Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gizosum balkonu kapattrckmsnz smdi moda zaten kapali balkon ama ben hic sevmem yani balkon bnce kapali olmamali bu bnm fikrim ben yazin havadar oturmak istermki bode o camlarida silmek mesele ama istiyosan yaptr guzelim bnm, salonun cok seker olucak icine sinicek emin ol rahatina bakicaksn kocaxgnla keyf yapicaksb bilunca yorgunluga degicek emin ol,kapilarida iyi yapmissinz boyamakla hic kapi almaya gerek yok bncede beyaza mi noyadniz bn ferah renkleri cok severimde

canım ben balkonu komple kapatmak istiyordum ki nişnlım ve tabiki annem karşı çıktı adada bahçeye çıkıyormuşum hava almaya karşıdada kapalı bir balkonum olursa halim kötü ol olurmuş dedi

bende mevbur ok dedim araştırdım bu katlanabilir camla kışın camı kapatıyorsun yazın ise katlanaiblir sistem olduğu için açılıyor ferah ferah oluyor onu yaptırıp dekorasyon yapıcam balkonumda ama şimdi değil

canım kapılar düz beyazdı ama sararmalar vekapılarda siikonlanacakalanlar oluşmuştu silincede geçmiyeceğini düşündük iyikide silmemişiz direk boya vurunca iki kat haika oldu

amerikan kapı için özel boya var biz mat beyazını aldık mat istedik parlak beyazda vardı

bende senin gibi ferah evler seviyorum boyamızda kumsal rengi çok güzel görünüyor şükür içimize sindi

iyivyapmssnz boyamakla canimcim silmekle gecmez bilirim kapi boyasnn parlagida guzel durur siritmazdi yani annemlern evnden biliyorum,o katlanblr camlar guzel evet mantikli cnm yptr,ayy gizos senn gbi bnde heyecan yaptim sennle 1,5yildr tanisyorz paylasimimiz cok umarim cok cok mutlu olursun yurekten diliyorum hayatim

Bu aksam demirbaslar yok bi ben varin hayret gs,svit,major,plojo,prenses,beauty nerdesiniz uahu beauty gelirsen o gecenki detoxub tarfni tekrar verrmsn bn not almamistm geriye donuk bulmam cok zor canin ya

Bu aksam demirbaslar yok bi ben varin hayret gs,svit,major,plojo,prenses,beauty nerdesiniz uahu beauty gelirsen o gecenki detoxub tarfni tekrar verrmsn bn not almamistm geriye donuk bulmam cok zor canin ya

ben geldim canmmm ama belki erken gidebilirmm

beauty gel-gitler yaşıyorum ama sosyal haytmı etkileyeceğini dusunmuyorum cunku şuanda sosyal hayatım yok bn eşimi değil kendimi düşünüyorum.ablam hamileliğinde rahatsızlandı 28 yasndadı.bnde korkuyorum o yüzden.

hanimlar ben geldim yemegimi yedim banyomuda yaptim mis oldum emekci arkadasiniz yarinda ise gidecek hepinizi cok opuyrm kocama bgn icnd blndgm skntyl ilgl msj attmods daynmdi aradi olck hrsy fln filn askm uzulme blmm ne oyle yani

Kimsecikler yok bi prenses var bnde gidyorunm kocisimle uyumaya ben varken kimse yok ben yokken 50sayfa yazilio kusustum size:-/

huhuuu ben geldimmm ama şok geçirdimm
ben nasıl okuyacam 40 sayfa olmuş nerdensee
ben 3 saate yanınızda olurum kızlarrr okuyup geliyorum

canim bende almistim bi sene once 600d ama ben baya ucuza kapattim almanyada daha uygun oldugu icin buranin parasiyla 800 tl vermistim

kizlar kocisle tv izliyoruz oyle bi bakim size dedim bu aksma yalniz yemek yemek nasp olmadi-.- dha fazlasni yarn anlatirm optm siziii

ooo baya iyi almışsın sen... bende araştırmalara başlayayım...
canim bende almistim bi sene once 600d ama ben baya ucuza kapattim almanyada daha uygun oldugu icin buranin parasiyla 800 tl vermistim

keşke senin buraya gönderme imkanın olsa nerdeyse 2 katı fiat var burda

canım: sabah: yarım limon, baş parmağı kadar taze zencefil, biraz maydonoz, bir yeşil elma, 1-2 salatalık
bunları katı meyve sıkacağından geçirip suyunu içiyorsun... gün boyu da sıvı besleniyorsun, yani meyve ve sebze suyu içiyorsun... çok yararlı...
ben genelde sabahları yukarıda yazdığımı içiyorum, öğlen ve akşam da vicdan çorbası içiyorum , o ne diyeceksiniz , gg da arayın, çıkıyor karşınıza

kızlar yazılılar bitti, ben gider, nolur azıcık az yazın ya yetişemiyorum hızınıza hepinize iyigeceler

kızlar ancak bitirdim sabahtan beri okumadıklarımı yaa
resmen 35 -40 sayfa yazı okudum üşenmeden
kv lerden dert yananlar +18 muhabbetlerr yeni gelen arkadaşlarr maşallah yoğun bi gün olmuşş
inş. canm hayırlısı sağlıklı bebekler olsundaa ne zmn olduğu önmli değil tospaada başlamış çalışmalaraa

sviittt gess hamişş adayları çoğalıyorrr

valla yaaa ben bu gidişle gaza gelcem-ki çabuk gelirim- hepiciğinizden önce yapcam haa

çarşaf mı o insanlar kaçıncı yüzyıldan kalmış
bana yapsalar napardım bilmiyorum iyi sabretmişsin valla tatlım

ben tanıyamadım tanıyomuyum ki
benide aydınlat ne oluurr

valla yaa ellacan bende oku oku bitiremedim bugünn
küsme kız kv günümdü bugün geç geldik:18::18:

elloşşş bugün dilnden düşürmemişsin maşallah bizi

kızlar bugün kv yle çarşıya çıktıkk aşk yaşadık resmen
ölümüne kankayık modunda bir gündü
seviyom yaa ben kv yii

günaydınlar

nasılsınız kızlar .. Devaa özel mesajlarım kapalı

iyiyiz tatlım benım sen nasılsın bu arada ben yenı ev duzen bır kardesınız olarak sabah soka gıttım zaten cok cıcı ıkı tane yatak ortusu almıstıım ama dayanamadım uc carsaf ıkı yatak ortusu daha aldım ve ısıme geldım ıhtıyacı olan varsa alsın kızlar 29.95 yatak ortusuı carsaflarda 14.95 falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…