Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gizosum balkonu kapattrckmsnz smdi moda zaten kapali balkon ama ben hic sevmem yani balkon bnce kapali olmamali bu bnm fikrim ben yazin havadar oturmak istermki bode o camlarida silmek mesele ama istiyosan yaptr guzelim bnm, salonun cok seker olucak icine sinicek emin ol rahatina bakicaksn kocaxgnla keyf yapicaksb bilunca yorgunluga degicek emin ol,kapilarida iyi yapmissinz boyamakla hic kapi almaya gerek yok bncede beyaza mi noyadniz bn ferah renkleri cok severimde:-)

Gizosum balkonu kapattrckmsnz smdi moda zaten kapali balkon ama ben hic sevmem yani balkon bnce kapali olmamali bu bnm fikrim ben yazin havadar oturmak istermki bode o camlarida silmek mesele ama istiyosan yaptr guzelim bnm, salonun cok seker olucak icine sinicek emin ol rahatina bakicaksn kocaxgnla keyf yapicaksb bilunca yorgunluga degicek emin ol,kapilarida iyi yapmissinz boyamakla hic kapi almaya gerek yok bncede beyaza mi noyadniz bn ferah renkleri cok severimde:-)

canım ben balkonu komple kapatmak istiyordum ki nişnlım ve tabiki annem karşı çıktı adada bahçeye çıkıyormuşum hava almaya karşıdada kapalı bir balkonum olursa halim kötü ol olurmuş dedi

bende mevbur ok dedim araştırdım bu katlanabilir camla kışın camı kapatıyorsun yazın ise katlanaiblir sistem olduğu için açılıyor ferah ferah oluyor onu yaptırıp dekorasyon yapıcam balkonumda ama şimdi değil

canım kapılar düz beyazdı ama sararmalar vekapılarda siikonlanacakalanlar oluşmuştu silincede geçmiyeceğini düşündük iyikide silmemişiz direk boya vurunca iki kat haika oldu

amerikan kapı için özel boya var biz mat beyazını aldık mat istedik parlak beyazda vardı

bende senin gibi ferah evler seviyorum boyamızda kumsal rengi çok güzel görünüyor şükür içimize sindi

canım ben balkonu komple kapatmak istiyordum ki nişnlım ve tabiki annem karşı çıktı adada bahçeye çıkıyormuşum hava almaya karşıdada kapalı bir balkonum olursa halim kötü ol olurmuş dedi

bende mevbur ok dedim araştırdım bu katlanabilir camla kışın camı kapatıyorsun yazın ise katlanaiblir sistem olduğu için açılıyor ferah ferah oluyor onu yaptırıp dekorasyon yapıcam balkonumda ama şimdi değil

canım kapılar düz beyazdı ama sararmalar vekapılarda siikonlanacakalanlar oluşmuştu silincede geçmiyeceğini düşündük iyikide silmemişiz direk boya vurunca iki kat haika oldu

amerikan kapı için özel boya var biz mat beyazını aldık mat istedik parlak beyazda vardı

bende senin gibi ferah evler seviyorum ayboyamızda kumsal rengi çok güzel görünüyor şükür içimize sindi
iyivyapmssnz boyamakla canimcim silmekle gecmez bilirim kapi boyasnn parlagida guzel durur siritmazdi yani annemlern evnden biliyorum,o katlanblr camlar guzel evet mantikli cnm yptr,ayy gizos senn gbi bnde heyecan yaptim sennle 1,5yildr tanisyorz paylasimimiz cok umarim cok cok mutlu olursun yurekten diliyorum hayatim :-)

Bu aksam demirbaslar yok bi ben varin hayret gs,svit,major,plojo,prenses,beauty nerdesiniz uahu beauty gelirsen o gecenki detoxub tarfni tekrar verrmsn bn not almamistm geriye donuk bulmam cok zor canin ya :-)

Bu aksam demirbaslar yok bi ben varin hayret gs,svit,major,plojo,prenses,beauty nerdesiniz uahu beauty gelirsen o gecenki detoxub tarfni tekrar verrmsn bn not almamistm geriye donuk bulmam cok zor canin ya :-)

ben geldim canmmm ama belki erken gidebilirmm:KK23:

beauty gel-gitler yaşıyorum ama sosyal haytmı etkileyeceğini dusunmuyorum cunku şuanda sosyal hayatım yok:KK30::KK14: bn eşimi değil kendimi düşünüyorum.ablam hamileliğinde rahatsızlandı 28 yasndadı.bnde korkuyorum o yüzden.

hanimlar ben geldim yemegimi yedim banyomuda yaptim mis oldum emekci arkadasiniz yarinda ise gidecek hepinizi cok opuyrm kocama bgn icnd blndgm skntyl ilgl msj attmods daynmdi aradi olck hrsy fln filn askm uzulme blmm ne oyle yani

Kimsecikler yok bi prenses var bnde gidyorunm kocisimle uyumaya ben varken kimse yok ben yokken 50sayfa yazilio kusustum size:-/

huhuuu ben geldimmm ama şok geçirdimm:KK53::KK53::KK53::KK53:
ben nasıl okuyacam 40 sayfa olmuş nerdensee:KK53::KK53::KK53:
:KK43::KK43: ben 3 saate yanınızda olurum kızlarrr :KK52::KK52: okuyup geliyorum:KK52::KK52:

Beautycim ben canon 600d aldim profesuonel mak. Ben aralik ayi die 1700civari bsye aldimda suan ne kadrdir bilmiyorum vatan bilgisayrdan aldim sende bi bak istersen normal fiyati 2200civarlarnda bn baya iciza kapattgimi dusunuyorum,ANkaraya ilerdecgelicem insallah ta haftaya gelmicem kuzum

canim bende almistim bi sene once 600d ama ben baya ucuza kapattim almanyada daha uygun oldugu icin buranin parasiyla 800 tl vermistim

kizlar kocisle tv izliyoruz oyle bi bakim size dedim bu aksma yalniz yemek yemek nasp olmadi-.- dha fazlasni yarn anlatirm optm siziii

Beautycim ben canon 600d aldim profesuonel mak. Ben aralik ayi die 1700civari bsye aldimda suan ne kadrdir bilmiyorum vatan bilgisayrdan aldim sende bi bak istersen normal fiyati 2200civarlarnda bn baya iciza kapattgimi dusunuyorum,ANkaraya ilerdecgelicem insallah ta haftaya gelmicem kuzum

ooo baya iyi almışsın sen... bende araştırmalara başlayayım...
canim bende almistim bi sene once 600d ama ben baya ucuza kapattim almanyada daha uygun oldugu icin buranin parasiyla 800 tl vermistim

keşke senin buraya gönderme imkanın olsa :KK53: nerdeyse 2 katı fiat var burda :KK53::KK53:

canım: sabah: yarım limon, baş parmağı kadar taze zencefil, biraz maydonoz, bir yeşil elma, 1-2 salatalık
bunları katı meyve sıkacağından geçirip suyunu içiyorsun... gün boyu da sıvı besleniyorsun, yani meyve ve sebze suyu içiyorsun... çok yararlı...
ben genelde sabahları yukarıda yazdığımı içiyorum, öğlen ve akşam da vicdan çorbası içiyorum , o ne diyeceksiniz , gg da arayın, çıkıyor karşınıza :KK34:

kızlar yazılılar bitti, ben gider, nolur azıcık az yazın ya :KK37: yetişemiyorum hızınıza :KK52:hepinize iyigeceler :KK16:

kızlar ancak bitirdim sabahtan beri okumadıklarımı yaa:KK52::KK52::KK52:
resmen 35 -40 sayfa yazı okudum üşenmeden :KK52:
kv lerden dert yananlar +18 muhabbetlerr yeni gelen arkadaşlarr maşallah:nazar: yoğun bi gün olmuşş:KK52::KK52:
inş. canm hayırlısı sağlıklı bebekler olsundaa ne zmn olduğu önmli değil tospaada başlamış çalışmalaraa

sviittt gess hamişş adayları çoğalıyorrr:KK52:

valla yaaa ben bu gidişle gaza gelcem-ki çabuk gelirim- hepiciğinizden önce yapcam haa:KK52::KK52:

Ay evet ya evlenmeden once nasil yapicam o gun nsil olcak diyen ben simdi yeri geliyor ben istiyorum haha
biz balayinda yasadik zaten dugun gecesi gece 5 deydi ucagimiz
eve bi geldik yatagin icinde kocaman beyaz carsaf
sizene yaaaa sinir olmustum cok!

çarşaf mı:KK53::KK53::KK53: o insanlar kaçıncı yüzyıldan kalmış:KK47::KK47::KK47:
bana yapsalar napardım bilmiyorum :KK47: iyi sabretmişsin valla tatlım:KK31:

nasıl gidiyo kızlar nasılsınız... isim vermeyin aman :) anladınız siz... yine yeniden ben... olaylar halloldu.. özet geccem size.. kvlerin küçük komşu kızları var ortalığı yemiş bitrimiş türden o karıştırıyor ortlığı oda kk ya üye .millet kocasını çekiştiriyor diyo oda direk benim üye olduğumu biliyo arıyo bana fırça kayıyo... neyse bugün öğlen araştık konuştuk biz bakmadık falan yemin ettiler osenin özelin dediler fln vs. bende baksaydınız dedim benim esirgeyecek sözüm yok dedim.. öylee yaa aman bi ton sıkıntı.. Allahtan kocam yanımda onu çok seviyorum :KK54:

ben tanıyamadım:KK43::KK43::KK43: tanıyomuyum ki:KK43::KK43:
benide aydınlat ne oluurr:KK43::KK43::KK43:

Tatmam tatlis bak keyfne izle ben sinemada izlemistm bugn izlemem:)))blue jazz dinlicem
yetisemezsn ben yetisemem atladm zipladm okudum alintilayamadm bile hih topikimizin cenesi dusuk bugun zaten gsim svitos beaulty de yok hihhh kustum onlatada

Dogru diosin az ozlim ama ben gun icindede cok ozluyorum suan kalbim pirpir heyecanla gelmesni bekliyorum

valla yaa ellacan bende oku oku bitiremedim bugünn:KK52::KK52:
küsme kız kv günümdü bugün geç geldik:18::18:

elloşşş bugün dilnden düşürmemişsin maşallah bizi :nazar::KK16:
:KK54:

kızlar bugün kv yle çarşıya çıktıkk aşk yaşadık resmen:KK16::KK16:
ölümüne kankayık modunda bir gündü:KK52::KK52:
seviyom yaa ben kv yii:KK53::KK53:

kızlar ancak bitirdim sabahtan beri okumadıklarımı yaa:KK52::KK52::KK52:
Resmen 35 -40 sayfa yazı okudum üşenmeden :KK52:
Kv lerden dert yananlar +18 muhabbetlerr yeni gelen arkadaşlarr maşallah:nazar: Yoğun bi gün olmuşş:KK52::KK52:

Valla yaaa ben bu gidişle gaza gelcem-ki çabuk gelirim- hepiciğinizden önce yapcam haa:KK52::KK52:

çarşaf mı:KK53::KK53::KK53: O insanlar kaçıncı yüzyıldan kalmış:KK47::KK47::KK47:
Bana yapsalar napardım bilmiyorum :KK47: Iyi sabretmişsin valla tatlım:KK31:

Ben tanıyamadım:KK43::KK43::KK43: Tanıyomuyum ki:KK43::KK43:
Benide aydınlat ne oluurr:KK43::KK43::KK43:

Valla yaa ellacan bende oku oku bitiremedim bugünn:KK52::KK52:
Küsme kız kv günümdü bugün geç geldik:18::18:

Elloşşş bugün dilnden düşürmemişsin maşallah bizi :nazar::KK16:
:KK54:

Kızlar bugün kv yle çarşıya çıktıkk aşk yaşadık resmen:KK16::KK16:
ölümüne kankayık modunda bir gündü:KK52::KK52:
Seviyom yaa ben kv yii:KK53::KK53:
günaydınlar:KK33:

nasılsınız kızlar .. Devaa özel mesajlarım kapalı :KK43:

iyiyiz tatlım benım sen nasılsın bu arada ben yenı ev duzen bır kardesınız olarak sabah soka gıttım zaten cok cıcı ıkı tane yatak ortusu almıstıım ama dayanamadım uc carsaf ıkı yatak ortusu daha aldım ve ısıme geldım ıhtıyacı olan varsa alsın kızlar 29.95 yatak ortusuı carsaflarda 14.95 falandı

X