Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canıım o durum ıcerdekı kılcal damarlardan kaynaklanıyomus asırı yuklenme olunca catlama oldugu ıcın normalmıs bnm bır kac gun surdu az az falan

evet şekerim damar çoksa kan da çok oluyomuş ben doktora gittiğimde bana demişti zaten çok kanar seninki diye :26:

kız saklanır mı manyak mısın allah askına kocan senden sen ondan emınsen sıkıntı yok aılelerın her boka karısmaya hakkı yok bır yurusun gıtsınler

Aynen kesinlikle bende oyle dusunuyorum hayir gercekten anlamak istemiyorlar ayri bi aile oldugumuzu
sanki evlatlik geldik onlarkn ailesine baska hicbisey degismemis sanki

Kızlar alt tarafta hep yeni üyeler gelip bakınıyor sonra kaçıyor ya neden yazmıyolar acabaa

evet şekerim damar çoksa kan da çok oluyomuş ben doktora gittiğimde bana demişti zaten çok kanar seninki diye :26:

dogrudur canım erkeklerın yuzundekı haz bır kaleyı daha fet ettım bızım o mahmur halımız ay ner salakmısız ne guldum kendıme sankı yatakda nurı alco varmıs gıbı adama bakmıstım

dogrudur canım erkeklerın yuzundekı haz bır kaleyı daha fet ettım bızım o mahmur halımız ay ner salakmısız ne guldum kendıme sankı yatakda nurı alco varmıs gıbı adama bakmıstım

Yok kız benimki öyle değildi ya bilmiyodu bakire olup olmadığımı 3.de kanadı zaten sormadı da bakire değil misin diye umrumda değil sana aşık olurken bakire misin değil misin bilmiyodum ki dedi bence sen de gözünde abartmışın seninkini öyle bakmamıştır sana yazıık dme öylee :KK16:

Nuri alcomu hahahahahahaha ay yokya ben kocama kurban olurum hahahahhaa ay cok komiksin deva koptum yaaa

yok kız benimki öyle değildi ya bilmiyodu bakire olup olmadığımı 3.de kanadı zaten sormadı da bakire değil misin diye umrumda değil sana aşık olurken bakire misin değil misin bilmiyodum ki dedi bence sen de gözünde abartmışın seninkini öyle bakmamıştır sana yazıık dme öylee :KK16:

napayım sekerım yalan mı soylım ama ne gunlerdı vallahı keske hersey o ılk bır haftadakı gıbı olsa bız basbasayken hıc kavga etmezdık okuldadad boyleydı balayındada boyle oldu

napayım sekerım yalan mı soylım ama ne gunlerdı vallahı keske hersey o ılk bır haftadakı gıbı olsa bız basbasayken hıc kavga etmezdık okuldadad boyleydı balayındada boyle oldu

İşin içine aileler girdi mi bozuluyo maalesef büyü ya :KK19:

X