Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canım bende pek yazamıyorum bugünlerde koşturmadan vakit bulamıyorum her haftasonu yoğunmu olur geçen yıl arkadaşlarım evlilik hazırlığı yaparken ben her haftasonu sinemaya gidiyordum

bu haftasonu beni yolda gördüler ayy enişteye diyelim götürsün seni dediler bende alın diyin dedim direk ayyy siz çok gezdiniz gidin gidin evinize kapı boyayın biz gidiyoruz diyip kahkaha attılar:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

işte böyle komik durumdaym mümkünse zaman çabuk geçsin haftasonu 2 gün amerikan kapı boyadık süper yaptık ama donduk evimiz çok soğuktu aşkımız ısınmaya yetmedi s:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Sizin ask yuvaniz ne alemde gizos eksignz varmi neler yaptnz bide sen resim paylasicaktn salondaki bi delikle alakali o ne oldu

canım bende pek yazamıyorum bugünlerde koşturmadan vakit bulamıyorum her haftasonu yoğunmu olur geçen yıl arkadaşlarım evlilik hazırlığı yaparken ben her haftasonu sinemaya gidiyordum

bu haftasonu beni yolda gördüler ayy enişteye diyelim götürsün seni dediler bende alın diyin dedim direk ayyy siz çok gezdiniz gidin gidin evinize kapı boyayın biz gidiyoruz diyip kahkaha attılar:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

işte böyle komik durumdaym mümkünse zaman çabuk geçsin haftasonu 2 gün amerikan kapı boyadık süper yaptık ama donduk evimiz çok soğuktu aşkımız ısınmaya yetmedi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hmm öyledirr cnm tabii ewiniz var en azın uğraşıyorsunuzz güzel bişey bncee..bnde öyleydim gelip bakıp burda yaşancakmı acba diyordum ama şimdi 4 ay geçti yaşıyoruz mis gibi kendi isteiğimiz gibi her köşee

balayında tatlı bir yorgunluk olucak ama cok güzel olucak

hmm öyledirr cnm tabii ewiniz var en azın uğraşıyorsunuzz güzel bişey bncee..bnde öyleydim gelip bakıp burda yaşancakmı acba diyordum ama şimdi 4 ay geçti yaşıyoruz mis gibi kendi isteiğimiz gibi her köşee

prenses senin film baslamis sen smdi cikarsin:))hadi iyi seyrler sana isiklari da kapat tam sinema gbi olsun

Sizin ask yuvaniz ne alemde gizos eksignz varmi neler yaptnz bide sen resim paylasicaktn salondaki bi delikle alakali o ne oldu

ellacık öncelikle okudum yorumunu vuhuuu iki haftada bir demek böyle romantik süprizler yapıyorsun ayyy bende ikeadan mum felan sipariş vereyim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:arada bende yaparım ama banyo fikri hiç aklıma gelmemişti ben meze yemeyi çok severim arada işte çok şık giyinip güzel bir sofra istiyordum da banyo fikrini not aldım :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım aşkyuvamız çok güzel gidiyor mobilyalarımız yapılıyor şu sıra halılarla uğraşıyorum pofff yaaa iki koridorum var 3 metre ama gel grki insanlar her yer halı kaplansın derdinde mutfağada 3 metre oluyor ama ben 150 cm diyorum anlamıyor kimse minik minik halılar olsun diyorum neden illa her yeri halı kaplamaya çalışıyorlar girişte 3 metre alanım antreme açılıyor antre geniş sonra diğer odalara girişte 3 metre öyle işte senin dediğin gibi rulo alıp kestiririm kafama eserse artık

canım evin fotolarını inşallah çekeceğim ama perdeci o minik cama bir çözüm üretecek gibi duruyor

canım bizde yuvamız için uğraşıyoruz çok farklı bir duyguymuş burası bizim yuvamız evimiz diyip iyi bakıyoruz evden çıkarken 4 ay sonra sendeyiz demeye başladık evle konuşuyoruz resmen inşallah bizde çok mutlu oluruz

prenses senin film baslamis sen smdi cikarsin:))hadi iyi seyrler sana isiklari da kapat tam sinema gbi olsun

ewt cnm başlamıs eşim gelene kdr burdayım sonra ymk film fln..cıkarm..

ellacık öncelikle okudum yorumunu vuhuuu iki haftada bir demek böyle romantik süprizler yapıyorsun ayyy bende ikeadan mum felan sipariş vereyim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:arada bende yaparım ama banyo fikri hiç aklıma gelmemişti ben meze yemeyi çok severim arada işte çok şık giyinip güzel bir sofra istiyordum da banyo fikrini not aldım :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım aşkyuvamız çok güzel gidiyor mobilyalarımız yapılıyor şu sıra halılarla uğraşıyorum pofff yaaa iki koridorum var 3 metre ama gel grki insanlar her yer halı kaplansın derdinde mutfağada 3 metre oluyor ama ben 150 cm diyorum anlamıyor kimse minik minik halılar olsun diyorum neden illa her yeri halı kaplamaya çalışıyorlar girişte 3 metre alanım antreme açılıyor antre geniş sonra diğer odalara girişte 3 metre öyle işte senin dediğin gibi rulo alıp kestiririm kafama eserse artık

canım evin fotolarını inşallah çekeceğim ama perdeci o minik cama bir çözüm üretecek gibi duruyor

canım bizde yuvamız için uğraşıyoruz çok farklı bir duyguymuş burası bizim yuvamız evimiz diyip iyi bakıyoruz evden çıkarken 4 ay sonra sendeyiz demeye başladık evle konuşuyoruz resmen inşallah bizde çok mutlu oluruz

canmm..bnden sana tavsiyee kesnlikle alısverise sadece nişanlnla gitt kimseyi de götürmee karısırlar kafan karısır vee neyi nasıl istiyosan öyle yap sen yaşıcaksn orda başkası deil !!!!

Gizom alintilamadan cvp yaziyorum tabletten grdgm icin alintiladgmda msjin sonunu bulamiyorum yazdklarm senin yazilarnn arasina karisio,simdi her yeri hali istemiosan bendensin kuzum hic ole hali flex gbi hali doseme gerek yok goruntu olarakta bana cazip gelmio koridorun 3m ise once kare mi diktortgen mi onu bi bilmem lazim kare ise bak gs die bi arkdsmz var onun koridoru kare gbi ve cok sik bi hali koymus yani sende kare minim bsy dusunebilrsin eger dikdortgense rulolardan kestr hatta sen bnm koridor halilarni begenmstn angoranin halisi ondanda kestireblrsn gizosum,evinide cici cici dose zaten cok merak ediyorum cicekli bocekli olcka ya :))

Gizom alintilamadan cvp yaziyorum tabletten grdgm icin alintiladgmda msjin sonunu bulamiyorum yazdklarm senin yazilarnn arasina karisio,simdi her yeri hali istemiosan bendensin kuzum hic ole hali flex gbi hali doseme gerek yok goruntu olarakta bana cazip gelmio koridorun 3m ise once kare mi diktortgen mi onu bi bilmem lazim kare ise bak gs die bi arkdsmz var onun koridoru kare gbi ve cok sik bi hali koymus yani sende kare minim bsy dusunebilrsin eger dikdortgense rulolardan kestr hatta sen bnm koridor halilarni begenmstn angoranin halisi ondanda kestireblrsn gizosum,evinide cici cici dose zaten cok merak ediyorum cicekli bocekli olcka ya :))

canım öncelikle koridorlarım uzun dikdörtgen ve bir koridor 3 metre giriş diğer koridor 3 metre senin angoralar kaç cm idi seninkileri çok beğenmiştim her koridorda iki pasrça iki parçamı vardı senin kridorların buluştuğu kısımda kare canım

koltuklarım krem rengi berjerlerim çiçekli ve koltuklarımın üzerindeki kırlentler yarı çiçekli yarı vizon pudra karışımı

6 adet sandalye vizon pudra karışımı bir renk 2 adet sandalye başk köşeye koyacaklaırm çiçekli

mobilyalar ise country oldu

şimdi 3 oda 1 salon ev bir oda yatak odası bir oda çamaşır odası olucak ilerde çocuk odası yaparız çamaşır odasını

geriye kalan 2 odayıda şöyle düşündük hiç oturma odası yapmayalım sıkıştırmayalım salona koltuk tv ünitesi sehpa felan koyalım

salonun yanındaki odayada yemek konsolu yemek masasını koyalım dedik

belki daha sonra o odayı boşaltır ayrı bir modern tarz yaparız şimdi sırf almak için almak istemedim canım

ewt cnm başlamıs eşim gelene kdr burdayım sonra ymk film fln..cıkarm..

canmm..bnden sana tavsiyee kesnlikle alısverise sadece nişanlnla gitt kimseyi de götürmee karısırlar kafan karısır vee neyi nasıl istiyosan öyle yap sen yaşıcaksn orda başkası deil !!!!

ahhhh canım mobilyaya anne babamıda götürdük annem sağolsun müdahale ediyor sonrada fikir istiyorsun ama hep kendi başının dikine gidiyorsun oğlum sende birşey diuor kendi annem kayınvalide gibi davranıyor kayınvalide ise bana kızım zaten sen hep beğendin biz gelmeyelim sen hemen karar veriyorsun dedi kaıdn gelmedi ama benim annem çok meraklı karışıyor herşeye

of kizlar boyle bisey olamaz ya
ben kaynanaya gitmeyince kadin basti evi ya
bende yukarda kocama biseyler hazirliyodum
kizlarda gitti evde kimse yok ben gelim biraz sizde oturim dedi
bende yok anne gelme diyemem ya:KK43:
of ya gir otur iste evinde benden ne istiyon..
bundan sonra kapinin deliginden bakcam bu saatlerde uyuyorum diye acmicam kapiyi
banane ya bu ne ya adam akilli kocama suprizdemi yapamicam yok boyle bisey ya
madem yalniz oturasin yok kizlarina soyle evde otursunlar allahim ya cok sinirliyim!!!!

Gizos o kadar guzel anlatmissinki simdiden ne kadr zevkle dosedgni anladm yani her sey gonlunce olsun country bende cok severm renklerde harika olucak tebrik ederm bir oda balkonun yoksa mutlaka camasir odasi olmali katiliyorum sana,salonuna sigmicakmi yemek masan ve konsolin neden salonnn yanndaki odaya koydgnu anlamadm tatlim sigiosa salona koy he tikis tikis istemiosan odayada koyablrsn olur yani:)))bnmde 2parca evet 1e2olcusunde antre halilarim bnm de antrem 3e3tu sanirim esim gelsin sorarim unuttum bnm halilar minik minim vala ugtasamam haliyla falan

of kizlar boyle bisey olamaz ya
ben kaynanaya gitmeyince kadin basti evi ya
bende yukarda kocama biseyler hazirliyodum
kizlarda gitti evde kimse yok ben gelim biraz sizde oturim dedi
bende yok anne gelme diyemem ya:KK43:
of ya gir otur iste evinde benden ne istiyon..
bundan sonra kapinin deliginden bakcam bu saatlerde uyuyorum diye acmicam kapiyi
banane ya bu ne ya adam akilli kocama suprizdemi yapamicam yok boyle bisey ya
madem yalniz oturasin yok kizlarina soyle evde otursunlar allahim ya cok sinirliyim!!!!
ahahah BA cim cok alemsin ama senin kv ayri bi alem :))) e kapiyi acmamazlik yapamzsn heralde kuzum o da seninvyanina gelmeye bahane aramis kizlerm yok evde diye sana geldm muhabbeti:)))

tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))
canım hangi marka aldın foto makinasını ve ne kadar, bende martta almayı düşünüyorum da:KK52:

zaten beauty bi ikonn..onun gibi olamayız ki zatenn :KK52: bize haftada 1kg yeter :KK52:
valla instgrmda o kadar çok kilo veren insanlar varki , bence yükleyin tele, herkes yediğini , yaptığı sporları paylaşıyor, gaza geliyorsun, bir de ben bu aralar yoga ve callanetics yapıyorum, acayip enerji doluyum :KK76:

bu arada kizlar is basvurusunda bulundum havalimaninda pegasusda yer hostesligi icin
benim icin dua edin insallah hayirlisiyla olumlu bi cevap gelir:KK43:
cok istiyorum calismayi:KK43:
hosteslik işi biraz torpil işi canım, bizde ücretli öğretmenlerden biri başvurmuştu ve kız manken gibiydi, yazılı sınavı falan da geçmiş, ing sözlü de elenmiş... hani torpili işletmen lazım...

çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı:KK30:
prenses bence çocuk konusunda gel-gitler yaşıyorsun, ama yaşında erken bence... hani iyi düşün... çocuk seni tamamen sosyal hayatından koparmasın... benim eşim 32 yaşında, benden 7 yaş büyük, ben sırf onun için erkene alıyorum...

aynen tatlım valla çok yakmıyoruz akşamları battaniye altındayız çoğu oda kapalı 180 gelmiş bizee:KK53::KK53:
şoklara giriyoruz her faturada ya:KK53::KK53:
benimde dolu ütüm var :KK43: şuan aklım hep ütüde :KK43::KK43:
bize 42 günlük 300 tl geldi yakıt :KK53:apartmanda 500 gelen bile var, herkes şoklarda.....

4 yıldır aynı bankanın aynı şubesinde çalışıyorum..ve 4 yıldır yükselmeyi beklerken geçen yıl başlayan bi kızı-tabiki torpili olduğu için-
benim istediğim pozisyona geçirmişler...delirdim bunu duyunca veee müdürün odasına gittim ya istediğim pozisyona yükselirim ya da istifa ediyorum dedim...adam şok :KK53: ben zevkten 4 köşe :KK52:
bölg müdürlüğüyle görüşücek bakalım..eşim de tam destek sağolsun..tazminatımı alır kpss çalışırım...cumaya kadar belicem bakalım ne olucak...yükselirsem 500 tl falan maaşım artıcak..istifa edersem param olmıcak ama gururum olucak :KK9:

şimdi yine bu saçma iş yeri için çalışmam gerek..teftişler mi ne gelicekmiş dosya hazırlıyoruz...7ye kadar burdayız :KK50:

geçmişe yönelik dönücem ben size :KK9:

cnm ilk olarak istifa edersen tazminat alamazsın ki :44: bence iyi yapmışsın, en azından başka bir pozisyona geçirebilirler seni,4 yıl diyorsun kolay mı ya.... kpss konusunda da, inan bana zor değil.... hani azim gerekiyor ama yapılamayacak bir şey değil...

iyiyim sekerim sen nasilsin? Kocis bugn mesai gec gelicek oturdum koca kari gbo esra erol izliyorum:)) bide esim haftaya ankaraya egitime gdio terfi alicak sanirim smdi napsam die dusunuorum sikilirim ben yalnz ya offf onuda ozlicem
gel beraber gezeriz, gerçi ben sadece haftasonları ankarada oluyorum :KK52:perşembe gene gideceğim :KK34:

kızlar ne çok yazmışsınız ya, 60 syfayı 1 saat içinde okudum, tabi hızlıca :KK53: yetişemiyorum hızınıza, ki dönem sonu benim işim çok yoğun... yazılı yap, oku, ödevlerin notunu ver...falan oooo... bir de müdürüm dün acayip sinirimi bozdu... ağlayacaktım resmen... rapor aldığım için müdürüm tayin başvurumu geciktirdi, bir sürü laf söyledi, alttan aldım onu muhtaç oldum diye ama çok sinirlendim... egoist , bencil insan... inş belasını bulur diyorum... hani o da ailesinden ayrı kalsın, çektiklerimi o da çeksin.... okuldan tayinimin çıkması şart, aksi takdirde depresyona girerim ben o okulda.... öyle işte... giremedim dün bu yüzden... şimdi de yazılı okumam gerekiyor :KK19:

ahahah BA cim cok alemsin ama senin kv ayri bi alem :))) e kapiyi acmamazlik yapamzsn heralde kuzum o da seninvyanina gelmeye bahane aramis kizlerm yok evde diye sana geldm muhabbeti:)))

evet oyle canim ama cok sinirlendim ya anlayissizligin boyleside olmaz yani
bide ih mih ettim ama anlamadi ya
nasil sinirliyim anlatamam
simdide filim izliyo yanimda surekli konusuyo ozetliyo yorumlar yapiyo of ya of

Gizos o kadar guzel anlatmissinki simdiden ne kadr zevkle dosedgni anladm yani her sey gonlunce olsun country bende cok severm renklerde harika olucak tebrik ederm bir oda balkonun yoksa mutlaka camasir odasi olmali katiliyorum sana,salonuna sigmicakmi yemek masan ve konsolin neden salonnn yanndaki odaya koydgnu anlamadm tatlim sigiosa salona koy he tikis tikis istemiosan odayada koyablrsn olur yani:)))bnmde 2parca evet 1e2olcusunde antre halilarim bnm de antrem 3e3tu sanirim esim gelsin sorarim unuttum bnm halilar minik minim vala ugtasamam haliyla falan

canım benim çok sağolasıninşallah güzel bir evim olur bende çok merak ediyorum balkonum var ama çamaşır makinem maalesf banyoma sığmadı çocuk odasında bir alana gömme dolap yaptıracaktık ki çamaşır makinesinin oraya sığdığını farkettik :KK1::KK1::KK1: balkonada evlendikten sonra katlanabilir cam yaptıracağız şimdi ayrı masraf etmeyelim dedik

bize bir amerikan kapı için boyacı 180 tl fiyat verdi 4 kapı var ve koçtaşta 150 200 tl idi kapılar bizde nişanlımla 50 tl ye kapı boyası aldık 2 günde boyadık kalorifer peteğide boya dökmüştü bugünde babacım gitmiş onu boyamış çok beğenmiş boyadığımız kapıları bizede bekleriz diyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım aslında öyle aşırı derecede büyük değil yani o yüzden sıkıştırmayalım diyoruz bizde hani ya tv ğnitesi ya konsol almasak geniş alan kalırdı ama biz ikisinide aldık o yüzden bilmiyorum ilk mobilyalar gelsin bir bakacağız eğer güzel gelirse gözümüze kalır gelmezse alternatif var diğer odaya koyarız

bakalım bende halıları olmadı 2 metre alırım 1 1 kestiririm öyle parça parça olur seninki gibi yoksa 3 metre alana 3 metre halı hiiiiç kaplayamıyacağım uğraşamam şimdiden ruhu darlandı

bizim evde öyle annem diyor olmaz boylu boyunca halı olcak diyip kızdırıyor nişanlımada söylicekmiş bak bak kayınvalidem bile böyle davranmıyor ama annem beni kızdırmak için çok uğraşıyor yaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bizayrılamayız canım sen geçen gün sorun yaşamıştın sanırsam bide aile apartmanında mı oturuyorsunuz eğer öyle ise çok zor ben aile apartmanında büyüyen biriyim maalesef zorlukları var

Beautycim ben canon 600d aldim profesuonel mak. Ben aralik ayi die 1700civari bsye aldimda suan ne kadrdir bilmiyorum vatan bilgisayrdan aldim sende bi bak istersen normal fiyati 2200civarlarnda bn baya iciza kapattgimi dusunuyorum,ANkaraya ilerdecgelicem insallah ta haftaya gelmicem kuzum

evet oyle canim ama cok sinirlendim ya anlayissizligin boyleside olmaz yani
bide ih mih ettim ama anlamadi ya
nasil sinirliyim anlatamam
simdide filim izliyo yanimda surekli konusuyo ozetliyo yorumlar yapiyo of ya of
BA cim sen artk onlarla icli disli olmaktan onlarin yaptklari seni iyice rahatsz etmeye basladi haklisin valla napican idare edicen mecburrrrrr yazik sana ya kv gorumceler seni smdiden fazla bunallttilar

X