Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

inşllah yolun duser gene canım

Hb sekerim bugun siki rejime grdm ilk gun ya biraz basim agriyor sen nasilsin?

valla bnde iyiydim ama az önce mantar çorbası içtim c.tesi gününden kalma zehirlendimmi acba miğdem bulanıyor.. onun dısında iyiyimm...zararlı bişeyde yemedim bugun

bana arkds olursunnn o zmn
just da bana arkadas bu ay geçen ay svitt di :))

Son düzenleme:
kızlar yeni bişey duydumm ewliliklerin burcları varmışşş:26: bnmki başak

kolay gelsın canım kendını cok yorma
bitirdim kiii ütülerimi yaptımmm fasulyemi haşladımm ama sanırım fazla haşlanmış yayılıyoooo
bide bugün eşim yatağı topluyodu ben ütü yaparken aşkım ütüde yapayımmı diyoo ee yap ama bebiş olunca çokkk yapacaksın zaten dedimm ben bebeğinkileri ütülerim dedi benimkocada gel,işmeler vaaaar

hahaha valla beni gaza getirdin gidip yapicam simdi bende
ohhh süper olmuş tatlım bi hışımla ütülemişsindir

doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seve
arabada alsan kocan gelmedikçe kullanamayacaksın zaten sen kendini hazır hissediyosan gerisi teferruat bence

sağol tatlımmm o senin güzelliğiinn

Kızlarrr merhaba
hoşgeldin tatlımm

Hoşbulduuukkk kafan karışmış galiba senin bebis konusunda

Fena değil ben bugün çok afedersiniz istifra ettim ya :120: :18:

KPSS çalışıyorum bi yandan sizlerle kaynatmaya geldim
anommmm teste git testeeee

Kizlar merhaba ben geldm ,muzlu pasta ve piyanovkek yaptim resimleri cektim tabletle ama siteye yukleyemedm bi turlu biraz daha ugrasim atablrsen aticm siteye merak edenler vardi

eveett resim bekliyoruzzz

Ahh cnm zehirlenmis olablrsin, geci 2-3gunluk corba bozulmaz ama disarda kaldiysa bozulur hay alah kussan rahatlardn tatlim,bnde atvyi izliyorum aslan burcuyum cok para harcicakmisim eyvaj:)))

Siz bekliyosunuz da ben atamadim aksam atmaya calisicam sekertom

bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi
yemek yapicam ama ne yapacagima karar veremedim
zaten benim esim gec geldigi icin birazcik daha zamanim var

doğru diyosunn...ama bnm ehliyetim varkiiii bn kullanırmmm yata bıraktırım kendimi sonrada aldırırım söför gibi kullanırm valla

Ahh cnm zehirlenmis olablrsin, geci 2-3gunluk corba bozulmaz ama disarda kaldiysa bozulur hay alah kussan rahatlardn tatlim,bnde atvyi izliyorum aslan burcuyum cok para harcicakmisim eyvaj:)))

yok kusmadım cnm bilmiyorum inş. bişi olmamaısımdır...

bu arda eşim geldi bizim doğal gaz da 86tl gelmiş

bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi

ben kuru fasulye haşladım tatlışko yanına pilav bide çorba yapcam şimdi oh mis
iyi iyi tatlım bak gazla bitirdik işleri
çamaşır yıkamayı çok seviyorum ama ütüden nefret ediyorumm

ben kuru fasulye haşladım tatlışko yanına pilav bide çorba yapcam şimdi oh mis
iyi iyi tatlım bak gazla bitirdik işleri
çamaşır yıkamayı çok seviyorum ama ütüden nefret ediyorumm

evet canim valla senin gazinla nerdeyse bitirdim utuyu cok sagol tatlimmm
canim aslinda benimde kurufasulye yapasim var ama ben dudukluyu hic kullanmadim biliyomusun🙈 öyle dolapta duruyo korkuyorum yoksa bende yapardim
evet aynen nefret ederim utuden ya bide benim esim gomlek giymeyi cok sever 😩
o gomlekleri utulemekte tam bir izdirap yaaaa

tamam atlışımmm acelesi yokkkocişkonun doğum gününü kutla ondan sonra atarsınn
Evet aksam atmaya calisocam insallah bi aksilik olmazsa ama atamazsam ilaki aticam tabletle cektm yani:)))

Ben oyle pratik bsy yapicaksam patates yaparim firinda cojta lezzetli patatese goz karari hepsini bulayacak sekilde patatesleri elma dilimi kes,zeytn yagi sonra yine pul biber,kekik ve tuzu ekliyorim ellerimler hepsi birbirine karisacak sekilde buluyorum sonra borcama yayiyorum at firina yarim saate citir citir yaninada bol salata yap ohh nefis,bu saatte baska ne yapican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…