- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.241
hmmm e o zmn bnce kıskanmana gerk yokk iddaa bayisine ne kdr kız gelir kii :)
bncede iş bul yada kek pasta börek yappbn bi araa cok takmıştım kek yapmaya..
selam gelincikler
hoşgeldinn..göörüşmeyeli nasılsın??
merhabalaaar
hosgeldinn:))
iyiyim cok şükür
haberler sizde
pek takip edemiyorum aksamları baya kaynatıyosunuz
hoşgördüm
aynen öyle canm bazen yetişemiyoruz kendimize bazende sus pus oluyoruzz :)
evet bazen kimseler olmuyo sonra bi bakıyorum sayfalar uçmuş
sen calısmıyormuydun canım hatırlayamadım
hyr cnm bn çalışmıyorum..
hmm evimin kadını çocuklarımın anası olsam yeter diyosun
bazen bende istemiyor değilim aslında
artık kısmet doğum iznime inşallah bi bebiş olursa
hyr cnm öyle demiyorum..hayatımda hep bişeyler oldu işe başlayamadım ewlendim..4ay olduu hemen işe başlamk istemedim kiiii ztn oturdugum yerden dolayı pat diye hayalimdeki işi bulamıyorum...iş aramaya başladığım zmnda bebek kararı aldık..kısmet artık bebek olmaz iş bulursam çalışırım..
inş.bebek sahibi olursun...allah isteyen herkeze nasip etsin
günaydın tazecikler, keyifler nasıl?
bizayrılamayz takip edemedim ama sonra naptınız hallettiniz mi inşallah eşinle sorunları?
canım cok normal boyle bır dusunceye kapılman cunku bız evlenınce kocaalrımızı daha cok sahıplenıyoruz ve bu sebepden dolayı kıskanclıklar artıyo bızım evlılıkden beklentımız adamların sen ve ben olarak dunyayı gormesı ama erkeklerde ıse tamamıyle bır rahatlık baslıyo bunun sebebını ben mı anlayamadım anlayan varsa bır banada anlatsıngünaydin kizlar
dün uyumusum ya bi iyigeceler bile diyemeden
sweat tatlim takma bukadar kafana herseyde bir hayir vardir uzulme tatlim istifa etsen bile yine guzel bir is bulacagindan eminim
stress yapma kndine canim.
Kizlar ya baksaniza ben herseyden suphe eder bir es oldum neolduysa evlendikten sonra oldu bana asiri kiskanclik vs vs
ondan önce neguzel ozguvenim vardi simdi bana neoldugunu anliyamadim
esim dün eve geldi elinde bi posetle hediyepaketi yapilmis
o ne dedim tabi bana aldigini zannettim ama bosuna sevinmisim mord olurum öyle-.-
mustafa abi aldi dedi mustafa abisini cok sever esim kendi abisi gibi gorur herseyimizede kosar sagolsun bende tanirim
guya o almis esime bende aslinda inandim ama nebilim ya kafamda soru isaretleri kalmadida degil yani
ceket almis siyah bitane
of ya ben hic boyle bir es olmaz istemezken nasil boyle oldum ya ben
herseyi kiskanan esni sorularla bunaltanzaman zaman telefon karistiran
sadece benmi boyleyim ya?
simdi ben calismaya alismisim birden buraya gelince bir bosluga dusmus gibi oldum calismayinca
esimde sabah aksam dukkanda
acaba o yuzdenmi boyle oldum ben offf yaaa((
hep boyle yapan kadinlara kizardim((
günaydin canim
kesinlikle öyle ya acayip bunaldim surekli dört duvar arasinda kalmaktan biktim ya..
Esimin idaa bayisi var kuzum orasida erkek dolu oldugu icin benim gitmem munasip olmaz
nisanlisi var oda karsida oturuyor avrupa yakasinda uzak oluyo bize henuz tanisamadik bile onunla
zamana biraktim artik bi ise girsem en iyisi olucak sanirim
dogru diyosun aslinda o yondende bakmak lazim demi:)))
ohoooo neler yaptim bir bilsen cnm bende surekli kek pasta tatlilar yaptim kaynanamlarda afiyetle yedi
biraktim artik yemesinler hahahaha
gina geldi artik
canım cok normal boyle bır dusunceye kapılman cunku bız evlenınce kocaalrımızı daha cok sahıplenıyoruz ve bu sebepden dolayı kıskanclıklar artıyo bızım evlılıkden beklentımız adamların sen ve ben olarak dunyayı gormesı ama erkeklerde ıse tamamıyle bır rahatlık baslıyo bunun sebebını ben mı anlayamadım anlayan varsa bır banada anlatsın