Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kendin mi açıyosun
evet canım az bi hamur yaptım zaten bitti iki saatte
bız burda kayantalım kız orda mantı yapsın aa acok ayıp ettık sekerım elelrıne saglık aylaklık bızımkı
aRADA böyle atom karıncalığım tutar benim de yoksa bazı zamanlar hiç kılımı bile kıpırdatasım gelmez
Evet canim v0baya kaynattik valla
iyi yapmissin tatlim kocisin sevinir iste

kizlar bisey sorcam esiniz eve gelince hep suslu puslumu olursunuz ben bazen ayicikli pijamalarimla aciyorum kapiyi

ben bazen süslenirim ama bazen de pijamalarımla dağınık saçlarımla karşılarım benim kocam pijamalı hallerimi seviyo her pijamamla ayrı güzel oluyomuşum ama süslenice hemen yaramazlığa başlıyo o yüzden önce yemeği yeriz çayı içeriz sonra ben bi ara kaybolurum bi gelirimm adam böylee

Evet canim v0baya kaynattik valla
iyi yapmissin tatlim kocisin sevinir iste

kizlar bisey sorcam esiniz eve gelince hep suslu puslumu olursunuz ben bazen ayicikli pijamalarimla aciyorum kapiyi

yok cnm.. bn eşimle tanıstıgım günden beri nerdeyse hergün görüştük en fazla 4gün görüşmeden kaldık o da yurt dısına cıktıgım için...aynı mahallede oturuyorzz ve biz daha sözlüyken makyajsız eşortmanla bni görüyordu şimdi de öyleyim.. sonucata yatağa makyajlı girmiyorzz kalkınca şok mu olsun adam gerk yok bncee her gün süslenip beklemeyee

amanınnnn ibret verici resmennn neyse ki halletmişsin

kız benimde süsten kastım makyaj değil normal dışarı çıkarken bile makyaj kullanmam hiç sevmez eşim kılık kıyafet saç baş işte benimkisi

aynen öyleee ya bnde yetişemiyorum sayfa önümde ama yinede

hoşgeldin ellaa...nasılsınnn..
iyiyim sekerim sen nasilsin? Kocis bugn mesai gec gelicek oturdum koca kari gbo esra erol izliyorum:)) bide esim haftaya ankaraya egitime gdio terfi alicak sanirim smdi napsam die dusunuorum sikilirim ben yalnz ya offf onuda ozlicem

sen o şey misin ben görmüştüm geçen konunu :26:

evet canım evet... ne kötü bi gün geçirdim sorma...

halletdıgın ecok sevındım canım cok merak etmıstım senı gercekden cok sevındım gerı gelmene sabahları bır senbır ben bırde copculer oluyo ortalıkda arkadasım gıtme bır daha

tamam canım benim burdayım artıkkk ... :)

Ay canim o nasil bisey oyle ya hic insanin aklima gelmicek seyler
nekadar kotu

evet canımm.. ne yapalım oldu işte... destek veren tüm arkadaşlarımaaa teşekkür ediyorummm... beni kınayanlarada tek kelime söylemiyorummmm

iyiyim sekerim sen nasilsin? Kocis bugn mesai gec gelicek oturdum koca kari gbo esra erol izliyorum:)) bide esim haftaya ankaraya egitime gdio terfi alicak sanirim smdi napsam die dusunuorum sikilirim ben yalnz ya offf onuda ozlicem

iyim bnde haberleri izliyorumm..bnm eşimde maça gitti. gelmesini bekliyorum..
sende gitsen olmazmı eşinle..tek kalma 1hafta..1gün olsa neysee

iyim bnde haberleri izliyorumm..bnm eşimde maça gitti. gelmesini bekliyorum..
sende gitsen olmazmı eşinle..tek kalma 1hafta..1gün olsa neysee
gdemem ben cnm onun masraflarini sirket karsilicak ben gtsem esim karsilicak oteldi yoldu hic masrafa sokmayim ayrica o tum gun calisicak ben her gun disariilarda gezemem otelde de sikilirim hani 1gun olsa gdilirdr 1haftaya kadr kalma durumu var fazla kalmazsa iste mecbur beklicem oturdgm uerde hem ders calsrm kpss pekte onemsemiyorum sinavi ama calismam lazn napim

herkez bi anda gitti ellaa bnde cıkıyorum gece görsz belkii celal ile cereni izlemeyi planlıyorum

Sayfa 501 de kalmışım ne kadar hızlısınızz :) Nasıl okuyacam,kimler nasıl nası bilecem aaa :))

çalış o zmn tatlm hayırlısı özlersiniz birbirinizi daha iyi olur

Ben de kendim yapıyorum hazırısevmiyorum içine bol bol kıyma koyuyorum çerkes mantısı yapıyorum

Bundan sonra daha dikkatli olursun canım senin bi suçun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…