Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydın kızçelerimmm

oku oku bitmedi yahu maaşallah size
tam yazıcam yemeğe çıktık geldim yine yazışmışsınız..
kv'ler çekiştirilmiş yineeeee
hep diyorum ya benim kv kp nin bana hiç zararı yok karışmazlar,laf sokma vb yok ayda 1 kez açğırsan gelirler,biz 10 günde 1 gideriz falan..amaaa bi yararları da yok..neyse böylesi mi iyi bilemedim..

anamm hamişler topiği olucaz galiba..ben bu gidişle 1 yıl daha ertelicem gibi

prenses ve pembe gelin sizdenn çok güzel haberler bekliyorum..prenses sağlık ocağıına ne zamann gidiceksin?

deva şafak kaç? bi de eşin gelince ne kadar kalıcak tekrar dönücek mi?

bizayrılamayız ben de kıskancımdır ama çok belli edip teşvik etmeyelim..aklına düşürmeyelim olmadık şeyler...
senin eşinin işi süper hiç gözün arkada kalmaz kiiii Allah dağına göre kar veriyor ..

majör hoşgeldin ama bak yılsonu bitti daha sık gel..
kvle durumlar nasıl düzelmiş sanırım

bana gelinceeeeeeeee
eşimle iyice konuştuk...önemli olan senin mutluluğun diyor..tazminat zaten borçları kapatıyor..maddi açıdan bi sıkıntı yok da 4 senelik bi üzen işte..bi anda gemileri yıkmak zor ama istifa edicem 1 şubata kadar burdayım ama yükseltirlerse etmem..halal kararlıyım..kpss ye çalışıcam beauty geldi aklıma beauty nerdesin kuzu gözükmüyon ne zmandır zayıflama taktiklerinden sonra kpss taktiklerine başlayalım...

öptüm şimdilik hepinizi..akşama kadar 600 sayfa olur heralde

Hahaha ay canim neguzel demissin valla bazen gerekiyo onlara boyle cevaplar:)))
iyi yapmissin valla helal olsun bende bayen o tur cevaplar veriyorum
kadin hergun ben esimi ise ugurlarken kapiya cikiyodu oda nasil duyuyosa artik bizi dinliyo demekki
bende zamanla sinir oldum surat asmaya basladim
gecengun cikti yine biseyler dedi
ben hic konusmadim suratinada bakmadim
kusura bakmayin dun ekmek almistim size aksam vermeye unuttum dedi onu dicektim yoksa rahatsiz etmezdim dedi
Bende ekmegimiz var dedim sadece
ha tmm ozaman dedi kapiyi orterken yine rahatsiz ettim kusura bakma dedi bende sadece grsrz dedim
ne rahatsizligi estf felan dememi bekledi ama demedim hic
artik kapiya cikmiyo hahahha

Aman tatlim en iyisi uzak olmalsri kv nin inan bana kafan rahat en azindan neguzel valla
Evet ya ben bazen ok belli ediyorum kiskandigimi belli etmesem daha iyi olur sanirim
Bencede cnm is konusunda acele etme bekle bakalim neolcak
4 yil dile kolay yank az bir sure degil
Ama ezdirmede kendini
kolay gelsin cnm

39 canım daha yakın lımanlar arasında calısmasını sıteyecegım gelınce tek kalmak ıstemıyorum artık

ayy inşallah yeni gelinler, yeni hamişler, yeni anneler diye gideriz insallah hayırlısıyla isteyenlerin hepsiyle

bu arada senin kv de aynı benmki gibiymiş canım
en iyisi bizimkiler heralde aman hep böyle kalsınlar allah bozmasın

Son düzenleme:
bence senin kp ve kv ideal olan cinsten sende pembişim gibi şanslısın maşallah diyelim
ayy allahtan bizim apartmanda çift daire değil tek daire kapı komşum yok çok şükür. cidden insan eşini işe uğurlarken öpmek sarılmak istiyo şirinlikler yapıyo ne biliyim üstü müsait olmuyo danggg diye karşıdan birinin çıkması hoş olmazdı. iyi yapmışsın zaten eminim ki estf. demeni bekledi de ki bi daha bi daha çıksın sonra aman aman yarabbi

Aman aman allah korusun
yapmaz benım kaynanam öle şeyler
3 haftaddır da görüşmüyoruz özlemştir beni şimdi

ne güzelmiş o öyle kız ben 4-5 gün görmeyince seviniyorum hatta dün diyo ki temizlik yapıcam şöyle yapıcam böyle yapıcam hımm kolay gelsin ev işleri bitmiyo gerçekten dedim gidip yardım edicem sanıyo ama yok valla edemem boyum kadar kızı var onu geçtim elden ayaktan düşmüş değil maşallah diyim bi de hastalanır başıma kalır benden kuvvetli

bizde böyle
ahahaha güldürdün beni kız
yazık kadıncagız beklemiştir

Aynen canim iyi yapmissim valla benimkide gecen temizlik yapmis sirti agrimis gorumcemde diyoki sen niye temizlik yapiyosun sirtin agriyo fln diyo ben hic orali olmadim kizlari var yapsinlar
kahvaltiya gittim gecen onlara gorumcem oturdugu yerden masayi toplayin dedi
senmisin bunu bana diyen anahtarimi aldim ben eve gidiyorum dedim gittim ohh canima deysin haha

ayhhh süpermiş kız valla deşarj oldum sizle kudurmuştur senin görümce tabi ohh kudursunlar

yaa derya baykalı izliyorum şimdi çok özendim ben de yapmak istiyorum örgüler falan yünden hatta becerebilsem hazır çalışmıyoken henüz temeli atılmamış bebişime bi şeyler örsem ne güzel olur yaa

Allah çektirmesin şekerim
uzakta oturmak kesin çözüm bu işe

kız bizimkine uzak çare değil ilk evlendiğimde uzaktık daha bi aylık gelin değilken koştu peşimize geldi taşındı güya o evi büyük gelmeye başladı düşün kocam evi ne kadar dolduruyodu. kız odasından çıkmazdı zaten mezun olduktan iki sene falan sonra evlendik o süre boyunca işten gelir yemeğini yer odasına geçer kamerada uyuyana kadar benimle konuşurdu. ama işte annesi eksikliğini hissetmiş aynı evde görmüyodun ne diyosun kimi kandırıyosunnn pehhhh taşınmak var aklımızda ama yüksek lisansı yapsın sonra korkuyorum yine peşimizden gelicek diye

seninki ayrı canım
bahaneye bak ya
düşünsene siz başka bi şehre gidiyosunuz bu şehir bana büyük geliyo dıye 2 haftaya gelir mi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…