Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
napayım kanıma dokundu sekerim

Hahaha oh iyi demissin bilsinler yani boyle seyler eskide kaldi ya hic inanmam boyle seylere
git canim annen hastaysa cagirmis yanina biz yine burdayiz cok gecmis olsun bu arada tatlim

öyle deme canım kısmet böyleymiş rabbim bundan sonrası güzel olur inşallah

ay bızım sulaleye ceksın cocuk bunun sulalesı tıpsız hahahyayt
ayy güldürdün allah seni de güldürsün

sen fena alıştırmışsın canım valla ben de kv ile aynı apartmandayım ama bazı zamanlar 4-5 gün yanına cıkmadığım görüşmediğim oluyor. başta bi garipsedi napıcaz senle böyle dedi ama şimdi alıştı yüz verdikçe daha fazlasını istiyolar ondan bastan sınırımı çizdim

OOOOOOOOOOOOOOOFF sayfalar karıstııııı

canm sen demi bekliyorsun yoksaaa anlamadım en son ne zmn regl oldunnn

Ay nekadar sanslisin canimmmm
degerini bil vallaaaa
ben senin annene arkadaslik edicek yasta degilim
kankalik edicek komsusu hele hic degilim dedim
oturdu oyle hahaha

valla ben kaprıs cekecek bır potansıyele sahıp degılım cok sabırsızım belkı cok kotu bır huy ama annemle konusuyorum canım o benım bu adam gelınce duzelmezse ben bunu bosarım valla bılla cekıyorum bırde ay ne manyagım dımı annemde bır bekle bakalım kızım bır gelsın bırsey yapmazsa artık dıyecek bırsey kalmaz aılem benım huyumu cok ıyı bılır o yuzden benı en ıyı onlar anlar esımede dun mesaj attım su dunyada tek tahammul ettıgım ınsan sensın ben kımseye katlanamam falan gıbı sıtem dolu bır mesaj attım hersey hemen olacak hersey zamanında olacak eksıksız oalcak cok takıntılı ve mukemmelıyetcıyım sanırım

Evet cnm ama bende nasil alistiracagmi bilmiyorum yavas yavas basladim iste haha
zaten ben gitmesem gorumcem aksam esim gelince yemege geliyo sanki benim yalniz kalma hakkim yokmus gibi
gecengun geldi biz yariciplagiz resmen kisa seyler var ustumde esimde shortla
anaaa siz niye soyundunuz boyle diyo utanmiyoda ha bunu sorarken
kendi evimiz bizim herzamanki halimiz dedim
artik yemegimide iki kisilik yapiyorum az yapiyorum valla
banane ya ozletsinler onlarda kendilerini bende seve seve cagirim

napayım yalan soyleyemem hayırlısı bakalım kızlar gelınce yazarım sıze gene ya hersey duzeldı sorun yok yada tası taragı topladım gıdıyorum dıye dualarınızı eksık etmeyın canlarım

kızzzlarr sizinle bişi paylaşcam kv lerden şikayet ediyoruz yaa sanrım seda da söyledilerr..kvler nedn sevilmez fln diyee kadın da dedi kiii çünkü kayınvalide kaynının annesi olur onu öyle görüp öyle severler dedi bnm kaynım yok ya ondanmı iyi acba:26:

Durumunz cok iyi anliyabiliyorum benimkiler yan dairedeyken ben boyle kafayi yiyorumda
seni hic dusunemiyoru, valla canim
esin bi gelsinde bi cagresi bulunur elbet
benimde tek umidim gorumcelerimin evlenmemeleri yoksa kaynana bize gelir kesin
bu yastan sonra evlenmezler herhalde

Yokbeeee benimde kaynim yok ama benimki suluk gibi hahaha

haklısın canm iyi dayanıyorsun..ama erkekler ewlenince onların oluyoruz onlardan ayrılayamayız gibi düşünüyorlar bnce bu tavrını koru ve ayrıl onların yanından....eşinle ewlendin sen ailesiyle değil

görümcenler ewlncek olurlarsa bozarsın sen aralarını hheh kötü gelin olursunn

svitt nerelersesin napıyon altlardaaa..

bn cıkıyorum kızlarr

Hahaha yok canim onlar fazla bi arada kaldigi zaman bana gerek kalmiyo zaten tahamulleri yok birbirlerine
bakma simdi beyefendi surekli iste
eve gelince bi on dk goruyo sonra kendi evine geciyo zaten bazen hic gormuyo hatta haha
tmm tatlim optum gorusuruz sonra

ishahsıztospaaa bişiii sordum görmedin sanırmmm en son ne zmn regl oldunnn bebekmi bekliyosunnn

canım hıc bellı olmaz o ıs

care bulamazsa bıter bu ıs cok sıkıldım artık

oylede benım odun anlasa bırde

OOOOOOOOOOOOOOOFF sayfalar karıstııııı

canm sen demi bekliyorsun yoksaaa anlamadım en son ne zmn regl oldunnn
yok canım henüz hamile değilim geçen ay denedik olmadı 3 ocaKta adet oldum bu ay bi daha denicez bakalım inşallah 3 şubatta kırmızılar değil bebiş gelecek o zaman da annemlerde olucam diyorum uğurlu gelir inşallah
anammm valla kriz geçiririm ben görümcen bekar mı? benimde görümcem var bi tane 18 yaşında ama hiç öyle yalnız başına kalkıp gelmez istemem de zaten bikaç kez gldi abisi ders çalıştırsın diye o kadar. dersane hocalarına git bana ne ben de kocamla akşamdan akşama yalnız kalabiliyorum sonuçta.
anlayışsız işte benim kv de ne zaman yıkansam tesadüf gelir kaç kez dedi ne çok yıkanıyorsun sen öyle en sonunda dayanamadım şaka yoluyla güler yüzle e napıyım anne oğlun rahat vermiyo dedim ne diceğini bilemedi böyle oldu kıskanıyo mu ne anlamadım
napayım yalan soyleyemem hayırlısı bakalım kızlar gelınce yazarım sıze gene ya hersey duzeldı sorun yok yada tası taragı topladım gıdıyorum dıye dualarınızı eksık etmeyın canlarım
dualarım seninlee
ishahsıztospaaa bişiii sordum görmedin sanırmmm en son ne zmn regl oldunnn bebekmi bekliyosunnn

gördüm de teldeydim

CANIM O ZAMAN ADI BILE ITICI KY KP DAHA NE OLSUN

aman nazar degmesin

kaşıyorum kaşıyorum
aman nazar degmesin
ama cok dedim kaşınıyorum heralde
kaynana bi an canavara dönüşüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…