- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.021
boşanma lafını hemen ağzına alma tatlımsürekli bu şekilde konuşursan seni ciddiye almaz :18:
senin duyguların baya yoğun bugünlerde gerçekten
Nerde ki şekerimAma reglime daha var demiştin bence bekle reglinin üzerinden bi hafta falan geçsin bak ben erken gittim negatif çıktı geçersiz sayıldı
Kaynanam da bana sen nasıl yiyosun öyle ya bi baktırsak mı sana dedi :26: Her şeye ağlıyorum lekelenme geldi filan benim midem bulanmıyo ya bi iki hafta önce vardı o geçti ama başım dönüyo acayip bi şekilde tabi bunlar biz umutlandığımız için de olabilir canım ya da tamamen başka bir rahatsızlıktan da olabilir ben kist taraması falan da yaptırıcam regl olamıyorum diye de bu hallere giriyo olabilirimBi de kasıklarım çok ağrıyo ya sürekli batıyo üf kist mist çıkmasın
Hiç böyle bir şeyi anlatamayıp çıldırdığın olmuyo ya beni delirtiyo gerçekten bir olayın şeyini çıkartıyo ben de öyleyim işin kötü yanı böyle isaçma sapan bi hal alıyo kavgalar siz sakinseniz problem olmuyodur tabi
arkdasım git yaptır dedi şekerine troidine fln baksınlar dedi
hamile olmaya hazır mısın tatlım
bence kist felan değil söyledğin şeyler :44: bi bebek karnına yerleşmeye çalışıyo sankim
haklısın tatlım sen içini boşaltmaya çalışıyosun o seni anlamıyo ya da dinlemiyo sen daha da çıldırıyosun
bizde pek sakin sayılmayız kavga edersek çok şiddetli ederiz dozajı yüksek olur ama çok hızlı bi şekilde barışırızikimizede gülme gelir yani
süper bende yapayım bariama biz ikimizde evdeyiz işte bütün gün yapsam yüzüme söyler
benim kınam 3 saatti tatlım 8e doğru başladı 11 e doğru bitti ertesi gün düğündü ondan çok yüklenmedik
düğünümde 7.30 gibi başladı 12 gibi çıktık salondansizi orda baya uzun heralde düğünler
alışabildinmi türkiyeyenasıl tanıştınız ordan buraya yaa
eveeet güzel fillm
aynen canim benimde dügünüm 8 de basladi 12 de ciktik bizde salondan hicbisey anlamadimki yaaa(
evet almanyada cok uzun oluyo dugunler
alismasina alistim aslinda..zaten turkiyeye duskunlugum vardi.
sadece arkadas cevrem olmadigi icin zorlaniyorum cok..insan ister istemez derdini paylasicak veya kafa dengi birini ariyor bazen..
iyiki size katilmisim:))
ben orduluyum esimde ozamanlar univ. de
orduya arkadasinin yanina geliyor sahilde tanismistik
tabi mesafeli bir iliski surdurmek kolay degil
ayrilip birlestik hep:))
2008 de tanismistik
2011 de birlestik bidaha ayrilmamak uzere:)))
siz nasil tanistiniz peki?
Sen bilirsin prenses ben de sabredemedim de negatif çıkınca üzüldüm :26:
tek gitmek istemiyorum yaa perşembe eşimle mi gitsem acba??
Yok ya kesin hiçbişey çıkmaz gescim istiyorum ya olmazBoş yere kendi kendime kurup inanıyorum işte zaten hep de aklımdan olsa bile boş olur düşer filan geçiyor
Siz de çok şiddetli ediyonuz heAma ne güzelgülüşüp barışıyonuz ya da neye gülüyonuz çok merak ettim çatlaklar:) ayrıca sen beni eklicektin kız:)
İnsan merak ediyor biliyorum da hani boşu boşuna yapılacak bir testtense beklemek daha doğru o yüzden eşinle git derim
istiyomusun tatlımminşallah yaa hayırlısıyla doğrudur inşallaahh
aynen baya şiddeti edioruz anındada unutuyoruzkin tutma olayı bizde yok ekledim kii ben seni bu hesabımdan resimde ekledim senin içinn
Yok ya kesin hiçbişey çıkmaz gescim istiyorum ya olmazBoş yere kendi kendime kurup inanıyorum işte zaten hep de aklımdan olsa bile boş olur düşer filan geçiyor
Siz de çok şiddetli ediyonuz heAma ne güzelgülüşüp barışıyonuz ya da neye gülüyonuz çok merak ettim çatlaklar:) ayrıca sen beni eklicektin kız:)
bizde oyleyiz canim biturlu esime kendimi anlatamam mesela
bosuna dil dokerim
bu yuzdende kafayi yedirtir bana..cok kotu kavgalarimiz olur bizimde
ama ikimizde kin tutmayiz kesinlikle
genellikle o gelip sirnasir oper koklar sarilir
barismaya calisir gonlumu alir yani bi sekilde
sende uzulme sakin
bildigimiz odun kafali kocislerimiz iste:))
Evet istiyorum da ay Maşallah bebeğim sen ne tatlı bir şeysin yaaa
sağol tatlışımşımardımm sende öylesinnn
Böö sen daha yakından görmedin beni hihihi gece rüyana girerim bak korkarsın
Yarabbim bu ne naz yani hayır adım gibi biliyorum ne demek istediğimi anlıyor ama sırf inat olsun alınganlık olsun diye anlamazdan gelip çeviriyor. Kin tutma değil de biz de barışıyoruz ama o çabucak kendine gelemiyo böyle uzatıyo çocuk gibi sinir oluyorum iki tane çaksam alnına düzelir mi gidip
Bi tek benimki mi böyle yoksa bu erkekler hasta olunca hep böyle nazlı huysuz mu oluyo
Altı üstü bi grip oluyosun ya
Sayfa olmus besyuzZZ ALKİASSSS TEK GOZLE YAZİON UYMUSTUM UYKUM KACMASN DEVAM EDİYOM YARN KOSTURMAM VAR HAZRLİKLAR VS OPTUMMMMMMMMM
Tüm gün gönlünü hoş tuttum ilgilendim az kendimi bunalıma hissediyorum ya hormonal dengesizlik yaşıyorum işte bu gebelikten de olabilir ya da rahatsızlığım vardır bilmiyorum bunu söyledim biraz duygularımı açıyım dedim beni düşünen yok umrunda değilim hastayım vs. hey heylendi of nefret ediyorum ya böyle olunca sabaha kadar ağlarım ben şimdi
yarın sağlık ocagına gidicem kan testi fln yaptırcam ama tek gitmek istemiyorum çok ters yerde yaa
haklısın cnm en iyisi perşmbe gideyim belki o zmna kdr da gelir reglm :26:
svitt napıyosun bittimi ütüü???