-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.141
ewt cnmmm ç.kaleyei karış karış bilirim diyebilirim 2 yıl orda okudum daa
Ewt arkadasımla konsutum karıstı kafm ama onun daha cok eşinden dolayı öyle ama bi içimi korku aldı sanki..
Istifaaa miiiYoksaaa hayırlısı canmm kaç gün oldu şüpheleniyorsun
kizlar merhaba ben geldm ,muzlu pasta ve piyanovkek yaptim resimleri cektim tabletle ama siteye yukleyemedm bi turlu biraz daha ugrasim atablrsen aticm siteye merak edenler vardi
inşllah yolun duser gene canım
resım ıstyruzzzz
hoşgeldinn
ella sende hoşgelidn
Hb sekerim bugun siki rejime grdm ilk gun ya biraz basim agriyor sen nasilsin?
bitirdim kiii ütülerimi yaptımmmkolay gelsın canım kendını cok yorma
ohhh süper olmuş tatlım bi hışımla ütülemişsindirhahaha valla beni gaza getirdin gidip yapicam simdi bende
doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seveayy bilmiyorum yaa baksna kızalrın hepsi erken yapma demeye başladılarr..kısıtlama değil aslındaa bn çocuk var diyee bazı şeylerden vazgececeğimi sanmıyorum..ama arba olmadan zor yaparım diye düşünüyorum..mesela otobus+metro kullanıyorum cocukla in bin in bin gezemem arba lazm bize:26: e takılıcam zmnda annmler var normlde onlara baktırmıcamm bi kendi annme bi kv veririm heveslerini alırlar ama yinedeee offf:26:
sağol tatlımmmAy ben 11 de uyaninca deli oluyorum gün bitdi diyegerci uyandiktan sonra tv acip takilip kaliyorum
Tsk ederim canimbende nihayet seni gordum sizde cok yakismissiniz birbirinize
Aslinda buraya yuklemek isterdim ama burdan birdaha silinmiyor
hoşgeldin tatlımmKızlarrr merhaba
anommmmHoşbulduuukkk kafan karışmış galiba senin bebis konusunda
Fena değil ben bugün çok afedersiniz istifra ettim ya :120: :18:
KPSS çalışıyorum bi yandan sizlerle kaynatmaya geldim
Kizlar merhaba ben geldm ,muzlu pasta ve piyanovkek yaptim resimleri cektim tabletle ama siteye yukleyemedm bi turlu biraz daha ugrasim atablrsen aticm siteye merak edenler vardi
valla bnde iyiydim ama az önce mantar çorbası içtim c.tesi gününden kalma zehirlendimmi acba miğdem bulanıyor..onun dısında iyiyimm...zararlı bişeyde yemedim bugun
bana arkds olursunnn o zmn
just da bana arkadas bu ay geçen ay svitt di :))
bitirdim kiii ütülerimi yaptımmmfasulyemi haşladımm ama sanırım fazla haşlanmış yayılıyoooo
bide bugün eşim yatağı topluyodu ben ütü yaparken aşkım ütüde yapayımmı diyooee yap ama bebiş olunca çokkk yapacaksın zaten dedimm ben bebeğinkileri ütülerim dedi benimkocada gel,işmeler vaaaar
ohhh süper olmuş tatlım bi hışımla ütülemişsindir
doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seve
arabada alsan kocan gelmedikçe kullanamayacaksın zatensen kendini hazır hissediyosan gerisi teferruat bence
sağol tatlımmmo senin güzelliğiinn
hoşgeldin tatlımm
anommmmteste git testeeee
eveett resim bekliyoruzzz
Siz bekliyosunuz da ben atamadim aksam atmaya calisicam sekertom
bitirdim kiii ütülerimi yaptımmmfasulyemi haşladımm ama sanırım fazla haşlanmış yayılıyoooo
bide bugün eşim yatağı topluyodu ben ütü yaparken aşkım ütüde yapayımmı diyooee yap ama bebiş olunca çokkk yapacaksın zaten dedimm ben bebeğinkileri ütülerim dedi benimkocada gel,işmeler vaaaar
ohhh süper olmuş tatlım bi hışımla ütülemişsindir
doğru aslında haklısın tatlım kv annen müsaitler nasılsa elbet biri bakar bi yere giderken hem de seve seve
arabada alsan kocan gelmedikçe kullanamayacaksın zatensen kendini hazır hissediyosan gerisi teferruat bence
sağol tatlımmmo senin güzelliğiinn
hoşgeldin tatlımm
anommmmteste git testeeee
eveett resim bekliyoruzzz
Ahh cnm zehirlenmis olablrsin, geci 2-3gunluk corba bozulmaz ama disarda kaldiysa bozulur hay alah kussan rahatlardn tatlim,bnde atvyi izliyorum aslan burcuyum cok para harcicakmisim eyvaj:)))
bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi
yemek yapicam ama ne yapacagima karar veremedim
zaten benim esim gec geldigi icin birazcik daha zamanim var
ben kuru fasulye haşladım tatlışkoyanına pilav bide çorba yapcam şimdi oh mis
iyi iyi tatlım bak gazla bitirdik işleri
çamaşır yıkamayı çok seviyorum ama ütüden nefret ediyorumm
Evet aksam atmaya calisocam insallah bi aksilik olmazsa ama atamazsam ilaki aticam tabletle cektm yani:)))tamam atlışımmm acelesi yokkkocişkonun doğum gününü kutla ondan sonra atarsınn
bende geldim kizlar evimi topladim utumude yaptim mini minnacik utu kaldi ama napim ya cok yoruldum basim agridi
yemek yapicam ama ne yapacagima karar veremedim
zaten benim esim gec geldigi icin birazcik daha zamanim var