- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.541
merhaba 7 aylık evliyim yeni evlimiyim bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ara gttin sarm cnm.
net kesilio arada... ekledim tekrar ayprensesi kabul edersin :)
arkadaşlar selamlar naıslsınız arada okuyorum sizi bizim ella buralarda diye 4 ay sonra benide alırsınız yanınıza inşallah sizleri okuyunca mutlu oluyorum inşallah bizide güzel günler bekliyor
arkadaşlar selamlar naıslsınız arada okuyorum sizi bizim ella buralarda diye 4 ay sonra benide alırsınız yanınıza inşallah sizleri okuyunca mutlu oluyorum inşallah bizide güzel günler bekliyor
tabiki bnde seni görüyorum hep altlardaa...ewinin tadını cıkar
Tatmam tatlis bak keyfne izle ben sinemada izlemistm bugn izlemem:)))blue jazz dinlicemherkez bi anda gitti ellaa bnde cıkıyorum gece görsz belkii celal ile cereni izlemeyi planlıyorum
yetisemezsn ben yetisemem atladm zipladm okudum alintilayamadm bile hih topikimizin cenesi dusuk bugun zaten gsim svitos beaulty de yok hihhh kustum onlatadaSayfa 501 de kalmışım ne kadar hızlısınızz :) Nasıl okuyacam,kimler nasıl nası bilecem aaa :))
Dogru diosin az ozlim ama ben gun icindede cok ozluyorum suan kalbim pirpir heyecanla gelmesni bekliyorumçalış o zmn tatlm hayırlısı özlersiniz birbirinizi daha iyi olur
Canim gizosummmm gellll asagilarda caktirmadan okuma seni seni hiii ,tatliskom sende gel smdiden yari evli sayilrsn safagin bitmesine ne kaldi sekertom ayrica dier tarafa bsy yazdm :)))az oncearkadaşlar selamlar naıslsınız arada okuyorum sizi bizim ella buralarda diye 4 ay sonra benide alırsınız yanınıza inşallah sizleri okuyunca mutlu oluyorum inşallah bizide güzel günler bekliyor
korkutmayın kızı planlara başladınız hemen
Tatmam tatlis bak keyfne izle ben sinemada izlemistm bugn izlemem:)))blue jazz dinlicem
yetisemezsn ben yetisemem atladm zipladm okudum alintilayamadm bile hih topikimizin cenesi dusuk bugun zaten gsim svitos beaulty de yok hihhh kustum onlatada
Dogru diosin az ozlim ama ben gun icindede cok ozluyorum suan kalbim pirpir heyecanla gelmesni bekliyorum
Şimdiden gel nolcak
az kalmışşş.. ay ne güzel heyecanlardır onlar... mutluluğun daim olsun
tabiki bnde seni görüyorum hep altlardaa...ewinin tadını cıkar
hazırlıyorum onu hazırlıklı olsunn...:) ama yinede çoook güzel bişeyy...şu mayalar vardı yaa kıyamet fln hep ewlenmeden kopmasın diyordum şimdi anne olmadan kopmasın diyorumm:26:
bnde özlüyorum ne yalan söyliimmm normlde 5de gelcektii maça gitti tavır yapıyorumm sımdı aradı daha 30-45dk var gelmesine off
gelirim gelirim ellla yazınca sayfama düşüyor zaten topiki takipteyim
çok heyecanlıyım çokta yorgunum çoğu şeyi önceden halletmeme rağmen bu süreç yorucuymuş
ayprensesi ben seni hatırlıyorum sanki sen tahmini 2013 gelinleri topikine yazmışmıydın canım
bu arada ella dünkü romantik banyona ayrıca bittti burdan bildireyim çılgınsın
Bnmkinin gelmesne daha 2saat var cok ozledm kocacigimi ya sennkk yine yarimsate gelicek karkardir prenseshazırlıyorum onu hazırlıklı olsunn...:) ama yinede çoook güzel bişeyy...şu mayalar vardı yaa kıyamet fln hep ewlenmeden kopmasın diyordum şimdi anne olmadan kopmasın diyorumm:26:
bnde özlüyorum ne yalan söyliimmm normlde 5de gelcektii maça gitti tavır yapıyorumm sımdı aradı daha 30-45dk var gelmesine off
gelirim gelirim ellla yazınca sayfama düşüyor zaten topiki takipteyim
Banyoyu begendin dimi dun kocamda mest oldu cok sevndi ben arada ole sikliklar yapiorum 2hafta bir mutlaka yatak odasisni munlarla aydnlatr kocami aska getiririm banyo dun geldi aklima aynaya yazo yazmstm fikri sivitos verdi ama mumlar bnm fikrimdi yine yihuu
çok heyecanlıyım çokta yorgunum çoğu şeyi önceden halletmeme rağmen bu süreç yorucuymuş
ayprensesi ben seni hatırlıyorum sanki sen tahmini 2013 gelinleri topikine yazmışmıydın canım
bu arada ella dünkü romantik banyona ayrıca bittti burdan bildireyim çılgınsın
ewt cnm..ordaydımm ewlndm burya geldim..ewlendikten sonra 1-2kez ugrdm ama baktm tepki yok bna küstüm geldm