tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))
canım hangi marka aldın foto makinasını ve ne kadar, bende martta almayı düşünüyorum da
zaten beauty bi ikonn..onun gibi olamayız ki zatenn
bize haftada 1kg yeter
valla instgrmda o kadar çok kilo veren insanlar varki , bence yükleyin tele, herkes yediğini , yaptığı sporları paylaşıyor, gaza geliyorsun, bir de ben bu aralar yoga ve callanetics yapıyorum, acayip enerji doluyum
bu arada kizlar is basvurusunda bulundum havalimaninda pegasusda yer hostesligi icin
benim icin dua edin insallah hayirlisiyla olumlu bi cevap gelir
cok istiyorum calismayi
hosteslik işi biraz torpil işi canım, bizde ücretli öğretmenlerden biri başvurmuştu ve kız manken gibiydi, yazılı sınavı falan da geçmiş, ing sözlü de elenmiş... hani torpili işletmen lazım...
çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı
prenses bence çocuk konusunda gel-gitler yaşıyorsun, ama yaşında erken bence... hani iyi düşün... çocuk seni tamamen sosyal hayatından koparmasın... benim eşim 32 yaşında, benden 7 yaş büyük, ben sırf onun için erkene alıyorum...
bize 42 günlük 300 tl geldi yakıt
apartmanda 500 gelen bile var, herkes şoklarda.....
4 yıldır aynı bankanın aynı şubesinde çalışıyorum..ve 4 yıldır yükselmeyi beklerken geçen yıl başlayan bi kızı-tabiki torpili olduğu için-
benim istediğim pozisyona geçirmişler...delirdim bunu duyunca veee müdürün odasına gittim ya istediğim pozisyona yükselirim ya da istifa ediyorum dedim...adam şok
ben zevkten 4 köşe
bölg müdürlüğüyle görüşücek bakalım..eşim de tam destek sağolsun..tazminatımı alır kpss çalışırım...cumaya kadar belicem bakalım ne olucak...yükselirsem 500 tl falan maaşım artıcak..istifa edersem param olmıcak ama gururum olucak
şimdi yine bu saçma iş yeri için çalışmam gerek..teftişler mi ne gelicekmiş dosya hazırlıyoruz...7ye kadar burdayız
geçmişe yönelik dönücem ben size
cnm ilk olarak istifa edersen tazminat alamazsın ki :44: bence iyi yapmışsın, en azından başka bir pozisyona geçirebilirler seni,4 yıl diyorsun kolay mı ya.... kpss konusunda da, inan bana zor değil.... hani azim gerekiyor ama yapılamayacak bir şey değil...
iyiyim sekerim sen nasilsin? Kocis bugn mesai gec gelicek oturdum koca kari gbo esra erol izliyorum:)) bide esim haftaya ankaraya egitime gdio terfi alicak sanirim smdi napsam die dusunuorum sikilirim ben yalnz ya offf onuda ozlicem
gel beraber gezeriz, gerçi ben sadece haftasonları ankarada oluyorum
perşembe gene gideceğim
kızlar ne çok yazmışsınız ya, 60 syfayı 1 saat içinde okudum, tabi hızlıca
yetişemiyorum hızınıza, ki dönem sonu benim işim çok yoğun... yazılı yap, oku, ödevlerin notunu ver...falan oooo... bir de müdürüm dün acayip sinirimi bozdu... ağlayacaktım resmen... rapor aldığım için müdürüm tayin başvurumu geciktirdi, bir sürü laf söyledi, alttan aldım onu muhtaç oldum diye ama çok sinirlendim... egoist , bencil insan... inş belasını bulur diyorum... hani o da ailesinden ayrı kalsın, çektiklerimi o da çeksin.... okuldan tayinimin çıkması şart, aksi takdirde depresyona girerim ben o okulda.... öyle işte... giremedim dün bu yüzden... şimdi de yazılı okumam gerekiyor