- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.961
Cokkkk tesekkir ederm ,masanin resmini unutmazsam cekicem kizlar ben oyle pek resm cekmeyi akil edemem ama insallah unutmamay ne güzel simdiden mutluluklar dilerimBence yeter Bizede resimini cek masaninnnn Piayano keki nasil yapiyorsun?
yeter bence ya, foto isteriz ama , ona göre
aynen tatlım yeni yeni arkadaşla geldibizimkızçeler kaybolduuu
canım ben kocaelide oturuyorum bizde hava cok güzeldiiii bende ressimleri ekliyebildim nihayet canlariiim
suankı halim kısa saclı :)
gördümmmgayet hoşsun tatlımmm esmer güzelii
bbende boluda oturuyorumbizimde gündüz güzeldi normalinde düğün kır düğünüydü fakaaatt akşam bildiğin yağmur boşaldı Allahın hikmeti içerde oldu düğün
ondan merak ettim tatlım
Dogru hafta ici calisinca haftasonuda gezeyim diyorlardir
Ahanda sende gitdin gelmezsin artik
geldim kiiii geldim kiii
anommm ellacan gelmişşHahahayyyyyttt kizlar ben celdummmmmm aranuza siz nereyesunuzzzz hanim kizlarimmmmdevacim valla bem bi gidiyorum por gdyrm size uetsemiyrm cok yazisiosuniz tatlilarimmm napıyon kızz nerelerdesin
Kizlar yarin kpcamin dogum gunu pasama piyano kek,muzlu pasta(esim cok sever),bizim bosnaklarda misir unundan sebzeli borek gibi bsy yapilio onu yapicam kocamda cok sever onu bide patates salatasi masami guzel taslar ve ciceklerle susleyip servisleri ortaya koyucam zaten iki kisiyiz baska bsy yapmama gerek varmi sizce ne dersiniz:)))
topiğimizin meşhur tatlısı piyano kek
bence menü süper tatlım başka bişeye gerek yok
hediye aldınmı gerçi asıl hediye gecenin sonunda mı
Hosgeldin
hoşbulduk tatlımm napıyosunn senin resmin yok muu
Yok resimim:26: Esime süpriz yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor:26:
valla bende 4.5 aydır hiçbişey yapmadım aslında bende mi yapsam:44:
dibimden hiç ayrılmıyoki napsam:44:
aklına geliyomu bişeyler tatlım
yemek mi hazırlasak güzel bi sofraaagüzel kıyafetler felan ordan sonu belli iştee
ella tatlım gel de bi el at
Beni de alın aranıza
Kizlar yarin kpcamin dogum gunu pasama piyano kek,muzlu pasta(esim cok sever),bizim bosnaklarda misir unundan sebzeli borek gibi bsy yapilio onu yapicam kocamda cok sever onu bide patates salatasi masami guzel taslar ve ciceklerle susleyip servisleri ortaya koyucam zaten iki kisiyiz baska bsy yapmama gerek varmi sizce ne dersiniz:)))
canlarımmm bn geldim hemide pcden yazıyorummmeşim erken yatıcam yarın iş var diyoo yani sizinleeyim bu geceee
iyi demişsin canm haklısında bnde kendim yetiştirmeyi düşünüyorum çocuklarımı...
düğün tarıhlerimizi yazılarımızn altındaki görsellerden görebilirsin sende yap profil düzenleden düğün görseli fln var oraya yazz
gördümmmgayet hoşsun tatlımmm esmer güzelii
bbende boluda oturuyorumbizimde gündüz güzeldi normalinde düğün kır düğünüydü fakaaatt akşam bildiğin yağmur boşaldı Allahın hikmeti içerde oldu düğün
ondan merak ettim tatlım
geldim kiiii geldim kiii
anommm ellacan gelmişşnapıyon kızz nerelerdesin
topiğimizin meşhur tatlısı piyano kek
bence menü süper tatlım başka bişeye gerek yok
hediye aldınmı gerçi asıl hediye gecenin sonunda mı
amızdasın cnm sadce bugun biraz garip bu topik
amızdasın cnm sadce bugun biraz garip bu topik
Ben geldimmm ama gelmemle gitmem bir olucak
hem dünya kadar ütüm var hem de kociş sınav sorusu hazırlıcak..gerçi günlerdir soru hazırlıyorum diyo benimi kandırıyor acaba
bu gün gezme günümüzdü...gescan bizde market alışverişimizi yaptık sizin gibiyine gereksiz bi sürü şey aldık yiyecek..
gerçi dışarıda yemek yememe kararı aldık ....haftada 2 kez falan dışarıda yiyorduk bi hesapladık ayda 250 tl falan boşa para veriyoruzsıkı yönetim iln ettik
oo süpersin ellacık..evet unutmazsan foto bekliyoruzz...
eşinin izni bitti demek..yaşasın pc prensese kaldııı
bu arada saçlarını çok beğendim..rengi çok doğal kesimi de güzel olmuş..
ama bana bu boy saç imkansızdemiştim ya boşanma sebebi
boşver asoşum bereketle evlenmişiniz işte...yağmura bereket derler ya
bu arada bence de ellanın hediye almasına gerek yok
benim gibi kocanın d.gününde saat 10 da uyuyakalırsan o zaman anca hediye kurtarır işi
bu arada plojo hastalanmış galiba kıyamam yaa nazar mı değdi
iyisindir inşalah canım..
şimdi gidiyorum ben..
arada uğrarım inşallaahh
Noldu bugün? :44:
aynen prenses herkes başka telden çalıyor bugün..
bi garip olduk yahuu
saol canm kendi rengi gölge ettırdm bnde kendi rengini cok sevdiğim için..aynen bana kaldı ama 3 aksm eşim ewde sonra 3 aksam yok :))
aşağısı ana baba günü gibi ama yazn yok 2dk kalksam şimdi başından sayfalar coşarrr...