Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
iyiyiz tatlım benım sen nasılsın bu arada ben yenı ev duzen bır kardesınız olarak sabah soka gıttım zaten cok cıcı ıkı tane yatak ortusu almıstıım ama dayanamadım uc carsaf ıkı yatak ortusu daha aldım ve ısıme geldım ıhtıyacı olan varsa alsın kızlar 29.95 yatak ortusuı carsaflarda 14.95 falandı

bizim burda şok yok :KK43:

hadı ya uzuldum sımdı olsun bebegım zaten cok kalıtelı degıl benım daha once aldıklarım cok guzeldı o yuzden bunları ben pıke olarak kullanmayı bıle dusunuyorum renklerıne uygun carsaflar aldım guzel takım oldular

hayırlı olsun canım güle güle kullan

Kolay gelsin cnm bende bi uyandim esimi ise yolladim bidahada uyuyamiyorum:)

sağol canım .ay yerinde olsam yatak keyfi yapardım çıkmazdım yerimden..

ne oldu kuzuma gene

aman tatlim ya herzamanki seyler iste
dun esime supriy yapim dedim biraz romantiklik vs
kapi caldi kaynanam geldi gorumceler gezmede evde sıkılmis hanimefendi
Iki saat oturdu esim geldi pesinden gorumcem geldi
birlikte yemek yenildi...herzamanki gibi
Domates corbasi yapmistim esiminde migdesi rahatsizdi icemedi corbayi
hemen kaynanam diyoki:eek:glum ben corba yapmistim onu yermisin
ay nasillll sinir oldum
esimjm gozlerine oyle bk baktimki zavallim yok anne yemicem dedi hahaha
gorumcemde gordu o bakisi aciklama yapcakti ben orali olmadim
Sonra gittiler allahtan
bundan sonrada uyuyorum diye kapiyi acmicam yukardayken zilin sesi duyulmuyo zaten
yine cenem dustu demi?:KK43:

aman tatlim ya herzamanki seyler iste
dun esime supriy yapim dedim biraz romantiklik vs
kapi caldi kaynanam geldi gorumceler gezmede evde sıkılmis hanimefendi
ıki saat oturdu esim geldi pesinden gorumcem geldi
birlikte yemek yenildi...herzamanki gibi
domates corbasi yapmistim esiminde migdesi rahatsizdi icemedi corbayi
hemen kaynanam diyoki:eek:glum ben corba yapmistim onu yermisin
ay nasillll sinir oldum
esimjm gozlerine oyle bk baktimki zavallim yok anne yemicem dedi hahaha
gorumcemde gordu o bakisi aciklama yapcakti ben orali olmadim
sonra gittiler allahtan
bundan sonrada uyuyorum diye kapiyi acmicam yukardayken zilin sesi duyulmuyo zaten
yine cenem dustu demi?:KK43:

hay senın bu kaynananı kız benımkıne gene cok sukur ben bırazda bastan sevıyemı korudum ama ıste tek koru yanlarıı umursamaz olmaları kı bence sneınkı gıbı olması daha ıyıydı en azından bırseyler yapmıs sımdıde buna hakkı var dıye dusunurdum o yuzden benım ve daha dogrusu bızım ıcın hıc bırsey yapmadan bu tabuları yıkmayacagım

hay senın bu kaynananı kız benımkıne gene cok sukur ben bırazda bastan sevıyemı korudum ama ıste tek koru yanlarıı umursamaz olmaları kı bence sneınkı gıbı olması daha ıyıydı en azından bırseyler yapmıs sımdıde buna hakkı var dıye dusunurdum o yuzden benım ve daha dogrusu bızım ıcın hıc bırsey yapmadan bu tabuları yıkmayacagım

Canim oyle diyosunda boyle olmasida kotu ya surekli ic ic surekli bir arada istemiyorum boyle ya..sinirkrizi gecirmek uzereyim
dün esime yansitmadim yansitsaydim cok kotu kavga edicektim cunku
hayir bu rahatlik nerden geliyorya anlamadim gitti
bende mesafemi koydugumu saniyordum demekki koyamamisim
Bundan sonra dahada mesafeli olucam
ikigun gitmedim diye kendisi dayandi kapima ama gorur o artik hep uyicam yada dusta olcam camasir asicam yukarda olcam duymicam
Insanda biraz anlayis olur ya

canim oyle diyosunda boyle olmasida kotu ya surekli ic ic surekli bir arada istemiyorum boyle ya..sinirkrizi gecirmek uzereyim
dün esime yansitmadim yansitsaydim cok kotu kavga edicektim cunku
hayir bu rahatlik nerden geliyorya anlamadim gitti
bende mesafemi koydugumu saniyordum demekki koyamamisim
bundan sonra dahada mesafeli olucam
ikigun gitmedim diye kendisi dayandi kapima ama gorur o artik hep uyicam yada dusta olcam camasir asicam yukarda olcam duymicam
ınsanda biraz anlayis olur ya

haftada bır on bes gunde bır ıdeal bence ky kp gorusmek ıcın gerek yok esınle bır gun belırleyın eve gelınce bence konus ben sımdıden soyluyorum cunku hafta bır sadece her gun her gun asla gıtmem kı kımsede gelsın ıstemem dıyrm arkadaslarımla tabı gorusuruım ama artık aradakı sınırların kesınlesmesı gerekıyo bızde duzenımızı oturtunca kesınlıkle bu fıkırdeyım tatlım esım bılır huyumu damarım abasarsa ben buyuk kucuk dınlenemm bozarım adamı :KK47:

haftada bır on bes gunde bır ıdeal bence ky kp gorusmek ıcın gerek yok esınle bır gun belırleyın eve gelınce bence konus ben sımdıden soyluyorum cunku hafta bır sadece her gun her gun asla gıtmem kı kımsede gelsın ıstemem dıyrm arkadaslarımla tabı gorusuruım ama artık aradakı sınırların kesınlesmesı gerekıyo bızde duzenımızı oturtunca kesınlıkle bu fıkırdeyım tatlım esım bılır huyumu damarım abasarsa ben buyuk kucuk dınlenemm bozarım adamı :KK47:

Kesinlikle ayni fikirdeyim tatlim
en dogrusunu yaparsim valla ama simdi gelde kaynanaya haftada bikere gelsen yeter de..
aslimda varya bi arkadascevrem olsa veya calisiyor olsam oylebi rahatlarimki
ozaman bu yuzu bulamaz cunku..

Buarada kizlar avea kullaniyordum ben kaldigim yerde zerre kadar cekmiyo ya
internetde henuz gelmedi bize telefon hatti yapiliyo suan daireye
ah o interneti ne ariyorum bi bilsenizzzz
Esim vodafoneye gecis yapti resmen full cekiyo yok boyle bisey ya
bende gecicem-.-

Kesinlikle ayni fikirdeyim tatlim
en dogrusunu yaparsim valla ama simdi gelde kaynanaya haftada bikere gelsen yeter de..
aslimda varya bi arkadascevrem olsa veya calisiyor olsam oylebi rahatlarimki
ozaman bu yuzu bulamaz cunku..

canım arkadas cevren olsa yada arkadaslarla toplansanız gene gelır en dogrusu calısman zaten yorgun der gelmez ama calısmakda sureklı ev ıslerıyle ugrasmak bır tarafının ustune sadece yataga gırınce oturman esının yatakkdakı ısteklerı senın uykulu halın bunların hepsını dusunmem lazım ama ben bunların hepsını gozel aldım kı ben kaynanamdan daha guzel yemek yaparım hıc gerek yok benım kocam peynır ekmekde yer yeterkı sen guleryuzlu ol der cok yorgunsan dısarıdadad yerız der vs allah esımı bozmasın bu dusuncelerı guzel ama bır aradayken gorecegız daha ıyı cok ıyı dusun canım bazıı seylerı kaynanana gelıncede ben sunu bıle soyledım kımseye cok yakın olmak ıstemıyorum dıye yuzlerıne soyledım esımın aynı bınada planları vardı bunu bıldıklerı ıcın ve benıde az cok tanıdıkalrı ıcın artık cok sık gorusmeyecegımı anlamıslardır

Buarada kizlar avea kullaniyordum ben kaldigim yerde zerre kadar cekmiyo ya
internetde henuz gelmedi bize telefon hatti yapiliyo suan daireye
ah o interneti ne ariyorum bi bilsenizzzz
Esim vodafoneye gecis yapti resmen full cekiyo yok boyle bisey ya
bende gecicem-.-

evet canım aveea cok buyuk sıkıntı cekıyo bnmkı ama ınternetde hıc bır yayarını gormedım okuyana kadar yazılanları bır sayfayı 10dk acıyo o yuzden aksam yazmam bıraz uzun suruyo canım buraya

canım arkadas cevren olsa yada arkadaslarla toplansanız gene gelır en dogrusu calısman zaten yorgun der gelmez ama calısmakda sureklı ev ıslerıyle ugrasmak bır tarafının ustune sadece yataga gırınce oturman esının yatakkdakı ısteklerı senın uykulu halın bunların hepsını dusunmem lazım ama ben bunların hepsını gozel aldım kı ben kaynanamdan daha guzel yemek yaparım hıc gerek yok benım kocam peynır ekmekde yer yeterkı sen guleryuzlu ol der cok yorgunsan dısarıdadad yerız der vs allah esımı bozmasın bu dusuncelerı guzel ama bır aradayken gorecegız daha ıyı cok ıyı dusun canım bazıı seylerı kaynanana gelıncede ben sunu bıle soyledım kımseye cok yakın olmak ıstemıyorum dıye yuzlerıne soyledım esımın aynı bınada planları vardı bunu bıldıklerı ıcın ve benıde az cok tanıdıkalrı ıcın artık cok sık gorusmeyecegımı anlamıslardır

Evet canim bende dedigim gibi mesafeyi koymaya calisicam..
of ya benim omrum boylemi gecicek yaa
ama bende birgun patlarsam tam patlarim valla
bide gorumcem bana gecen utanmadan biz senin icin tasindik buraya diyo
tasinmasaydin arkadas ya benmi zorladim
ben boyleyim kuzum ya fazla ic ice olmayi sevmem tum gun kaynanayla oturamam yani huyum bu kendi evimdede boyleydim yani babaevinde
amaaan alisirlar artik baktim olmuyor bende lafimi esirgemem

Gecen mesela noldu biliyomusun tatlim?
carsiya cikicaktim kaynanamda cikarken hep haber ver dedi bende hic sevmem oyle bagimliligi
sonra cikarken ziline bastim ben cikiyorum dedim
bekle bende gelcem dedi
yok dedim benim acelem var arabayi kacirmim dedi
iyi sen bilirsin dedi tavir yapti kapatti kapiyi
ben ciktim 10dk sonra esim ariyo
askim annemle aranizda noldu annemde gelmek istemis dedi
sikayet etmis beni kadin resmen pesimden oglunu aramis sikayet etmis

X