Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
şuu anda bişey yok canm genlde gece oluyorr:KK53:

Eşim aradı yarın maça gidicekmiş yaa sinir oldumm

aman canım bunların evlenınce bıle arkadasları bıtmıyo kı bende esıme anlatamıyorum cogu arkadası bekar hala bende cıkmasına cok kızıyorum ama goreceksın dıyorum bakalım onlarda senın ıcın karısını bırakıp gelecekmı dıye aman hepsı odun kafalı:KK47:

Hepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama
ressim cekmeyi unutma canim

Hepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama

afiyet olsun tatlım sımdıden elll:KK52:rıne saglık

bu seda sayanın yarışması çok saçmaaa ama komikler yaa rahat batmış bu milletee:KK9:

kızlaaaar benim koca aşka geldiii :KK16:

dün sizden okudum aynaya rujla yazı yazma fikrini...sabah yazdım...eşim uyanır uyanmaz aradı mutlu olmuş falan..sonra öğlen yemeğe berbaer çıkalım dedi..bir baksam kiiii ellerinde güller geliyorrrr :KK52: nasıl mutlu oldum anlatamam..

günaydın svitt öğlen molasımı??

öylee cnm ama bnmkiler de cıkıp gelebilir yaniii...30dk mesafemiz var ama geliyolar yinede arada

öğlen molasıydı bittiiiii :KK14:

ellacan kolay gelsin..valla çok telaşlı yaa..ben bi pasta yapmıştım da nasıl yorulmuştum :KK52:

Herkessseeee Merhabaaaaaaaa:KK16:

MAsallah epeyce yazmissinisz benden sonra :KK1:

aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff:KK31:

Aynen ne yapsanda oluyor hayat hep ayni gecip gidiyor iste :KK1:

bizde seni görmek istiyoruz tatlımm:KK76::KK76:

E bende bir album acayim profilimde görün bari :KK1:

dün sizden okudum aynaya rujla yazı yazma fikrini...sabah yazdım...eşim uyanır uyanmaz aradı mutlu olmuş falan..sonra öğlen yemeğe berbaer çıkalım dedi..bir baksam kiiii ellerinde güller geliyorrrr :KK52: nasıl mutlu oldum anlatamam..

Oh iyi iyi sevindim :KK16: Ben geceden yazmistim bizimkinin af edersiniz tuvalete gitmesi geldi:26: geceden gördü gelip sarildi uyuduk :KK1:

bu seda sayanın yarışması çok saçmaaa ama komikler yaa rahat batmış bu milletee:KK9:

Evet cok igrenc adeta milleti birbirine düsürüyorlar bu yarismanin sonrasida var yaniiiii:KK50:

ellacan kolay gelsin..valla çok telaşlı yaa..ben bi pasta yapmıştım da nasıl yorulmuştum :KK52:

oh ne guzel aska gelmıs ıste :KK52:

kızlarr az önce arkdaslmla konustum şimdiii nerdeyse cocuk fikrinden vazgeçicemmm yada hemen arba aldırıcammmm:44::KK59:

hayırdır cnm ne dedi ki?

hayat cok monotonlaşır yoksaa...bnm oturduğum yer çok gıcık bi yer yaa ulaşım sıkıntısı var gezip tozmak cok zorr hele bebekle imkansızlaşır...arba almamız şart..eşimde diyemem ztn bebk istemiyorum diyee

hayat cok monotonlaşır yoksaa...bnm oturduğum yer çok gıcık bi yer yaa ulaşım sıkıntısı var gezip tozmak cok zorr hele bebekle imkansızlaşır...arba almamız şart..eşimde diyemem ztn bebk istemiyorum diyee

haksızda değil hanı daha yenı evlısın bence bır sure ertele bu fıkrı hamıleysen bırsey dıyemem ama degılsen bır hal caresını bulman daha ıyı ben bır uc sene surprız olmazsa ıstemıyorum cocuk ayrı sorumluluk ıyı dusunmek lazım:emir_bebek:

canim bence acele etmeyin biraz bekleyin bende benim esimle gecen bunun kavgasini yaptim
sizi bilemem ama bizim daha dunyalar kadar borcumuz var arabada almayi dusunuyo
kendi isyerini actigi icin hafta sonuda calisiyo hic zaman geciremedik dogruduzgun:KK43:
ben iki sene dusunmuyorum sahsen
allah bilir tabi.
sende acele etme bence tatlim.

of kizlar ya beni biri sirkelesin allah askina ya koltuga yapistim kaldim
parmagimi kaldircak halim yok bugun cok halsiZim hicbisey yapasim yok
regl olmama yakin hep boyle oluyorum:KK43:

haksızda değil hanı daha yenı evlısın bence bır sure ertele bu fıkrı hamıleysen bırsey dıyemem ama degılsen bır hal caresını bulman daha ıyı ben bır uc sene surprız olmazsa ıstemıyorum cocuk ayrı sorumluluk ıyı dusunmek lazım:emir_bebek:

canim bence acele etmeyin biraz bekleyin bende benim esimle gecen bunun kavgasini yaptim
sizi bilemem ama bizim daha dunyalar kadar borcumuz var arabada almayi dusunuyo
kendi isyerini actigi icin hafta sonuda calisiyo hic zaman geciremedik dogruduzgun:KK43:
ben iki sene dusunmuyorum sahsen
allah bilir tabi.
sende acele etme bence tatlim.

çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı:KK30:

çocuk istiyorumm...25 yaşındayım 3yaş olsa anca olurr fln borçlar çok şükür bu ay rahtlıcaz birazz..sorumluluğu da hazmettim ama şu anda ewe tıkıldım kaldım eşim yarın maça gidicek ya bennnn??? birde çocuk olunca offf morlm bozulduuu cnm sıkıldıııı kafam karıştıııı:KK30:

ıyı dusunmek lazım canım bunların hepsını goz onune al evlılıgın ılk aylarında herkes ıstıyo ama sonra olmaz dıyorsun ben oyle dusundum cunku gercekden adamların yuzunden hamılelıgımızı cocugumuzla tek basına ılgılenmek zorund kalabılıyoruz sen esın evde sıkıldım bunaldım gıtme dersen emın ol sana bır sure sonra dıyecegı su tum gun evdesın rahatın yerıonde sana rahat mı batıyo bır gun cıkıpda rahatlamaya hakkım var ozgurlugumu kısıtlama vs sankı bır tek onların ozgurlugu kısıtlanıyo bunu anlamazlkar odun kafalıalr:KK47:

vaaayy sivitcaaannn eşin için bi kıvılcım gerekiyomuş baksana :KK52::KK52: süper tatlım arada yap bari böyle şeyleerr:KK52:

anomm yaa benmkine yazsamda çiçek almak aklına gelmezkii :KK43::63::104:

kızlarr az önce arkdaslmla konustum şimdiii nerdeyse cocuk fikrinden vazgeçicemmm yada hemen arba aldırıcammmm:44::KK59:

ne oldu tatlımmm:44: monotonluktan mı korkuyosunn :KK25:

X