Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kizlar uyku basti beni kociste tavir yapiyo telefonu birak bana saril diye:)))
opuyorum sizi cok yatiyorum ben iyi geceler hepinize😘❤️

anommm prenses perşembe git eşinle yaaa merak ediyoruzzz

gescana katılıyorum

iyi geceler canım..yarın görüşürüz..

öyle yapıcam inşaat fln var tek gitmek istemiyorum orya..

bu arda rejime başlıyorumm beuaty kdr başarılı olamam belki ama elimden geleni yapıcam kızlarr

prenses önce test yaptır da sonra rejime gir canım yaa bi de hamişsen zararlı olmasın...
zaten beauty bi ikonn..onun gibi olamayız ki zatenn bize haftada 1kg yeter

iyi geceler tatlımm

öyle yapıcam inşaat fln var tek gitmek istemiyorum orya..

bu arda rejime başlıyorumm beuaty kdr başarılı olamam belki ama elimden geleni yapıcam kızlarr

evet tek gitme tatlım inşaatlar varsa bende korkarım öyle yerlerden:18:
hadi bakalımmm sen iradeli misin ben hiç yapamam yaaa :18: daha çok yerim :18::18:

şu sarışın hatun da sensen kii gece rüyama girebilirsinn

Bebisim çok sağoll

bebek gibiler demi???benimkide aynen oyle iste
ya acaba harbiden bu erkeklerin hepsi aynimi?
faydali olacagini sanmiyorum ama enazindan kizginligin yatismis olur
sirf bunun icin denemeye deger 😁

Hahah burda bi kadınvardı kkda kocasını şeyinden çimdiklemiş uyurken o geldi aklıma

Kız çok heyecanlanıyorum sonra ya İnşallah öyledir bir de hap kullandım ya o bebişe zarar veriyomuş diyolar ya :18:

Ayyynı ben ya kırk kez ağlar etrafında dönerim sıkıysa barışmasın kendimi yerlere bile atarım

yok cnm ztn hamile de olsam kilo almamam lazım....su su suuu.... ekmek yook prinçe hayır..akşam az yemk abur cuburlara elvedaaa

ahaha ben de öyle psikopatımdır...baktım sallamıyor bağıra bağıra ağladığım olur ama suçluysam tabiii
iyi benim gibisi de varmış..

yok cnm ztn hamile de olsam kilo almamam lazım....su su suuu.... ekmek yook prinçe hayır..akşam az yemk abur cuburlara elvedaaa

zaten o abur cuburu bıraksak 3 kg kendiliğinden gidicek..
ben de hiç su içmem yaa

bn bebekle ilgili duymadım ama sana zarar verdiğini duydum yanii sana verince bebk de etkilenebilir..

iyi geceler tatlımm

evet tek gitme tatlım inşaatlar varsa bende korkarım öyle yerlerden:18:
hadi bakalımmm sen iradeli misin ben hiç yapamam yaaa :18: daha çok yerim :18::18:

yok yaa hiç değilim hatta hayatımda hiç rejim yapmadım ama dikkat ederim yinede kaçamklarım olur ama artık olmayacak inş.

Ben ayılıp bayılıyo gbi de yapıyorum itiraf ediyorum Ya da kendimi tırmalıyo gibi yapıyom Napiyim normal olupda onu mu beklicem sabrım yok hemen müdahale istiyorum

Ben ayılıp bayılıyo gbi de yapıyorum itiraf ediyorum Ya da kendimi tırmalıyo gibi yapıyom Napiyim normal olupda onu mu beklicem sabrım yok hemen müdahale istiyorum

ben de öyleeee....bekleyemem onun keyfini...ama umarım bu taktikler hep işe yarar just..başka bi taktik bulursan bana da söyle

bu arada iyi geceler kızlarrrr
yarın görüşürüz..
öptüm hepinizi

günaydin güzelleeeer
hahaha ay ne güldüm yorumlariniza sabah sabah
benim koca kafayimi yedin diyo gecede telefonumu almis sarja takmak icin burasida acik kalmis
siz kadinlarda ne cene var yahuuu ne fenasiniz siz diyo hahhaa
kizlar ya supersiniz bayilmalar felan ben bikere kavga aninda bayilim dedim
benimki geldi beni gidikladi manyak yaaa bide guluyo pis pis
piskopata bagliyorum ama bende balkona cikiyorum cayimla birlikte disariya bakiyorm hep ayni yere felan hahahha
bu adamlarin isi zor ben size soylim

bu arada kizlar is basvurusunda bulundum havalimaninda pegasusda yer hostesligi icin
benim icin dua edin insallah hayirlisiyla olumlu bi cevap gelir
cok istiyorum calismayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…