Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kizlar ressim yukliyecegime dosya yukluyorum surekli
beceremedim yine off
deva canim cok guzelsiniz masallah nekadar cok yakismissiniz allahim nazarlardan korusun

tesekkurler canım benım o sızın guzellıgınız kaldırdım albumu bende sen yalnız kalma dıye eklım demıstım merak ettım senıde

huhuu tatlışkolaar ben geldimm vee 1 tane resim ekledim merak eden arkadaşlar için
ben de sizin resimlerinize bakayım yeni gelen arkadaşlarr

aaaa benimde 24 ağustos tatlımm
düğündaş olmuşuz seninleeee
bu arada oh iyi demşsinnn bende çocuğn anne babasından ayrılmaması gerektiğini düşünenlerdenimm

tatlımm hasta olduğunu prensesten gördüm geçmiş olsunn:26::26:
şuan iyisin dimi:26: dikkat et kendine ve bebişimizee:26::26:

:
unutmadık tatlım hoşgeldin nasılsınn

iyiym tsk ederim ay ben gelmeyeli kimler gelip gitmis ne sayfalar yazilmis resimler paylasilip silinmis anammm hersey kacirmisim

Yetisemiyorum nedense bu aralar bir halsizlik var uzerimde bir yandan is ariyorum diger yandan evle ugrasiyorum hic ugruyamiyorum :26: Neyse simdi daha cok gelmeye caliscam :18:

aynen tatlım yeni yeni arkadaşla geldi bizimkızçeler kaybolduuu

Plojom hemserm gecmis olsun cok dikkat et kendine guzelim artk cabuk yorulman normaldr doe dusunuyorum

Kizlar yarin kpcamin dogum gunu pasama piyano kek,muzlu pasta(esim cok sever),bizim bosnaklarda misir unundan sebzeli borek gibi bsy yapilio onu yapicam kocamda cok sever onu bide patates salatasi masami guzel taslar ve ciceklerle susleyip servisleri ortaya koyucam zaten iki kisiyiz baska bsy yapmama gerek varmi sizce ne dersiniz:)))

ay ne güzel simdiden mutluluklar dilerim Bence yeter Bizede resimini cek masaninnnn Piayano keki nasil yapiyorsun?

Son düzenleme:

yeter bence ya, foto isteriz ama , ona göre

canlarımmm bn geldim hemide pcden yazıyorummm eşim erken yatıcam yarın iş var diyoo yani sizinleeyim bu geceee

iyi demişsin canm haklısında bnde kendim yetiştirmeyi düşünüyorum çocuklarımı...
düğün tarıhlerimizi yazılarımızn altındaki görsellerden görebilirsin sende yap profil düzenleden düğün görseli fln var oraya yazz

Evendik evleneli pek sürpriz yapmadim esime sizler birseyler yaptiniz mi yada aklinizda gelen birseyler varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…