Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

öyledeee ayak yıkamak bna garip geliyor kiii yıkatmam yıkatamamm çok piss gıdık alırm :))

prenses cok fenasın kuzum ya denılırmı hıc öyleeee bence sen bu aksam elıne kocaman bır kova al mum ısıgında romantık romantık kocanın ayaklarını yıka

allah seniiii mum ışığında mıı sonra o kova yıkılsın her yer su olsun dimii ya şaka maka da yıkatmaz ztn ayagında tırnak batması var korkar bişey yaprım diye..çektirdi gerçidee neyseee...

bu aksm dizim fln yok ne izlicezz pc bnde kumanda bndee.eşim yattı köşeye arba bakıyo kuzum yaa

hahahahaha ay süperssin yaaa hahahahahahaha cok güldüm buna
bende bikere cay dökmüstüm tam orasına hahaha ay nasıl sıcramıstı zavallım
cok kızmıstı hahaha ben gülmekten yerlere yatmıstım ama

hahahahaha ay süperssin yaaa hahahahahahaha cok güldüm buna
bende bikere cay dökmüstüm tam orasına hahaha ay nasıl sıcramıstı zavallım
cok kızmıstı hahaha ben gülmekten yerlere yatmıstım ama

Kendi elimizle mahvediyomuşuz şekerim az daha
Bence o an arkasını dönüp kaçmalıydı benden

Ben arada kızınca vuruyorum ordan elimle pıt diye alttan zıplıyo hihohoho cani kadınlar

valla ben suan bılgısayar basındayım zaten televızyonda sacma sapan haberler var suan sinir oluyorum.
benim kocisin gelmesine daha 2 saat var bende birazdan biseyler hazırlarım fazla zahmetli bisey yapmam zaten

Ayak yıkamayın canım duş yapın daha fantezik

sivitoşşşşş hakkını savunmana çok sevindimmm torpili olan heryede maşallah
inşallah müdürün kafasına dank etmiştir de seni o pozisyona alır gıcık şey
hakkında hayırlısı olsun tatlımm her iki türlü dee :26:

benim kaynanada kullanmıyormus bikere kullanmis gorumcemin kafasına patlamıs
neyse ogrenirim bende bi ara
cok kolay oluyo annemde sürekli kullan diyor ama bende cesaret yok
evet yaaa bende nefret ederim!
offf bi sıkıntı var mı görümcende tatlım
öğrenirsin tatlışko ama kolay iştee aklında olsunn

bende aynı şeyi derdim prenses
ne o öyle bi ayak yıkamadığımız kaldı zaten

kızlarr yaa bnm eşim bu gece rüyasında onu terk etiğimi görmüşşş yaa..mazlum mazlum bakıyorr etmicen dimi terk etmicen dimi bndi diyoo

o zaman sıkıntıların sebebi düdüklü tencere çok üstüne gitme

yazık korkmuş çocuk prenses

vallaha korkmuşş ama korksun ewlendık diyee sanmasın gitmicem :)) kaybetme korkusu olunca daha kıymetli oluyor insan...

bnm düdüklüde duruyor. hiç kullanmadımm korkuyorm bnde... birdee güvenç tenceresi ocakta kullanılmıyormu yaa bnm cilalıydı çatlamışş ablmda cilalıysa çatlar ocakda dedi:26:

Aynen ya pratik ve lezzetli:))
E sana inat yapio bncede sekerim ay bu kvlere cok uyiz olmaya basladm gttkce hijhh
Cok guldurdun beni bildgn sesli kahkaha attim
prenses cok fenasın kuzum ya denılırmı hıc öyleeee bence sen bu aksam elıne kocaman bır kova al mum ısıgında romantık romantık kocanın ayaklarını yıka
Hahaha bizayrilamayiz alem kadinsin cok guldum sanada
:)))bnm hic bole seylerim yokya pit pitta vurmadm sigara zaten icmiyoruz :)))yakma durumum da yok,ama dus knusunda sana katiliyrm dus cok romantikkkkk:))surekli yaptgmz sey :))) bide ayak yikamaya gelince ben yikarmda operimde kizzzz nolcakki hic gocunmam kocam o benim ya yavrusumu yerim yer:)))

Kizlar esimin pcsine atmaya caliscm spfrada cekmedim cunku pastalari alip anneme gtik esim onlarla kalabalik kutlamamizi istedi annemler gelse babanem gelemioduki babanemsz olmaz mecbur biz gttk yaptklarimi gostericem sadece salatanin resmini cekmeyi unutum ama bldgnz salataydi iste bide atablrsem esimle bnm fotolarmi cektm albumden onlarida aticam insallah bakarsnz szde,tabletm aksam oldgi icin cok guzel cekmedi ama anlarsnz iste umarm yukleyeblrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…