Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kı benbım cocuklugum cok rahat gectı herseye sahıp oldum ama kendı cocugum ılerde boyle dusunmezse ben kahrolurum ve cok uzulurum bu yuzden kendı adıma ıstemıyorum bu konuda esımıde dınlemem kacınılmaz bır son var onumuzde

bu arada günaydın tatlışkolaaarr
bugün yine rekor kırarakk 1.30a yakın yataktan çıktım yakında depresyona girebilirim kalkıyorum hava kararıyo evin işlerini 4te yapıyorum resmen biri bana dur desinn

ZSAEFMEA tatlım resminizi gördümm çok hoşsunuz maşallah çok yakışmışsınızz
DEVA senin resmini göremeden sen kaldırmışsın amaa

yok tatlim hasta degilim sadece tuhaf bir yorgunluk var uzerimde hic bisey yapasim yok okadar utum var gozum hic kesmiyor valla
dogalga faturasi geldi felegim sasti kizlar bu kaloriferler pek masrafli yaaa

canım oyle dusunme parasını ver ve yak sobayla falan ugrasmıyorsun mıs gıbı ıste yazında sefasını sur kı dusun sofbenını tupunu hepsını ordan karsılıyorsun ve ısınıyorsun bır tupp 70 lıra falan herhalde o yuzden cok buyutme gozunde yanmıssa yanmıs sogukda oturacak halın yoksa adam senı eve koymussa onu odemek zorunda sıkıntı yapma

erkekle bu konuda neyazikki biraz bencil davraniyorlar canim ya
devaninda dedigi gibi evde oturuyorsun rahatin rahat diyorlar ama sanki evde oturmak cok guzel bisey
insan esiyle vakit gecirmek istiyor maca gidecegine al karini sinemaya git mesela demi?
amaaan erkekler dusuncesiz olabiliyo kotuluklerinden degil aslinda mayalarinda yok anlayisli davranmak:)
yas kompleksine girme daha 25 yasindasin canim hic degilse 1 2 sene erteliyebilirsin
yine sen bilirsin tabi ama stress yapma kendine 😘

yukluyorum gene annemmmmm

yok tatlim hasta degilim sadece tuhaf bir yorgunluk var uzerimde hic bisey yapasim yok okadar utum var gozum hic kesmiyor valla
dogalga faturasi geldi felegim sasti kizlar bu kaloriferler pek masrafli yaaa

aynen tatlım valla çok yakmıyoruz akşamları battaniye altındayız çoğu oda kapalı 180 gelmiş bizee
şoklara giriyoruz her faturada ya
benimde dolu ütüm var şuan aklım hep ütüde

ne sanslisin canim ben istesemde okadar uyuyamiyorum keske uyuyabilsem
sabahin korunde esime kahvalti hazirliyorum zavallim pogca borekten bikmis hahah
ise yolluyorum onu bidahada uyuyamiyorum

yok cnm bnmki öyle demez bnmki git gez bn sana gitme mi diyorum dicek...eczneye git dedim sen git al dısarı cıkarsın onun sayesinde diyo bana...off içimde başka başka şeyler var yaaa..maddiyet yada sorumluluk değil tarifini bulamıyorumm

yukledım bak tatlımmmmmm

cok guzel yazmissin canim valla icim rahatladi birden yatakodasi cok sicak oluyo kizlar
gerci sicak olmasi normal demi hahahhaha 🙈
saka biyana uyuyamiyorum gece sondurdum bende komsular yakiyo biz ortada oldugumuz icin onlardan faydalaniyoruz sanirim😁😁

yukluyorum gene annemmmmm
gördüm kiiii gördümkiii
çok tatlısınız tatlım maşallahh çok yakışmışsınızz

zaten biizm topikimizin bütün kızları çok güzeeeell

ne sanslisin canim ben istesemde okadar uyuyamiyorum keske uyuyabilsem
sabahin korunde esime kahvalti hazirliyorum zavallim pogca borekten bikmis hahah
ise yolluyorum onu bidahada uyuyamiyorum

doğru kalkınca geri yatmak zor oluyo gerçi o uyku daha tatlı olurr
ay evet yaa sabahın köründe kalkmak zulümm ve adamada yazık tabi iyi kalkıp hazırlıyosun ben biraz kaytarırdım galiba

için rahat olsun canım hıc sıkıntıya gerek yok evde durup sogukda hasta olmaya benzemez senden kıymetlı degıl

sağol canım o senın guzellıgın evet hatunlar tas

bende aslında çocuğu çok istiyorum ama gerçekten enine boyuna düşünmek lazım tatlım
çünkü hani 1-2 senelik bişi değil ki bu ölene kadar hayatında olacak biri bi can :26:
sen bence o yükü kaldırabilirmiyim acaba diyemi düşünüyosun ki hani kısıtlyacak beni bebek diye ?:44:

bu düşüncede olabilir katılıyorum sana

sağol canım o senın guzellıgın evet hatunlar tas

önemli değil tatlış ne demek

beni bekleyen korkunç gerçekle yüzleşmeye gidiyorum kızlaaarr
ütümü yapıp geleyimm
fasulye ıslamıştım onu da düdüklüye koyayım içim rahat etsin
1 saate gelirim diye düşünmekteyimm öptüm sizi şimdilik

kolay gelsın canım kendını cok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…