Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Yok resimim:26: Esime süpriz yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor:26:

valla bende 4.5 aydır hiçbişey yapmadım aslında bende mi yapsam:44:
dibimden hiç ayrılmıyoki napsam:44:
aklına geliyomu bişeyler tatlım
yemek mi hazırlasak güzel bi sofraaa güzel kıyafetler felan ordan sonu belli iştee

ella tatlım gel de bi el at

Bizimki mandalinali pasta var onu cok seviyor kac gündür onu yap diyor ama masallah iki ayda acayip göbek yapti hic yapasim gelmiyor

Bir ara ruj ile banyodaki aynaya günaydin seni seviyorum askim yazcaktim da onu yapim en iyisi sabah uyaninca görsün

Ben geldimmm ama gelmemle gitmem bir olucak
hem dünya kadar ütüm var hem de kociş sınav sorusu hazırlıcak..gerçi günlerdir soru hazırlıyorum diyo benimi kandırıyor acaba
bu gün gezme günümüzdü...gescan bizde market alışverişimizi yaptık sizin gibi yine gereksiz bi sürü şey aldık yiyecek..
gerçi dışarıda yemek yememe kararı aldık ....haftada 2 kez falan dışarıda yiyorduk bi hesapladık ayda 250 tl falan boşa para veriyoruz sıkı yönetim iln ettik

oo süpersin ellacık..evet unutmazsan foto bekliyoruzz...

eşinin izni bitti demek..yaşasın pc prensese kaldııı
bu arada saçlarını çok beğendim..rengi çok doğal kesimi de güzel olmuş..
ama bana bu boy saç imkansız demiştim ya boşanma sebebi

boşver asoşum bereketle evlenmişiniz işte...yağmura bereket derler ya
bu arada bence de ellanın hediye almasına gerek yok
benim gibi kocanın d.gününde saat 10 da uyuyakalırsan o zaman anca hediye kurtarır işi

bu arada plojo hastalanmış galiba kıyamam yaa nazar mı değdi
iyisindir inşalah canım..

şimdi gidiyorum ben..
arada uğrarım inşallaahh

saol canm kendi rengi gölge ettırdm bnde kendi rengini cok sevdiğim için..aynen bana kaldı ama 3 aksm eşim ewde sonra 3 aksam yok :))

saol canm kendi rengi gölge ettırdm bnde kendi rengini cok sevdiğim için..aynen bana kaldı ama 3 aksm eşim ewde sonra 3 aksam yok :))

en sevdiğimdir kendi rengine gölge..
anca hamilelikte dönerim kendi rengine...
bu arada prenses senin her midem bulanıyor yazışında bana bi heecan basıyor

ay ben ütü yapıcaktım dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…