- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.981
en sevdiğimdir kendi rengine gölge..
anca hamilelikte dönerim kendi rengine...
bu arada prenses senin her midem bulanıyor yazışında bana bi heecan basıyor
ay ben ütü yapıcaktım dimi
Hakkat ya niye kimse yazmıyo yazınca niye karışıyo sırayla yazınnnnnnnnn
Bizimki mandalinali pasta var onu cok seviyor kac gündür onu yap diyor ama masallah iki ayda acayip göbek yapti hic yapasim gelmiyor
Bir ara ruj ile banyodaki aynaya günaydin seni seviyorum askim yazcaktim da onu yapim en iyisi sabah uyaninca görsün
aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlımamızdasın cnm sadce bugun biraz garip bu topik
sivitoşşşş hoşgeldinnnBen geldimmm ama gelmemle gitmem bir olucak
hem dünya kadar ütüm var hem de kociş sınav sorusu hazırlıcak..gerçi günlerdir soru hazırlıyorum diyo benimi kandırıyor acaba
bu gün gezme günümüzdü...gescan bizde market alışverişimizi yaptık sizin gibiyine gereksiz bi sürü şey aldık yiyecek..
gerçi dışarıda yemek yememe kararı aldık ....haftada 2 kez falan dışarıda yiyorduk bi hesapladık ayda 250 tl falan boşa para veriyoruzsıkı yönetim iln ettik
oo süpersin ellacık..evet unutmazsan foto bekliyoruzz...
eşinin izni bitti demek..yaşasın pc prensese kaldııı
bu arada saçlarını çok beğendim..rengi çok doğal kesimi de güzel olmuş..
ama bana bu boy saç imkansızdemiştim ya boşanma sebebi
boşver asoşum bereketle evlenmişiniz işte...yağmura bereket derler ya
bu arada bence de ellanın hediye almasına gerek yok
benim gibi kocanın d.gününde saat 10 da uyuyakalırsan o zaman anca hediye kurtarır işi
bu arada plojo hastalanmış galiba kıyamam yaa nazar mı değdi
iyisindir inşalah canım..
şimdi gidiyorum ben..
arada uğrarım inşallaahh
Hey millet nabersiniz ya,alintilamstm bi kac seyi ama tablet kendi kendni resetledi gtti hepsi aklmda da okuduklarm kalmadi malesef( tmm kizlar foto cekicemde yarin hemen atarmiyim bilemedim atmauada calissicam bide suslenip pislenim yarin ondan sonracgma kpcisimi beklim jediyemi aldm 10gun once cnm aylardr planliodum conan profesyonel foto mak. Aldm ama ben dayanamam bekletmeye verdm aldgm gun artk yarin iki kisilik partiden sonra ozel hediye vericem cizzzz yakicam sevglimi atesten :))))
Bi tek benimki mi böyle yoksa bu erkekler hasta olunca hep böyle nazlı huysuz mu oluyo
Altı üstü bi grip oluyosun ya
anommm bende yapayım tatlım onuuu
bak iyi fikirrr var mı başka orjinal fikirr
her evlenen erkekte göbek kaçınılmaz son bencebenimkide yaydı gitti iyicee
aynen yaaa yazan yok herkes okuyucu tatlım
benimkide öyle canım hep yorgundur
geçen dedim ki teli şarja neden takmadınyoruldum dedi
dedim bütün gün koltukta yattınn
ben şok tabi
ayyy sorma yaa ümitlenmek istemiyorruuummmm ama bugun saat 8de uykum geldi hafif uykuluyum şuanda..
öyle canm sonrada karısıyoo yetişemiyorum okumya
Prenses sen de mi istiyosun bebiş
kizlar nasilsiniz dizi izleyesim tuttu bugn oturmus kalmisim simdi aldim teli elime okuyarak gelirken anca bitti neler yaptiniz gezmedekiler
gördümmmgayet hoşsun tatlımmm esmer güzelii
bbende boluda oturuyorumbizimde gündüz güzeldi normalinde düğün kır düğünüydü fakaaatt akşam bildiğin yağmur boşaldı Allahın hikmeti içerde oldu düğün
ondan merak ettim :
Cok tsk ederim tatlimmm
Olsun yagmur berekettir iyi olmus yani:)))
Benimkide icerde oldu zaten kirdugunu hic benlik degil
aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseffAy sorma bugün bizde burger kinge gitdik acayip migdem bulandi dedigin gibi cok yagli oranin yiyecekleri
Ben gecenlerde ise yemek doldurdum bir kücük kutu var onun icine kücük cikolatalr koydum
Birde mesela kücük not yaz ceketinin cebine koy
aklima geldikce yazayim ben biraz evliligi tatlandirmak istiyorum hep monotonluktan nefret ederim
aynen tatlımm hele iki cilve yap bakalım amuda kalkarAllahım viks sürdüm nane limon yaptım çorba yaptım hala mızıldıyo kızdım en sonunda anladım hastasın dedim saat 12-6 arası gayet dinçti bi sor niye erkeklerin malum işlerine geldi mi hep enerjileri varSonra yığıldı yine hastayım diye 6 saat maşallahın vardı dedim
Cok tsk ederim tatlimmm
Olsun yagmur berekettir iyi olmus yani:)))
Benimkide icerde oldu zaten kirdugunu hic benlik degil
aynen tatlım bereketli olduben hep kır düğünü hayal etmiştim ama nasip değilmiş ama içerdede güzel oldu allaha şüküür
napıyosun bakalımm
ewt cnm istiyoruzz sendemi yoksaa
hoşgeldin bnde dizi izliyorm cnm