Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
en sevdiğimdir kendi rengine gölge..
anca hamilelikte dönerim kendi rengine...
bu arada prenses senin her midem bulanıyor yazışında bana bi heecan basıyor

ay ben ütü yapıcaktım dimi

ayyy sorma yaa ümitlenmek istemiyorruuummmm ama bugun saat 8de uykum geldi hafif uykuluyum şuanda..

Hakkat ya niye kimse yazmıyo yazınca niye karışıyo sırayla yazınnnnnnnnn

öyle canm sonrada karısıyoo yetişemiyorum okumya

anommm bende yapayım tatlım onuuu
bak iyi fikirrr var mı başka orjinal fikirr
her evlenen erkekte göbek kaçınılmaz son bence benimkide yaydı gitti iyicee

amızdasın cnm sadce bugun biraz garip bu topik
aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlım

sivitoşşşş hoşgeldinnn geç kaldın kızz nerelerdesinn gezmelere doyamadınız bugün
bizde gereksiz saçma sapan şeyler alıyoruz her dışarı çıkma bi meblağ zaten maşallah
dışarda yemek hem maddi zarar hem de yağı felan gerçekten kötü oluyo yaa hele şu brger king ve mc gibi yerlerin
bende evde yapmayı seviyoumm
ama ayda yılda bi çıkınca da değişiklik oluyoo
git ütünü yap kızzz benimde var ama yapmıcam bananee

Hey millet nabersiniz ya,alintilamstm bi kac seyi ama tablet kendi kendni resetledi gtti hepsi aklmda da okuduklarm kalmadi malesef( tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))

Bi tek benimki mi böyle yoksa bu erkekler hasta olunca hep böyle nazlı huysuz mu oluyo

Altı üstü bi grip oluyosun ya

oyy ellacan biliyoz zaten seniii son kaçınılmaz zaten koca kaçamaz senden tenhada sıkıştırırsın sen
ooo hediyen süperr tatlışkomm bak bende çalışmaya başlarsam bende alayım bari öyle şeylerr
evet resmi bekliyoruz baakk

anommm bende yapayım tatlım onuuu
bak iyi fikirrr var mı başka orjinal fikirr
her evlenen erkekte göbek kaçınılmaz son bence benimkide yaydı gitti iyicee

aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlım

Ay sorma bugün bizde burger kinge gitdik acayip migdem bulandi dedigin gibi cok yagli oranin yiyecekleri

Ben gecenlerde ise yemek doldurdum bir kücük kutu var onun icine kücük cikolatalr koydum

Birde mesela kücük not yaz ceketinin cebine koy

aklima geldikce yazayim ben biraz evliligi tatlandirmak istiyorum hep monotonluktan nefret ederim

benimkide öyle canım hep yorgundur
geçen dedim ki teli şarja neden takmadın yoruldum dedi
dedim bütün gün koltukta yattınn
ben şok tabi

Allahım viks sürdüm nane limon yaptım çorba yaptım hala mızıldıyo kızdım en sonunda anladım hastasın dedim saat 12-6 arası gayet dinçti bi sor niye erkeklerin malum işlerine geldi mi hep enerjileri var Sonra yığıldı yine hastayım diye 6 saat maşallahın vardı dedim

kizlar nasilsiniz dizi izleyesim tuttu bugn oturmus kalmisim simdi aldim teli elime okuyarak gelirken anca bitti neler yaptiniz gezmedekiler

Sayfa olmus besyuzZZ ALKİASSSS TEK GOZLE YAZİON UYMUSTUM UYKUM KACMASN DEVAM EDİYOM YARN KOSTURMAM VAR HAZRLİKLAR VS OPTUMMMMMMMMM

kızlar ne yapıyorsunuz yaaaaaa telden yazarkenn maşallahınız vardı şimdi çıt yok valla alıcam şimdi elime çekirdekleri ztn yeni film başladı starda çekirdek çitlicem küscem sizee

aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff

aynen tatlımm hele iki cilve yap bakalım amuda kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…