-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.941
kizlar ressim yukliyecegime dosya yukluyorum surekli
beceremedim yine off
deva canim cok guzelsiniz masallah nekadar cok yakismissiniz allahim nazarlardan korusun
tesekkurler canım benım o sızın guzellıgınız kaldırdım albumu bende sen yalnız kalma dıye eklım demıstım merak ettım senıde
aaaa benimde 24 ağustos tatlımmkizlar napiyosunuz nasilsiniz?
benim koca calisiyo bende sahilde kayinvaldeyle ve buyuk gorumceyle birgun gecirdim..
kocamla gecirmek isterdim
gorumcemin arkadasi geldi oda evliymis bi takim sorunlari vrmis cocuga cok sahipleniyomus esinin ailesi
konu acilinca gorumcemde dediki: valla biz yanyanayiz sen simdiden alis bunlara
bnde dedimki hayir canim cocugu ben dogurcam ana babadan baska kime laf duserki cocugum istemedikten sonra hicbiyere zorla goturmem dedim
ooh iyi dedim valla bozuldu galiba ama caktirmadi hahaha
siz napiyosunuz kizlar bende bi ressim eklim benide gorun
bu arada kizlar dugununuz nezaman oldu?
benimki 24.08.2013
Sağolun kızlarr..
İyiyim çok şükür,tansiyonum düşmüş 9 a 5 ti..Kendi doktorunuz ilgilenebilir dedi acildeki bayan bebiş olduğu için..E o da izinli bugün pazar,çok çok kötüde değildim,tansiyon düşük olursa değilde çıkarsa tehlikeli olabiliyor..Eve geldim tuzlu birşeyler fln ayaklarımı yükseğe kaldırdım,uyumuşum bir daha..
:
unutmadık tatlım hoşgeldinnasılsınn
aaaa benimde 24 ağustos tatlımm
düğündaş olmuşuz seninleeee
bu arada oh iyi demşsinnnbende çocuğn anne babasından ayrılmaması gerektiğini
oyyy canim benim tesadufe bak ayni gun olmus dugunlerimiz:)))
nekadar guzelsiniz cok yakismissiniz canimmm masallah!
bende ekliyebilsem guzel olacak-.-
iyiym tsk ederimay ben gelmeyeli kimler gelip gitmis ne sayfalar yazilmis resimler paylasilip silinmis anammm hersey kacirmisim
Yetisemiyorum nedense bu aralar bir halsizlik var uzerimde bir yandan is ariyorum diger yandan evle ugrasiyorum hic ugruyamiyorum :26: Neyse simdi daha cok gelmeye caliscam :18:
aaaa benimde 24 ağustos tatlımm
düğündaş olmuşuz seninleeee
bu arada oh iyi demşsinnnbende çocuğn anne babasından ayrılmaması gerektiğini
oyyy canim benim tesadufe bak ayni gun olmus dugunlerimiz:)))
nekadar guzelsiniz cok yakismissiniz canimmm masallah!
bende ekliyebilsem guzel olacak-.-
evett aynen canım aynı gün lmuş düğünümüzsen nerde oturuyodun o gün isizin ordada yağmur yağdımı
sağol tatlım teşekkkür ederim en yeni resmimiz
sende eklee seni de görelimmm
aynen tatlım yeni yeni arkadaşla geldibizimkızçeler kaybolduuu
A a nerede eskilerkactilarmi yoksa bizi begenmiyorlarmi
aynen tatlım yeni yeni arkadaşla geldibizimkızçeler kaybolduuu
evett aynen canım aynı gün lmuş düğünümüzsen nerde oturuyodun o gün isizin ordada yağmur yağdımı
sağol tatlım teşekkkür ederim en yeni resmimiz
sende eklee seni de görelimmm
canım ben kocaelide oturuyorum bizde hava cok güzeldiiii bende ressimleri ekliyebildim nihayet canlariiim
suankı halim kısa saclı :)
valla bilmiyorumkii
kocalarıyla sokaklara döküldüler heraldee
bizde eşimle bi markete gidip gelcezzöptüm siziii gelirim 1 saate
hoşgeldin canımmm gözlerim yollarda kaldı nerelerdesin senii yaramaz seni:)
Kizlar yarin kpcamin dogum gunu pasama piyano kek,muzlu pasta(esim cok sever),bizim bosnaklarda misir unundan sebzeli borek gibi bsy yapilio onu yapicam kocamda cok sever onu bide patates salatasi masami guzel taslar ve ciceklerle susleyip servisleri ortaya koyucam zaten iki kisiyiz baska bsy yapmama gerek varmi sizce ne dersiniz:)))
Kizlar yarin kpcamin dogum gunu pasama piyano kek,muzlu pasta(esim cok sever),bizim bosnaklarda misir unundan sebzeli borek gibi bsy yapilio onu yapicam kocamda cok sever onu bide patates salatasi masami guzel taslar ve ciceklerle susleyip servisleri ortaya koyucam zaten iki kisiyiz baska bsy yapmama gerek varmi sizce ne dersiniz:)))
kizlar napiyosunuz nasilsiniz?
benim koca calisiyo bende sahilde kayinvaldeyle ve buyuk gorumceyle birgun gecirdim..
kocamla gecirmek isterdim
gorumcemin arkadasi geldi oda evliymis bi takim sorunlari vrmis cocuga cok sahipleniyomus esinin ailesi
konu acilinca gorumcemde dediki: valla biz yanyanayiz sen simdiden alis bunlara
bnde dedimki hayir canim cocugu ben dogurcam ana babadan baska kime laf duserki cocugum istemedikten sonra hicbiyere zorla goturmem dedim
ooh iyi dedim valla bozuldu galiba ama caktirmadi hahaha
siz napiyosunuz kizlar bende bi ressim eklim benide gorun
bu arada kizlar dugununuz nezaman oldu?
benimki 24.08.2013
Evendik evleneli pek sürpriz yapmadim esime sizler birseyler yaptiniz mi yada aklinizda gelen birseyler varmi ?