Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kizlar bende geldimsonunda nin gaziyla utu yapmaya gidiyorum
evide azcik toparlim tum gun yattim vallaaaa
iki saat fln gelirimmm

esime faturanin resmini yolladim
yalan soyleme askm allah askina bak sen kendin yazdin bunu demi aksama baddaniyeleri hazirla diyo hahahha

optum sizi yavrulaaar 😘

ayy bilmiyorum yaa baksna kızalrın hepsi erken yapma demeye başladılarr.. kısıtlama değil aslındaa bn çocuk var diyee bazı şeylerden vazgececeğimi sanmıyorum..ama arba olmadan zor yaparım diye düşünüyorum..mesela otobus+metro kullanıyorum cocukla in bin in bin gezemem arba lazm bize:26: e takılıcam zmnda annmler var normlde onlara baktırmıcamm bi kendi annme bi kv veririm heveslerini alırlar ama yinedeee offf:26:

kararsıız olman cok normal canım cunku cok onemlı bır karar verecegın karar o yuzden dogru olanı vermeye calıs haakkında hayırlısı olsun bızde teyze oluruz allah herseyın hayırlısını versın

ay kızlar bayıldım bu resme hahhahah benimki boyle romantık olur herhalde

Eklentiler

• $1530317_548342451929015_163281302_n.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Ay ben 11 de uyaninca deli oluyorum gün bitdi diye gerci uyandiktan sonra tv acip takilip kaliyorum

Tsk ederim canim bende nihayet seni gordum sizde cok yakismissiniz birbirinize

Aslinda buraya yuklemek isterdim ama burdan birdaha silinmiyor

canım bız arkadas degılız cıuunku ondan goremıyorsundur

Ay ben 11 de uyaninca deli oluyorum gün bitdi diye gerci uyandiktan sonra tv acip takilip kaliyorum

Tsk ederim canim bende nihayet seni gordum sizde cok yakismissiniz birbirinize

Aslinda buraya yuklemek isterdim ama burdan birdaha silinmiyor

tatlım sende mı buralardasın yoksa buraları bılıyorsun

ewt cnmmm ç.kaleyei karış karış bilirim diyebilirim 2 yıl orda okudum daa

Hoşbulduuukkk kafan karışmış galiba senin bebis konusunda

Fena değil ben bugün çok afedersiniz istifra ettim ya :120: :18:

KPSS çalışıyorum bi yandan sizlerle kaynatmaya geldim

ewt arkadasımla konsutum karıstı kafm ama onun daha cok eşinden dolayı öyle ama bi içimi korku aldı sanki..

istifaaa miii yoksaaa hayırlısı canmm kaç gün oldu şüpheleniyorsun

Bence kendi durumunuzu kendin değerlendir başkasına bakma derim ne bana ne ona buna herkesin görüşü farklı sonuçta 1 haftadır

Kizlar merhaba ben geldm ,muzlu pasta ve piyanovkek yaptim resimleri cektim tabletle ama siteye yukleyemedm bi turlu biraz daha ugrasim atablrsen aticm siteye merak edenler vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…