Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff:KK31:

aynen tatlımm hele iki cilve yap bakalım amuda kalkar :KK52::KK52::KK52:

aynen tatlım bereketli oldu:KK1: ben hep kır düğünü hayal etmiştim ama nasip değilmiş:KK16: ama içerdede güzel oldu allaha şüküür:KK16:
napıyosun bakalımm

Yok valla şu an iyiyim ben de yorgunum burda sizinle geyik yapıcam o da uyusun :KK23:

:KK43::KK43::KK43: bende sizi görmek istiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:
bizde seni görmek istiyoruz tatlımm:KK76::KK76:

Sayfa olmus besyuzZZ ALKİASSSS TEK GOZLE YAZİON UYMUSTUM UYKUM KACMASN DEVAM EDİYOM YARN KOSTURMAM VAR HAZRLİKLAR VS OPTUMMMMMMMMM

allah seni ellayaa ne alemsin:KK9::KK9: git uyu gitt:KK9: :KK54:

kızlar ne yapıyorsunuz yaaaaaa telden yazarkenn maşallahınız vardı şimdi çıt yok valla alıcam şimdi elime çekirdekleri ztn yeni film başladı starda çekirdek çitlicem küscem sizee:KK53:

bende starı açtım tatlım :KK52: ama çekirdeğim yok:KK39::KK56::KK58::KK59::126::131:

aynen tatlım bende sevmiyorummonotonluğu ama evlilikte mutlaka mononluklar oluyo maleseff:KK31:

aynen tatlım bereketli oldu:KK1: ben hep kır düğünü hayal etmiştim ama nasip değilmiş:KK16: ama içerdede güzel oldu allaha şüküür:KK16:
napıyosun bakalımm

Güzel gectiginden eminim canimmm bizimkide güzeldi ama cok kisaydi yaaa belkide türkiyede dugunler boyle kisa oluyodur
almanyada kinamiz oldu esim ve aileside geldi aksam 6 gece 1 e kadar eylenmistik
napim canim esimle evdeyiz o telefon ben tablet basinda:))) neguzel demiii:p
Sen napiyosun nasilsin?

bu arada kizlar bende gecen esimden önce sabah erkenden evden cikmistim genellikle esim benden önce cikar ve herzaman unuttugu biseyler olur genellikle ben hatirlatirim
Sabah kalktiginda ilk hangi odaya girip neler yaptigini bildigim icin not yazdim
banyo kapisina: günaydin askimmmm
yatakodasinin dolabina: fazla yakisikli olma kulahlari degjsiriz!
ve dis kapiya: anahtar yuzuk telefon seni cok seviyorum yazdim:)
Eve geldigimde oda cevap yazmis : hahaha askim alemsin
Temizlik! Banyo yatakodasi ve ütü hahaha seni cok seviyorum yazmis terbiyesiz hahahaha

Evet hatta şu an gebe olabilirim ama gününü bekliyorum test yaptırmak için ay ben de öküz gibi yiyorum ya son zamanlarda her şeye ağlıyorum reglim zaten lekelenme gibi oldu :KK52:

ayyy hadi inş bende bekliyorum daha regl günüme var sen riskli dönemde mi yaptın..?

bizde seni görmek istiyoruz tatlımm:KK76::KK76:

allah seni ellayaa ne alemsin:KK9::KK9: git uyu gitt:KK9: :KK54:

bende starı açtım tatlım :KK52: ama çekirdeğim yok:KK39::KK56::KK58::KK59::126::131:

iş kariyer filmii:KK52::KK52: birde twci ahh ahh

Güzel gectiginden eminim canimmm bizimkide güzeldi ama cok kisaydi yaaa belkide türkiyede dugunler boyle kisa oluyodur
almanyada kinamiz oldu esim ve aileside geldi aksam 6 gece 1 e kadar eylenmistik
napim canim esimle evdeyiz o telefon ben tablet basinda:))) neguzel demiii:p
Sen napiyosun nasilsin?

bu arada kizlar bende gecen esimden önce sabah erkenden evden cikmistim genellikle esim benden önce cikar ve herzaman unuttugu biseyler olur genellikle ben hatirlatirim
Sabah kalktiginda ilk hangi odaya girip neler yaptigini bildigim icin not yazdim
banyo kapisina: günaydin askimmmm
yatakodasinin dolabina: fazla yakisikli olma kulahlari degjsiriz!
ve dis kapiya: anahtar yuzuk telefon seni cok seviyorum yazdim:)
Eve geldigimde oda cevap yazmis : hahaha askim alemsin
Temizlik! Banyo yatakodasi ve ütü hahaha seni cok seviyorum yazmis terbiyesiz hahahaha
süper bende yapayım bari :KK53: ama biz ikimizde evdeyiz işte bütün gün:KK9: yapsam yüzüme söyler:KK9::KK9:
benim kınam 3 saatti tatlım 8e doğru başladı 11 e doğru bitti ertesi gün düğündü ondan çok yüklenmedik:KK52::KK52:
düğünümde 7.30 gibi başladı 12 gibi çıktık salondan:KK9: sizi orda baya uzun heralde düğünler:KK52::KK52:
alışabildinmi türkiyeye:KK52: nasıl tanıştınız ordan buraya yaa:KK52:

ayyy hadi inş bende bekliyorum daha regl günüme var sen riskli dönemde mi yaptın..?

eveeet güzel fillm:KK34:

Ben doğum kontrol hapının günlerini karıştırmışım canım ya yani yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemiyorum reglden önce gittim negatif çıktı ama reglim leke leke gelince şaşırdım ben de kk bayanları da bi daha teste git dediler ben de ilk fırsatta gidicem senin ne kadar kaldı teste gitmene :KK31:

Yanındayım ama ağlattı beni ya çocuk gibi oluyo ya azarladı bi de salak salak işler :KK43: sen neler yapıyosun

benim alıntılar bi tuhaf oluyo ya nedense:44:
niye azarladı tatlım:KK5::KK5:
bizde kocayla hemen atışırız ama aynı hızla barışırız :KK6: bzim çocuk olsa kesin dengesiz olur:KK1:
bende kucağımda laptop karşımda tv yanımda koca :KK14: bütün gün aynı mod:KK1::KK30:

Ben doğum kontrol hapının günlerini karıştırmışım canım ya yani yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemiyorum reglden önce gittim negatif çıktı ama reglim leke leke gelince şaşırdım ben de kk bayanları da bi daha teste git dediler ben de ilk fırsatta gidicem senin ne kadar kaldı teste gitmene :KK31:

hayırlısı canm allah gönlünüze göre versin inş.hayırlısı... bnde bu hafta yapıcam yada rglm gelicek 10da gösteriyo takvim ama 13 de olabilir daha erkende tam gününde gelmiyor..hafta sonu yapıcam sanrım gerçi 15 gün sonra yapılınca teste cıkıyormuş sanrm

benim alıntılar bi tuhaf oluyo ya nedense:44:
niye azarladı tatlım:KK5::KK5:
bizde kocayla hemen atışırız ama aynı hızla barışırız :KK6: bzim çocuk olsa kesin dengesiz olur:KK1:
bende kucağımda laptop karşımda tv yanımda koca :KK14: bütün gün aynı mod:KK1::KK30:

Tüm gün gönlünü hoş tuttum ilgilendim az kendimi bunalıma hissediyorum ya hormonal dengesizlik yaşıyorum işte bu gebelikten de olabilir ya da rahatsızlığım vardır bilmiyorum bunu söyledim biraz duygularımı açıyım dedim beni düşünen yok umrunda değilim hastayım vs. hey heylendi of nefret ediyorum ya böyle olunca sabaha kadar ağlarım ben şimdi :KK43:

hayırlısı canm allah gönlünüze göre versin inş.hayırlısı... bnde bu hafta yapıcam yada rglm gelicek 10da gösteriyo takvim ama 13 de olabilir daha erkende tam gününde gelmiyor..hafta sonu yapıcam sanrım gerçi 15 gün sonra yapılınca teste cıkıyormuş sanrm

Ay evet işte ben de ondan korkuyorum ya canım zaten :18: geçen yaptığım test geçersiz oldu negatif çıktı zaten :26: sen de psikolojikmen belirtiler yaşıyo musun :26:

Tüm gün gönlünü hoş tuttum ilgilendim az kendimi bunalıma hissediyorum ya hormonal dengesizlik yaşıyorum işte bu gebelikten de olabilir ya da rahatsızlığım vardır bilmiyorum bunu söyledim biraz duygularımı açıyım dedim beni düşünen yok umrunda değilim hastayım vs. hey heylendi of nefret ediyorum ya böyle olunca sabaha kadar ağlarım ben şimdi :KK43:

erkekler biraz odun tatlım:KK19: bizi anlayamıyolar bunu en iyi sen bilirsin :18:
bu arada hamile olabilirmisin ki acaba:18: hormonal değişiklik alınganlık lekelenme:18::18::18: ne zaman gitcen testee:18:

erkekler biraz odun tatlım:KK19: bizi anlayamıyolar bunu en iyi sen bilirsin :18:
bu arada hamile olabilirmisin ki acaba:18: hormonal değişiklik alınganlık lekelenme:18::18::18: ne zaman gitcen testee:18:

Boşancaksak olmamayı tercih ederim katlanamıyorum ya beni böyle bir köşeye sıkıştırıp saldırıyo sanki psikolojikmen kendimi gebertesim geliyo ya :KK43:

pisikolojikmi bilmiyorum ama geceleri cok midem bulanıyor

Kaynanam da bana sen nasıl yiyosun öyle ya bi baktırsak mı sana dedi :26: Her şeye ağlıyorum lekelenme geldi filan benim midem bulanmıyo ya bi iki hafta önce vardı o geçti ama başım dönüyo acayip bi şekilde tabi bunlar biz umutlandığımız için de olabilir canım ya da tamamen başka bir rahatsızlıktan da olabilir ben kist taraması falan da yaptırıcam regl olamıyorum diye de bu hallere giriyo olabilirim :KK43: Bi de kasıklarım çok ağrıyo ya sürekli batıyo üf kist mist çıkmasın :KK43:

Son düzenleme:
Kaynanam da bana sen nasıl yiyosun öyle ya bi baktırsak mı sana dedi :26: Her şeye ağlıyorum lekelenme geldi filan benim midem bulanmıyo ya bi iki hafta önce vardı o geçti ama başım dönüyo acayip bi şekilde tabi bunlar biz umutlandığımız için de olabilir canım ya da tamamen başka bir rahatsızlıktan da olabilir ben kist taraması falan da yaptırıcam regl olamıyorum diye de bu hallere giriyo olabilirim :KK43: Bi de kasıklarım çok ağrıyo ya sürekli batıyo üf kist mist çıkmasın :KK43:

yarın sağlık ocagına gidicem kan testi fln yaptırcam ama tek gitmek istemiyorum çok ters yerde yaa:KK53:

yarın sağlık ocagına gidicem kan testi fln yaptırcam ama tek gitmek istemiyorum çok ters yerde yaa:KK53:

Nerde ki şekerim :KK31: Ama reglime daha var demiştin bence bekle reglinin üzerinden bi hafta falan geçsin bak ben erken gittim negatif çıktı geçersiz sayıldı

Son düzenleme:
X