Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar selamlar naıslsınız arada okuyorum sizi bizim ella buralarda diye 4 ay sonra benide alırsınız yanınıza inşallah sizleri okuyunca mutlu oluyorum inşallah bizide güzel günler bekliyor

arkadaşlar selamlar naıslsınız arada okuyorum sizi bizim ella buralarda diye 4 ay sonra benide alırsınız yanınıza inşallah sizleri okuyunca mutlu oluyorum inşallah bizide güzel günler bekliyor

az kalmışşş.. ay ne güzel heyecanlardır onlar... mutluluğun daim olsun

tabiki bnde seni görüyorum hep altlardaa...ewinin tadını cıkar

herkez bi anda gitti ellaa bnde cıkıyorum gece görsz belkii celal ile cereni izlemeyi planlıyorum
Tatmam tatlis bak keyfne izle ben sinemada izlemistm bugn izlemem:)))blue jazz dinlicem
Sayfa 501 de kalmışım ne kadar hızlısınızz :) Nasıl okuyacam,kimler nasıl nası bilecem aaa :))
yetisemezsn ben yetisemem atladm zipladm okudum alintilayamadm bile hih topikimizin cenesi dusuk bugun zaten gsim svitos beaulty de yok hihhh kustum onlatada

çalış o zmn tatlm hayırlısı özlersiniz birbirinizi daha iyi olur
Dogru diosin az ozlim ama ben gun icindede cok ozluyorum suan kalbim pirpir heyecanla gelmesni bekliyorum

Canim gizosummmm gellll asagilarda caktirmadan okuma seni seni hiii ,tatliskom sende gel smdiden yari evli sayilrsn safagin bitmesine ne kaldi sekertom ayrica dier tarafa bsy yazdm :)))az once

korkutmayın kızı planlara başladınız hemen

hazırlıyorum onu hazırlıklı olsunn...:) ama yinede çoook güzel bişeyy...şu mayalar vardı yaa kıyamet fln hep ewlenmeden kopmasın diyordum şimdi anne olmadan kopmasın diyorumm:26:

bnde özlüyorum ne yalan söyliimmm normlde 5de gelcektii maça gitti tavır yapıyorumm sımdı aradı daha 30-45dk var gelmesine off

Şimdiden gel nolcak

gelirim gelirim ellla yazınca sayfama düşüyor zaten topiki takipteyim

az kalmışşş.. ay ne güzel heyecanlardır onlar... mutluluğun daim olsun

çok heyecanlıyım çokta yorgunum çoğu şeyi önceden halletmeme rağmen bu süreç yorucuymuş

tabiki bnde seni görüyorum hep altlardaa...ewinin tadını cıkar

ayprensesi ben seni hatırlıyorum sanki sen tahmini 2013 gelinleri topikine yazmışmıydın canım

bu arada ella dünkü romantik banyona ayrıca bittti burdan bildireyim çılgınsın

çok heyecanlıyım çokta yorgunum çoğu şeyi önceden halletmeme rağmen bu süreç yorucuymuş

tabiki öyledir ama sonrası da bal kaymak oluyor yanına muradına erince yorgunluk püfff uçuyor :)

Kopmaz kız kopartmayız biz sen doğurana kadar merak etme

ewt cnm..ordaydımm ewlndm burya geldim..ewlendikten sonra 1-2kez ugrdm ama baktm tepki yok bna küstüm geldm

Bnmkinin gelmesne daha 2saat var cok ozledm kocacigimi ya sennkk yine yarimsate gelicek karkardir prenses

ewt cnm..ordaydımm ewlndm burya geldim..ewlendikten sonra 1-2kez ugrdm ama baktm tepki yok bna küstüm geldm

canım bende pek yazamıyorum bugünlerde koşturmadan vakit bulamıyorum her haftasonu yoğunmu olur geçen yıl arkadaşlarım evlilik hazırlığı yaparken ben her haftasonu sinemaya gidiyordum

bu haftasonu beni yolda gördüler ayy enişteye diyelim götürsün seni dediler bende alın diyin dedim direk ayyy siz çok gezdiniz gidin gidin evinize kapı boyayın biz gidiyoruz diyip kahkaha attılar

işte böyle komik durumdaym mümkünse zaman çabuk geçsin haftasonu 2 gün amerikan kapı boyadık süper yaptık ama donduk evimiz çok soğuktu aşkımız ısınmaya yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…