- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.201
vallaha korkmuşş ama korksun ewlendık diyee sanmasın gitmicem :)) kaybetme korkusu olunca daha kıymetli oluyor insan...
bnm düdüklüde duruyor. hiç kullanmadımm korkuyorm bnde... birdee güvenç tenceresi ocakta kullanılmıyormu yaa bnm cilalıydı çatlamışş ablmda cilalıysa çatlar ocakda dedi:26:
tatlım alışınca o kadar kolay kii hiç sıkıntısı yookhem hızlıca pişiyo ikide bir karıştırma dedi yok misss
güvecim yok benim tatlışkoobilmiyorumo yüzdeen:44:
bnde ilk fırsatta kullanıcam ama tavuk et fln yaparım herhalde düdüklüdee..
bu arada bn cıkıyorum kızlar pek muhabet yok
Kızlar yaptgm mamalar ve kocişim için süslediğim banyo aynada yazılarda vardı.evin bütün ışıklarını kapatmıştım sadece banyoda mumlar yanıodu benım kocıs eve gelır gelmez banyo ya gırer el yuz yıkardı banyoya bı gırdı şokkkk çok hosuna gttı bana bı sarıldı görmnız lazm baya keyflıydi.... Bıde ayrıca album yaptım gırın bakın yoksa silerim haaaa
ellaaa baktım kızmaamaşallahınız var saçını çok beğendimmm gelinliğinidee..mutluluğunuzu allah bozmasın..
bu arda pastalar cok lezzetli görünüyooo ama bn rejimdyimmmeline sağlık
çoook teşekkürler preensesim sagol,eşmle aramzda ck boy farkı var ama bellı olmuo dımı hihihihihih,ya bende yemedm pastalardan sadece piyanonun tadına baktm esımın tabagndan bı parca alarak okadar yani
o zaman sıkıntıların sebebi düdüklü tencereçok üstüne gitme
hahahhaha canim ya supersin ayyy ne guldum varya esim telefonu elimden aldi tvir yapti azcik hahahhaha ayyy hala guluyorum yaaa
hahahhaha canim ya supersin ayyy ne guldum varya esim telefonu elimden aldi tvir yapti azcik hahahhaha ayyy hala guluyorum yaaa
:))
canim sildinmi ressimleriiiibende gorseydim yaaaKızlar yaptgm mamalar ve kocişim için süslediğim banyo aynada yazılarda vardı.evin bütün ışıklarını kapatmıştım sadece banyoda mumlar yanıodu benım kocıs eve gelır gelmez banyo ya gırer el yuz yıkardı banyoya bı gırdı şokkkk çok hosuna gttı bana bı sarıldı görmnız lazm baya keyflıydi.... Bıde ayrıca album yaptım gırın bakın yoksa silerim haaaa
canim sildinmi ressimleriiiibende gorseydim yaaamum olayina cok sevinmistir kim sevinmezki neguzel iste tatlim tadini cikarin bu aksaminnn
Yok tatlim silmedm ben senin arkds listendemym dilsem goremezsnki
simdi yolladm cnm
ressimler sahane cnm bayildim cok tatlisiniz nekadar yakismissinizKabul ettm cnm yeni kesfettm kabul edilmio saniodum senn sansina:)
sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaannkızlar sımdı album yapıyorum haberınız olsun en gec 10 dkya hazır olur umarım
harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiiiKızlar yaptgm mamalar ve kocişim için süslediğim banyo aynada yazılarda vardı.evin bütün ışıklarını kapatmıştım sadece banyoda mumlar yanıodu benım kocıs eve gelır gelmez banyo ya gırer el yuz yıkardı banyoya bı gırdı şokkkk çok hosuna gttı bana bı sarıldı görmnız lazm baya keyflıydi.... Bıde ayrıca album yaptım gırın bakın yoksa silerim haaaa
eşin gördümü kızz yazdığımııı:18::18:
sen ne tatlı çıkmışsın oyle ellacaaannyerim seniii çok yakışıyosunuz kocanlaa cicimmm bide o cilveli hallerini gördüm fotolarda çılgın senii
harika olmuş tatlışım şu banyo olayını en kısa zamanda bende yapcam kiii
eşin gördümü kızz yazdığımııı:18::18:
evet cnm dizime izanmisti bende oyle siritinca neye guldugumu merak etti tabi