Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
evet canım aveea cok buyuk sıkıntı cekıyo bnmkı ama ınternetde hıc bır yayarını gormedım okuyana kadar yazılanları bır sayfayı 10dk acıyo o yuzden aksam yazmam bıraz uzun suruyo canım buraya

3 g sini açtırın kızlar, vodfone daha iyi evet, ama aveada idare eder

günaydın kızlar, sporumu yaptım geldim yogamı da yaptım, pozitif, enerji doluyum şu anda evet çorbamı yapıp, okula gitmeliyim, nöbetçiyim bugün

Gunaydin tatlim keske bende oyle pozitif olabilsem yaaa
bende ictim sicacik bir corbaaa afiyet olsun canimm
3g acik ya bi ise yaramiyo
kolay gelsin tatlimm

hay ben boyel kadınnımm a.......... s..... tovbe tovbe ya sabah sabah kan beynıme vurdu o nasıl bır karaktersızlıkdır nasıl bır rahatlıkdır sneın esınde cocukmu canım canı tek gıtmek ıstemıs dıyemedı mı bu arada ben gecen gun arkadasa gttm gecede otrdm geldım hıc gelır mısın gıdermısınden hoslanmam ben arkadasa oturmaya gıdıyrm dedım ve cıktım gıttım kımseye bırseyın hesabını vermeyın degerınızı dusurmeyın kızlar gerek yok sadece tek hesap vermekle sorumlu oldugumuz kısı adamlarımız

günaydınnn kızlarr...geömişinizi okdum . geldmm...

cok haklısın bu mesafe ilk başta konması gerekir sonradan ne de yapsan sen kötü olursun...bnm kv iyidir cok sukur aramdn gelmezler fln ama aynı apt. olsaydı nassıl olurdu bilmiyorum..kii kp hep beklemiş onların apt.yan daireyi almak için allahtn fiyattan inmemiş adam :))

bnde kimseye yakın olamsın ortdada olsun demiştim ama eşim frketmz deyince bize ykn oldu..

biz ne yaparsak yapalım kv. yüzsüz eşiniz anlayışsız olursa bu sorun çözülmez..biz bişeyler yaparsak arayı bozup aşılmaz sorunlar girebilir arya o zmn daha zorlaşır hayat.

Aynen kuzum ben bunun altinda kalirmiyim hic?
esimle bi guzel kavga ettim senin annende nasil bir zihniyet var dedim kapattim
eve geldim kadinin ziline bastim acmadi resmen
gorumcem yazdi isteydi o nasil haberi olduysa hemen
noldu felan dedi
bende oyle bi sinirlenmisimki herseyi yazdim valla
benim arkamdan kocami aramak nedemek ya dedim ben yalniz cikarim cikmam kocamdan baska kimseye hesap vermek zorunda degilim ben vermemde zaten.ustelik ben surekli annem
e biyere gitmekte zorunda degilim haftada ayda 10 kere cikiyosam birini annemle cikarim dedim
bana git gonlunu al ozurdile dedi biliyomusun???
Ben dedim kimseden ozurdilemem gonlu alincak biri varsa oda benim kusura bakma dedim
aksam annesi geldi ozurdiledi

hay allah sabır versın canım ne dıyım bılmedım ne yuzsuzlermıs boyle anlamadım evlenınce gorcem ben o gorumcelerının bır tarafalrını emın ol ah tutuyo haksızlıga ugradıysan ben bır ah ettım kp kı hala da edıyorum adam yatak dosek ıckı suremıyo agzına allah sabredenlerle beraberdır kesınlıkle sımarıklık yapmıyorum ama umursamazlık rahatlık cok sınırımı bozdu allahıma sıgından o versın huzurumu bozanın mutsuzluguma sebep olanın hakettıgını

lafını esirgememişsin aferim sana iyi yapmışsın...bn haber bile vermezdim herhaldeee cok gıcık bi durum yaaa en nefrt etiğim şey gitiğini yaptıiğni söylemek zorundamısın???....
bidahi sefere cıakrken iç çamaşırı alıcam yanlız olmam lazm da hahaha...allahım yaa
bn komşuların nereden geliyosun deyip poşetlere göz atmasına fıtık oluyorum sen nasıl katlanıyorsun bilmiyorum...ama daha cok başındasın canm tavrını iyi korumalsın görümcenlere kv.ve eşine net bi şeklde konus kiii sürekli emrivaki yapmasınlar...

senin dairen dubleksmi cnm

Aynen oyle tatlim bende artik sinirletimi yipratmamaya karar verdim

Akşam tam girdim annemler geldi çıkmıştım,kaç gündürde girip çıkıyorum sadece acil olayından sonra eşim evde yalnız kalmayım diye yeğenini almıştı sağolsun o benimleydi Şimdi biraz okuyayım geçmişi Herkes iyidir inşallah..
Ayprensesi merak ediyorum gelişmeleri?:26:
Bizayrılamayız Allah sabır versin sanada yaw..

Evet tatlim esirgemedim allahtam ama beni o noktaya getirmek icim ellerinden geleni yapiyorlar ya..
valla benim komsularimin hic oyle bi huyu yoktur allahtan
ama onlarin gorevini fazlasiyla kayinvaldem yapiyor zaten..
bende hic sevmem gecen esimle yemege ciktik haber vermedik tabi
kadin camdan gozetlemis bizi ertesi gun diyoki neyi bekliyodunuz yol basinda oyle mutfagin camindan baktim tesadufen oyle gordum diyo
halbiki mutfagin cami oraya bakmiyo bile
bidakine dicem ama sen bizi ne cok goruyosun oyle tesadufen dicem
evet canim dubleks benim ev

Sorma canim yaa

Aynen oyle tatlim bende artik sinirletimi yipratmamaya karar verdim

en dogrusu canım hıc gerek yok durduk yere kımseye laf soylemem canım yanmadıgı surece canım yanarsa ınsanı mahfederım oylede nalet bır huyum vardır bosver bız adamları aldık ky kp almadık herkesın evı barkı hesabı kıtabı kenıne aıt bır duzen oturana kadar herkesde ustune dusenı yapacak bnm dusencem bu hayatım ama evımı ayırınca ne 1tl ısterım nede verırım cunku herkesın kendı duzenı var cok buyuk konusmakda ıstemıyrm ama ben bakmam aılesıne

hoşgeldin canmm...
bnde daha bişey bakmıyorum relaks davranıyorum yaniii ama sonucunu paylışıcam mutlka..
sen git okuuu bnde dusa gireyimm belki aksma eşimle dısarı cıkabilirizz

Seninkilerde fazla umursamiyorlardi demi?
bosver canim ozaman sende hic umursama kendi evine gectigine baya bi rahatlarsin ama benim oyle sansimda yok kendi apartmanlari yapiliyo elinde sonunda oraya gecicez yani.
Aman tek umidim gorumcelerimin evlenmemesi baska bi istegim yok valla ben bu kaynanayla ayni evde kesinlikle yasiyamam
Ay belkide esimim isleri ters giderde almanyaya
Gideriz ay ne super olurdu valla
gerci yine allah korusun..

evet canım benımkılerde cok umursamaz cok vurdum duymaz cıldırmamak elde degıl alalhın sopası yok oda boyle ders verıyo onlara hastalıkla vuruyo anlayana hayırlısı olsun tatlım sneın ıcın cokda dusunme cunku ben dusune dusune kendımı cok yıprattım senınde aynı duruma gelmenı ıstemem canım benım

hoşgeldin canmm...
bnde daha bişey bakmıyorum relaks davranıyorum yaniii ama sonucunu paylışıcam mutlka..
sen git okuuu bnde dusa gireyimm belki aksma eşimle dısarı cıkabilirizz

501 de kalmışım dün girince şok oldum :)) Baktım şimdi biraz ama olacak gb değil
Alışığım sayfaların ilerlemesine ama o kadarını görmemiştim :))
Maşşallah topiğimize :))
Bende artık eski sayılırım burda di mi:82: Yeni gelenler hoşgelmişlerrBuarada Deva ve Bizayrılamayızı biliyorum dertli gelinler,Allah yardımcıları olsun..
İnşallah gönlüne göre olur Prensess
Ellaaaa napıyorsun hemşerim,neşeli şirin

sagolasın canım sıkıntılıyız evet alalh sızede yasatmasın canım aynı seylerı hıc bırınıze hıc ıstemem

Canim ya senin isinde zor valla sabret seninde esin gelince hersey hallolur tatlim
valla ya basima agrilar girdi artik.

Aminnnnn sagol canimmm
Allahim kimsenin basina vermesin hele sizin hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…