Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
haklısın valla bende artık adamına göre muamele yapıyorum.yapıcam da.
ee sen şimdi işte misin ? nasıl yazıyorsun? bizden baskada kimse yok sanrım ben bugun aksam 12.40a kdr müsaitim anneme gitmezsem tabiii

işteym ben şimcik kız ben okadr müsait olamıyorum işten çıkış 6 o zamana kadr burdaym sonra malum eve koş yemek felan derken ütü ):)) akşama ütüm varda akşam bakamıyorum annem yaa

merhaba topiğinizi şimdi tesadüfen gördüm aranıza katılmam mümkünmü?:26:ben nena

hoşgeldin aramızaoku baklm sonra katıl bize :)

Kizlaar ben de geleyim mi ) sohbet iyiymiss

sende hoşgeldin gel tabiki hamilesin sanrım hamişler 2 oldu

işteym ben şimcik kız ben okadr müsait olamıyorum işten çıkış 6 o zamana kadr burdaym sonra malum eve koş yemek felan derken ütü ):)) akşama ütüm varda akşam bakamıyorum annem yaa

eşim işe gitti ben ewde tekim o gelene kdr da uyumuyorum onu bekliyorum. bu hafta böyle

oku sen bekleriz seni sohbete de okuman bitnce

okumam bugun bıtmez 2 satyfa okudum az cok vakıfım suan konuuya herkes kocişini çekiştirmiş hmmm bende çekiştirim neyim eksik sizden

evleneli 1 ay 20 gün oldu kızlar zamn su gibi geçti şaka gibi tam 5 yıl flört ettk aşk dolu bir evlilik yaptık vallahıde bıllahıde evlenince değişir dediler ya ben bnmkı ıcın ıhtımal vermezdm ama değişiomuş bu erkekler ya kimyalarımı bozuk nedir?

sagolsun her işimi görüo c.tesileri a dan z ye temzlıgı beraber yapıyoruz aksamları bnden once eve gıdıyor yemek yapmaı bılmez ama süper salata hazırlar ve şık sofra kurar o da bnm ıcın artı bnde eve gdınce cızbız 2 dkka köfte yoguruorum ya da tavuk pısırıorum en kotu hafta sonundan kalan yemeklerı 1-2 gun yıoruz vs... neyse degısen kısmı surası bende calısıorum kendı paramı kazanıorum yahu gecen bı hesap kıtap muhabbetı oldu 5 yılda ınanmazsnz ama 1 defa kavga etmedk ufak tartısmalarımz olurdu gecen benım kuzu kocam bırden aslan mı kaplan mı bsy oldu gözler ateş bende tabi noluo be ne bagırıosunn dedm kızdım gttim yataga uyudum naptysam artık ona kendı karıstırıo hesabı kabahatli nena oluo allam yarabbim

Misafrlerden bahsetmissiniz bn misafrden coook korkuyorum ya gelcekleri zaman elim ayagima dolasiyo. Varmi boyle olann

4aylık evlisiin alışamadın mı :) bebiş mi var o göbüşte yoksa bekliyorum yazmışsında ? henüz yeni olunca insan biraz kaygılanıo iyi ağırlayablcekmm diye demi

4aylık evlisiin alışamadın mı :) bebiş mi var o göbüşte yoksa bekliyorum yazmışsında ? henüz yeni olunca insan biraz kaygılanıo iyi ağırlayablcekmm diye demi

Alisamadim valla yas ailelerden ve akrabalardan uzagiz cok. Misafrlerim hep evime gelince tanistigim insanlardi o yuzden sanirim zaten cok gelen de olmuyor.

Evet bu arada 7haftalik hamileyim

ya amaaan aynen bende çalışıyorum bende çok hesapçıyım şu nie bu kadr bu kartn ödemesi nedne böyle geldi die ddklerm o kızar hayrda bende çalşıosam blcem kardeşm alalaaaaa evlennce hesap ktap yznden ble kavgalar oluyor yaa hatta eşim dio biraz toparlasak çalşmanı istemiyorum dio :))))

Alisamadim valla yas ailelerden ve akrabalardan uzagiz cok. Misafrlerim hep evime gelince tanistigim insanlardi o yuzden sanirim zaten cok gelen de olmuyor.

Evet bu arada 7haftalik hamileyim

ee uzaksanız çok gelen gidenn olmazki senin ne güzel oyyyy maşallah sana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.... isteyenlerede versin tez zamanda inş..

Misafrlerden bahsetmissiniz bn misafrden coook korkuyorum ya gelcekleri zaman elim ayagima dolasiyo. Varmi boyle olann

Evet canim hamileyim sen de mi ???

yok canm ben hamile deilim başka arkdas o da 2aylık ewli.bizi teşvik edio da :)
benim misafirine göre değişiyo mesela.yeni komsularım geldi gecen p.tesi ellerim titredi birde turk kahvesi istediler dedim allahım kız istemedemiyim neden elerim titriyoo.sonra da eski komsularım geldi annemle beraber cok rahattım

Bnde tesvik ediyorum sizi yasiniz kucuk degilse yapin valla cok guzel simdiden

Yaa bnm de oyle olsa ne guzel olur ben uzak oldugum icinhic tanidik gelmiyo ki o yuzden panik oluyorum

annem alemsn ya bende trk kahvesi deynce hemen allahım nolr güzel olsn die dualarla yapıyorum :)))) aman makinede var ama bazen tadı olmuo

ya hesap kıtap bende yapıyorum bnm kızdıgm nokta orası deılkı aynı seyı hesaplıyoruz farklı yontemle hesaplıyoruz o anlamıo bıde baan nasıl muhasebecı oldun dıo üffff neyse ıste bagırdı cagırdı ben böyle agladım zırladm gttm yatmaya oda gelmiş öpüp kokluo hiççç koklamasın valla

he bide tv konusunda fikir ayrılıklarımız olmaya basladı malum yenı evlıyız 2. bır tv alcak durumumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…