-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.061
günaydin güzelleeeer
hahaha ay ne güldüm yorumlariniza sabah sabah
benim koca kafayimi yedin diyo:d gecede telefonumu almis sarja takmak icin burasida acik kalmis
siz kadinlarda ne cene var yahuuu ne fenasiniz siz diyo hahhaa
kizlar ya supersiniz bayilmalar felan ben bikere kavga aninda bayilim dedim
benimki geldi beni gidikladi manyak yaaa bide guluyo pis pis:d
piskopata bagliyorum ama bende balkona cikiyorum cayimla birlikte disariya bakiyorm hep ayni yere felan hahahha
bu adamlarin isi zor ben size soylim:d
bu arada kizlar is basvurusunda bulundum havalimaninda pegasusda yer hostesligi icin
benim icin dua edin insallah hayirlisiyla olumlu bi cevap gelir
cok istiyorum calismayi
ay alemsın canım gunaydın nasılsın ben dırek tepskı gosterırım aglayamıyorumda guruluyumdur azcık ama bırseyler fırlatırım kocama rahatlarım:)
haahahaa canim ya bende yastik firlatirim genellikle simdilik yastikla yetinmeyi biliyorum:d bakalim ilerde neler gecicek elime
oda sinirlendigi zaman yastigi eline alir tam atacakken vazgecer
kiyamiyo herhalde zavallim��
bu arada iyiyim tatlim sagol sen nasilsin?
Rejim felan yapamiyorum ben ya offff suya yatti valla regl olcam zaten bi kac gune
herseyi yiyesim var
valla canım ben daah on bes gunluk evlıyken calar saat fırlattım adama ustume yurudude dedım vurda gıdım senı sıkayet edım hala daha der sen benım kafamı yardın dıye canım bendereglı oldum bugun 4. Gunum benımde yok ya bız adamlar bızı sevmıyo sanarızda aslında onlar bızden daha merhametlı
hahaaha inanmiyorum canim yaaa haha kiyamam ya:d
gecmis olsun tatlim ben o donemimde cok cekilmez oluyorum ya..feci sekilde agresiv ve huysuz oluyorum aciyorum kocama
ama yapcak bisey yok ayda bikere ceksin oda benim bu triplerime nolcak yani:)))
sendeki durumlar nasil kayinvaldede cnm?
ay canım evde herkes hasta bır ben turp gıbıyım maslllh dıyım yatak dosek cok mu beddua ettım neCeksınler ıslerı ne
haha aynen bencedeee sende keyfine bak :d
günaydın diyen kızlara güüünaydınnnnn henüz yazmamışş gelinler tüünaydınnnnn
gunaydın nasılsın?
uykuluuu:111: Sen nasılsın?
biz uykumuzu işte alıyoruz canım ıyıyım cok sukur belırtılerın ne alemde
şuu anda bişey yok canm genlde gece oluyorr
eşim aradı yarın maça gidicekmiş yaa sinir oldumm
gunaydin canim
bosver gitsin benimkide gidiyo arada sirada
onlarda oyle kafa dagatiyorlar
takilma sen guzelim😘
günaydın prenses deva ve bizayrılamayız veee uyanamamış tüm kk nın güzel gelinleri
cnm gitsin gitsindee bn darlanıyorum ewde tek başımaa
inanirim canimamaaan ben yalniz olsam ne rahat olurum valla..ya kaynana olur yada gorumce-.-