Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ay alemsın canım gunaydın nasılsın ben dırek tepskı gosterırım aglayamıyorumda guruluyumdur azcık ama bırseyler fırlatırım kocama rahatlarım:)

ay alemsın canım gunaydın nasılsın ben dırek tepskı gosterırım aglayamıyorumda guruluyumdur azcık ama bırseyler fırlatırım kocama rahatlarım:)

haahahaa canim ya bende yastik firlatirim genellikle simdilik yastikla yetinmeyi biliyorum bakalim ilerde neler gecicek elime
oda sinirlendigi zaman yastigi eline alir tam atacakken vazgecer
kiyamiyo herhalde zavallim��

bu arada iyiyim tatlim sagol sen nasilsin?
rejim felan yapamiyorum ben ya offff suya yatti valla regl olcam zaten bi kac gune
herseyi yiyesim var

Son düzenleme:

valla canım ben daah on bes gunluk evlıyken calar saat fırlattım adama ustume yurudude dedım vurda gıdım senı sıkayet edım hala daha der sen benım kafamı yardın dıye canım bendereglı oldum bugun 4. Gunum benımde yok ya bız adamlar bızı sevmıyo sanarızda aslında onlar bızden daha merhametlı

hahaaha inanmiyorum canim yaaa haha kiyamam ya
gecmis olsun tatlim ben o donemimde cok cekilmez oluyorum ya.. feci sekilde agresiv ve huysuz oluyorum aciyorum kocama
ama yapcak bisey yok ayda bikere ceksin oda benim bu triplerime nolcak yani:)))
sendeki durumlar nasil kayinvaldede cnm?

ay canım evde herkes hasta bır ben turp gıbıyım maslllh dıyım yatak dosek cok mu beddua ettım ne Ceksınler ıslerı ne

günaydın diyen kızlara Güüünaydınnnnn henüz yazmamışş gelinler tüünaydınnnnn

Hepinize gunaydn sabahn korunden beri ayaktayim muzlu pastami yaptim smdi ustune muzlu jole dokucem,sonra piyanoya geciyorum kizlar sz napiosnz artk yetisemiyorum size vallahi,bu arada aksam programim degisio sanirim yaptgm her seyi alip anneme gidicez galiba bakalim bellide olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…