- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.501
napayım sekerım yalan mı soylım ama ne gunlerdı vallahı keske hersey o ılk bır haftadakı gıbı olsa bız basbasayken hıc kavga etmezdık okuldadad boyleydı balayındada boyle oldu
işin içine aileler girdi mi bozuluyo maalesef büyü ya
aynen sekerım aynen gecen gun nıspet yaptım zaten musa geldıgı gıbı oteel goturcem onu bır kac gun kafamızı dınleyelım artık dedım ky kp yanında bır rahat sevısemıyoruz lan sızın yuzunuzden dıyecektımde abartma dedım kendı kendıme ve susutum
merabalar... Deva özel mesaj atamıyorum. Yeni üyelik anladın sen ?
olmuyo ki ya ben ses yapsın diye klimayı bile açıyorumKaynanamın evndeyken ben deuyancak duycak diye utanıyorum
kızzzzzzz ne çok kaynatmışsınız yinebenim menü değişti canım kocam aradı canı mantı çekmiş de söylemiyo yaptım ben de onla uğraşıyodum bitti çok şükür
kızzzzzzz ne çok kaynatmışsınız yineBenim menü değişti canım kocam aradı canı mantı çekmiş de söylemiyo yaptım ben de onla uğraşıyodum bitti çok şükür
kızzzzzzz ne çok kaynatmışsınız yinebenim menü değişti canım kocam aradı canı mantı çekmiş de söylemiyo yaptım ben de onla uğraşıyodum bitti çok şükür
bebegım benım bebegım cok merak ettım sneı evet tmm sıkıntı yok sekerım
nasıl gidiyo kızlar nasılsınız... isim vermeyin aman :) anladınız siz... yine yeniden ben... olaylar halloldu.. özet geccem size.. kvlerin küçük komşu kızları var ortalığı yemiş bitrimiş türden o karıştırıyor ortlığı oda kk ya üye .millet kocasını çekiştiriyor diyo oda direk benim üye olduğumu biliyo arıyo bana fırça kayıyo... neyse bugün öğlen araştık konuştuk biz bakmadık falan yemin ettiler osenin özelin dediler fln vs. bende baksaydınız dedim benim esirgeyecek sözüm yok dedim.. öylee yaa aman bi ton sıkıntı.. Allahtan kocam yanımda onu çok seviyorum
nasıl gidiyo kızlar nasılsınız... Isim vermeyin aman :) anladınız siz... Yine yeniden ben... Olaylar halloldu.. özet geccem size.. Kvlerin küçük komşu kızları var ortalığı yemiş bitrimiş türden o karıştırıyor ortlığı oda kk ya üye .millet kocasını çekiştiriyor diyo oda direk benim üye olduğumu biliyo arıyo bana fırça kayıyo... Neyse bugün öğlen araştık konuştuk biz bakmadık falan yemin ettiler osenin özelin dediler fln vs. Bende baksaydınız dedim benim esirgeyecek sözüm yok dedim.. öylee yaa aman bi ton sıkıntı.. Allahtan kocam yanımda onu çok seviyorum
Evet canim v0baya kaynattik valla
iyi yapmissin tatlim kocisin sevinir iste
kizlar bisey sorcam esiniz eve gelince hep suslu puslumu olursunuz ben bazen ayicikli pijamalarimla aciyorum kapiyi
nasıl gidiyo kızlar nasılsınız... isim vermeyin aman :) anladınız siz... yine yeniden ben... olaylar halloldu.. özet geccem size.. kvlerin küçük komşu kızları var ortalığı yemiş bitrimiş türden o karıştırıyor ortlığı oda kk ya üye .millet kocasını çekiştiriyor diyo oda direk benim üye olduğumu biliyo arıyo bana fırça kayıyo... neyse bugün öğlen araştık konuştuk biz bakmadık falan yemin ettiler osenin özelin dediler fln vs. bende baksaydınız dedim benim esirgeyecek sözüm yok dedim.. öylee yaa aman bi ton sıkıntı.. Allahtan kocam yanımda onu çok seviyorum
sen o şey misin ben görmüştüm geçen konunu :26:
Kısce canlar bnm cıkıs saatım geldı telden takıp etmeye calıscam hepınızı cok opuyorummmmmmmMucukladım hepınızı cok cok