Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
boşanma lafını hemen ağzına alma tatlım sürekli bu şekilde konuşursan seni ciddiye almaz :18:
senin duyguların baya yoğun bugünlerde gerçekten

Hiç böyle bir şeyi anlatamayıp çıldırdığın olmuyo ya beni delirtiyo gerçekten bir olayın şeyini çıkartıyo ben de öyleyim işin kötü yanı böyle isaçma sapan bi hal alıyo kavgalar siz sakinseniz problem olmuyodur tabi

hamile olmaya hazır mısın tatlım
bence kist felan değil söyledğin şeyler :44: bi bebek karnına yerleşmeye çalışıyo sankim

haklısın tatlım sen içini boşaltmaya çalışıyosun o seni anlamıyo ya da dinlemiyo sen daha da çıldırıyosun
bizde pek sakin sayılmayız kavga edersek çok şiddetli ederiz dozajı yüksek olur ama çok hızlı bi şekilde barışırız ikimizede gülme gelir yani

hamile olmaya hazır mısın tatlım
bence kist felan değil söyledğin şeyler :44: bi bebek karnına yerleşmeye çalışıyo sankim

Yok ya kesin hiçbişey çıkmaz gescim istiyorum ya olmaz Boş yere kendi kendime kurup inanıyorum işte zaten hep de aklımdan olsa bile boş olur düşer filan geçiyor

Siz de çok şiddetli ediyonuz he Ama ne güzelgülüşüp barışıyonuz ya da neye gülüyonuz çok merak ettim çatlaklar:) ayrıca sen beni eklicektin kız:)

istiyomusun tatlımm inşallah yaa hayırlısıyla doğrudur inşallaahh
aynen baya şiddeti edioruz anındada unutuyoruz kin tutma olayı bizde yok ekledim kii ben seni bu hesabımdan resimde ekledim senin içinn

istiyomusun tatlımm inşallah yaa hayırlısıyla doğrudur inşallaahh
aynen baya şiddeti edioruz anındada unutuyoruz kin tutma olayı bizde yok ekledim kii ben seni bu hesabımdan resimde ekledim senin içinn

Evet istiyorum da ay Maşallah bebeğim sen ne tatlı bir şeysin yaaa

bizde oyleyiz canim biturlu esime kendimi anlatamam mesela
bosuna dil dokerim
bu yuzdende kafayi yedirtir bana..cok kotu kavgalarimiz olur bizimde
ama ikimizde kin tutmayiz kesinlikle
genellikle o gelip sirnasir oper koklar sarilir
barismaya calisir gonlumu alir yani bi sekilde
sende uzulme sakin
bildigimiz odun kafali kocislerimiz iste:))

Yarabbim bu ne naz yani hayır adım gibi biliyorum ne demek istediğimi anlıyor ama sırf inat olsun alınganlık olsun diye anlamazdan gelip çeviriyor. Kin tutma değil de biz de barışıyoruz ama o çabucak kendine gelemiyo böyle uzatıyo çocuk gibi sinir oluyorum iki tane çaksam alnına düzelir mi gidip

bebek gibiler demi???benimkide aynen oyle iste
ya acaba harbiden bu erkeklerin hepsi aynimi?
faydali olacagini sanmiyorum ama enazindan kizginligin yatismis olur
sirf bunun icin denemeye deger 😁

Bi tek benimki mi böyle yoksa bu erkekler hasta olunca hep böyle nazlı huysuz mu oluyo

Altı üstü bi grip oluyosun ya

sorma justt benimkinin de bi dişi ağırmıştı 2 hafta hayatı zindan etti bana
hep derim ben hasta olayım da sen olma
bu arada sendeki belirtiler bana bebiş belirtileri gibi geldi ama hayırlısı
Sayfa olmus besyuzZZ ALKİASSSS TEK GOZLE YAZİON UYMUSTUM UYKUM KACMASN DEVAM EDİYOM YARN KOSTURMAM VAR HAZRLİKLAR VS OPTUMMMMMMMMM

anamm 500 olmuşuz 5000 i de görürüz inşallah..iyi geceler ellaaa

ben de bi kavga ettik mi barışana kadar ağlarım zırzır
oyüzden olsa gerek çabuk barışıyoruz

yarın sağlık ocagına gidicem kan testi fln yaptırcam ama tek gitmek istemiyorum çok ters yerde yaa

kan testimiiiii
heyecan yaptım yinre..prenses beni kalpten götürecen hamiş olduğunu öğrenene kadar..

haklısın cnm en iyisi perşmbe gideyim belki o zmna kdr da gelir reglm :26:

svitt napıyosun bittimi ütüü???

10 tane gömlek ütüledim 4 tane kalınca kocişe devrettim..
belim ağırmış amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…