- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.121
ben gidiyorum tatlım ütüyekalk sende yap benm gazımla yaparsın hadi bakalım kim önce bitirecek
bende aslında çocuğu çok istiyorum ama gerçekten enine boyuna düşünmek lazım tatlım
çünkü hani 1-2 senelik bişi değil ki bu ölene kadar hayatında olacak biri bi can :26:
sen bence o yükü kaldırabilirmiyim acaba diyemi düşünüyosun ki hani kısıtlyacak beni bebek diye ?:44:
ayy bilmiyorum yaa baksna kızalrın hepsi erken yapma demeye başladılarr..kısıtlama değil aslındaa bn çocuk var diyee bazı şeylerden vazgececeğimi sanmıyorum..ama arba olmadan zor yaparım diye düşünüyorum..mesela otobus+metro kullanıyorum cocukla in bin in bin gezemem arba lazm bize:26: e takılıcam zmnda annmler var normlde onlara baktırmıcamm bi kendi annme bi kv veririm heveslerini alırlar ama yinedeee offf:26:
bu arada günaydın tatlışkolaaarr
bugün yine rekor kırarakk 1.30a yakın yataktan çıktımyakında depresyona girebilirim kalkıyorum hava kararıyo evin işlerini 4te yapıyorum resmen biri bana dur desinn
ZSAEFMEA tatlım resminizi gördümmçok hoşsunuz maşallah çok yakışmışsınızz
DEVA senin resmini göremeden sen kaldırmışsın amaa
Ay ben 11 de uyaninca deli oluyorum gün bitdi diyegerci uyandiktan sonra tv acip takilip kaliyorum
Tsk ederim canimbende nihayet seni gordum sizde cok yakismissiniz birbirinize
Aslinda buraya yuklemek isterdim ama burdan birdaha silinmiyor
Nasılsınız bakalım
hoşgeldinnnnn
hoşgeldinnnnn
kaynatıyoruz her zamnakı gıbı :26:sen nasılsın asıl?
bu arada günaydın tatlışkolaaarr
bugün yine rekor kırarakk 1.30a yakın yataktan çıktımyakında depresyona girebilirim kalkıyorum hava kararıyo evin işlerini 4te yapıyorum resmen biri bana dur desinn
ZSAEFMEA tatlım resminizi gördümmçok hoşsunuz maşallah çok yakışmışsınızz
DEVA senin resmini göremeden sen kaldırmışsın amaa
tatlım sende mı buralardasın yoksa buraları bılıyorsun
Hoşbulduuukkk kafan karışmış galiba senin bebis konusunda
Fena değil ben bugün çok afedersiniz istifra ettim ya :120: :18:
KPSS çalışıyorum bi yandan sizlerle kaynatmaya geldim
canım bız arkadas degılız cıuunku ondan goremıyorsundur
ewt cnmmm ç.kaleyei karış karış bilirim diyebilirim 2 yıl orda okudum daa
ewt arkadasımla konsutum karıstı kafm ama onun daha cok eşinden dolayı öyle ama bi içimi korku aldı sanki..
istifaaa miiiyoksaaa hayırlısı canmm kaç gün oldu şüpheleniyorsun
Bence kendi durumunuzu kendin değerlendir başkasına bakma derim ne bana ne ona buna herkesin görüşü farklı sonuçta 1 haftadır