz gün diye adetimden sonraki 3-4 gün korunmamıştık..ama bütün ay psikolojik belirtiler yaşadım baş dönmesi vb..hatta burdaki kızları da bıktırmıştım da sırf onları tekrar üzmiyim diye artık 365 gün kounmaya karar verdik

just yarın ne olur al bi test kalkar kalkmaz yap çatlıcam yeminle..

Saka saka kizmiyorum dogru diosun kaynamistr arada:)))bu sefer bnde kararliyim bozmicam beautye ozenin azcik,bnmkide dio 10kg ver gardrobunu yenilicem mibi sortlar alicam karima dio ay biz brbirimizi cok nadir kiskanrz relax bi ciftiz yahu:))kisitlama yok yakisani gyrrm valla dunya umurumdami
insan benide ozler ama yaaaa
es geciyosunuz beni yavrular

Unutmadk cnm :))sarjm btmek uzere tabim her an kapanavlr kizlar

Saka saka kizmiyorum dogru diosun kaynamistr arada:)))bu sefer bnde kararliyim bozmicam beautye ozenin azcik,bnmkide dio 10kg ver gardrobunu yenilicem mibi sortlar alicam karima dio ay biz brbirimizi cok nadir kiskanrz relax bi ciftiz yahu:))kisitlama yok yakisani gyrrm valla dunya umurumdami
insan benide ozler ama yaaaa
es geciyosunuz beni yavrular

Unutmadk cnm :))sarjm btmek uzere tabim her an kapanavlr kizlar

allahmm kim bilir nasıl heycanlıdır yaaa allah herkeze nasip etsinn yarın bnde yapcam testt:26::26:

yarın sende gözler ozaman prensesciiiiiiim

oyyy inanirim guzelim ya.ben heycanda. yerimde duramazdim coktan kan testi yaptirmistim sen iyi sabrediyorsun tatlimmm

sabretmek zorundayım şehir dışındayız çünkü :26:ben de gitmek istiyorum izmirime bi an önce bunaldım ama

neden üzülsünler canım onlar sevinirler bence neyle koruncaksın ben ginera kullanıyodum gebe çıkmazsam devam ya da nuvaringe geçebilirim

kizlar ben hap kullanmiyorum kullanmamda
birazda erkekler dusunsun canim aaaa
biliyorum o sekilde korunmayi sevmezler
en azindan benimki sevmez ama yapcak bisey yok
ara sira bizde aksatiyoruz ama tehlikesiz gunlerde

haha aynisini benimkide diyo bana
tmm cnmmm☺️

hap kullanmam ben canım eşim korunuyor
aslında hap en rahatı ama yanetki yapar mı zararlı mı ondan emin olamadım
kizlar ben hap kullanmiyorum kullanmamda
birazda erkekler dusunsun canim aaaa
biliyorum o sekilde korunmayi sevmezler
en azindan benimki sevmez ama yapcak bisey yok
ara sira bizde aksatiyoruz ama tehlikesiz gunlerde

aynenn sevmiyorlar ama yapıcak bişey yok...
bizim de tehlikesiz günlerde "yaramazlık"yapıp korunmadığımızda eşimden mutlusu yok
ama napalım 8 ay daha beklesin sonr bebiş çalışmalarında hevesini alır

haha aynen tatlim bencede
napim ya hap beni korkutuy birazcik sanki

kızlar bişi sorcam yaramazlık dediğiniz baştan sonuna kadar mı gidiyo biri beni özelden bar aydınlatsın yahu
yoksa bi yerden sonra mı korunmaya başlıyosunuz
çok özel oldu ama cevaplayabilen varsa özelden bari yazsın

canım sen korunmuyosan baştan sona olmalı yani prezervatifse ama hapta böyle bi sıkıntı olmuyo

ben sevmiyorum prezervatif ya eşim de sevmiyo

valla kizlar yabanci degiliz artik
utanilcak bisey oldugunu sanmiyorum gayet normal seyler
evliyiz yani sonucta
kizlar biz bazen gericekilme yonteminide uyguluyoruz:)))

canım sen korunmuyosan baştan sona olmalı yani prezervatifse ama hapta böyle bi sıkıntı olmuyo

ben sevmiyorum prezervatif ya eşim de sevmiyo

hap da zararlı ama canm yaa..bn korkuyorum haptan.. ablam rahatsızlandıgında sordular hap kullandımı diye o yüzden korkuyorum kullanmam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…