-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.101
yok tatlim hasta degilim sadece tuhaf bir yorgunluk var uzerimde hic bisey yapasim yok okadar utum vargozum hic kesmiyor valla
dogalga faturasi geldi felegim sasti kizlar bu kaloriferler pek masrafli yaaa
çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı
bu arada günaydın tatlışkolaaarr
bugün yine rekor kırarakk 1.30a yakın yataktan çıktımyakında depresyona girebilirim kalkıyorum hava kararıyo evin işlerini 4te yapıyorum resmen biri bana dur desinn
ZSAEFMEA tatlım resminizi gördümmçok hoşsunuz maşallah çok yakışmışsınızz
DEVA senin resmini göremeden sen kaldırmışsın amaa
yok tatlim hasta degilim sadece tuhaf bir yorgunluk var uzerimde hic bisey yapasim yok okadar utum vargozum hic kesmiyor valla
dogalga faturasi geldi felegim sasti kizlar bu kaloriferler pek masrafli yaaa
bugün yine rekor kırarakk 1.30a yakın yataktan çıktımyakında depresyona girebilirim kalkıyorum hava kararıyo evin işlerini 4te yapıyorum resmen biri bana dur desinn
ıyı dusunmek lazım canım bunların hepsını goz onune al evlılıgın ılk aylarında herkes ıstıyo ama sonra olmaz dıyorsun ben oyle dusundum cunku gercekden adamların yuzunden hamılelıgımızı cocugumuzla tek basına ılgılenmek zorund kalabılıyoruz sen esın evde sıkıldım bunaldım gıtme dersen emın ol sana bır sure sonra dıyecegı su tum gun evdesın rahatın yerıonde sana rahat mı batıyo bır gun cıkıpda rahatlamaya hakkım var ozgurlugumu kısıtlama vs sankı bır tek onların ozgurlugu kısıtlanıyo bunu anlamazlkar odun kafalıalr
canım oyle dusunme parasını ver ve yak sobayla falan ugrasmıyorsun mıs gıbı ıste yazında sefasını sur kı dusun sofbenını tupunu hepsını ordan karsılıyorsun ve ısınıyorsun bır tupp 70 lıra falan herhalde o yuzden cok buyutme gozunde yanmıssa yanmıs sogukda oturacak halın yoksa adam senı eve koymussa onu odemek zorunda sıkıntı yapma
gördüm kiiii gördümkiiiyukluyorum gene annemmmmm
ne sanslisin canim ben istesemde okadar uyuyamiyorum keske uyuyabilsem
sabahin korunde esime kahvalti hazirliyorum zavallim pogca borekten bikmis hahah
ise yolluyorum onu bidahada uyuyamiyorum
cok guzel yazmissin canim valla icim rahatladi birdenyatakodasi cok sicak oluyo kizlar
gerci sicak olmasi normal demi hahahhaha 🙈
saka biyana uyuyamiyorum gece sondurdum bende komsular yakiyo biz ortada oldugumuz icin onlardan faydalaniyoruz sanirim😁😁
gördüm kiiii gördümkiii
çok tatlısınız tatlım maşallahhçok yakışmışsınızz
zaten biizm topikimizin bütün kızları çok güzeeeell
doğru kalkınca geri yatmak zor oluyogerçi o uyku daha tatlı olurr
ay evet yaa sabahın köründe kalkmak zulümm ve adamada yazık tabiiyi kalkıp hazırlıyosun ben biraz kaytarırdım galiba
yok cnm bnmki öyle demez bnmki git gez bn sana gitme mi diyorum dicek...eczneye git dedim sen git al dısarı cıkarsın onun sayesinde diyo bana...off içimde başka başka şeyler var yaaa..maddiyet yada sorumluluk değil tarifini bulamıyorumm
bende aslında çocuğu çok istiyorum ama gerçekten enine boyuna düşünmek lazım tatlım
çünkü hani 1-2 senelik bişi değil ki bu ölene kadar hayatında olacak biri bi can :26:
sen bence o yükü kaldırabilirmiyim acaba diyemi düşünüyosun ki hani kısıtlyacak beni bebek diye ?:44:
aynen tatlım valla çok yakmıyoruz akşamları battaniye altındayız çoğu oda kapalı 180 gelmiş bizee
şoklara giriyoruz her faturada ya
benimde dolu ütüm varşuan aklım hep ütüde
sağol canım o senın guzellıgın evet hatunlar tas
aynen canim utuyu ust kata tasidim valla goremiyecegim bir koseye koydum bugunluk
bizede 177 tl gelmis
aynen canim utuyu ust kata tasidim valla goremiyecegim bir koseye koydum bugunluk
bizede 177 tl gelmis
önemli değil tatlış ne demek
beni bekleyen korkunç gerçekle yüzleşmeye gidiyorum kızlaaarr
ütümü yapıp geleyimm
fasulye ıslamıştım onu da düdüklüye koyayım içim rahat etsin
1 saate gelirim diye düşünmekteyimm öptüm sizi şimdilik